Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:22 
Betty i njezine dijagnoze (5), telenovela (12) (19/25)
Bettys Diagnose 5. Oliver nije racunao s tim ocitovanjem. Kad mu Betty nakon mnogo tjedana prizna što se dogodilo izmedu nje i dr. Sterna na proslavi obljetnice klinike, on jednostavno pošizi. Betty je zbog svega veoma neugodno. Sigurna je da je poljubac bio posve beznacajan. No Hanna na to gleda drukcije i ne može joj oprostiti laž. Dr. Stern grozno se ljuti na Betty jer mu Hanna sada zaista zadaje muke. Del 19.
11:05 
Bonton: Napasni roditelj (R)
11:15 
Globalna Hrvatska HTV
Parlamentarni izbori održani su u okolnostima pandemije koronavirusa, koja mijenja naše živote na svim podrucjima. Tijek i rezultate izbora u inozemstvu komentira gost - komunikacijski strucnjak, dr. sc. Damir Jugo. Dok pandemija ubrzava, Hrvatska se, poput svih drugih zemalja, trudi što više normalizirati gospodarske tokove. Koliko su oni poremeceni, svjedoce naši ljudi iz Italije, Austrije i Brazila. Gospodarski strucnjaci predvidaju - koronavirus odredit ce tempo oporavka svake ekonomije. Razvijenija društva brže ce se oporaviti. Nakon što je Austrija 1. srpnja potpuno otvorila tržište za radnu snagu iz Hrvatske, možemo li ocekivati novi odljev radne snage? Gost emisije je Zoran Androcec, direktor poslovnog udruženja INGRA-DET koje okuplja cetrdesetak tvrtki iz Hrvatske i BiH.
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Diva, telenovela (12) (13/130)
Totalmente Demais. Arthur prepozna Elizu na ulici, pride joj i da joj posjetnicu. Nudi joj posao. Eliza i Jonatas su sumnjicavi. Arthur moli Elizu da promisli o ponudi. Carolina kaže Pietru da se kladila s Arthurom. Maristela bi se htjela udati za Florisvala, ali on to izbjegava. Eliza istražuje Arthura na internetu, a Jonatas joj kaže da je Arthur ništarija. Florisvala uhite jer ne placa alimentaciju. Carolina odlazi u "Bastille" Ze Pedru. Germano je poziva u svoj ured. Fabinho ih uhvati u trenutku bliskosti. Pita oca vara li Lili, a on nijece. Kaže mu da se njegov brak promijenio od Sofijine smrti. Maristela napada Rosangelu jer je Florisval uhicen. Carolina ga uspije izvuci iz pritvora. Arthur želi opet potražiti Elizu na ulici. Hugo pristane pomoci Elizi kad je Gilda dode vidjeti. Debora joj posuduje svoju haljinu. Dino otkrije da je Gilda založila lancic i shvaca da je otišla Elizi. Del 13.
13:13 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (84/160) (R)
Dr. Oz Show 8. Istine i laži o hrani: upozorenje koje ne smijete zanemariti. Škampi i školjke nikada nisu bili popularniji. No plodovi mora možda kriju prljavu tajnu zbog koje placate više nego što biste trebali i zbog koje gube na okusu, a mogu biti i opasni po zdravlje. Pogledajte kako odabrati škampe i školjke koji su sigurni za jelo. Del 84.
13:59 
Raj za dame (2), serija (12) (8/20) (R)
Il Paradiso Delle Signore 2. U robnoj kuci zavlada uzbudenje kad Corrada pozovu da sudjeluje u lokalnoj inacici kviza "Ostavi ili udvostruci". On odabire kategoriju "biciklisticke utrke". Del 8.
15:02 
Umorstva u Midsomeru (9), serija (12) (8/8) (R)
Midsomer Murders 9. Barnabyjeva svekrva insistira da je on odvede na sajam u selo u kojemu vec tradicionalno traje rat spolova. Kada ondje starija gospoda i lokalni vikar budu ubijeni u istome razdoblju, Barnaby se boji da je to tek pocetak. Ostale uloge: Sian Thomas, Jessica Brooks, Dominic Jephcott, Joseph Kennedy, Struan Roger, Daphne Oxenford. Del 8.
16:35 
Bajkovita Hrvatska: Dubrovnik - Samostan Male brace
16:43 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Zrtve ljubavi, serija (12) (23/44) (R)
Sacrificio D'amore. Corrado i Silvia odluce skrivati Albertovu kcer Noru nakon što ju je on oteo bez Guendalinina znanja. Carlotta priznaje kraljici Jeleni da je prevarila Maddalenu i da voli Tommasa. Kraljica tad pozove mladog ucitelja i njegovu djevojku da provedu vecer u palaci. U sanatoriju Lucrezia prizna svom ocu Jacopu i bratu Liviju da je trudna i da nosi Brandovo dijete. Ali nažalost nece biti sposobna iznijeti trudnocu do kraja. Livio je gnjevan. Grofica odluci prekinuti lijecenje kako bi mogla iznijeti trudnocu, a otac je u tome podupre. Brando je izvan sebe od srece zbog njezine odluke. Lucrezia se vrati u ocev dom u Carraru, gdje ce je lijeciti najbolji lijecnici u gradu. Grof Jacopo kaže Brandu da ce im dati blagoslov da se vjencaju ako je Brando istinski voli. Brando se takoder izlijecio i vraca se doma u Carraru. Doktor Lucchesi saznaje za to i sve povjeri Silviji. Nakon prvotnog veselja zbog povratka, Brando priopci obitelji da ce postati otac, a da je majka djeteta Lucrezia, grofica s kojom se namjerava vjencati. Cini se da jedino Vito ima nešto protiv toga, on ne vjeruje da ce njihova ljubav biti dovoljno jaka da prevladaju razlike medu staležima. Augusta Maffei se povjeri Nani da nikad nije bila s muškarcem. Del 23.
18:08 
Potjera (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Veliki koraljni greben s Davidom Attenboroughom: Graditelji, dokumentarna serija (1/4) (R)
David Attenborough's Great Barrier Reef. Godine 1957. sir David Attenborough prvi je put posjetio jednu od najdivnijih prirodnih tvorevina, tajnoviti i najvecim dijelom nepristupacni Veliki koraljni greben. Oduvijek se želio vratiti i bolje istražiti taj ekosustav za koji kaže da je drukciji od svih drugih na svijetu. Šezdeset godina poslije, uz pomoc najnovije tehnologije i znanstvenih dostignuca, pruža mu se prilika da sazna njegove tajne. Na tom putovanju otkrit ce prave razmjere bioraznolikosti i složenosti Grebena. Ukrcat ce se na Aluciju, 56-metarski istraživacki brod opremljen laboratorijem, najsuvremenijom podmornicom Triton i helikopterom. To ce mu omoguciti da vidi Veliki koraljni greben iz mora i zraka. Posjetit ce neke od najizoliranijih, dosad neistraženih dijelova Grebena te upoznati njegove carobne trajne i povremene stanovnike. Dokumentarna serija spaja najnovija znanstvena istraživanja i inovativne snimateljske tehnike. Zahvaljujuci suvremenim termografskim kamerama, prvi put cemo vidjeti kako mlad legendarne ribe klauna dolazi na svijet. Kamere za tehniku time-lapse otkrit ce ponašanje sicušnih koralja od kojih je sazdan cijeli Greben i prikazati nam najcudesniji dogadaj razmnožavanja na Zemlji: godišnje mriješcenje koralja. Saznat cemo i kako Greben izgleda iz perspektive morskoga raka ciji se vid razvio na potpuno jedinstven nacin. Na Grebenu žive neke od najfascinantnijih životinja na svijetu. Medu njima su divovska raža, grbavi kit i morski pas koji hoda. Zahvaljujuci najsuvremenijoj satelitskoj tehnologiji, pratit cemo migracije kljunastoga kita, goleme želve i tigrastoga morskog psa, koji prevale tisuce kilometara kako bi došli na Greben. Danas je Veliki koraljni greben ozbiljno ugrožen. Šezdeset godina otkad ga je prvi put posjetio, David Attenborough objasnit ce nam zašto je u tom razdoblju izgubio gotovo polovicu koralja te što mu donosi buducnost. Odlucan je u namjeri da otkrije kako ga možemo spasiti. Savjetuje se s najbolje upucenim znanstvenicima i posjecuje istraživacke postaje na kojima pokušavaju pomoci koraljima da izdrže ubrzane klimatske promjene. Put ga vodi i u najdublji dio Grebena, kamo ljudska noga dosad nije krocila. Podmornica Triton uzet ce uzorke koralja koji bi mogli pomoci znanstvenicima da bolje razumiju ovo cudo prirode. 1. epizoda: Gotovo šezdeset godina otkako je prvi put posjetio Veliki koraljni greben, David Attenborough ukrcao se na Aluciju, istraživacki brod opremljen najsuvremenijom tehnologijom. Na svom putovanju želi razumjeti kako je Greben nastao i susresti se sa životinjama koje ondje žive. Del 1.
20:55 
Loto 7 - izvjestaj
20:56 
Bajkovita Hrvatska: Dubrovnik - Samostan Male brace (R)
21:04 
Lisinski - iluzije romantizma, dokumentarni film
Koliko se slava Vatroslava Lisinskog temelji na tragicnoj sudbini i filmicnoj biografiji zvijezde ilirskog pokreta koja je umrla s 34 godine sama i siromašna, a koliko na stvarnom poznavanju njegove glazbe? Jesu li za njegovu skladateljsku karijeru obilježenu meteorskim uspjehom i dramaticnim padom krive zloba i zavist okoline ili objektivne okolnosti? Je li Lisinski kao osoba doista bio fatalist i melankolik i otkud potjece takva slika o njemu? Pripada li operi Porin oznaka kapitalnog djela u opusu ovog autora ili se njegova najveca vrijednost krije negdje drugdje? Je li naslovni junak viteške opere Porin uopce postojao i zna li se tko je on bio? Je li ideja državotvornosti hrvatskih preporoditelja utemeljena na srednjovjekovnoj povijesti konstrukt ili znanstvena cinjenica? Jesu li i revolucionarne ideje iz sredine 19. stoljeca bile iluzija? Na ova pitanja odgovara dokumentarna emisija o Vatroslavu Lisinskom snimljena u Zagrebu i Pragu u povodu 200. godišnjice skladateljeva rodenja. Pored biografije i stvaralaštva, emisija pronice u duh vremena i rasvjetljava politicki, kulturni i društveni kontekst u kojem je Lisinski djelovao.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:10 
Vrijeme (R)
23:13 
Vijesti iz kulture
23:26 
Rivijera (1), serija (12) (7/10) (R)
Riviera I. Interpol steže obruc oko Georgine, ali ona i Carver ne odustaju od nauma da istragu privedu kraju. Irina Negrescuu odaje obiteljsku tajnu. Del 7.
00:14 
Zrtve ljubavi, serija (12) (23/44) (R)
01:01 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (84/160) (R)
01:43 
Dnevnik 3 (R)
01:58 
Sport (R)
02:01 
Vijesti iz kulture (R)
02:09 
Bastina: Libanon, dokumentarna serija (2/3) (R)
03:01 
Betty i njezine dijagnoze (5), telenovela (12) (19/25)
03:45 
Raj za dame (2), serija (12) (8/20) (R)
04:43 
Skica za portret (R)
04:51 
Bajkovita Hrvatska: Dubrovnik - Samostan Male brace (R)
04:57 
Fotografija u Hrvatskoj (R)
05:09 
Dnevnik 2 (R)
05:51 (06:36)
Diva, telenovela (12) (13/130)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrĺ