Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Veterinar Engel (2), telenovela (12) (7/13) (R)
Tierarzt Dr. Engel 2. Quirin Engel pomaže mladoj ženi kojoj na benzinskoj crpki dodijava skupina pijanaca. Ispostavlja se da Rebecca nema ni posao ni smještaj. Quirin joj za jednu noc ponudi svoju gostinsku sobu. Kolegica dr. Engela Karin Janowski dobila je ponudu da kao veterinarka ode u Afriku, u sklopu pomoci zemljama u razvoju. Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Carin C. Tietze (dr. Ann-Marie Polenz), Kurt Weinzierl (gradonacelnik Bogner) Redatelj: Werner Masten Urednica: Ranka Horvat. Del 7.
11:10 
Otkrivamo Hrvatsku
11:42 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Karipski cvijet, telenovela (12) (4/120)
Flor Do Caribe. Dom Rafael otkrije medu Cassianovim dokumentima da je on pilot brazilskih zracnih snaga. Alberto dobije brzojav od Dom Rafaela i pravi se da ne zna ništa o kristalima soli koji su došli umjesto dijamanata. Dom Rafael javlja da ce ubiti Cassiana. Cassiano sluti da mu je Alberto namjestio. Samuel pokaže prsten koji je napravio za Ester i Cassiana. Zamoli Lindauru da napravi lijepu veceru kada Cassiano bude prosio Ester. Ester pozove Cassianovu obitelj na veceru. Lindaura i Samuel razgovaraju o njezinoj udaji. Ester pita Alberta o Cassianu, a on se pravi da ništa ne zna. Dom Rafael zove Duquea i kaže mu da ubije Cassiana. Dionisio pokuša stupiti u kontakt s Dom Rafaelom, ali Alberto mu ne dopusti. Cassiano pokuša pobjeci iz rudnika i ozlijedi se. Ester provede noc u kolibi i ceka Cassiana. U zoru se pojavi Alberto. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Cláudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sérgio Mamberti (Dionísio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Débora Nascimento (Taís Soares), Raphael Viana (Hélio da Silva), Daniela Escobar (Natália Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Ângela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Cândido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek. Del 4.
13:15 
Dr. Oz (7), talk-show (12) (36/169) (R)
The Dr. Oz Show 7. Majka koja vodi opasan dvostruki život otkriva mracnu tajnu koja joj je mogla uništiti život. Kako je skrivala ovisnost o alkoholu i vodila normalan život i kako je naposljetku odlucila potražiti pomoc. Cut cemo i priznanja šopingholicarke koja voli kupovati na internetu. Kako sprijeciti impulzivno trošenje pri online kupnji? Odabrala: Martina Rajšek. Del 36.
14:05 
Obitelj Durrell (1), serija (12) (2/6) (R)
The Durrells. Obitelj se prilagodava otocnom životu, no financije su i dalje problem. Ipak, Spiro na neocekivanom mjestu nalazi dobre vijesti. Presretnom Leslieju teško je suosjecati s emocionalno ranjenom Margo, a Gerry svojoj sve vecoj zbirci dodaje novu životinju. Kad se Larry teško razboli, Theo i zgodni susjed Sven moraju ga spašavati. Hoce li njihovo elementarno znanje iz medicine biti dovoljno da ga spase? Uloge: Keeley Hawes (Louisa Durrell), Josh O'Connor (Lawrence Durrell), Milo Parker (Gerald Durrell), Daisy Waterstone (Margo Durrell), Callum Woodhouse (Leslie Durrell), Alexis Georgoulis (Spiros Halikiopoulos), Leslie Caron (grofica Mavrodaki), Ulric Von Der Esch (Sven) Scenarist: Simon Nye Redatelj: Steve Barron Producent: Christopher Hall Izvršni producenti: Sally Woodward Gentle, Lee Morris i Simon Nye Produkcija: A Sid Gentle Films Ltd za ITV. Del 2.
15:00 
Umorstva u Midsomeru (6), serija (12) (3/5)
Midsomer Murders 6. Joyce Barnaby otkrije truplo žene na tecaju slikanja akvarela koji je u Midsomer Floreyju organizirao mjesni umjetnik Barrett Filby. Joyce prepozna žrtvu, to je Ruth Fairfax. Što Barnaby i Troy zalaze dublje u otkrivanju Ruthina podrijetla, to je njezina povijest tajnovitija. Barnaby je skinut sa slucaja, jer mu je supruga bila polaznica tecaja, ali njegovo zanimanje za zapocetu istragu ne jenjava. U meduvremenu, ukradena je torba s dokumentima i inkriminirajucim fotografijama, no žrtva ne želi prijaviti kradu. Uloge: John Nettles, Daniel Casey, John Hopkins, Jane Wymark, Laura Howard. Del 3.
16:43 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Dr. Bergmann, seoski lijecnik (18) - serija (12) (3/15) (R)
Der Landarzt 18. Dr. Jan Bergmann spreman je za prvi radni dan, ali cekaonica zjapi prazna. Mještani su sumnjicavi prema novom, mladom lijecniku. No Gertrud Hinnerksen umiruje svog novog šefa i savjetuje mu strpljivost. Ipak stižu prvi pacijenti, Weber i Kranz, no ispostavlja se da simuliraju tegobe kako bi iskušali novog lijecnika. Jan je razocaran. Na posjedu se pojavljuje magarac. Njegov je vlasnik seljak Halling koji se žali na trbobolju. Jan pretpostavlja da i on glumi, no kad uvidi svoj propust, Halling je vec otišao. Gertrud poziva policiju da ih oslobodi magarca, ali Jan se sukobi s policajcem Olsenom. Prvi radni dan protjece mu posve drukcije nego što je ocekivao. Jedina je svijetla tocka dolazak Doris Jantzen i njezine kceri Maren. Je li Maren dovela majku samo zbog njezina bolnog osipa ili zbog šarmantnog mladog lijecnika? Telefonski poziv Hallingove žene Ines uzbuni Jana, koji smjesta krece pacijentu i u zadnji cas uspijeva sprijeciti katastrofu. Uloge: Wayne Carpendale (dr. Jan Bergmann), Caroline Scholze (Maren Jantzen), Erika Skrotzki (Doris Jantzen), Gunter Schoß (prof. dr. Heinrich Bergmann), Maximilian Werner (Florian Jantzen), Franziska Troegner (Gertrud) Scenarist: Manfred Kosmann Redatelj: Hans Werner. Del 3.
18:10 
Potjera (R)
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Zlocini komunizma u Hrvatskoj: Ciscenje, dokumentarna serija (2/4)
Sukob Tita s Informbiroom u Jugoslaviji stvara mogucnost obracuna partije sa svim nepocudnim elementima. Cilj progona postaju razne grupacije. Križni put, "fojbe", logori. U tim dogadajima iz Jugoslavije se uklanja talijansko i njemacko stanovništvo. Mijenja se etnicka struktura stanovništva u Srijemu i Istri. Za politicke protivnike, i ne samo "staljiniste", otvara se kaznionica na Golom otoku. Sve to vodi do bijega mnogobrojnih Hrvata prema dalekoj Kanadi i Australiji. Del 2.
21:00 
Crno-bijeli svijet (1), serija (12) (3/12) (R)
Dok Kipo sanja o Marini i živi nemirne vojnicke dane, ratujuci zbog glazbe s porucnikom Lopticom, Žungul se preselio kao podstanar k Dunji gdje je uredio i mali laboratorij za razvijanje fotografija medu kojima su se poceli pojavljivati i aktovi nekih žena i djevojaka iz njegova okružja. Ksenija upoznaje Dominika sa svojim nepovjerljivim i znatiželjnim ocem Rudijem, a za njihov brak sasvim slucajno doznaje i Jura kojemu ce ta novost pomutiti dobro rodendansko raspoloženje. Una je nabavila bas gitaru i osnovala rock sastav, a Žac zbog toga, ali i zbog jednog drugog, puno važnijeg razloga, pocinje drugim ocima gledati na svoju "ne-pravu" sestru. Del 3.
22:00 
Split: Vecer s nobelovcima
U emisiji gostuju dobitnici Nobelove nagrade, uz mnoge svjetske znanstvenike sudionici Medunarodne konferencije o forenzickoj i antropološkoj genetici i individualiziranoj medicini (11th ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine) koja se u Splitu održava od 17. do 22. lipnja. To su: prof. dr. Avram Hershko (Nobelova nagrada za kemiju 2004., The Technion-Israel Institute of Technology, Haifa, Izrael), prof. dr. Robert Huber (Nobelova nagrada za kemiju 1988.; Max-Planck-Institute, Martinsried, Germany) te prof. dr. Paul Modrich (Nobelova nagrada za kemiju 2015., Duke University Medical Center, Durham, NC, SAD). Gost je i organizator Konferencije prof. dr. Dragan Primorac, jedan od utemeljitelja forenzicne DNK analize i geneticar, predsjednik ISABS-a. Emisiju vodi Ashley Colburn, novinarka i producentica, dvostruka dobitnica nagrade Emmy. Urednica: Suncica Findak Redatelj: Ladislav Radic Producent: Darko Vulic.
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:23 
Milijarde (1), serija (15) (1/12) (R)
Paul Giamatti (nominiran za Oscara i dobitnik Zlatnog globusa) i Damian Lewis (dobitnik nagrada Emmy i Zlatni globus) zvijezde su serije Milijarde (Billions), smione drame koja preispituje zaradu i opasnosti potjere za americkim snom. U seksi egomanijakalnom svijetu financija dva najmocnija njujorška titana vode epsku bitku. Neumorni savezni tužilac Chuck Rhoades (P. Giamatti) odlucno i autoritativno provodi pravdu. Nemilosrdno briljantni kralj hedge fonda Bobby Axelrod Axe (D. Lewis) vodi carstvo utemeljeno na insajderskim informacijama i prljavim tajnim poslovima. Axe želi pobijediti pošto poto, ali Chuck ce uciniti sve da milijarder, koji je svojim rukama došao do bogatstva, plati za svoje zlocine. To je bitka u kojoj svi mogu mnogo izgubiti i svi su prisiljeni odgovoriti na pitanje: Koja je vrijednost moci? Serija Milijarde gradi kompleksnu i precizno razradenu pricu koja besprijekorno preplece Chuckov i Axeov privatni i profesionalni život. Maggie Siff je Wendy Rhoades, Chuckova iznimno inteligentna i ambiciozna žena rastrgana izmedu muževih uvjerenja i profesionalnog položaja utjecajne clanice Axeovog unutarnjeg kruga. Malin Akerman je Lara Axelrod, Axeova žestoko odana i lukava žena. U seriji glume i Toby Leonard Moore (Daredevil), David Costabile (Breaking Bad) i Condola Rashad (Money Monster). Prvu sezonu s 12 nastavaka napisali su i producirali Brian Koppelman, David Levien (Oceanovih 13, Rounders) i Andrew Ross Sorkin (Too Big To Fail). Ugledni redatelj Neil Burger (The Illusionist, Divergent) režirao je pilot i takoder je izvršni producent prvog i drugog nastavka. Glavni glumci u seriji Milijarde poznati su našim gledateljima po ulogama u nekoliko serija prikazanih na HTV-u. Damian Lewis, zvijezda prvih sezona serije Domovina (za tu je ulogu nagraden Primetime Emmyjem i Zlatnim globusom), glumio je i u Združenoj braci što mu je donijelo nominaciju za Zlatni globus, a za ulogu Henrika VIII. u Wolf Hallu, koji je takoder prikazan na HTV-u, Lewis je osvojio svoju trecu nominaciju za Primetime Emmy i cetvrtu za Zlatni globus. Uz uloge u brojnim filmovima (za sporednu ulogu u filmu Cinderella Man nominiran je za Oscara), Paula Giamattija sjecamo se iz mini-serije John Adams u kojoj je glumio naslovnu ulogu jednog od osnivaca i drugog predsjednika Sjedinjenih Americkih Država, a sudjelovao je i u seriji Downton Abbey. Dobitnik je dvaju Zlatnih globusa, Primetime Emmyja i cetiri nagrade Screen Actors Guild. 1. nastavak: PILOT Chuck Rhoades, mocni savezni tužilac Južnog okruga New Yorka, doznaje za insajdersku trgovinu povezanu s Axe Capitalom i kraljem hedge fonda milijarderom Bobbyjem Axelrodom Axeom. I tako se Chuck sukobljava s jednim od najmocnijih ljudi Wall Streeta. Taj bi slucaj mogao proslaviti Chucka, ali mora postupati oprezno, buduci da je njegova žena Wendy Rhoades u Axe Capitalu zaposlena kao psihologinja koja pomaže zaposlenicima da budu uspješni i Axeova je osoba od povjerenja. Ali Axe kupi skupu nekretninu i tako Chucku da priliku te pocinje igra macke i miša s vrlo visokim i osobnim ulozima. Uloge: Paul Giamatti (Chuck Rhoades), Damian Lewis (Bobby Axelrod), Maggie Siff (Wendy Rhoades), Malin Akerman (Lara Axelrod), Toby Leonard Moore (Bryan Connerty), David Costabile (Mike Wagner Wags) i Condola Rashad (Kate Sacker) Scenaristi: Brian Koppelman, David Levien i Andrew Ross Sorkin Producenti: Brian Koppelman, David Levien i Andrew Ross Sorkin Redatelj: Neil Burger.
00:20 
Obitelj Durrell (1), serija (12) (2/6) (R)
01:10 
Umorstva u Midsomeru (6), serija (12) (3/5)
02:50 
Sve ce biti dobro, serija (126/180)
03:35 
Etnoforenzicari: U gradu Dugom Selu, emisija pucke i predajne kulture (R)
04:15 
Skica za portret (R)
04:20 
Zene, povjerljivo! (2): Strankinje u Hrvatskoj
05:10 
Veterinar Engel (2), telenovela (12) (7/13) (R)
05:55 (06:34)
Karipski cvijet, telenovela (12) (4/120)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se