Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Will & Grace
Amerikansk komiserie från 2017. Rosario's Quinceañera. Da Karen har svært ved at håndtere en personlig tragedie, forsøger Will, Grace og Jack at gribe ind. Will og Graces nye forretningsforbindelse begynder at give problemer. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2017.
06:25 
Ladies of London
Amerikansk realityserie från 2016. London Friends Are Falling Down. Det er nye begyndelser og store forandringer i sæson tre premieren på Ladies of London. Julie Montagu og hendes mand, Luke overtager officielt hans familieejendom, Mapperton, og dermed ansvaret for dens 400 år gamle historie. Marissa er gravid med sit tredje barn, men fødslen er langt fra en glædelig begivenhed på grund af komplikationer undervejs. Caroline Fleming kæmper for at afbalancere sit hjemmeliv, mens hun er nødt til at rejse til Danmark, hver uge for at være sammen med sin kræftsyge far. Sophie, Carolines svigerinde, føler sig fanget midt i en fejde mellem Julie og Caroline Stanbury. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2016.
07:15 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Ice Queens. Stassi og Ariana sætter deres rivaliseringer til side for at holde en episk, vintertematiseret fødselsdagsfest, og Stassis nye kæreste, Beau, får en forsmag på Stassis ildske temperament. 06/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2018.
08:10 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2010. Sarah på 24 år og Jesper på 26 år bor i Frederiksværk med deres to små piger. Jesper arbejder som sælger i en butik, mens Sarah har fået job som souschef i en dagligvarebutik. Familien har i lang tid haft underskud på husholdningsbudgettet, fordi Sarah har været uden job. Det har dog ikke fået hende til at skrue ned for hendes lyst til at shoppe. Huset bugner af legetøj til pigerne og Dvd-film til parret. For at finansiere sit store forbrug har hun optaget hurtiglån bag om ryggen på sin mand, der stiltiende ser til, mens underskuddet bare vokser og vokser. Sarahs vilde forbrugseventyr kræver øjeblikkelig handling fra Gustav Juul og hans nye makker Louise Frost, der må tale med store bogstaver for at få parret til arbejde sammen om økonomien og stoppe med at shoppe over evne. Samtidig er det en kamp mod uret at få forhandlet aftaler med parrets mange kreditorer. 06/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2010.
09:10 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2010. Vinni på 20 år og Esper på 25 år bor sammen med deres søn Oliver på 16 måneder i et hus i Haslev, som ligger i Midtsjælland. Esper og Vinni er livsnydere med alt, hvad dertil hører. De elsker at spise god mad og hygge sig foran fjernsynet med cola, slik og chips. Den usunde livsstil har efterhånden sat sine aftryk på økonomien, der lider hårdt under parrets store købetrang. For selvom Esper er uden arbejde bruger han stadig mange penge på især elektronik, hvilket får Vinni til at bekymre sig meget. Eksperterne er derfor først og fremmest nødt til at få Esper til at begrave drengerøvsattituden og skaffe sig et job. Dernæst kan eksperterne begynde at hjælpe parret med at ændre både livsstil og økonomi. Spørgsmålet er om det unge par fra Haslev er klar til de store omvæltninger?. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2010.
10:15 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2018. Where's Copenhagen. LeeAnne shopper efter en bryllupskjole, mens Stephanie og Travis bekræfter deres ægteskabsløfter. Brandi finder ud af hvad LeAnne har kaldt hende, og stemningen er spændt da turen går til Danmark. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2018.
11:10 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. I dagens afsnit af MasterChef jul går alting i fisk. MasterChef-veteranerne bliver kastet ud i en forrygende konkurrence, hvor de skal lave hjemmerøget laks og deres egen fortolkning af waldorfsalat. De to deltagere der imponerer mest, går videre til i morgen. De resterende aspiranter skal konkurrere i julefrokostklassikeren – Stegte sild. Det bliver spændende at se, hvilke deltagere der får dommerne på krogen, og hvem der kommer på dybt vand og må vinke farvel til MasterChef jul. 05/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2018.
12:10 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2018. Love Thy Mother. Stassi kæmper for at gøre det godt igen mellem hende og Beau, efter hendes sammenbrud til fødselsdagsfesten. Kristen fejrer lanceringen af hendes nye T-shirt kollektion. Säsong 7. Del 6. Producerat år 2018.
13:10 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Beauty Queen. Kim forbereder lanceringen af sin nye KKW Beauty kollektion, Kourtney forsøger at få en mere positiv attitude, og Khloé forsøger at forberede sig på at Tristan flytter til LA. 06/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 14. Del 7. Producerat år 2017.
14:20 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2017. Close to Home. Kim bliver chokerende over den stigende hjemløshed i LA, og beslutter at skabe opmærksomhed om problemet. Imens hyrer Kris en person til at nedskrive alt hvad hun siger. Säsong 14. Del 8. Producerat år 2017.
15:20 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. Pretty Mess. Kvinderne fortsætter deres eventyr hos i the Hamptons. Eileen er stadig sur over at blive forhørt af Lisa Vanderpump, om sin "affære" med Vince. Lisa Rinna snerper sammen over at se Erika Jaynes videoer, og kvinderne får en prøve på Erikas alter ego, da de alle bliver inviteret til middag hos Kyles gode ven, Bethenny Frankel. Yolanda går glip af det hele, mens hun restituerer efter operationen i Cleveland. 06/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2016.
16:25 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2016. Going Deep. Kyle afholder en bogsignering på hendes nye Hamptons pop-up-shop, for veninden, Bethenny Frankel. Senere nyder damerne en sidste middag i the Hamptons, hvor Eileen afslører en chokerende hemmelighed fra sin fortid. Erika bruger sit private fly til at hente Yolanda, der er stadig ved at komme sig efter sin operation, mens Kyle mødes med sin ven og fortrolige, Faye Resnick, som giver hende nogle råd til at håndtere søsteren, Kim. Lisa Vanderpump vært for et velgørenhedsarrangement, hvor Lisa Rinna løber ind i en gammel ven med en spændende fortid. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2016.
17:25 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2016. Det er fire år siden, at Maria og Morten blev kærester. Hun blev hurtigt gravid, flyttede fra sit hus i Hadsund og ned til Morten i hans nyrenoverede hus i Søballe ved Skanderborg. Hun droppede hurtigt betalingerne til realkreditinstituttet og panthaverne, da hun ikke mente, hun havde råd til at betale, og da Morten nægtede at hjælpe hende med betalingerne. På den måde er Marias gæld vokset med 50.000 om året, og nu skylder hun 600.000. I takt med at gælden er steget, er Marias humør dalet. Nu har Maria og Morten tilkaldt eksperterne Mette Reissmann og Louise Frost, der også tidligere har hjulpet økonomisk nødstedte danskere i Luksusfælden. Mortens klare betingelse for at modtage Luksusfældens hjælp er, at han ikke skal bidrage til at Maria kan komme ud af det økonomiske morads, hun havnede i, da hun forelskede sig i Morten. Til trods for, at han har en friværdi på 1.000.000 i huset. Da eksperterne se nærmere på Marias hus, viser det sig, at det intet er værd. Säsong 17. Del 9. Producerat år 2016.
18:30 
Masterchef Jul [Repris]
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. I dagens afsnit af MasterChef jul går alting i fisk. MasterChef-veteranerne bliver kastet ud i en forrygende konkurrence, hvor de skal lave hjemmerøget laks og deres egen fortolkning af waldorfsalat. De to deltagere der imponerer mest, går videre til i morgen. De resterende aspiranter skal konkurrere i julefrokostklassikeren – Stegte sild. Det bliver spændende at se, hvilke deltagere der får dommerne på krogen, og hvem der kommer på dybt vand og må vinke farvel til MasterChef jul. 09/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2018.
19:30 
Masterchef Jul
Dansk madlavningsprogram från 2018. MASTERCHEF DANMARK JUL. Skal man nå langt i MasterChef, skal man kunne samarbejde – og det er ingen undtagelse i julekøkkenet. I dag står MasterChef-veteranerne nemlig over for en holdkonkurrence, der presser dem til det yderste. For selvom de arbejder i hold, er de ikke i køkkenet på samme tid. Dagens første konkurrence er nemlig en stafet! Kun 1 par går videre, mens de sidste seks deltagere skal kæmpe for overlevelse i dagens anden konkurrence. Og her bliver der i den grad en voldsom trængsel og alarm, når deltagerne skal forsøge sig med lækre juleflødeboller. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2018.
20:30 
Jack Ryan: Shadow Recruit
Denne nye version af sagaen om CIA-analytikeren, Jack Ryan begynder, mens Jack går på London School of Economics. 9/11 sker. Efterfølgende melder han sig i marinen, men får alvorlige skader, da helikopteren, der flyver ham til Afghanistan bliver skudt ned. Mens han er i behandling, fanger han Harper's opmærksomhed. Harper arbejder for CIA, og ser gerne Jack færdiggør sine studier, får et job på Wall Street, og sporer terroristgrupper gennem deres finansielle transaktioner. Ti år passerer. Jack finder uregelmæssigheder i regnskaberne for en russer ved navn Cherevin og mener han burde tage til Rusland for at tjekke, hvad der foregår. Han bliver beordret til ikke at fortælle nogen, hvem han er, herunder hans kæreste Cathy, hvilket gør at hun tvivler på ham, da hun fanger ham i nogle løgne. I Rusland, tildeler Cherevin assistent til at hjælpe Jack, men da de to er alene, forsøger manden i stedet at dræbe Jack, så Jack dræber ham. Tilsyneladende skjuler Cherevin noget stort. Producerat år 2014. Regissör: Kenneth Branagh, Skådespelare: Keira Knightley, Kenneth Branagh, Lenn Kudrjawizki, Chris Pine, Kevin Costner.
22:50 
Bastille Day
Michael Mason, en amerikansk lommetyv bosat i Paris, bliver jagtet af CIA, da han stjæler en taske, der indeholder mere end bare en pung. Sean Briar, der er sat på sagen, indser hurtigt, at Michael kun er en brik i et meget større spil, og at han også er den bedste mulighed for at afsløre en storstilet sammensværgelse. Producerat år 2016. Regissör: James Watkins, Skådespelare: Kelly Reilly, Charlotte Le Bon, Anatol Yusef, Idris Elba, Richard Madden.
00:50 
Shoot'em Up
Han er slet ikke læge og ikke engang forælder, men da han tilfældigt opdager en uskyldig kvinde, der er ved at føde sit barn, midt i et skyderi, påtager Mr Smith sig rollen som fødselshjælper. Kvinden dør og han står med ansvaret for det forældreløse barn. Han troede at morderne var efter kvinden, men opdager snart at de vil have barnet. Smith tager barnet med til det tætteste på en mor han kender, en lummer prostitueret . Producerat år 2007. Regissör: Michael Davis, Skådespelare: Monica Bellucci, Stephen McHattie, Greg Bryk, Clive Owen, Paul Giamatti.
02:25 
Bones [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2014. The High in the Low. Et lig fundet i et træ viser sig at være en tidligere kunstskoleelev, som led af lupus og røg marihuana for at lindre smerten. Men beviserne tyder på, at hendes død skyldtes noget helt andet. 07/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 20. Producerat år 2014.
03:20 
Bones
Amerikansk krimiserie från 2014. The Cold in the case. En tidligere nedfrosset kvinde findes i en sump, hvilket leder teamet til en fryseanlæg. Cam forbereder sig på at møde Arastoos forældre, og Booth bliver forfremmet. Säsong 9. Del 21. Producerat år 2014.
04:05 
Emerald City
Amerikansk fantasyserie från 2017. The Beast Forever. Da Dorothy Gale leder efter sin mor, suges hun op af en tornado. Dorothy lander i en mystisk verden, hvor en magtsyg hersker står over for hekses vrede og en mystisk kræft. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
04:50 
Ladies of London [Repris]
Amerikansk realityserie från 2016. London Friends Are Falling Down. Det er nye begyndelser og store forandringer i sæson tre premieren på Ladies of London. Julie Montagu og hendes mand, Luke overtager officielt hans familieejendom, Mapperton, og dermed ansvaret for dens 400 år gamle historie. Marissa er gravid med sit tredje barn, men fødslen er langt fra en glædelig begivenhed på grund af komplikationer undervejs. Caroline Fleming kæmper for at afbalancere sit hjemmeliv, mens hun er nødt til at rejse til Danmark, hver uge for at være sammen med sin kræftsyge far. Sophie, Carolines svigerinde, føler sig fanget midt i en fejde mellem Julie og Caroline Stanbury. 09/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2016.
05:35 (05:55)
Will & Grace [Repris]
Amerikansk komiserie från 2017. Rosario's Quinceañera. Da Karen har svært ved at håndtere en personlig tragedie, forsøger Will, Grace og Jack at gribe ind. Will og Graces nye forretningsforbindelse begynder at give problemer. 09/12 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se