Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:43 
Blaga je noc, americki film (1961.) - Zlatno doba Hollywooda (12) (R)
Melodrama. Dr. Dick Diver (J. Robards) renomirani je psihijatar u elitnom ciriškom sanatoriju gdje lijeci mentalno nestabilnu pacijenticu, bogatu Nicole Diver (J. Jones). Njih se dvoje zaljube i vjencaju nakon cega Dick prekida karijeru i posvecuje se brizi o svojoj ženi. Bezbrižni, putuju Europom ili borave u svojoj kuci na francuskoj rivijeri, provodeci dane u zabavama i pijankama s društvom. Dok se Nicolino stanje sve više popravlja, Dick propada i postaje sve nezadovoljniji, jer financijski i emocionalno potpuno ovisi o svojoj ženi. U pokušaju da povrati izgubljeno samopouzdanje i smisao života, Dick se vraca svom poslu. Film je raden prema romanu E Scotta Fitzgeralda, koji je osobno nagovarao producente na ekranizacijuj Nitko se nije usudio uci u taj nesiguran financijski pothvat osim producenta Davida Selznicka koji ga je prihvatio prvenstveno zato da bi svojoj supruzi, glumici Jennifer Jones, osigurao glavnu ulogug Oscara je osvojila naslovna pjesma "Tender is the Night"t Redatelju filma Henryju Kingu ovo je bilo posljednje ostvarenje u karijeri, a autor je golemog opusa od 106 igranih filmovav.
09:12 
Pozitivno
Gost nam JE fra Ante Vuckovic, profesor na KBF-u u Splitu. Razgovaramo o oprostu i kako oprostiti, je li se Crkva više bojala komunizma ili korone, koliko je važno pomirenje, o zlostavljanjima u Crkvi, o celibatu te drugim temama. Organizator produkcije: Zdravko Sandrin. Del 398.
09:50 
Biblija
Svake nedjelje emisija nas upoznaje sa sadržajem, porukama i povijesnim kontekstom Svetoga Pisma. Hrvatski biblicari i teolozi objašnjavaju kako je nastala Biblija, od cega se sastoji, tko ju je pisao i kada, razlike izmedu Starog i Novog Zavjeta, najpoznatije biblijske pojmove te tko su biblijski likovi i što njihove poruke znace za nas danas.
10:00 
Crkva bl. Augustina Kazotica, Zagreb: Proslava 700-te obljetnice smrti bl. Augustina Kazotica - misa, prijenos
Svetkovina Duhova rodendan je Crkve, a Duh Sveti treca je božanska osoba, Gospodin i Životvorac, naš Tješitelj i Branitelj. Prvi hrvatski blaženik, dominikanac i biskup Augustin Kažotic, roden je oko 1260. u Trogiru, a umro je u Luceri 3. kolovoza 1323. Bio je zagrebacki biskup, plodan teološki pisac i propovjednik i biskup Lucere, u južnoj Italiji. Liturgijski je reformator i utemeljitelj katedralne škole. Uveo je u katedrali zajednicko moljenje casoslova, vodio brigu o higijeni naroda i o zdravstvu, a osobito se brinuo za siromahe. Papa Klement XI. proglasio ga je 1702. blaženim. Dominikanci ove godine slave sedam stoljeca od njegova rodenja za nebo. Glavna proslava biti ce 3. kolovoza 2023., a na svetkovinu Duhova, misno slavlje ususret obljetnici iz župne crkve bl. Augustina Kažotica predvoditi ce o. Anto Gavric, prior dominikanskog samostana. Organizator produkcije: Luka Zadravec.
11:03 
Sonnyboy iz Stubicke Slatine, emisija pucke i predajne kulture (2019.)
U Stubickoj Slatini, pored Oroslavja, u Hrvatskom zagorju, sa svojom suprugom, kcerima i punicom, živi Krešo Oremuš, kovinotokar po struci, zaposlen u lokalnom metalskom poduzecu. Potomak je domace obitelji i ondje živi od rodenja. Na prvi pogled, njegov život ni po cemu ne odskace od života ostalih tamošnjih stanovnika - voli skuhati grah ili gulaš, naci se na kartanju s prijateljima, a clan je i stubicke Družbe vitezova zlatnog kaleža - jednom rijecju, pravi domaci Zagorec. No ipak, on je i još nešto - strastveni ljubitelj bluesa i vrsni svirac usne harmonike, prema tvrdnjama njegovih renomiranih kolega glazbenika iz Europe i Amerike, medu najboljima na planetu!.
11:35 
TV Kalendar
Dokumentarno-povijesna emisija, emitira se svakodnevno od 1976. godine. Prikazuje važne dogadaje i obljetnice iz hrvatske i svjetske povijesti.
12:00 
Dnevnik 1
Aktualne informacije i najnovije vijesti iz zemlje i svijeta u podnevnom Dnevniku.
12:15 
Sport
Dnevni sportski izvještaji i reportaže.
12:18 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
12:20 
HAK - promet info
Aktualne informacije o cestovnom, željeznickom i trajektnom prometu, uz javljanja iz Hrvatskog autokluba.
12:28 
Plodovi zemlje
Nedjeljna emisija o poljoprivredi i ribarstvu bavi se aktualnim temama, kriticki progovara o agrarnoj politici, savjetuje i poucava gledatelje te donosi agroprognozu. Najstarija specijalizirana emisija Hrvatske televizije, emitira se od 1958. godine.
13:23 
Rijeka: More
U emisiji More HRT-ovog Centra Rijeka donosimo: Ako imamo kante za smece na kopnu, zašto ne i u vodi?. Plutajuce kante za smece - ciste more u više od 50 zemalja svijeta. Uvijek je Rab živio na moru i od mora. U pomorskim vezama Jadrana i Sredozemlja. Kroz rapski vremeplov zaplovila je i naša ekipa. Gotovo da nema kuce u gradu Bakru koja nije dala pomorca! Znate li pricu o tamošnjoj Turskoj kuci? Medu 800 izložaka u pulskom Aquariumu u Verudeli makete su poznatih brodova austrougarske i kasnijih mornarica na Jadranu. U životu je izgradio 60 barki i popravio mnoge. U opatijskoj lucici nema nijedne koju njegova ruka nije dotaknula i nekoliko puta. Tradicionalno 2. vikenda u mjesecu lipnju pocinje Medunarodna jedrilicarska regata Fiumanka. Što nam ovaj put sprema?.
14:00 
Nedjeljom u 2
Gošca emisije Nedjeljom u 2 je ravnateljica Klinicke bolnice Sveti Duh Ana Maria Šimundic. Govorit ce o incidentima u bolnici, zahtjevima za njezinom smjenom te opcenito o stanju u zdravstvu. Što uciniti da nam lijecnici i medicinske sestre ne odlaze iz Hrvatske, neka su od pitanja emisije.
15:03 
Novi Zeland - Divlji u srcu, dokumentarni film
Daleko na pucini Tihog oceana nalazi se Južni otok Novog Zelanda. On ima sve, od mocnih planina, dramaticnih ledenjackih dolinama i netaknute prirode Fiordlanda do tropskih obala. Tijekom tisucljeca na Južnom se otoku razvila jedinstvena flora i fauna. Fascinantan spoj raznolikih krajolika, životinjskih vrsta i ljudi. Za one koji ovdje žive, to je najljepše mjesto na svijetu, za koje se vrijedi boriti. Film Roberta Morgensterna prikazuje surovu prirodu Južnog otoka promatranu kroz vrlo osobnu prizmu. Pratimo pet iznimnih protagonista koji se iz dana u dan predano bore za ocuvanje svoje životne sredine. Uz prizore krajolika koji oduzimaju dah možete osjetiti sile prirode koje vladaju Južnim otokom i doživjeti svakodnevne pustolovine protagonista.
15:58 
Mir i dobro
Nedjeljni informativni magazin prati tjedne dogadaje vezane uz djelovanje i život Katolicke Crkve u domovini i inozemstvu.
16:30 
Vijesti
Kratki pregled vijesti iz Hrvatske i svijeta.
16:42 
HAK - promet info
Aktualne informacije o cestovnom, željeznickom i trajektnom prometu, uz javljanja iz Hrvatskog autokluba.
16:47 
Zanat: 'Ko zeli slatko, treba podnijeti i gorko (9/12)
Dražen Zeljkovic krenuo je raditi cokoladne bombone i plocice u svojoj maloj manufakturi. Njegovi cokoladni bomboni osvojili su hrvatsku javnost, a on kao autor projekta svojom predanošcu radu otkriva tajne ovog kreativnog i slatkog zanata. Del 9.
17:06 
Sminkerica sa sela, americki film (2002.) (12) (R)
Romanticna komedija. Njujorška modna dizajnerica Melanie (R. Witherspoon) iznenada se zaruci za najpoželjnijeg neženju u gradu. Ali Melanie u svojoj prošlosti skriva brojne tajne, ukljucujuci Jakea (J. Lucas), svog južnjackog muža za kojega se udala u srednjoj školi i koji odbija pristati na razvod. U naumu da jednom za svagda stane na kraj njihovoj vezi, Melanie odlazi kuci u Alabamu kako bi se suocila sa svojom prošlosti, ali pritom otkriva da, iako je otišla s Juga, on joj je ipak ostao u srcu.
18:58 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
19:00 
Dnevnik 2
Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže, gostovanja istaknutih strucnjaka i komentatora u Dnevniku 2, u najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a. Uz sportske aktualnosti pogledajte i detaljnu vremensku prognozu za sljedece dane.
20:08 
LOTO 6
Pratite izravno izvlacenje Lota 6.
20:15 
Superpotjera (10/10)
Jedan natjecatelj protiv petero lovaca u kvizu opceg znanja. Odgovarajuci na pitanja s višestrukim izborom, natjecatelj najprije treba osigurati odredeni novcani iznos. Uspije li u tome, slijedi brzopotezna igra protiv lovaca. Dobrodošli u Superpotjeru!.
21:07 
Loto 6 - izvjestaj
Izvještaj s izvlacenja Lota 6.
21:15 
Sto ljubav ima s tim?, americki film (1993.) (12)
Drama. Sedamnaestogodišnja Anna Mae (A. Bassett) napušta rodni Tennessee i odlazi u St. Louis kako bi se ondje pridružila svojoj majci i starijoj sestri Alline. Alline je odvodi u nocni klub u kojem nastupa mladi glazbenik, popularni Ike Turner (L. Fishburne). Jedne veceri Anna Mae dolazi do mikrofona i otkriva svoje raskošne glasovne sposobnosti. Nakon te veceri Ike je uzima pod svoje okrilje, mijenja joj ime u Tina i postupno od nje stvara zvijezdu. Istodobno njihov brak, na brzinu sklopljen u Meksiku, postaje sve mucniji za Tinu koja postaje žrtva Ikeovog psihickog i fizickog zlostavljanja. Legendarna pjevacica Tina Turner objavila je 19868 autobiografiju "Ja, Tina" koja se odmah popela na vrhove svih ljestvica citanostit Tina je progovorila o nasilju koje je trpjela od svog muža Ikea Turnera i postala je junakinja u ocima milijuna žena koje su dijelile sudbinu slicnu njezinojo Glumica Angela Bassett bila je za izvrsnu interpretaciju Tine nominirana za Oscara, kao i njezin partner Laurence Fishburne, a osvojila je Zlatni globus za glavnu ulogug Iako Angela niti malo fizicki ne slici Tini, izvrsno je portretirala njezin karakter i oživjela njezin seksualni magnetizama Film ima nekoliko izvrsnih glazbenih brojeva, a u posljednjoj se sceni pojavljuje i prava Tina s naslovnom pjesmom "What's Love Got to Do With ItI"? Naglasak je u filmu na braku s nasilnim Ikeom, koji je gradio njezinu karijeru, ali joj je umalo uništio životo Film je dobio vrlo dobre kritikek.
23:20 
Dnevnik 3
Najnovije vijesti iz zemlje i svijeta.
23:39 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
23:42 
Vijesti iz kulture
Vijesti iz kulture svakodnevno prate dogadaje iz razlicitih podrucja kulture i umjetnosti.
23:56 
Tully, americko-kanadski film (2018.) (12) (R)
Drama/komedija. Marlo živi u predgradu New Yorka i treba uskoro roditi trece dijete. Njezin suprug Ron, iako odan i pun ljubavi, radi po cijele dane i potpuno je nesvjestan izazova koje majcinstvo stavlja pred njegovu ženu. Kad se dijete rodi, Marlin imucni brat unajmljuje dadilju Tully kako bi joj pomogla u brizi oko djece. Isprva sumnjicava, Marlo ubrzo shvaca koliko joj znaci Tullyna pomoc te gradi poseban odnos sa svojom novom prijateljicom i spasiteljicom. Kriticari su posebno hvalili izvedbe C Theron i M Davis, kao i nacin na koji je u filmu prikazano roditeljstvov Na 767 dodjeli nagrada Zlatni globus i 242 dodjeli Nagrada po izboru kriticara (BFCA), C Theron nominirana je za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji, odnosno najbolju glumicu u filmskoj komedijij.
01:29 
Novi Zeland - Divlji u srcu, dokumentarni film (R)
Daleko na pucini Tihog oceana nalazi se Južni otok Novog Zelanda. On ima sve, od mocnih planina, dramaticnih ledenjackih dolinama i netaknute prirode Fiordlanda do tropskih obala. Tijekom tisucljeca na Južnom se otoku razvila jedinstvena flora i fauna. Fascinantan spoj raznolikih krajolika, životinjskih vrsta i ljudi. Za one koji ovdje žive, to je najljepše mjesto na svijetu, za koje se vrijedi boriti. Film Roberta Morgensterna prikazuje surovu prirodu Južnog otoka promatranu kroz vrlo osobnu prizmu. Pratimo pet iznimnih protagonista koji se iz dana u dan predano bore za ocuvanje svoje životne sredine. Uz prizore krajolika koji oduzimaju dah možete osjetiti sile prirode koje vladaju Južnim otokom i doživjeti svakodnevne pustolovine protagonista.
02:22 
Plodovi zemlje
Nedjeljna emisija o poljoprivredi i ribarstvu bavi se aktualnim temama, kriticki progovara o agrarnoj politici, savjetuje i poucava gledatelje te donosi agroprognozu. Najstarija specijalizirana emisija Hrvatske televizije, emitira se od 1958. godine.
03:13 
Nedjeljom u 2
Tjedna emisija u kojoj urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture i gospodarstva.
04:10 
Sonnyboy iz Stubicke Slatine, emisija pucke i predajne kulture (2019.) (R)
U Stubickoj Slatini, pored Oroslavja, u Hrvatskom zagorju, sa svojom suprugom, kcerima i punicom, živi Krešo Oremuš, kovinotokar po struci, zaposlen u lokalnom metalskom poduzecu. Potomak je domace obitelji i ondje živi od rodenja. Na prvi pogled, njegov život ni po cemu ne odskace od života ostalih tamošnjih stanovnika - voli skuhati grah ili gulaš, naci se na kartanju s prijateljima, a clan je i stubicke Družbe vitezova zlatnog kaleža - jednom rijecju, pravi domaci Zagorec. No ipak, on je i još nešto - strastveni ljubitelj bluesa i vrsni svirac usne harmonike, prema tvrdnjama njegovih renomiranih kolega glazbenika iz Europe i Amerike, medu najboljima na planetu!.
04:43 
Vijesti iz kulture
Vijesti iz kulture svakodnevno prate dogadaje iz razlicitih podrucja kulture i umjetnosti.
04:50 
Pozitivno
Tjedna emisija koja u reportažama s terena istice pozitivne dogadaje i primjere u društvu.
05:20 
Skica za portret
U formi kratkog dokumentarnog filma emisija predstavlja autore važne za hrvatsku povijest i kulturu.
05:28 
Rijeka: More
Mozaicna informativna emisija posvecena bogatstvu našeg Jadranskog mora, obale i priobalja. Donosi zanimljive reportaže o temama vezanim za život na moru i uz njega. Emitira se iz HRT-ovih studija Split, Rijeka, Zadar i Pula.
05:58 (06:26)
Mir i dobro
Nedjeljni informativni magazin prati tjedne dogadaje vezane uz djelovanje i život Katolicke Crkve u domovini i inozemstvu.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se https://casinoutansvensklicens.net/

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå