Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Zrtve ljubavi, telenovela (12) (24/44)
Sacrificio D'amore. Corrado otkrije da je njegova bivša domacica otvorila vlastiti biznis, pa joj pode u posjet kako bi joj se ispricao zbog svoga ponašanja prema njoj. Ponudi joj i da se vrati raditi za njega i njegovu obitelj. No Maffei ga iznenadi izjavom da to ne može uciniti zato što je oduvijek zaljubljena u njega. U meduvremenu Nanà otkrije da obitelj Prizzi živi u Carrari. Kad je bila dijete, odgajala ju je Anna, koja je naglo pobjegla sa Sicilije ne rekavši djevojcici razlog. Maddalena sazna da u kucanstvu grofova Farnesi traže kuharicu. Javi se za posao i dobije ga. Glava obitelji Corradi na iznenadenje svih brani Alessandra tijekom sastanka uprave bolnice i ishodi da ga proglase šefom. Iznenadeni Alessandro od ravnateljice Agnese zatraži objašnjenje, no ona izbjegne tu raspravu. Silvia Corradi sazna da ce se Brando vjencati s Lucrezijom zato što cekaju dijete. Uloge: Francesco Arca (Brando Prizzi), Francesca Valtorta (Silvia Corradi), Giorgio Lupano (Corrado Corradi), Rocco Giusti (Tommaso Fabiani), Desiree Noferini (Maddalena Prizzi), Federica De Benedittis (Lucrezia Farnesi), Ruben Rigillo (Alberto Corradi), Luca Bastianello (Alessandro Lucchesi/Corradi), Sara D'Amario (Augusta Maffei), Antonella Fattori (Agnese), Paolo Malco (Leopoldo Corradi), Alessandra Costanzo (Anna Prizzi), Andrea Montovoli (Saverio Biagi), Chiara Causa (Carlotta Bernardeschi), Gaia Messerklinger (Guendalina Volpi), Luca Biagini (Annibale Lucchesi), Nicola Rignanese (Vito Prizzi), Tommaso De Tuddo (Simone Corradi), Pietro Genuardi (Goffredo Volpi), Stefano Saccotelli (Filippo) Autor: Daniele Carnacina Odabrala: Martina Rajšeke. Del 24.
11:14 
Glas domovine
U emisiji: kako je organizirana hrvatska nastava u inozemstvu na pocetku ove školske godine; gošca je pomocnica ministrice znanosti i obrazovanja Ivana Franic; koji su zakljucci Medunarodne konferenciji o odnosu Domovine i dijaspore održane u Zagrebu; u Subotici je održan strucni skup posvecen ocuvanju hrvatske zajednice u Srbiji; Hrvatski centar u Becu proslavio je 25 godina rada. Urednik: Zvonko Božinovic.
11:41 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:29 
Karipski cvijet, telenovela (12) (87/120)
Flor Do Caribe. G. Samuela odvoze helikopterom u bolnicu. Isabel javi Ester i Lindauri da su pronašli Samuela. Njih dvije odlaze u bolnicu. Lijecnik kaže da Samuel nije u tešku stanju, ali da treba posebnu skrb. Isabel traži premještaj u drugi grad. Mantovani se iznenadi, ali udovolji joj. Helio preuzima mjesto dopredsjednika tvrtke. Svi su iznenadeni. Alberto se posvada s djedom. Guiomar pokušava utješiti sina. Kod gde Viridiane je slavlje zbog povratka Marije Adilije. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Claudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sergio Mamberti (Dionisio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Debora Nascimento (Tais Soares), Raphael Viana (Helio da Silva), Daniela Escobar (Natalia Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Angela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Candido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek. Del 87.
13:20 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (22/150)
The Dr. Oz Show 8. Bio je to zlocin koji je šokirao Ameriku. Ubojstvo Chandre Levy koja je stažirala u Saveznom uredu za zatvorski sustav u Washingtonu. Hoce li nova otkrica odvesti do njezinog ubojice? Njezina majka Susan reci ce na koga oduvijek sumnja i kako je ova tragedija utjecala na njezino zdravlje. Zašto lijecnici tvrde da je mediteranska prehrana bolja od lijekova? Odabrala: Martina Rajšek. Del 22.
14:05 
Znanstveni krugovi
14:30 
Zdrav zivot (R)
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:50 
Korak do neba (2), serija (12) (10/16)
Un Passo Dal Cielo 2. Zbog uzbune zbog nevremena gorska služba ide spašavati ekspediciju koja se penje na opasnu kotu. Na prozivci, medutim, nema Sergia Minardija, vodica kojeg Stefan Arbeiten, pokrovitelj i voda ekspedicije, optužuje da je pobjegao u strahu pred olujom. I Giorgio poznaje Arbeitena, pustolova i poznatog poduzetnika, te odmah krene u opasnu potragu za nestalim. Astrid i Vincenzo se i dalje vidaju: pomažu jedno drugome zaboraviti svoje bivše. Uloge: Terence Hill (Pietro), Enrico Ianniello (Vincenzo), Gaia Bermani Amaral (Silvia), Francesco Salvi (Roccia), Gianmarco Pozzoli (Huber), Mauro Pirovano (gradonacelnik), Gabriele Rossi (Giorgio), Claudia Gaffuri (Chiara), Valentina D'Agostino (Marcella), Bettina Giovannini (Claudia), Katia Ricciarelli (Assunta) Režija: Enrico Oldoini Odabrala: Martina Rajšek. Del 10.
16:42 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
U svom filmu: Jorge Bucay
Njegove knjige prevedene su na 24 jezika i izdane u 60 zemalja svijeta. On je psihijatar koji je postao svjetska književna zvijezda i tako dotaknuo živote milijuna ljudi. Gost emisije je argentinski pisac Jorge Bucay. Urednica: Toncica Celjuska.
21:01 
Klub 7
Klub 7 prepoznatljive rubrike puni pricama: Dizajneri Elfsa ponovo su potvrdili svoju originalnost na velikoj modnoj reviji. Lana Kos, sopranistica mlade generacije koja nastupa na mnogim svjetskim pozornica, u prosincu nas ceka s Trubadurom u zagrebackom HNK. Ovaj tjedan u premijeri kazališne predstave "Nuspojave", scenskoj adaptaciji humoreski Woodyja Allena, gledat cemo Jelenu Percin Otaševic kao uspješnu glumicu, a izvan predstave kao divnu mladu ženu. Rene Bakalovic donosi pricu iz Zadra o dalmatinskim tartufima, a Jelena Lešic pricu o Tvrdi, simbolu grada Osijeka. U svojoj carobnoj radionici najpoznatiji hrvatski kovac iz Siska Željko Vrbanus otvorio je besplatan muzej za djecu. Kuhanje s užitkom hobi je Deana Sinovcica, filmskog kriticara i novinara. Urednica: Ivanka Vilovic Voditeljica: Jelena Lešic Scenaristica: Lana Pavic Producent: Dean Radinovic. Del 5.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:10 
Vrijeme
23:12 
Vijesti iz kulture
23:22 
Hrvatska za 5: Vjera, kultura i obrazovanje - temelji suvremene Hrvatske
Mogu li nasuprot globalnoj industriji spektakla - istinska vjera, kultura i obrazovanje - biti temelji suvremene Hrvatske?. U emisiji Hrvatska za 5 govore: eticar i teolog VLADIMIR DUGALIC, profesorica hrvatske kulture SANJA VULIC VRANKOVIC, profesor povijesti književnosti i teatrolog SLOBODAN PROSPEROV NOVAK, kolumnist bitno.neta IVO DŽEBA i izvršna urednica "Vijenca" JELENA GAZIVODA. Temu komentira i prevoditelj i književnik MATE MARAS. Priloge pripremaju Martina Klaic i Nataša Rataj. Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Željko Music.
00:15 
Sutkinja Rebecca, humoristicna serija (12) (1/13) (R)
Bad Judge. Nema izgovora, isprika ni kompromisa. Razuzdana Rebecca Wright (Kate Walsh) zna se provoditi, no ona je ujedno i jedan od najstrožih i najcjenjenijih sudaca kaznenog suda u Los Angelesu. Poznata je po nekonvencionalnom ponašanju u sudnici, maštovitim presudama i tome da govori tocno što misli. Njezin privatni život, s druge strane, nije nimalo nevin. Previše tulumari i razvaljuje bubnjeve u bendu u kojem svira sa svojom najboljom prijateljicom Jenny. Iako ne nedostaje muškaraca koji bi rado bili s njom, nije se spremna skrasiti. Uloge: Kate Walsh, Tone Bell, Ryan Hansen, John Ducey i Miguel Sandoval Odabrala: Martina Rajšek. Del 1.
00:37 
Andeo iz pakla, humoristicna serija (12) (1/13) (R)
00:58 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (22/150)
01:39 
Dnevnik 3 (R)
01:54 
Sport (R)
01:57 
Vijesti iz kulture (R)
02:05 
Glas domovine (R)
U emisiji: kako je organizirana hrvatska nastava u inozemstvu na pocetku ove školske godine; gošca je pomocnica ministrice znanosti i obrazovanja Ivana Franic; koji su zakljucci Medunarodne konferenciji o odnosu Domovine i dijaspore održane u Zagrebu; u Subotici je održan strucni skup posvecen ocuvanju hrvatske zajednice u Srbiji; Hrvatski centar u Becu proslavio je 25 godina rada. Urednik: Zvonko Božinovic.
02:30 
I to je Hrvatska: (R)
02:46 
Bijela robinja, telenovela (12) (17/62) (R)
03:29 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (51/142) (R)
04:12 
Znanstveni krugovi (R)
04:37 
Skica za portret (R)
04:52 
Dnevnik 2 (R)
05:34 (06:34)
Karipski cvijet, telenovela (12) (87/120)

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se