Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Ekumenizam i religije
Emisija uživo o temama vezanima za medureligijski dijalog i ekumenizam te aktualna religijska kretanja u svijetu.
06:39 
TV Kalendar
Dokumentarno-povijesna emisija, emitira se svakodnevno od 1976. godine. Prikazuje važne dogadaje i obljetnice iz hrvatske i svjetske povijesti.
06:51 
Grizzly Adams (1), serija (12) (6/13) (R)
Grizzly Adams 1. Ugasli vulkan postaje aktivan i mogao bi erumpirati, pa Adams i Nakoma pokušavaju spasiti što više životinja. Takoder, dolazi šerif Pinkerton kako bi uhvatio Adamsa i odveo ga na sudenje. Hoce li na kraju životinje ili Adams nastradati?. Del 6.
07:41 
Cochiseovo osvajanje, americki film (1953.) - ciklus klasicnog vesterna (12)
Vestern. Bojniku Tomu Burkeu zapovijedeno je da povede cetiri cete u Tucson, na teritorij koji je Meksiko, nakon sklapanja mirovnog sporazuma, ustupio Sjedinjenim Državama. Ondje zloglasni Apaši i odmetnuti Komanci ratuju s lokalnim meksickim stanovništvom. Pored njih, Burke se suocava i s pokvarenim poduzetnikom koji zaraduje prodajuci alkohol zaracenim stranama i kojemu bi sklapanje mira moglo ugroziti posao.
08:54 
Zajedno u duhu
Tjedna emisija prati život i djelovanje vjerskih zajednica s naglaskom na teme vezane za ekumenizam i medureligijski dijalog, uz gosta u studiju.
09:30 
Dobro jutro, Hrvatska
Mozaicna emisija koja od ponedjeljka do subote donosi aktualne informativne i zabavne sadržaje, s voditeljskim parom u studiju i gostima te uz reportaže i javljanja uživo iz cijele Hrvatske i redovite rubrike sa savjetima iz svih podrucja života.
10:50 
Prizma, multinacionalni magazin
Multinacionalni magazin, donosi aktualnosti o manjinama i ljudskim pravima.
11:40 
TV Kalendar
Dokumentarno-povijesna emisija, emitira se svakodnevno od 1976. godine. Prikazuje važne dogadaje i obljetnice iz hrvatske i svjetske povijesti.
12:00 
Dnevnik 1
Aktualne informacije i najnovije vijesti iz zemlje i svijeta u podnevnom Dnevniku.
12:15 
Sport
Dnevni sportski izvještaji i reportaže.
12:18 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
12:20 
HAK - promet info
Aktualne informacije o cestovnom, željeznickom i trajektnom prometu, uz javljanja iz Hrvatskog autokluba.
12:25 
Veterani mira
Tjedna emisija, u razgovoru u studiju i reportažama rasvjetljava i nastoji riješiti probleme s kojima se susrecu branitelji te senzibilizirati javnost.
13:04 
Andrija Andabak - lovac na tenkove, dokumentarni film
Krvava 1991. iznjedrila je mnoge heroje, ratnike koji to nisu htjeli biti, ali su bili primorani braniti svoj dom. Jedan od njih bio je omaleni brko Andrija Andabak koji je branio svoj Nuštar izmedu Vukovara i Vinkovaca. Tko je bio taj miran obiteljski covjek, otkrit ce nam njegova obitelj, a kako je postao heroj koji je uništio najveci broj neprijateljskih tenkova u Domovinskom ratu i koja je tajna njegovog uspjeha, otkrit ce nam njegovi suborci i svjedoci njegovih pogodaka. Andrija Andabak jedan je od najvecih heroja Domovinskog rata, a svojim uspjesima zaslužio je nadimak "lovac na tenkove". Djelo koje ga je svrstalo u legendu, kao i njegov lik, upoznajemo u ovom dokumentarnom filmu.
14:05 
Ljubav ispod limunova stabla, americki film (2022.)
Ljubavni film. Putopisna fotografkinja u usponu Beck odluci sudjelovati u prestižnom foto-natjecanju te se zaputi na suncani otok Serenity. Smještaj pronade na šarmantnoj farmi Lemon Tree te ondje upozna grubog, ali zgodnog vlasnika Joshuu. Dogovorili su se da ce joj on pokazati skrivene dragulje grada ako ona njemu pomogne oko reklame za farmu. U pocetku suradnja ne tece nimalo glatko, no izmedu njih ubrzo zaiskri kad otkriju da imaju više toga zajednickog nego što su mislili. Je li ljubav u zraku ili ce jedna tajna uništiti tek zapocetu romansus.
15:38 
Zivotinjski svijet Alpa: Zima i proljece, dokumentarna serija (1/3)
Alpine Wildlife / Tierwelt Der Alpen. Dokumentarna serija Austrijske radiotelevizije ORF 3 vodi nas u visoka gorja alpskog podrucja. Dosad neprikazane snimke iz neposredne blizine prikazuju život najrazlicitijih životinja u slobodnoj planinskoj prirodi. Vidjet cemo zimske spavalice poput svizaca dok uživaju u prvim proljetnim zrakama, divokoze na liticama, ali i ocaravajuci orlov let preko planinskih vrhova. Prva epizoda u stopu prati mlade divokoze po neprohodnim krajevima, prikazuje kozoroge u velicanstvenim borbama za teritorij, donosi snimke okretnih vjeverica u šumama austrijskog Tirola. Upoznat cemo i prehrambene navike jednog škanjca kojega iz zraka promatra velebni orao. Del 1.
16:24 
HAK - promet info
Aktualne informacije o cestovnom, željeznickom i trajektnom prometu, uz javljanja iz Hrvatskog autokluba.
16:30 
Vijesti
Kratki pregled vijesti iz Hrvatske i svijeta.
16:45 
Regionalni dnevnik
Ekipe HTV-a iz svih hrvatskih županija donose najzanimljivije aktualne dogadaje i price iz cijele zemlje, a tu je i detaljna regionalna vremenska prognoza.
17:14 
Kamo za vikend (R)
Krenuti. Koliko to može biti teškok Izaci iz udobnosti svog naslonjaca, neke sigurne zone i krenuti na aktivan odmoro. Dušan Bucan i Sara Hdagha pokazat ce vam kako je to zapravo vrlo jednostavno u kratkoj dokumentarnoj seriji Kamo za vikendn.
17:29 
Sally Hemings - Americki skandal, serija (12) (1/2)
Sally Hemmings: An American Scandal. Epska prica o neobicnom i kontroverznom odnosu koji je 38 godina povezivao Thomasa Jeffersona i njegovu robinju i ljubavnicu Sally Hemmings. U glavnim ulogama su Sam Neill (Merlin, Jurski park) i Carmen Ejogo (Metro, Uzaludan ljubavni trud). Sally (Carmen Ejogo) vec kao mlada djevojka ulazi u neocekivanu vezu s udovcem Thomasom Jeffersonom (Sam Neill) koji u to vrijeme služi kao americki veleposlanik u Parizu. Sally je u Pariz stigla kao pratilja Jeffersonove mlade kceri. Ubrzo se našla izložena svijetu sasvim drukcijem od onog u kojem je živjela kao nepismena robinja na imanju Monticello. Iako obavlja dužnost svojevrsne dadilje, Jefferson joj pruža obrazovanje, finu odjecu i priliku da prati kulturna zbivanja. Ona i njezin brat James (Mario Van Peebles), takoder Jeffersonov namještenik i takoder obrazovan, uživaju što su u Francuskoj slobodni i što se prema njima ophode s poštovanjem. U takvim se okolnostima Sally i Jefferson zbližavaju i pocinju vezu koja ce neminovno dovesti do skandala. Kako situacija postaje sve opasnija zbog francuske revolucije, Jefferson je prisiljen vratiti se s obitelji na Monticello. James preklinje Sally da ostane s njim u Francuskoj. Zatecen je njezinom odlukom da se odrekne slobode kako bi ostala uz Jeffersona. Nevoljko se vraca s njom u Sjedinjene Države i time se nesvjesno osuduje na nesretan i neispunjen život. Kad su došli kuci, njihova majka Betty (Diahann Carrol, zvijezda Dinastije i Usamljene golubice), koja nema dlake na jeziku, žalosno je primijetila da je Sally krenula njezinim stopama. Kako je Betty ostala trudna sa svojim gospodarom Waylesom, tako je i Sally sad nosila Jeffersonovo dijete. Gotovo ce cijeli život provesti uz njega: dok je bio državni tajnik, potpredsjednik i tijekom dvaju predsjednickih mandata. Smatra se da mu je rodila petero djece. Neprestano su je mucili ogorcenje i strah zbog neizvjesne buducnosti koja je prijetila njoj, njezinoj obitelji i cijeloj zajednici koja je živjela u ropstvu. Kad bi se saznalo za njihovu vezu, za Jeffersona bi to bilo politicko samoubojstvo, a za nju smrtna kazna. Kad se ipak saznalo i pisalo u novinama, Jefferson je odlucno odbijao bilo kakve komentare. On i Sally na kraju su ipak preživjeli skandal jer ga je zasjenila Jeffersonova trijumfalna kupnja Louisiane. Kao autor Deklaracije o nezavisnosti, u kojoj je napisao "da su svi ljudi rodeni jednaki", Jefferson izražava istinsku i duboko usadenu vjeru u ljudska prava. No, na Sallyno iznenadenje, istovremeno se lomi oko pitanja ropstva, što se jasno vidi po tome što se ne odrice statusa robovlasnika i što skriva njihov odnos. Jeffersonova starija kci Martha (Mare Winningham) otvoreno zamjera Sally što je njezin otac ocaran njome i strahuje kako bi se njihov odnos mogao odraziti na njegovu ostavštinu. Kad se Jefferson nade u financijskoj stisci, prisiljen je birati izmedu želje voljene žene i zahtjeva kceri koja pod svaku cijenu želi spasiti njegov ugled i plantažu. Del 1.
18:58 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
19:00 
Dnevnik 2
Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže, gostovanja istaknutih strucnjaka i komentatora u Dnevniku 2, u najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a. Uz sportske aktualnosti pogledajte i detaljnu vremensku prognozu za sljedece dane.
20:08 
LOTO 7
Pratite izravno izvlacenje Lota 7 i dobitak 6+1.
20:15 
Zvijezde pjevaju (12), zabavno-glazbena emisija (2/7)
U drugoj emisiji dvanaeste sezone showa Zvijezde pjevaju parovi izvode pop i šansonu. No, ovaj put kraj emisije nece svima donijeti veselje. Jedan par ce, zahvaljujuci bodovima koje ce skupiti na osnovi ocjena žirija i telefonskih glasova gledatelja, na žalost napustiti ovo veselo glazbeno natjecanje. Clanovi ocjenjivackog suda Danijela Martinovic, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca imat ce važnu no možda ne i odlucujucu rijec. Jako su važni, a mogu biti i presudni telefonski glasovi. Evo na koji nacin možete glasati: Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijevic - 065 22 44 01, odnosno Par1 na 60006 Ivan Pažanin i ZSA ZSA - 065 22 44 02, odnosno Par2 na 60006 Jelena Percin i Bojan Jambrošic - 065 22 44 03, odnosno Par3 na 60006 Boris Banovic i Ivana Kindl - 065 22 44 04, odnosno Par4 na 60006 Andrea Andrassy i Ivan Penezic - 065 22 44 05, odnosno Par5 na 60006 Davor Jurkotic i Gina Damjanovic - 065 22 44 06, odnosno Par6 na 60006 Ana Radišic i Alen Ðuras - 065 22 44 07, odnosno Par7 na 60006 Lovro Juraga i Vjeko Kljucaric - 065 22 44 08, odnosno Par8 na 60006 U show programu raznježit ce nas sastav Cambi. Dvanaesta sezona omiljenog pjevackog showa ide uživo a možete je pratiti i na HRT-ovom YouTube kanalu, na platformi HRTi, kao i na našim društvenim mrežama te mrežnim stranicama hrt.hr.
22:15 
Loto 7 - izvjestaj
Izvještaj s izvlacenja Lota 7.
22:20 
Dnevnik 3
Najnovije vijesti iz zemlje i svijeta.
22:37 
Vrijeme
Nakon Dnevnika 1 i 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoci Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza.
22:40 
Vijesti iz kulture
Vijesti iz kulture svakodnevno prate dogadaje iz razlicitih podrucja kulture i umjetnosti.
22:52 
Opasan let, americki film (1997.) (15) (R)
Akcijski triler. Cameron Poe (N. Cage) vraca se u Alabamu nakon sudjelovanja u Zaljevskom ratu gdje ga išcekuje trudna supruga Tricia (M. Potter). U mjesnom baru sukobio se s trojicom nasilnika, jednog je ubio pa završio u zatvoru. Prošlo je sedam godina i Poe se u zrakoplovu ministarstva pravosuda vraca kuci. Medutim, nekoliko kriminalaca, predvodenih zloglasnim Cyrusom "The Virusom" Grissomom (J. Malkovich) pobunilo se i preuzelo nadzor nad zrakoplovom. Nakon što je godinama bio u sjeni svojih eksponiranih kolega, americki glumac N Cage sredinom 90-ih doživio je vrhunac karijere istodobno se potvrdujuci u zahtjevnim karakternim ulogama, od kojih je najvažnija ona u drami "Napuštajuci Las Vegas" za koju je dobio i Oscarar Jedan od takvih filmova je i "Opasan let" britanskog redatelja S Westa koji je Cagea definitivno uvrstio medu najtraženije americke glumce, a redatelju Westu omogucio pocetak unosnog rada u SAD-u- Film vrvi akcijskim scenama i kanonadom specijalnih efekata, osobito onih zvucnih, pa stoga ne cudi da je nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg zvukak Za drugog je Oscara film predložen u kategoriji najbolje pjesme ("How Do I Live" kantautorice Diane Warren), takoder nominirane i za Grammy, a zanimljivo je da je filmsku antinagradu, Zlatnu malinu, dobio u kategoriji "bezobzirnog odnosa prema ljudskim životima i imovini na filmu"u.
00:45 
Don Jon, americki film (2013.) (18) (R)
Romanticna drama s elementima humora. Kod covjeka iz New Jerseyja posvecenog obitelji, prijateljima i crkvi, pojave se nerealna ocekivanja od gledanja pornografije i on nastoji pronaci srecu i intimnost sa svojom potencijalnom pravom ljubavi.
02:12 
Ljubav ispod limunova stabla, americki film (2022.) (R)
Ljubavni film. Putopisna fotografkinja u usponu Beck odluci sudjelovati u prestižnom foto-natjecanju te se zaputi na suncani otok Serenity. Smještaj pronade na šarmantnoj farmi Lemon Tree te ondje upozna grubog, ali zgodnog vlasnika Joshuu. Dogovorili su se da ce joj on pokazati skrivene dragulje grada ako ona njemu pomogne oko reklame za farmu. U pocetku suradnja ne tece nimalo glatko, no izmedu njih ubrzo zaiskri kad otkriju da imaju više toga zajednickog nego što su mislili. Je li ljubav u zraku ili ce jedna tajna uništiti tek zapocetu romansus.
03:42 
Vijesti iz kulture
Vijesti iz kulture svakodnevno prate dogadaje iz razlicitih podrucja kulture i umjetnosti.
03:49 
Veterani mira
Tjedna emisija, u razgovoru u studiju i reportažama rasvjetljava i nastoji riješiti probleme s kojima se susrecu branitelji te senzibilizirati javnost.
04:24 
Andrija Andabak - lovac na tenkove, dokumentarni film
Krvava 1991. iznjedrila je mnoge heroje, ratnike koji to nisu htjeli biti, ali su bili primorani braniti svoj dom. Jedan od njih bio je omaleni brko Andrija Andabak koji je branio svoj Nuštar izmedu Vukovara i Vinkovaca. Tko je bio taj miran obiteljski covjek, otkrit ce nam njegova obitelj, a kako je postao heroj koji je uništio najveci broj neprijateljskih tenkova u Domovinskom ratu i koja je tajna njegovog uspjeha, otkrit ce nam njegovi suborci i svjedoci njegovih pogodaka. Andrija Andabak jedan je od najvecih heroja Domovinskog rata, a svojim uspjesima zaslužio je nadimak "lovac na tenkove". Djelo koje ga je svrstalo u legendu, kao i njegov lik, upoznajemo u ovom dokumentarnom filmu.
05:16 
Zajedno u duhu
Tjedna emisija prati život i djelovanje vjerskih zajednica s naglaskom na teme vezane za ekumenizam i medureligijski dijalog, uz gosta u studiju.
05:20 
TV Kalendar
Dokumentarno-povijesna emisija, emitira se svakodnevno od 1976. godine. Prikazuje važne dogadaje i obljetnice iz hrvatske i svjetske povijesti.
05:35 (06:45)
Aventures - koncert studenata Muzicke akademije Sveucilista u Zagrebu odrzanog u dvorani Blagoja Berse
Snimka koncerta održanog u dvorani Blagoja Berse 14. sijecnja 2017. Ovim koncertom zakljucen je Svecani tjedan Muzicke akademije u Zagrebu, održan tijekom sijecnja u povodu Dana akademije. Raznolik glazbeni program ostvarili su studenti s gotovo svih odsjeka Muzicke akademije - pjevacice Anabela Baric i Iva Krušic, gitarist Lovro Peretic, pijanist Vedran Janjanin, Kvartet saksofona Fabula, ASMANGU (Ansambl studenata MA za novu glazbu), te polaznici radionice tradicijskog pjevanja. Na rasporedu su djela Delibesa, Barriosa, Liszta, Ruždjaka, Berga i Ligetija.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå