Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. Pretty Little Lies. Da Scheana og Katie opdager at Lala har løjet om et modeljob i Italien, men situationen bliver hurtigt vendt, da Lisa Vanderkamp konfronterer dem. 20/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2015.
06:50 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. ’Sender man penge ud i universet, så kommer de tilbage på et senere tidspunkt. ’ Benedikte har levet efter den devise de seneste mange år, men pengene er forsvundet og der er ikke tegn på, at de kommer tilbage igen. Benedikte på 35 og Robert på 30 har boet sammen i to et halvt år. Benedikte er oldebarn af den berømte danske cobramaler, Carl-Henning Petersen, og har derfor arvet en stor sum penge. Robert er tidligere stofmisbruger, men har været stoffri i snart tre år. Han har intet overforbrug og har brug for stabilitet, men både Benediktes hjem og økonomi sejler og ingen har taget ansvar gennem de sidste to år. Samtidig er huset fyldt med malerier, som Benedikte også har arvet. De repræsenterer en stor værdi, uden at hun har nogen anelse om hvor meget det egentlig drejer sig om. Louise og Gustav står over for en kæmpe udfordring. Vil det lykkes dem at få Benedikte til at indse, at hun har levet et ansvarsløst liv og kan de Robert til at stå i spidsen for deres fællesøkonomi?. 20/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2012.
07:45 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. Michael er murer og har et godt, fast job og ved siden af dyrker han cykling på højt niveau og lever i øvrigt sundt. Men han bærer på en byrde. Han har en kæmpegæld, bla. på grund af et hus, som han totalrenoverede til sig selv og sin daværende kæreste – for forholdet gik i stykker og efterlod Michael med et minus på 600.000 kroner. Han går meget op i, at tingene skal være af god kvalitet. Men det koster og han har bla. lånt 35.000 af sin mor, en familiehemmelighed, som hans far ikke ved noget om. Eksperterne vil have hele gælden frem i lyset, så Michael igen kan se mor, far og farmor i øjnene. Og så skal hans forhold til forbrug og adfærd under Louise og Gustav strenge blik. Säsong 8. Del 4. Producerat år 2012.
08:50 
Real Housewives of Dallas [Repris]
Amerikansk realityserie från 2019. Remember the Alamo. Efter at have vendt tilbage fra deres turbulente rejse til Thailand, holder Brandi en fest for at fejre at det er et år siden Bruin blev adopteret. Kary konfronterer LeeAnne om de ting hun har sagt. 20/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2019.
09:50 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2019. Reunion Part 1. I den første del af genforeningen ser fruerne tilbage på deres vilde tur til Mexico. Kameron og Stephanie diskuterer deres komplicerede forhold. Säsong 4. Del 16. Producerat år 2019.
10:45 
Til Middag Hos [Repris]
I dag inviterer Annemette Voss indenfor, og hun fortæller om de svære karrieremæssige valg hun har truffet efter Den Store Bagedyst. Hun afslører også, hvordan hun på utraditionel vis mødte sin nuværende mand, og så sætter hun gæsternes kreative udfoldelse på prøve. Se med i aften i Til Middag hos. 20/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 29. Producerat år 2019.
11:50 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2015. Happily Never After. Lisa Vanderpump og SUR gænget tvinger Scheana til at genoverveje sit ægteskab. Jax forsøger ihærdigt at få sin nye flamme ansat på S. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2015.
12:50 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2012. The Man in the Memoir. Kris støder på sin ekskæreste Todd Waterman, ham hun forlod Robert Kardashian til fordel for, og overvejer at bevare kontakten til ham. Men deres møde fremkalder forvirrede følelser og triste minder, og det ville være hårdt for Bruce, hvis hun opretholdt kontakten til ham. Hvad vil Kris gøre?. Samtidig går Scott i byen med Kim og tager endda hjem til hende bagefter og deltager i et hedt internetforum - alt sammen uden Kourtney. 20/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2012.
13:55 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2012. The Dominican Republic: Part 1. Det er familieferietid hos Kardashian-klanen, og i år går turen til Den dominikanske Republik. Men ferien får en dårlig start, da den hormonelle Kourtney er skyld i, at Kim, Scott og hun selv ikke når deres fly. Mens trioen forsøger at nå frem, opstår der spændinger mellem Bruce og Scott, som ikke kan nå til enighed. Senere afslører Kourtney foran Bruce, at Kris har haft et hemmeligt møde. Säsong 7. Del 6. Producerat år 2012.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk reality-serie från 2017. Amnesia Appetizers. Lisa Vanderpump og Kyle taler med en plastikkirurg, om kvindelige foryngelseskur. Lisa Rinna og Erika mødes med Eden, datter af frisør-legenden, Vidal Sassoon. 20/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2017.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk reality-serie från 2017. Compromising Positions. Trods hun har afholdt katastrofale fester tidligere, afholder Kyle, forsigtigt, en spilleaften for alle veninderne, hvilket fører til kompromitterende situationer og masser af latter. Säsong 7. Del 6. Producerat år 2017.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2017. Jesper er alenefar til tre piger og vil hellere bruge sine penge på at forkæle pigerne end på at betale af på sin gæld. Han er nemlig blevet sur på banken, fordi de ikke vil opdele en gæld, som han hæfter for sammen med en anden. Men nu er gælden blevet så stor, at han har været nødt til at bede Luksusfældens eksperter om hjælp. Og med endnu en gæld fra et firma, som han måtte lukke ned for at undgå konkurs, kan han se frem til en fremtid uden nogensinde at blive gæld fri. Heldigvis for Jesper er eksperterne klar til at ændre på hans holdning, men det bliver hurtigt klar for dem, at det er en nærmest umulig opgave at få Jesper til at betale af på sin gæld. Jespers egen far står selv i den situation, at han aldrig bliver gældfri, fordi han ikke fik betalt af på sin gæld. Nu forsøger han at fortælle Jesper, at han skal tage sig sammen, så han ikke ender i samme situation som sin far. Men kan eksperterne og Per trænge igennem til Jesper?. 20/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 18. Del 12. Producerat år 2017.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2017. Da Bobor Lamina sender et nødråb, til Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Carsten Linnemann, er tiden knap. Bobor har ikke betalt sin husleje i flere måneder, og fogeden kan dukke op, hvert øjeblik det skulle være. Derfor må eksperterne tænke hurtigt, så gældsramte Bobor ikke bliver hjemløs. Samtidig har Bobor en gæld på over 1.7 mio kroner, som han ikke betaler af på. Men boligsituationen og den store gæld er ikke det eneste problem, den tidligere kickbokser kæmper med. Han har nemlig også en tendens til at bruge for mange penge på casino og på netdating. Da Bobors kæreste opdager det under regnskabstavlen, er deres forhold også kommet i spil. For vil Bobor lave om på sine vaner, og vil Bobors kæreste leve med hans valg?. Säsong 18. Del 13. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos [Repris]
I aftenens afsnit løfter Dan Andersen sløret for, at han nu som snart 40-årig har drømmen om at flytte tilbage til Vestegnen, og så fortæller Dan om, hvordan han for mange år siden blev indlagt på psykiatrisk hospital. I aftenens underholdning får gæsterne grin på læben og sved på panden. 06/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 30. Producerat år 2019.
20:00 
Luksusfælden
Dansk realityserie från 2019. I Horsens drømmer 33-årige Ravna og 39-årige Eric om at købe et hus sammen. Men Erics store skattegæld spænder ben for den drøm og parret er fornærmede over bankens besked om, at de ikke vil låne dem penge før gælden er væk. Og det er der 15 år til, for Ravna og Eric afdrager minimalt. Ravna og Eric har hidtil intet gjort for at få drømmen om huset til at lykkes. I stedet har de brugt masser af penge på koncerter, metal-festivallen Copenhell og ikke mindst på deres to elskede katte, Tjalfe og Røskva. Säsong 23. Del 3. Producerat år 2019.
21:00 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I aftenens afsnit kan man se politiet i en stor koordineret aktion mod indbrud i Nordjylland. Fem patruljer sendes afsted for at ransage på flere adresser på samme tid, så de mistænkte kriminelle ikke kan nå at advare hinanden. I Midt- og Vestsjællands Politi sætter de hårdt ind mod lastbiler, der ikke overholder reglerne og derfor er til stor fare for trafikken. Og der er rigtigt mange, der tager store chancer med de tonstunge lastbiler. I Sydsjælland kommer nærpolitiets forebyggende arbejde til deres ret i forsøget på at hjælpe unge, som er på vej ned af en kriminel glidebane. Og på Københavns Vestegn kan en provokerende chauffør ikke undslippe lokalbetjentene Tommy og Palles viden om hans manglende kørekort. 07/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
22:00 
Hacksaw Ridge
Den sande fortælling om en episk kamp for at overtage den legendariske, japanske klippeskrænt Hacksaw Ridge, under Anden Verdenskrig. Den usandsynlige helt som var sidste mand på slagmarken, var en soldat der nægtede at bære våben, militærlægen Desmond T Doss. Desmonds heltemod gjorde, at han blev den første pacifist i amerikansk historie, der vandt kongressens hædersmedalje. Producerat år 2016. Regissör: Mel Gibson, Skådespelare: Jacob Warner, Milo Gibson, Hugo Weaving, Andrew Garfield, Richard Pyros.
00:55 
The Trust
Stone og Waters er to politibetjente med kedelige administrative jobs. Da Stone hører om en heroinhandler der hurtigt betaler sin ekstremt høje kaution, beslutter de at finde kilden til de store mængder penge. Producerat år 2016. Regissör: Benjamin Brewer, Alex Brewer, Skådespelare: Alexandria Lee, Eric Heister, Nicolas Cage, Ethan Suplee, Sky Ferreira, Elijah Wood.
02:45 
Hassel [Repris]
Desperation og paranoia begynder at langsomt at snige sig ind i jagten på Rudas morder. Hassel vikles ind i et spil og tvinges til at sætte spørgsmålstegn ved, hvem man egentlig kan stole på. 21/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
03:35 
Hassel
Sporene peger nu på Jovan ”Bosco” Boscovic som er en hidtil ukendt, kriminel natklubejer fra Balkan. Nogle kompromitterende billeder viser sig at spille en stor rolle i efterforskningen. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
04:25 
The Art of More [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2016. The Pecking Order. Forfulgt at sin kærestes morder, bliver Graham fanget midt i en farlig FBI-jagt. Sam Brukner planlægger at vende situationen om, i forhold til sin voksende skare af fjender. Roxanna starter et risikofyldt spil hos DeGraff's. Roxanna går videre med den svigefulde Swift -auktion. 21/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2016.
05:15 (05:55)
Pure Genius [Repris]
Amerikansk dramaserie från 2017. Sæsonafslutning - Lift Me Up. Angie forsøger at kurere sin mors sygdom ved at anvende nanobot teknologi, men må bede Scott om hjælp, da moren foretrækker traditionel behandling. 21/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se