Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Ugly Betty
A Tree Grows in Guadalajara. Betty og resten af familien Suarez tager til Mexico for at løse Ignacios immigrationsproblemer og samtidig lære deres families rødder bedre at kende. I mellemtiden får Alexis uventet besøg, da en tidligere date fra hendes tid som mand pludselig dukker op på Mode. Wilhelmina pønser stadig på, hvordan hun kan få Bradford til at blive skilt og forsøger at sætte sit personlige præg på ham ved at give ham noget af en makeover - med et katastrofalt resultat til følge! . Säsong 1. Del 22. Producerat år 2006.
07:05 
Ugly Betty
East Side Story. Der er både drama og romantik i luften på Mode, hvor Betty og Henrys romance bluser op på ny, mens store afsløringer ser dagens lys. Også Wilhelminas anstrengelser for at få større magt på Mode bærer endelig frugt, da Bradford langt om længe frier til hende. Et træk, der langt fra huer Alexis, som vil gøre alt for at spænde ben for deres forestående bryllup - koste hvad det vil. Heller ikke Claire har tænkt sig at se passivt til fra sidelinjen, når Bradford gifter sig med Wilhelmina. Men noget går helt galt midt i deres skumle planer! . Säsong 1. Del 23. Producerat år 2006.
07:50 
Ugly Betty
How Betty Got Her Grieve Back. Det er de store omvæltningers tid for Betty, og både privat og på arbejdet er hendes liv kaos. Til trods for alt hvad der er sket, benægter hun især over for sig selv, hvor meget Henrys afsked inderst inde har påvirket hende. Imens har Amanda sit eget at slås med, efter det er kommet frem, hvem hendes biologiske mor i virkeligheden er, og Wilhelmina planlægger, hvordan hun kan vende familien Meades tragedier til sin egen fordel. . Säsong 2. Del 1. Producerat år 2007.
08:35 
Beverly Hills 90210
Fame Is Where You Find It. Brandon får sin store chance: Han bliver "opdaget" af Hollywood. Den mest populære serie på tv er ude efter nye skuespillere, og de vil have Brandon. Han er ellevild, men drømmen om rigdom og berømmelse går ikke, som han havde tænkt sig. . Del 16. Producerat år 1990.
09:25 
Beverly Hills 90210
Stand (Up) and Deliver. Brenda er skoletræt. Hun længes efter at komme ud, hvor livet virkelig leves, og selv om hendes forældre ikke synes, det er verdens bedste idé, beslutter hun at flytte hjemmefra. Men er det nu også den rigtige beslutning?. Brandon har travlt med skolen. Han vil gerne være klassens "præsident", så han fører en valgkampagne, der er ved at forvandle ham til en glad eftersnakker, som vil gøre hvad som helst for at vinde stemmer. . Del 17. Producerat år 1990.
10:15 
Beverly Hills 90210
It's Only A Test. Selv i det solbeskinnede Californien kan man pludselig blive ramt af livets alvor. Eksamenstiden nærmer sig, nervøsiteten breder sig, men det er intet imod den forskrækkelse, det er, da Brenda opdager en knude i det ene bryst. Hele familien Walsh er rystet og forsøger at holde modet oppe, til resultatet af prøverne kommer. . Del 18. Producerat år 1990.
11:05 
Beverly Hills 90210
April Is The Cruellest Month. Brandon har fået en ny ven i skolen. Matthew er en fyr, der har succes med det hele, sport, læsefag, alt. Men Brandon opdager, at Matthew i virkeligheden er pacet frem af sin far og får nu en mistanke om, at Matthew går med planer om at myrde faderen. . Del 19. Producerat år 1990.
12:00 
Desperate Housewives
One Wonderful Day. Veninderne på Wisteria Lane nærmer sig opklaringen af, hvorfor Mary Alice begik selvmord. Zach Young får et mentalt sammenbrud, slår i raseri Felicia ned, og bevæbnet meden pistol går han nu efter Susan. Efter et hidsigt skænderi imellem Bree og Rex, får Rex endnu et hjerteanfald og bliver i hast kørt på hospitalet - hans tilstand er kritisk, og han skal på operationsbordet. Tom siger sit job op, da Lynettes indblanding i hans karriere har sat en stopper for hans avancementsmuligheder. I stedet vil han være hjemmegående husfar, og lade Lynette genoptage sin karriere og forsørge familien. . Säsong 1. Del 23. Producerat år 2004.
12:45 
Desperate Housewives
Next. Zach holder Susan som gidsel og venter nu på, at Mike kommer hjem, så han kan slå ham ihjel. Selv om Rex er død, er Bree fattet og supereffektiv, som hun plejer, og hun planlægger den perfekte begravelse for sin mand. Men hendes jernvilje bliver udfordret, da hendes hysteriske svigermor blander sig. Lynette er til jobsamtale om en topstilling i reklamebranchen, men firmaet har betænkeligheder ved at ansætte en mor til fire. Gabrielle prøver at klinke skårene med Carlos, som har svært ved at tilgive, at hun har været ham utro. Og hvis man troede, at mysterierne på Wistera Lane var opklaret, så må man tro om igen - for de nye naboer har i den grad noget at skjule! . Del 1. Producerat år 2005.
13:30 
Desperate Housewives
You Could Drive a Person Crazy. Susan er lamslået, da hun opdager, at Edies nye kæreste er ingen ringere end hendes eksmand Karl, og det er ekstra salt i såret, nu hvor hendes eget forhold til Mike er noget anstrengt. Tom er for alvor ved at miste overblikket i sin nye rolle som hjemmegående husfar, og Lynette må gå til spidsfindigheder for at få Tom til at indse, at det kræver hårdt dagligt arbejde at passe et hjem og fire børn. Bree fastholder facaden som den perfekte enke, alt imens hendes svigermor er ved at drive hende til vanvid. . Del 2. Producerat år 2005.
14:20 
Desperate Housewives
You'll Never Get Away From Me. Bree og hendes svigermor vil lægge blomster på Rex' grav, men de får et chok, da de ser, at han er gravet op!. Forsikringsselskabet tøver nemlig med at udbetale Rex' livsforsikring, for de har mistanke om, at hans død ikke var helt naturlig. Så nu skal Rex obduceres. Den gravide Gabrielle fantaserer om at genoptage sit hotte forhold til John, nu hvor Carlos er bag lås og slå, men hun bliver noget såret, da hun erfarer, at John har fundet sig en ny kæreste. . Del 3. Producerat år 2005.
15:05 
Natholdet
En kvinde forsvinder på magisk vis, FC Sydvests eneste fan stripper i fritiden og medvært Mattias Kolstrup forsøger at hænge fra en stang i to minutter. Del 22. Producerat år 2020.
15:40 
Family Guy
Splendid Source, The. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 19. Producerat år 2009.
16:05 
Family Guy
Family Guy - 06 - Something, Something, Something Dark Side - Part 1. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 20. Producerat år 2009.
16:35 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Del 1. Producerat år 2019.
17:10 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Del 2. Producerat år 2019.
17:35 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen kommet til Silkeborg, hvor der endnu engang skal smages på ugens tv og bedømmes, om det kan kaste nogle gode jokes af sig. Det er 'Dybvaaaaad', det er Silkeborg. . Del 3. Producerat år 2019.
18:05 
Modern Family
Go Bullfrogs!. Der er dømt far-datter-tid, da Phil tager Haley med til at besøge hans gamle college, som han er meget entusiastisk for. Claire er blevet hjemme og har en sjælden aften alene, så hun tvinger Mitchell og Cameron til at tage hende med i byen til en drengeaften. Claire bliver småfuld og flirter med en mand, hun fejlagtigt tror er homoseksuel. Del 6. Producerat år 2011.
18:30 
Modern Family
Treehouse. Jay og Gloria spiser middag med et vennepar, og Gloria bliver misundelig over, hvor meget mere manden er romantisk i forhold til Jay. Gloria vil gerne have Jay med ud og danse salsa, så hun stiller ham et ultimatum. Mitchell udfordrer Cameron til at få en lækker piges telefonnummer, men Cameron tager væddemålet lidt for alvorligt. Og Phil får en ny ven, som han forsøger sig med at bygge en træhule. . Del 7. Producerat år 2011.
18:55 
Venner
The One With Phoebe's Birthday Dinner. Phoebe holder fødselsdag og har inviteret alle vennerne ud på en meget fin restaurant, men da alle andre end Joey kommer for sent, må hun kæmpe hårdt for at få lov til at beholde det store bord - andre gæster står nemlig i kø for at få det. Monica og Chandler bliver forsinkede, fordi Monica har ægløsning og derfor har planlagt, at de skal have sex, når Chandler ankommer fra Oklahoma. Og Ross har meget svært ved at overtale Rachel til at efterlade barnet hjemme, mens de tager på restaurant. . Del 5. Producerat år 2002.
19:25 
Venner
The One With The Male Nanny. Freddie Prinze Jr. gæsteoptræder som Ross og Rachels meget følsomme babysitter, Sandy. Ross har meget svært ved at acceptere en mand som babysitter, og da Sandy begynder at spille blokfløjte og læse digte for Rachel og Emma, får han nok. Chandler flipper ud, da Monica fortæller, at en af hendes nye kolleger er "den sjoveste fyr, hun nogensinde har mødt". Han går straks i gang med at bevise, at det selvfølgelig er ham, der er den sjoveste. Phoebe og Mikes kærlighed bliver sat på en prøve, da Phoebe får besøg af sin gamle flamme David. . Del 6. Producerat år 2002.
20:10 
Verdensmænd
Det er lidt tilfældigt, at Tobias, Nikolaj og Bo ender i Canada, men det viser sig, at de endelig har fundet et land, som Nikolaj Stokholm elsker næsten lige så meget som Danmark. Her møder Bo sin overmand i form af en dansktalende canadier, og Tobias får opfyldt en drøm om først at tage en dukkert i havet efterfulgt af en skitur på bjerget. Del 6. Producerat år 2020.
20:40 
LEGO Masters Australia
De fem resterende hold skal bygge en konstruktion, der både fungerer over og under bordet. Og efterfølgende skal der bygges en retro-genstand. Del 7. Producerat år 2020.
22:05 
FC ZULU
Som et hvert dedikeret fodboldhold skal FC ZULU lære en væsentlig del af fodboldspillet - taktikken. Drengene må tilbage i Strudals taktikskole, inden deres nyvundne viden skal i spil på paintballbanen. Den helt store test venter, når de møder Danmarks klogeste fodboldhold, FC Mensa, som mestrer det taktiske spil bedre end nogen andre. Har drengene hørt efter i timen? . Del 5. Producerat år 2020.
22:45 
FC ZULU
FC ZULU-drengene er for bange på banen og skal lære at være rigtige mænd med hår på brystet. Derfor har cheftræner Mark Strudal sendt dem på benhård militærlejr. Hér er der ingen kære mor, men til gengæld en tidligere jægersoldat Erik, som kaster dem ud i fysisk krævende opgaver. Er drengene klar til den stramme disciplin, og klarer alle mand sig igennem det hårde program?. Del 6. Producerat år 2020.
23:20 
Menneskekender
Hvem kan finde på at skide i en potteplante på en bytur? Og hvilken type onanerer sig ind i det nye år i Thailand?. Dét skal Joakim Ingversen, Sarah Grünewald og Mette Lindberg forsøge at gætte, når de dyster mod et skarpt hold bestående af Sofie Linde, Anders Stegger og Molly Schmidt. . Del 1. Producerat år 2019.
00:15 
American Dad
(You Gotta) Strike for Your Right. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. . Del 6. Producerat år 2017.
00:40 
American Dad
Klaustastrophe.tv. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. . Del 7. Producerat år 2017.
01:05 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Lina Rafn vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lina lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 6. Producerat år 2019.
01:30 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med racerkøreren Michael Christensen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Michael lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 5. Producerat år 2019.
02:00 
Keeping up with the Kardashians
The Man in the Memoir. Kris ser en gammel flamme og overvejer endnu et møde. Kourtney er ikke vild med, at Kim og Scott hænger ud, og Kendall og Kylie ødelægger deres mors tæppe. Del 5. Producerat år 2012.
02:45 
Keeping up with the Kardashians
The Dominican Republic - Part 1. Familieferien kommer dårligt fra start, da Kourtney bliver skyld i, at hverken hun, Kim eller Scott når flyet. Bruce og Scott kæmper med deres forskelligheder. Del 6. Producerat år 2012.
03:30 
Keeping up with the Kardashians
The Dominican Republic - Part 2. Kris vågner op med et mystisk medicinsk problem. Imens tager Bruce Kendall, Kyle, Rob og Kim med til skydetræning, og Scott giver Kourtney et ultimatum. Del 7. Producerat år 2012.
04:15 
Keeping up with the Kardashians
Sometimes You Need to Adjust. Khloé vender retur til L.A. og har svært ved at tilfredsstille familiens krav på opmærksomhed. Scott prøver at opføre sig pænt til en 16-årsfødselsdag i N.Y.C. Del 8. Producerat år 2012.
05:30 (06:15)
Ugly Betty
East Side Story. Der er både drama og romantik i luften på Mode, hvor Betty og Henrys romance bluser op på ny, mens store afsløringer ser dagens lys. Også Wilhelminas anstrengelser for at få større magt på Mode bærer endelig frugt, da Bradford langt om længe frier til hende. Et træk, der langt fra huer Alexis, som vil gøre alt for at spænde ben for deres forestående bryllup - koste hvad det vil. Heller ikke Claire har tænkt sig at se passivt til fra sidelinjen, når Bradford gifter sig med Wilhelmina. Men noget går helt galt midt i deres skumle planer! . Säsong 1. Del 23. Producerat år 2006.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå