Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Below Deck Mediterranean [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2020. No Mushroom for Error. Et besætningsmedlems dårlige opførsel rammer ham selv. 14/09 år 2022 i TV3 DK. Säsong 5. Del 7. Producerat år 2021.
06:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2021. Del Mar By The Shade. Da gruppen kører til kysten for en afslappende weekend, ender Kyle og Kathy i en luksuriøs suite. 07/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 11. Del 18. Producerat år 2021.
07:50 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2021. Over-Poured and Over-Board. Turen til Del Mar fortsætter med en rundvisning på de lokale vingårde, og damerne får en smagsprøve på endnu en chokerende historie fra Erika. 20/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 11. Del 19. Producerat år 2021.
08:40 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2010. Sabrina på 19 og Jaspar på 23 bor i Farum nord for København. Sabrina er snart uddannet som SOSU-hjælper, og Jaspar arbejder som VVS-mand. De to, har på trods af deres unge alder, allerede oparbejdet en forbrugsgæld og et billån på over 450.000 kroner, og stakken af ubetalte regninger vokser stødt måned for måned. For at spare på huslejen er parret flyttet ind hos Jaspars forældre på hans 17 m2 store værelse med hunden Emma. Om tre måneder bliver Sabrina og Jaspar forældre, og inden da vil de gerne have fundet deres eget sted at bo. Men det kræver nogle ofre, og Jan Swyrtz og Mette Reissmann får deres sag for i kampen om at overbevise parret om, hvad der kan lade sig gøre økonomisk. 07/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2010.
09:35 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram fra 2010. Cathrine og Kent på 32 år bor med deres to døtre på 3 og 6 år i Løjt Kirkeby i Sønderjylland. Hun arbejder som pædagog i en naturbørnehave, og han har tidligere haft sin egen tøjbutik, men er nu uden arbejde. Familiens økonomi er tynget af den gæld Kent har fra sit tidligere firma. Kent har ikke haft et fast arbejde siden han trak sig ud af butikken. Cathrine må forsørge hele familien egenhændigt på en pædagogløn, og derfor er der hverken råd til at betale alle regninger eller til at afvikle den store firmagæld. Derfor bliver Jan Schwyrtz og Mette Reissmann nødt til at tage drastiske midler i brug for at få parrets økonomi på rette spor. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2010.
10:35 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie fra 2019. Linse tager på photoshoot med sine hunde, men Jytte giver hende problemer, da de ikke er helt enige om, hvor og hvornår der skal tages billeder. Som så mange gange før får Linse besøg af veninden Didde, og de to tager en spontan stor beslutning, da de begge er begyndt at leve efter mantraet ”It’s time”. Cengiz hjælper Linse med hendes nye veganske take away sted – Veganski, men han er meget bekymret for, om de kan nå det hele inden deres planlagte åbning. Det snart tid til Linses reception i Veganski, og Stephanie og Alba vil derfor finde en helt særlig gave til Linse, men i sær Alba har svært ved at beslutte sig for, hvad det skal være. Säsong 16. Del 9. Producerat år 2019.
11:45 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Bootcampen fortsætter, når 6 nye deltagere indtager køkkenet og skal bevise deres værd i arbejdet med både frisk og tør pasta. Der er meget på spil, når der skal afgøres, for hvem det bliver “Pasta la vista” til MasterChef, og hvem der desværre må lægge forklædet. 07/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2022.
12:50 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. Janni, Jackie, Gunnvør og Tina er blevet inviteret til det fashionable Guldknap awardshow, som hvert år hylder dansk mode. Og fruerne skal naturligvis se skarpe ud, når de skal møde pressen. Derfor er de taget sammen til frisør for at få stylet håret, og her har Janni overraskende nyheder: Amalie kommer også til awardshowet, men hun kommer sammen med veninden Camilla Dalsgaard. Og det undrer især Janni, at Amalie ikke vælger at tage sammen med fruerne til showet. 07/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2020.
13:55 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. Fruerne skal på fælles tur til Paris, en tur som Gunnvør har arrangeret. Hun har nemlig et nært forhold til byen, da hun tidligere har boet der. Men der er en nervøs stemning omkring turen, for Janni og Amalie taler stadig ikke sammen, og de andre fruer frygter, hvad det kommer til at betyde for turen. Amalie er også nervøs, for siden det genopståede uvenskab med Janni, har Amalie følt sig udenfor i gruppen. Og da hun stadig har meget ondt efter sin brystoperation, og er hæmmet af ikke at kunne vaske og sætte hår, så har Amalie valgt at tage sin makeupartist og veninde Ulla med til Paris. Og den beslutning undrer de andre fruer. 12/10 år 2022 i TV3 DK. Säsong 7. Del 6. Producerat år 2020.
14:55 
The Good Wife [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2014. Alicia vakler stadig efter cyberangrebet på hendes advokatfirma, og overfaldes med spørgsmål om hendes lækkede e-mails under et tv-interview. 07/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 6. Del 18. Producerat år 2015.
15:55 
The Good Wife
Amerikansk dramaserie fra 2014. Da der opdages potentiel stemmesvindel under valget til statsadvokat, tager Eli og Alicia nogle skridt for at standse en omtælling, ved at få hjælp fra en højt respekteret borgerrettighedsadvokat. Säsong 6. Del 19. Producerat år 2015.
16:55 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. Maria og Benjamin er kun 22 år, men drømmer allerede om hus og børn. For Marias vedkommende kan det kun gå for langsomt. Men der er slanger i paradis. For både Maria eller Benjamin bruger alle de penge de har og lidt til. Benjamin har oveni et spilleproblem, som han forsøger at skjule for sin kæreste. Og da eksperterne, Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen gennemgår parrets konti opdager de at Benjamin inden for det sidste år har spillet for næsten 200.000! Spilleriet er dog ikke parrets eneste udfordring. For hver eneste måned bruger de 28.600 kroner på mad og diverse. En del af pengene går til Benjamins spil, men også fastfood, udstyr til deres lille hund og Benjamins store kærlighed til FCK, dræner deres konti. Som parrets økonomi er nu, er der slet ikke råd til at udvide familien. Er det unge par overhovedet klar til at give afkald på det liv, hvor de gør præcis, hvad de har lyst til, for at opnå drømmen om et barn?. 23/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 25. Del 6. Producerat år 2020.
18:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Bootcampen fortsætter, når 6 nye deltagere indtager køkkenet og skal bevise deres værd i arbejdet med både frisk og tør pasta. Der er meget på spil, når der skal afgøres, for hvem det bliver “Pasta la vista” til MasterChef, og hvem der desværre må lægge forklædet. 08/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2022.
19:00 
MasterChef - Danmarks største madtalenter
Det er blevet 6 nye madtalenters tur til at komme i MasterChefs bootcamp. I dag bliver deltagerne testet i det berygtede søde køkken, hvor udfordringerne er mange. Det er nemlig ikke længere nok at aflevere en velsmagende is, hvis du ikke kan servere den som en smuk quenelle. Säsong 9. Del 7. Producerat år 2022.
20:00 
NCIS: Hawai'i
Amerikansk actionserie fra 2021. Monster. Kai går undercover som kok på en lokal restaurant for at indsamle oplysninger om en berygtet kriminel kending, der har en forbindelse til restauranten. Säsong 1. Del 16. Producerat år 2021.
21:00 
S.W.A.T.
Amerikansk krimidramaserie fra 2021. Checkmate. Da en betjent, der er på nippet til at lukke en større narkoaktion, bliver bortført, kæmper Hondo og holdet for at redde en af deres egne, før det er for sent. Luca bliver bekymret over pludselige ændringer i Hicks' adfærd. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2022.
22:00 
Boligkøb i blinde - USA [Repris]
Amerikansk livsstilsserie fra 2018. Eric And Leslie. Efter et langdistanceforhold er Eric og Leslie endelig flyttet til den samme by. Men indtil de finder et fælles hjem, bor og arbejder Eric i sine forældres kælder, mens Leslie er klemt ind i en midlertidig bolig. Anna, Jen og Michel finkæmmer Atlanta-området for at finde en ejendom med et stort renoverings- og investeringspotentiale til parrets første fælles hjem. 12/11 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2018.
23:00 
Magic Mike XXL
Amerikansk komedie fra 2015. Tre år efter, at han vinkede farvel til livet som stripper på toppen af sin karriere, finder Mike ud af, at de resterende Kings of Tampa også er parate til at smide håndklædet i ringen. Men de vil gøre det på deres egen måde: Vælte huset med en sidste, eksplosiv forestilling i Myrtle Beach og med Magic Mike med i rampelyset. Producerat år 2015. Medverkande: Nick Wechsler, Reid Carolin, Steven Soderbergh, Gregory Jacobs, Channing Tatum, Regissör: Gregory Jacobs, Skådespelare: Elizabeth Banks, Jada Pinkett Smith, Michael Strahan, Andie MacDowell, Stephen Boss, Matt Bomer, Kevin Nash, Joe Manganiello, Gabriel Iglesias, Amber Heard, Donald Glover, Channing Tatum, Adam Rodriguez.
01:20 
Anger Management
Amerikansk komedie fra 2003. Den lettere forknytte Dave Buznik er en forsigtig mand, der sjældent hæver stemmen. Efter noget tumult ombord på et fly, bliver han imidlertid dømt til at gå i terapi for at lære at kontrollere sit temperament. Terapeuten han får tildelt er Dr Buddy Rydell, der tilfældigvis også var på flyet, da episoden indtraf. For at tilbyde den bedste behandling overhovedet muligt, flytter Dr Rydell nu ind hos Dave, så han kan tage aktivt del i Daves hverdag. Producerat år 2003. Medverkande: Jack Giarraputo, Barry Bernardi, David Dorfman, Todd Garner, John Jacobs, Tim Herlihy, Adam Sandler, Allen Covert, Regissör: Peter Segal, Skådespelare: Woody Harrelson, John Turturro, January Jones, Luis Guzmán, Allen Covert, Marisa Tomei, Jack Nicholson, Adam Sandler, Jonathan Loughran, Krista Allen, Lynne Thigpen, Kurt Fuller.
03:25 
The Sinner [Repris]
Amerikansk thrillerserie fra 2021. Part II. En ny mistænkt leder efterforskningen ind i en strid mellem familien Lam og familien Muldoon. 08/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2021.
04:30 
The Sinner [Repris]
Amerikansk thrillerserie fra 2021. Part III. Ambrose tager til fastlandet for at lære mere om Percys fortid og afdækker mørke familiehemmeligheder. 13/10 år 2022 i TV3 DK. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2021.
05:30 (05:55)
Just Shoot Me!
Amerikansk komediserie fra 1997. Back Issues. Journalisten Maya har brug for penge og tvinges til at tage et job på et modemagasin, der ejes af hendes far. Säsong 1. Del 1. Producerat år 1997.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå