Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:19 
TV Kalendar
Dokumentarno-povijesna emisija, emitira se svakodnevno od 1976. godine. Prikazuje važne dogadaje i obljetnice iz hrvatske i svjetske povijesti.
06:31 
Grizzly Adams (1), serija (12) (5/13)
Grizzly Adams 1. Ludi Jack nestaje niz rijeku na splavi. Adams poslije nalazi neke od njegovih stvari. Pomisli da je Ludi Jack možda poginuo te pocinje razmišljati o vremenu kada je prvi put sreo tog planinskog covjeka. Hoce li se James Capen Adams morati oprostiti od svojeg prijatelja?. Del 5.
07:19 
Kockar iz Natcheza, americki film (1954.) - ciklus klasicnog vesterna (12)
Vestern. Kapetan Vance Colby (D. Robertson) vraca se nakon godina vojne službe iz Teksasa u New Orleans. Putujuci brodom, Vance upozna privlacnu i skromnu djevojku Melanie (D. Paget), kci brodskog kapetana Antoinea Barbeea (T. Gomez). Nestrpljiv da ponovno vidi oca, poznatog kockara, Vance sazna da je ubijen zbog varanja na kartama. Vance to ne vjeruje te odluci otkriti istinu i vratiti ocevu izgubljenu cast. Korpulentni Dale Robertson, ratni heroj iz Drugog svjetskog rata, karijeru je gradio uglavnom na televiziji, nastupajuci u popularnim serijama 1950-ih i 1960-ih godina, a kasnije u poznatim sapunicama Dinastiji i Dallasus Iako nije napravio veliku filmsku karijeru, njegovi su filmski izleti uglavnom bili vrlo zanimljiviv Jednu od najboljih rola Robertson je odigrao u ovom vesternu Henryja Levina (Put u središte Zemlje, Cudesni svijet brace Grimm i Gomila ubojica)a Robertsonova partnerica je D Paget (Slomljena strijela, Deset zapovijedi), zvijezda koja je naprasno prekinula karijeru sredinom 1960-ih zbog treceg brakak.
08:52 
Zajedno u duhu
Tjedna emisija prati život i djelovanje vjerskih zajednica s naglaskom na teme vezane za ekumenizam i medureligijski dijalog, uz gosta u studiju.
09:30 
Dobro jutro, Hrvatska
Mozaicna emisija koja od ponedjeljka do subote donosi aktualne informativne i zabavne sadržaje, s voditeljskim parom u studiju i gostima te uz reportaže i javljanja uživo iz cijele Hrvatske i redovite rubrike sa savjetima iz svih podrucja života.
10:52 
Prizma, multinacionalni magazin
Prvo proljetno izdanje Prizme donosi upute za birace prije svibanjskih izbora za vijeca i predstavnike nacionalnih manjina. Kako provjeriti i promijeniti upisanu nacionalnost u registru, govori državni tajnik Ministarstva pravosuda i uprave Sanjin Rukavina. Kako žene mogu osnažiti žene pokazuje Savez Roma u Republici Hrvatskoj Kali Sara organizacijom pricaonica namijenjenih mladim Romkinjama. Zabilježili smo otvorenje Parka Ane Frank u Puli i bili na premijeri "Pokondirene tikve" u Varaždinu, a tko ce sve nastupiti na ovogodišnjoj Kazališnoj smotri ceških amaterskih kazališta i koliko je istine u izreci "daske koje život znace", govore Ana-Maria Štruml-Tucek i Maja Krejca.
11:41 
TV Kalendar
Dokumentarno-povijesna emisija, emitira se svakodnevno od 1976. godine. Prikazuje važne dogadaje i obljetnice iz hrvatske i svjetske povijesti.
12:00 
Dnevnik 1
Aktualne informacije i najnovije vijesti iz zemlje i svijeta u podnevnom Dnevniku.
12:15 
Sport
Dnevni sportski izvještaji i reportaže.
12:18 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
12:20 
HAK - promet info
Aktualne informacije o cestovnom, željeznickom i trajektnom prometu, uz javljanja iz Hrvatskog autokluba.
12:26 
Veterani mira
Tjedna emisija, u razgovoru u studiju i reportažama rasvjetljava i nastoji riješiti probleme s kojima se susrecu branitelji te senzibilizirati javnost.
13:06 
Branili smo Domovinu: Pripadnici nacionalnih manjina u Domovinskom ratu, dokumentarna serija (3/3)
Istra, Primorje i Dalmacija u Domovinskom ratu dali su mnoge pripadnike nacionalnih manjina koji su stali u prve redove obrane svoje domovine Hrvatske. Njihove price cuti cemo u trecoj, posljednjoj epizodi serije. Ljubav prema domovini i zajednicki neprijatelj - dvije su stvari koje su u Domovinskom ratu Hrvate snažno povezale s Albancima. Oni su sudjelovali u svim bitkama na svim frontovima, a sveprisutni su bili i u svim rodovima - od oklopništva do zrakoplovstva. Njih 16 kraj rata docekali su kao visoki casnici Hrvatske vojske. Jedan od njih je Milaim Šukaj, ponos Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Njegov bijeg iz Jugoslavenske narodne armije bio je pravi triler. Najveca skupina Talijana u Hrvatskoj živi na podrucju zapadne Istre gdje se smjestio i gradic Buje. Ratne 1991. cetvrtina svih Talijana u Hrvatskoj živjela je upravo na podrucju Bujštine, njih cak pet i pol tisuca. Mnogi su ostavili svoje poslove i prikljucili se obrani Republike Hrvatske. Tako je ucinio i mjesni ucitelj Antonio Furlan. Umjesto školovanja djece u klupama, prihvatio se obuke vojnika u rovovima. Mnogo Srba u Hrvatskoj shvatilo je na samom pocetku rata kako u pitanju nije medunacionalni sukob vec obrana samostalnosti Republike Hrvatske. Velik broj njih uzeo je oružje u ruke i pošao braniti svoju domovinu, a medu prvima iz Istre bio je Saša Jovanovic. Njegov otac Petar, unatoc godinama, bio je uporan u namjeri da pode za njim. Želja mu se ostvarila na 49. rodendan. Multietnicka Rijeka dala je u Domovinskom ratu jako puno. Njezin šarolik sastav stanovništva ogledao se i u rijeckim postrojbama medu kojima je posebno mjesto zauzimala Specijalna jedinica policije "Ajkule". U njoj su se za slobodu i samostalnost borili i muslimani koji su tada bili druga nacionalna manjina po brojnosti u Rijeci. Jedan od njih, Nedžad Brkic, prošao je ratišta od Dubrovnika preko Velebita do Slavonije. Del 3.
14:08 
Ljubav nadohvat ruke, kanadski film (2022.)
Ljubavni film. Darovita televizijska voditeljica snima emisiju o lokalnom cvjecaru koji ima uslugu dostave isti dan i godinama organizira cvjecarsko natjecanje. To joj je prilika da dobije vlastitu emisiju.
15:37 
Ponovno zajedno: Zivotinje i ljudi, dokumentarni film
Od magaraca koji placu do pasa koji padaju u nesvijest, od izgubljenih macaka do izgubljenih svinja: videosnimke ponovnih susreta kucnih ljubimaca i njihovih vlasnika imaju milijune pogleda online. Pogledajte najbolje snimke i poslušajte nevjerojatne price, od kojih su mnoge ispricane prvi put. Donosimo price ljudi iz svih dijelova svijeta i njihovih ljubimaca koji su bili razdvojeni nekoliko dana, mjeseci ili cak godina, a otkrivamo i nevjerojatne veze izmedu razlicitih životinja i njihovih vlasnika. U Španjolskoj upoznajemo magaricu koja je plakala kad se nakon dva mjeseca susrela sa svojom ljudskom srodnom dušom. U Africi ce nam Val ispricati pricu o spašenoj mladoj lavici i njezinu odrastanju. Otputovat cemo i u Ameriku i upoznati psa Caseyja koji se nakon dvije godine vratio Rebecci i od uzbudenja onesvijestio! Pridružite nam se i pogledajte dirljive, cesto neocekivane i smiješne price koje slave iznimnu vezu izmedu vlasnika i njihovih životinja.
16:24 
HAK - promet info
Aktualne informacije o cestovnom, željeznickom i trajektnom prometu, uz javljanja iz Hrvatskog autokluba.
16:30 
Vijesti
Kratki pregled vijesti iz Hrvatske i svijeta.
16:45 
Regionalni dnevnik
Ekipe HTV-a iz svih hrvatskih županija donose najzanimljivije aktualne dogadaje i price iz cijele zemlje, a tu je i detaljna regionalna vremenska prognoza.
17:13 
Kamo za vikend: Hrvatska Toskana (R)
Novi vikend - nova destinacija!. Dušan Bucan i Sara Hdagha putuju u unutrašnjost Istre, tocnije u mjesto Paladini, poznato po vlažnom tlu u kojem se skriva jedna od najpoželjnijih namirnica. Nakon toga zaputit ce se u napušteno mjesto Kotli. Del 3.
17:31 
Samo ljubav, serija (12) (2/2)
Erich Segal's Only Love. Mini-serija snimljena prema istoimenom bestseleru Ericha Segala govori o americkom lijecniku Matthewu Hilleru koji se u Parizu zaljubio u svoju talijansku kolegicu Silviju. Ona odlazi s njim u Afriku iako njezin otac traži da se vrati kuci i uda za sina bogatog industrijalca. Kad je Matthew ranjen i spasiti ga može samo brz prijevoz u Europu, Silvia moli oca da mu pomogne, a on pomoc uvjetuje povratkom u Italiju. Silvia se udaje po ocevoj volji, a Matthew se prepušta momackom životut Kad u Rimu sretne svoju staru prijateljicu Evie, njih dvoje postaju ljubavnici, vjencaju se i zajedno odgajaju njezino dvoje djecec Godine 19989 Silvia stiže u New York teško bolesna i obraca se Matthewu za pomoco. Del 2.
18:58 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
19:00 
Dnevnik 2
Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže, gostovanja istaknutih strucnjaka i komentatora u Dnevniku 2, u najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a. Uz sportske aktualnosti pogledajte i detaljnu vremensku prognozu za sljedece dane.
20:08 
LOTO 7
Pratite izravno izvlacenje Lota 7 i dobitak 6+1.
20:15 
Zvijezde pjevaju (12), zabavno-glazbena emisija (1/7)
Pocinje proljetna, 12. sezona "Zvijezde pjevaju", najzabavnijeg glazbenog showa u nas!. "Zvijezde pjevaju" predstavljaju, ali i stvaraju zvijezde, trendove i dobre vibracije. Junake naših emisija vidite svagdje oko sebe, zabavljaju vas i izvan HRT-ovih subota, a tako ce biti i ovoga proljeca. Još atraktivniji, zabavniji i veseliji cekamo vas na malim ekranima, ali i još manjim, internetskim ekranima. Ovo su naši ovosezonski natjecateljski pjevacki parovi: glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijevic chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA glumica Jelena Percin i Bojan Jambrošic modni dizajner Boris Banovic i Ivana Kindl spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezic voditelj i komicar Davor Jurkotic i Gina Damjanovic voditeljica i podcasterica Ana Radišic i Alen Ðuras glumac Lovro Juraga i Vjeko Kljucaric. Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Ivanka, ZSA ZSA, Ivan i Vjeko, ali ne sumnjamo da ce i oni biti izvrsni poput svojih, vec iskusnijih kolega. U novoj sezoni od 7 epizoda i ovaj put donosimo osvježenja: u dvije epizode o konacnom poretku odlucivat ce dodatni dueli, a u finalnoj emisiji otkrit cemo pjesme koje su zvijezdama obilježile život. Žanrovi su ostali isti - samo se novi val vratio umjesto mjuzikla, te ponovno slušamo pjesme odjevene u pop, funk, rock, dance, šansonu, hip hop i baladu. Ocjene i komentare i ove ce sezone davati omiljeni ocjenjivacki trio: Danijela Martinovic, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. I ove sezone obecajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj - u udarnom terminu subotom na HTV1. Dvanaesta sezona omiljenog pjevackog showa emitira se uživo, a moci cete je pratiti i na HRT-ovom YouTube kanalu, na platformi HRTi, kao i na našim društvenim mrežama i webu hrt.hr. Del 1.
22:09 
Loto 7 - izvjestaj
Izvještaj s izvlacenja Lota 7.
22:15 
Dnevnik 3
Najnovije vijesti iz zemlje i svijeta.
22:35 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
22:38 
Vijesti iz kulture
Vijesti iz kulture svakodnevno prate dogadaje iz razlicitih podrucja kulture i umjetnosti.
22:54 
Svjetski rat Z, americko-britansko-malteski film (2013.) (12)
Akcijski horor. Kad s obitelji zaglavi u prometnoj gužvi, bivši istražitelj UN-a Gerry Lane (B. Pitt) posumnja da to nije obican prometni cep. Njegove sumnje su potvrdene kad odjednom u gradu zavlada kaos. Smrtonosni virus koji se širi jednim ugrizom pretvara zdrave ljude u bezumno zvjersko zlo. Cini se da ce pandemija zahvatiti cjelokupno covjecanstvo dok Gerry vodi svjetsku istragu tražeci izvor zaraze i, uz nešto srece, nacin da zaustavi njezino širenje. Film je osvojio nagradu Saturn u kategoriji najboljeg trilerar.
00:50 
Legenda o zmajevu grobu, britansko-kineski film (2013.) (12)
Znanstvenofantasticni film. Tim dolazi u Kinu uloviti drevno bice koje ne bi trebalo postojati. Kriptozoolog (S. Adkins) pokušava naci i spasiti mitološko bice prije nego što ga njegov suparnik (D. Lundgren) ubije.
03:20 
Ljubav nadohvat ruke, kanadski film (2022.) (R)
Ljubavni film. Darovita televizijska voditeljica snima emisiju o lokalnom cvjecaru koji ima uslugu dostave isti dan i godinama organizira cvjecarsko natjecanje. To joj je prilika da dobije vlastitu emisiju.
04:50 
Vijesti iz kulture
Vijesti iz kulture svakodnevno prate dogadaje iz razlicitih podrucja kulture i umjetnosti.
04:58 
Veterani mira
Tjedna emisija, u razgovoru u studiju i reportažama rasvjetljava i nastoji riješiti probleme s kojima se susrecu branitelji te senzibilizirati javnost.
05:41 
TV Kalendar
Dokumentarno-povijesna emisija, emitira se svakodnevno od 1976. godine. Prikazuje važne dogadaje i obljetnice iz hrvatske i svjetske povijesti.
05:56 (07:17)
Glazba glasnija od potresa, HNK Zagreb, 22. ozujka 2023., snimka
Prikazujemo snimku koncerta održanog rano jutros u predvorju Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu na trecu godišnjicu potres, koji okuplja vrsne umjetnike razlicitih stilskih profila. Svojim nastupom podsjecaju nas na strašan dogadaj kojim je oštecen povijesni centar Zagreba, pa tako i zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda, omiljena dvorana svih tankocutnih glazbenika. Ta je zgrada naše najstarije glazbene institucije i udruge trenutacno zbog konstrukcijske obnove zatvorena, ali ona i dalje djeluje, samo izvan maticnog prostora. Za njezinu opstojnost bitno je neprestano koncertiranje glazbenika koji su njezini redovni clanovi i podupiratelji. Pijanist i skladatelj Matej Meštrovic otvara program praizvedbom nove skladbe za svoju omiljenu dvoranu HGZ, samo konstruktivno!, u kojoj se nadahnjuje videosnimkama recentnih radova konstruktivne obnove. Koncert šalje svim gledateljima poruku nade i optimizma, jer potres je ovdje i šira metafora za sve nedace koje su zadesile covjecanstvo. Budimo se uz glazbu i konstruktivne pozitivne misli, uz prijenos koncerta na Prvom programu i snimku na Trecem programu HTV-a. Nastupaju umjetnici: MATEJ MEŠTROVIC, klavir RENATA SABLJAK, sopran ZAGREB KLEZMER TRIO KVARTET SEBASTIAN SIMPLY BRASS FLAM-a DUO JOSIPA BILIC, sopran ROKO RADOVAN, tenor LANA BRADIC, klavir VOKALNI ANSAMBL ANGELUŠ.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå