Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:19 
Betty i njezine dijagnoze (4B), telenovela (12) (10/15)
Bettys Diagnose 4b. Betty ne može podnijeti kako se Stern poigrava s njezinom prijateljicom Hannom. Kad se opet žestoko sukobe, Hanna prelazi u napad i zakljuca Betty i Sterna zajedno. No vidjet cemo hoce li ih to navesti da otvoreno porazgovaraju ili da se cak i pomire. Del 10.
11:03 
Umjetnost za bolji svijet: Posljednji ples (R)
11:15 
Hrvatska moj izbor: Lusici i Majkovice (R)
Cut cemo zašto su dvije obitelji, Lušic i Majkovica, zamijenili Australiju i Ameriku jugom Hrvatske. Lušici su se nastanili u Dubrovniku, koji im, kako kažu, daje sve što treba za miran i ispunjen život, od blage klime do domace hrane. Ivo Majkovica se, sa suprugom Jacqueline i sinom Markom, vratio na djedovinu, u konavosko selo Vodovada. Bave se turizmom i žive bez stresa.
11:41 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Lazljivo srce, telenovela (12) (58/71)
Corazon Que Miente. Nakon što je cuo Lisandra, Cris odlazi teti. Pita je je li sudjelovala u ubojstvu, a ona sve nijece. On se vrati Lisandru i prekine vezu s njim jer je uvrijedio osobu koja mu je najviše pomogla. Alonso najavi ukucanima da se namjerava oženiti Renatom. Objavi njihove zaruke. Santiago pukne od bijesa i kaže mu da cini najvecu pogrešku. Sara je sumnjicava. Originalna prica: Caridad Bravo Adams Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González. Del 58.
13:12 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (133/160)
The Dr. Oz Show 8. Postoji novo crno tržište lijekova i nije rijec o onome što ste možda pomislili, radi se o antibioticima. Ti se lijekovi prodaju bez recepta u trgovinama diljem SAD-a. Idemo na tajni zadatak da vidimo odakle dolaze i jesu li pravi ili krivotvoreni. Prije 12 godina Natalee Holloway je nestala dok je bila na putovanju na Arubi. Sada njezina majka govori o tome kako se suocila licem u lice s muškarcem za kojeg mnogi vjeruju da je ubio njezinu kcer. Del 133.
13:59 
Raj za dame (1), serija (12) (2/20) (R)
Il Paradiso Delle Signore. Teresa pocinje raditi u robnoj kuci. S jedne strane je stroga i profesionalna gdica Mantovani, a s druge ljubazan marketinški strucnjak Vittorio Conti koji joj se pocne udvarati. Del 2.
15:01 
Umorstva u Midsomeru (6), serija (12) (2/5) (R)
Midsomer Murders 6. Martin Wroath pronaden je mrtav. Navodno je pocinio samoubojstvo na nepotrebno kompliciran nacin. Barnaby posumnja kad obdukcija otkrije golemu kolicinu antidepresiva zbog koje je Martin vjerojatno bio u nesvijesti u vrijeme smrti. Istraga odvede istražitelje do obližnje bolnice u Mercy Parku kojom upravlja Martinova poznanica dr. Jane Moore. Ondje je ubijen clan osoblja, a nedugo zatim u mjestu se dogodi još jedno ubojstvo. Ne otkrije li što prije vezu izmedu umorstava, život detektiva Barnabyja takoder je u velikoj opasnosti. Del 2.
16:41 
TV Kalendar (R)
16:55 
HAK - promet info
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:16 
Zrtve ljubavi, serija (12) (2/44) (R)
Sacrificio D'amore. Unatoc cinjenici da su Silvia i Brando iz dva razlicita svijeta, privlacnost medu njima je nezaustavljiva. Silvia dojavi Brandu da njezin muž dovodi važne americke kupce u kamenolom, pa Brando organizira štrajk tog istog dana. Brando dobiva otkaz jer je potakao kopace na otpor, ali ubrzo nalazi posao u ateljeu anarhista Annibalea Lucchesija. Lucchesi upozori Branda da je medu kopacima špijun koji bi mu mogao upropastiti plan sabotaže brodskog prijevoza mramora prekomorskim klijentima. Kad Silvia sazna da je Brando dobio otkaz, ona odlazi u Lucchesijev atelje kako bi ga vidjela i njihova se strast rasplamsa. Del 2.
18:10 
Potjera (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:05 
Romano Bolkovic - 1 na 1: Miroslav Skoro, talk show
Miroslav Škoro hrvatski je pjevac, skladatelj, aranžer, ekonomist i politicar. Dvije godine studirao je na Community College of Allegheny County u Sjedinjenim Državama, zatim je bio polaznik prvog naraštaja Diplomatske akademije MVP-a RH te je od 1995. do 1997. godine obnašao dužnost generalnog konzula Republike Hrvatske u Pecuhu. Vodio je više vlastitih trgovackih društava, a od 2001. do 2006. bio je glavni direktor Croatia Records d.d. Diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku - smjer marketing, gdje je u prosincu 2017. godine postao i doktor ekonomskih znanosti, obranivši disertaciju na temu Modeli upravljanja i raspodjele prihoda glazbene industrije u uvjetima digitalizacije. Godine 2019. postao je suradnik na kolegiju Uvod u ekonomiju na diplomskom studiju ekonomije na Sveucilištu Sjever, u Sveucilišnom centru Varaždin. Kandidirao se na parlamentarnim izborima za Hrvatski sabor 2007. te postao saborskim zastupnikom HDZ-a. Bio je kandidat za predsjednika Republike Hrvatske i u prvom krugu predsjednickih izbora zauzeo trece mjesto s 24,45 % glasova. U veljaci 2020. osnovao je politicku stranku Domovinski pokret Miroslava Škore. S Miroslavom Škorom razgovaramo o tome kome se Domovinski pokret prvenstveno obraca, o razocaranju u parlament kao instituciju, o gubitku povjerenja u državne institucije, o programu pokreta, o tome što je Domovinski pokret vrijednosno, do kojih vrijednosti drži, koje su kljucne tocke gospodarskog programa pokreta, o njegovom poduzetnickom iskustvu, o spremnosti na vladu nacionalnog jedinstva, o tome s kime bi Domovinski pokret koalirao a s kime nikako ne bi, o Domovinskom pokretu i ruskoamerickom utjecaju, o Bartulici i prinovama, o ženama na listama Domovinskog pokreta, o tome bi li se Domovinski pokret i danas zalagao za promjenu Ustava s ciljem osnaženja ustavnog položaja predsjednika RH, zašto ne EU kao federacija, kako uz naš mentalitet poraziti korupciju, kakva je politicka panorama Hrvatske, ima li Hrvatska buducnost uz prošlost koja ne prolazi te o tome što ima loše u iseljavanju.
21:00 
Hrana kao lijek: Maslina i med, dokumentarna serija (1/5)
Više nego ikad zdrava prehrana, stil života, navike, biološki uzgojeno voce i povrce te hrana bez aditiva, umjetnih aroma i kemijskih supstanci postaju preokupacija suvremenog covjeka. HRT je, prema ideji i scenariju urednice projekta dr. sc. Jasne Buric i u režiji Zdravka Mustaca, snimio atraktivan popularnoznanstveni sadržaj, koji educira o zdravoj hrani koju nam svakodnevno rada priroda u kojoj živimo. Seriju karakterizira uzbudljiva i poticajna TV prica, strucni sugovornici te ono najvažnije: zanimljiva i uvjerljiva obrazovna poruka za sve uzraste, koja ce sasvim sigurno utjecati na životne navike i stavove mnogih o zdravoj hrani. Naime, što je zdrave hrane oko nas manje, to je ona sve traženija. Koja je to hrana koja u organizmu djeluje poput lijeka? Zašto ju naš organizam treba te kakvu vrijednost ima za naše zdravlje? O tome govore vrsni domaci i strani znanstvenici koji se bave klinickom prehranom, nutricionisti, biolozi, povjesnicari te brojni drugi strucnjaci koji proucavaju važnost zdrave prehrane za zdravlje covjeka. 1. emisija: Danas je maslinovo ulje nezaobilazna zdrava prehrambena namirnica koja svjedoci o blagodati mediteranske prehrane za ljudsko zdravlje. No, maslina nosi snažnu poruku tijekom citava postojanja ljudske civilizacije. O tome što znanost zna o maslini i maslinovome ulju, te o svim maslinovim proizvodima koje covjek treba, kako bi živio zdravo i dugo, govore vrhunski znanstvenici iz razlicitih podrucja znanosti. Otkud misao da je med poput lijeka, zašto ga oduvijek covjek stavlja na rane, kakve su najnovije znanstvene spoznaje o medu? Zašto je med od pamtivijeka najbolji covjekov prijatelj koji mu daje snagu i zdravlje, kakva je povijesna uloga meda u zdravoj prehrani, kakve nutricionisticke vrijednosti ima, zašto su propolis, maticna mlijec i peludni prah dobri za naše zdravlje, saznajte u prvoj epizodi serije Hrana kao lijek. Del 1.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme (R)
23:12 
Vijesti iz kulture
23:22 
Preljub (4), serija (15) (2/10)
The Affair 4. Cole pokušava sprijeciti Alison da svojim ponašanjem ne uništi važan posao, a Luisin neriješeni imigrantski status u pitanje dovodi njihovu buducnost. Susret s mjesnim surferom navede Colea da se zapita je li postao drugi covjek. Alison spasi naociti neznanac. Del 2.
00:18 
Zrtve ljubavi, serija (12) (2/44) (R)
01:09 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (133/160)
01:51 
Dnevnik 3 (R)
02:06 
Sport (R)
02:09 
Vijesti iz kulture (R)
02:18 
Betty i njezine dijagnoze (4B), telenovela (12) (10/15)
03:01 
Svjedoci (2), serija (12) (4/8) (R)
03:53 
Zaljubljena u Ramona, telenovela (12) (97/117) (R)
04:35 
Skica za portret (R)
04:45 
Hrvatska moj izbor: Lusici i Majkovice (R)
Cut cemo zašto su dvije obitelji, Lušic i Majkovica, zamijenili Australiju i Ameriku jugom Hrvatske. Lušici su se nastanili u Dubrovniku, koji im, kako kažu, daje sve što treba za miran i ispunjen život, od blage klime do domace hrane. Ivo Majkovica se, sa suprugom Jacqueline i sinom Markom, vratio na djedovinu, u konavosko selo Vodovada. Bave se turizmom i žive bez stresa.
05:09 
Dnevnik 2 (R)
05:51 (06:38)
Lazljivo srce, telenovela (12) (58/71)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrĺ