Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Dybvaaaaad [Repris]
Hvis du er klar til at se din tv-oversigt blive snittet op og ædt råt af Tobias Dybvad, er redaktionen igen klar med ugens bedste jokes på ugens mest tåbelige tv-momenter. Præsenteret af komikeren Tobias Dybvad denne gang fra Ålborg. ,. Säsong 13. Del 2 av 12. Producerat år 2022.
06:25 
Dybvaaaaad [Repris]
Følg med på Dybvaaaaads danmarksturne, når ugens tv serveres med jokes og parodier på alt, hvad der rører sig i kendis- og tv-verdenen fra Odense. Det er uden tvivl de stærkeste jokes på alt, hvad du ikke fik set i tv. ,. Säsong 13. Del 3 av 12. Producerat år 2022.
06:55 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet ugens tv-programmer for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip og præsenterer dem som sædvanlig med en god portion humor, parodier og sarkasme. Nu er turen kommet til Ringsted. ,. Säsong 13. Del 4 av 12. Producerat år 2022.
07:25 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad er klar til at få dig til at rulle rundt af grin med alt, hvad du burde have set og grinet af i dit tv i den forgange uge. Følg med ind i et vanvittigt univers af jokes, parodier og tåbeligheder alene på bekostning af indholdet i dit tv. Denne gang fra Slagelse. ,. Säsong 13. Del 5 av 12. Producerat år 2022.
07:50 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad er tilbage med denne uges sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter optaget i Albertslund på den store tour rundt i landet. Der analyseres og jokes med alt, hvad der har rullet over din tv- skærm i den forgangne uge og parodieres over alverdens tv-personligheder og programmer. ,. Säsong 13. Del 6 av 12. Producerat år 2022.
08:20 
Dybvaaaaad [Repris]
Horsens, er I klar til jokes, parodier, sketches, satire på alt fra realitystjerner til diverse tv-koncepter? Det er Dybvad - lige på din tv skærm. ,. Säsong 13. Del 7 av 12. Producerat år 2022.
08:50 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad viser sjove klip fra tv og giver kendisser og realitystjerner tørt på, når han vender vrangen ud på tv- og kendisverdenen, denne gang fra Greve. ,. Säsong 13. Del 8 av 12. Producerat år 2022.
09:25 
Dybvaaaaad [Repris]
Esbjerg har længe været fast punkt på Dybvaaaaad-turen og med god grund. Her vises det sjoveste og dummeste, de danske tv-stationer har valgt at smide på skærmene. Glæd dig. ,. Säsong 13. Del 9 av 12. Producerat år 2022.
09:50 
Dybvaaaaad [Repris]
Dybvadkaravanen er nået til Sønderborg. Nu skal der ses på det skøreste, der har ramt din skærm den seneste uge, og mon ikke også der sniger sig en voxpop ind?. ,. Säsong 13. Del 10 av 12. Producerat år 2022.
10:20 
Dybvaaaaad [Repris]
Dybvad kigger endnu en gang dybt i flasken af tvivlsomme tv-koncepter og fjogede bemærkninger, der har rullet over din skærm i den forgangne uge. Gå ikke glip af endnu et afsnit af Dybvaaaaad fra Skive. ,. Säsong 13. Del 11 av 12. Producerat år 2022.
10:50 
Dybvaaaaad [Repris]
Det er blevet tid til den store sæsonfinale. Denne gang fra Århus. Der vil uden tvivl være masser af jokes på alt, hvad der har rørt sig på dit tv i den forgangne uge og Dybvaaaaad takker af for endnu en herlig og tåbelig tv-sæson, med masser af grin, kærlighed og stærke parodier. ,. Säsong 13. Del 12 av 12. Producerat år 2022.
11:20 
Bachelor Sverige [Repris]
Dobbelt op. Både Simon og kvinderne modtager overraskelsen med blandede følelser. Fra nu af er der dobbelt chance for kærlighed i Sydafrika - for kvinderne. ,. Säsong 5. Del 5 av 40. Producerat år 2019.
12:10 
Bachelor Sverige [Repris]
Simons kvaler. Simon er mærket af nyheden om en konkurrent, og kvinderne stiller ham spørgsmål: Forlader han programmet? Felix tager på sin første date. ,. Säsong 5. Del 6 av 40. Producerat år 2019.
13:00 
Bachelor Sverige [Repris]
Se mig!. Simon og Isabella E er på date, men Simon virker fraværende. Felix bliver konfronteret af en af kvinderne, der ikke føler, hun får nok opmærksomhed. ,. Säsong 5. Del 7 av 40. Producerat år 2019.
13:45 
Bachelor Sverige [Repris]
Roseceremoni. Simon og Felix mødes for første gang - lige inden den første fælles roseceremoni. For kvinderne betyder det nu, at man kan få en eller to roser - eller nul. ,. Säsong 5. Del 8 av 40. Producerat år 2019.
14:35 
Alfa [Repris]
Da den nyuddannede børsmægler Adam finder ud af, at hans far er død, flygter han fra sin angstfyldte hverdag og genforenes med barndomsvennerne Simon og Oliver. Til farens begravelse, hvor det vrimler med rockere, dukker Adams storebror, Jakob, pludselig op i fuld uniform. Jakob, der er politibetjent, håber på at blive rekrutteret til politiets aktionsstyrke. Men da han bliver kaldt ind til et uventet møde, opdager han, at politiet har helt andre planer for ham. ,. Säsong 1. Del 1 av 8. Producerat år 2020.
15:20 
Alfa [Repris]
Jakob starter jobbet i politiets antinarkotika-enhed med at efterforske mordet på en 16-årig dreng på Nørrebro. I mellemtiden beder Adam Simon om hjælp med at sælge 22 kilo hash, han har fundet i sin fars lade. Men Simon nægter, og Adam må tage sagen i egen hånd. ,. Säsong 1. Del 2 av 8. Producerat år 2020.
16:05 
Alfa [Repris]
I et colombiansk fængsel øjner danske Zabi chancen for en bedre soveplads. I Danmark planlægger Adam at vende tilbage til Nørreparken efter sin bil og sin hash, men Oliver vil ikke lade ham gøre det alene. Imens besøger Jakob Sammys familie, hvor han finder en mistænkelig kasse på ofrets værelse. ,. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
16:50 
Alfa [Repris]
Oliver og Simon leder febrilsk efter Adam. Det samme gør Lenny og hans gruppe, da de opdager, at drengene har forsøgt at sælge deres hash. I mellemtiden forfølger Jakob et spor i Nørreparken sammen med Gry, der også kører med ham til Sydhavnens varelager. Her finder de flere opsigtvækkende spor, som de tager med tilbage til enheden. I Colombia træder Zabi over stregen og bliver straffet for det. ,. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2020.
17:40 
Alfa [Repris]
Der er intet nyt om Olivers tilstand, og Emma får svært ved ikke at falde tilbage i sine gamle vaner. Imens leder Simon efter Lenny for at tage hævn, og Adam forsøger at vende tilbage til sit arbejde. Hjemme hos Jarl Dorset igangsætter Jakob, Wester og Rolf en aktion for at overvåge Jarls hjem, men da Wester bliver fanget i huset, må Jakob træde til med en risikabel plan. ,. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2020.
18:30 
Alfa [Repris]
Lenny har indtaget tronen og lægger planer for, hvordan ressourcerne skal fordeles i hans nye kongerige. Til det har han brug for Adam og Dortes underskrift, men det går ikke helt så let, som han havde troet. Samtidig efterforsker Jakob og resten af politienheden mordet på Onkel, og da en konfrontation mellem Jakob og Jarl ender i nævekamp, bliver Jakob suspenderet. I Colombia får Zabi besked om, at han skal tilbage til Danmark. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2020.
19:15 
Alfa [Repris]
Oliver vender hjem, men uden Emma. Jakob opsøger Adam for at afhøre ham, men hvad han ikke ved, er, at Adam har lagt en plan, der skal sætte en stopper for Lenny og hans venner. Zabi er tilbage i Danmark og ankommer til det danske fængsel, hvor han får en ny ven. ,. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
20:05 
Alfa [Repris]
Hos politiet deler Jakob alt, hvad han ved om Ibrahim, og de sætter en aktion i gang for at slå til mod atelieret i Sydhavn. Adam og Simon venter på nyt fra Ibrahim, der er gået på jagt efter Lenny, og får tiden til at gå med at løse gåderne i Tommys gamle notesbog. Emma, der føler sig skyldig over Olivers skæbne, beslutter sig for at opsøge dem, der har såret ham, for at gøre regnskabet op. I fængslet står Zabi over for et umuligt dilemma. ,. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
20:50 
Kingsman: The Secret Service
Amerikansk/britisk actionkomedie fra 2015. Den tophemmelige, uafhængige efterretningsorganisation Kingsman har brug for nyt blod, da den bindegale it-milliardær Richmond Valentine (Samuel L. Jackson) planlægger en global massakre. Derfor redder den stilige, hemmelige agent Harry Hart (Colin Firth) den unge kriminelle Eggsy (Taron Egerton) ud af fængsel og begynder at lære ham op i spionlivet. Kan de sammen nå at stoppe Valentines sindrige plan?. Producerat år 2014.
23:00 
Tre sekunder
Engelsk/amr. thriller fra 2019. Den tidligere kriminelle Pete Koslow (Joel Kinnaman) er informant for FBI og får til opgave at gå undercover i fængslet for at infiltrere den polske mafia i New York. Med en kone og lille datter har Pete meget at miste, men han kan håbe på et bedre liv for sin lille familie, hvis han klarer missionen. Men situationen udvikler sig hurtigt helt uventet - og spørgsmålet er nu, hvem kan han stole på?. Producerat år 2019.
00:50 
LEGO Masters Australia [Repris]
Australsk underholdningsprogram. Holdene får fem minutter til at samle så mange brikker de kan fra en ituslået Harley motorcykel, og derefter får de fire timer til skabe noget unikt. ,. Säsong 2. Del 10 av 11. Producerat år 2020.
02:15 
Det Alt For Korte Linda P Show [Repris]
Der skal synges, quizzes og skypes med provinsen. Linda starter som sædvanligt ud med at få rettet frisuren hos sin umulige frisør, og Anders Grau giver den endnu et skud i 'Graus Corner'. Ugens gæst er Kia Liv Fischer. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2016.
02:40 
Det Alt For Korte Linda P Show [Repris]
Der skal synges, quizzes og skypes med provinsen. Linda starter som sædvanligt ud med at få rettet frisuren hos sin umulige frisør, og Anders Grau giver den endnu et skud i 'Graus Corner'. Ugens gæst er Huxi Bach. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2016.
03:10 
Det Alt For Korte Linda P Show [Repris]
Der skal synges, quizzes og skypes med provinsen. Linda starter som sædvanligt ud med at få rettet frisuren hos sin umulige frisør, og Anders Grau giver den endnu et skud i 'Graus Corner'. Ugens gæst er Jan Gintberg. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2016.
03:40 
Et rigtigt fucking arbejde [Repris]
Dansk reportageserie. Traktorglade Mads får en stor drøm opfyldt, da han får en særlig opgave på jobbet. Mathias spiser jordbærkage hos sin stolte morfar, som lige skal se, om Mathias er vokset siden sidst. Søren bliver tatoveret inden grillfesten i mor og fars have, som (måske) får en romantisk afslutning. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2018.
04:10 
Et rigtigt fucking arbejde [Repris]
Dansk reportageserie. Det er blevet eksamenstid for Tore, der forbereder sig foran sin Playstation. I København frygter Mads at blive fyret for anden gang, og så er det en stor dag for Lucas' firma – for i dag afsløres det, om de løber med den eftertragtede pris som 'Årets håndværker'. ,. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2018.
04:40 
Et rigtigt fucking arbejde [Repris]
Dansk reportageserie. Det er blevet tid til den store svendeprøve, så nerverne sidder uden på smedetøjet hos fynboerne Mads og Troels. Tore garanterer gang i gaden og masser af dejlige damer, når svenden Paw skal smage på Roskildes vilde byliv for første gang. I mellemtiden trækker roliganen Mohammed i de rød-hvide farver og griller pølser med kollegerne på Amager. ,. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2018.
05:30 (06:20)
Keeping up with the Kardashians [Repris]
Opa!. Der er kun få dage tilbage af ferien, da Scott når frem til Hellas. Kendall føler sig udenfor. Tilbage i Calabasas vil Jenner-drengene installere en golfbane. ,. Säsong 8. Del 10 av 20. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå