Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Beverly Hills 90210
Illegal Tender. Davids første musikanmeldelse giver ham hurtigt skyldfølelse, da sangerinden dukker op på avisen. På grund af Davids negative anmeldelse er hun blevet fyret fra sit job. Brandon modtager et kassettebånd fra Emma, hvor hun har optaget deres telefonsamtale. Har Emma til hensigt at sende båndet til Kelly? Hvordan skal Brandon få fortalt Kelly om sin affære med Emma? Måske har Steve en idé, der kan redde Brandon. . Del 16. Producerat år 1998.
07:05 
Beverly Hills 90210
The Elephant's Father. Kelly har fundet ud af, hvad der er foregået mellem Brandon og Emma. Brandon prøver at gøre det godt igen, men har ikke det store held med sig. Det har han heller ikke med at drikke sig fuld sammen med Steve og Noah. Samtidig begynder Valerie at afsone sin dom for bookmaking, hvilket bringer hende i selskab med Kelly. David har held med at sælge en sang til det band, han arbejder sammen med. . Del 17. Producerat år 1998.
07:55 
Beverly Hills 90210
Rebound. Brandon støder ind i en af Steves venner, Kristi, der skal giftes men er ved at få kolde fødder. Samtidig udvikler Kellys forhold til Jeff sig, og Valerie prøver straks at gøre Brandon jaloux på forholdet. Et af medlemmerne af Davids gruppe kører galt efter at have drukket sig fuld på The After Dark. . Del 18. Producerat år 1998.
08:45 
Beverly Hills 90210
Crimes and Misdemeanors. Er David og Donna bestemt for hinanden? Det mener Donnas bedstemor, som til Donnas store sorg er alvorligt syg. Valerie prøver at overtale David til at blive boende hos hende, men Steve er hurtig til at hjælpe David med at finde et andet sted. Valerie prøver at få sit gamle job på natklubben tilbage, og Kelly vil hjælpe en tidligere straffet. Måske kan Brandon skrive en artikel om ham? . Del 19. Producerat år 1998.
09:30 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller Ulrich Thomsen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Ulrich lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 33. Producerat år 2019.
10:05 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangerne og musikeren Hjalmer vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Hjalmer lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 34. Producerat år 2019.
10:40 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller Stephania Potalivo vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Stephania lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 35. Producerat år 2019.
11:10 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Rasmus Bruun og Frederik Cilius fra Den Korte Radioavis vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders, Rasmus og Frederik lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 36. Producerat år 2019.
11:45 
FC Zulu II
I FC Zulus første sæson som fodboldhold fik de lov til at gennemgå ting, de aldrig havde drømt om. Nu møder Mark Strudal igen sit FC Zulu hold efter vinterpausen. Og han er rystet. Nørderne er endnu engang helt ude af form - og de har oven i købet fået masser af stjernenykker, fordi de nu er blevet kendte. Men Strudal har en snedig plan, som nørderne ikke havde regnet med: De skal træne sig op til at spille mod arvefjenden alias den svenske pendant til FC Zulu, FCZ! - og det gælder nationens ære. . Del 1. Producerat år 2005.
12:20 
FC Zulu II
Hvordan vil de gamle spillere tage imod de fire nye heavyrockinteresserede spillere?. Holdets træner, Mark Strudal, mener, at hans hold skal rystes sammen inden det for alvor tager hul på en ny, hård sæson. FC Zulu tager derfor så langt ud på landet, som man næsten kan komme, nemlig til Gåser i Nordjylland, hvor gårdmanden Mogens Mortensen godt ved, hvordan man skaber den rette holdånd: Det kræver bare lidt heste, grise, køer og får. . Del 2. Producerat år 2005.
12:50 
FC Zulu II
Den er helt gal med motorikken, driblerierne og boldfølingen hos FC Zulu-spillerne. Hvad vil der ske, når nørderne, der dårligt kan drible, skal til at spille foran fyldte tribuner i den altafgørende kamp mod det svenske nørdhold?. Da det er nationens ære, der er på spil, lægger Mark Strudal en dristig plan: Boldjonglører og cirkusartister skal lære FC Zulu kropsbeherskelse og boldkontrol. Og hvor er presset mere nådesløst end i Cirkus Benneweis' manege? . Del 3. Producerat år 2005.
13:25 
FC Zulu II
Drengenes disciplin til fodboldtræningen bliver dårligere og dårligere. Og Mark Strudal er blevet så frustreret over deres slappe attitude, at han sender hele holdet på "genopdragelse" hos Livgarden. Men ingen af nørderne bryder sig om sådan-er-det-bare-pædagogik - og på kort tid lykkes det de 16 fodboldkegler, at drive sergenterne på Høvelte kaserne til vanvid. . Del 4. Producerat år 2005.
14:00 
FC Zulu II
Rygterne siger, at de svenske nørder, som FC Zulu skal spille landskamp mod, er nogle store brød, der er klar til at smadre FC Zulu. Mark Strudal overlader sit hold til den tidligere american football spiller og træner, Claus Elming, som lover, at han vil tilføre FC Zulu en hårdhed, brutalitet og kynisme, som de aldrig glemmer. Senere skal FC Zulu spille kamp mod nogle skrækindjagende rockere. . Del 5. Producerat år 2005.
14:35 
FC Zulu II
Den vigtige landskamp mod svenskerne nærmer sig med hastige skridt. Derfor beslutter Mark Strudal, at drengene skal toptunes på et træningsophold i udlandet. Men nørderne er mere indstillet på afslapning og ferieophold end træning. For første gang i forløbet mister Mark Strudal modet - og dermed er FC Zulu på vej mod afgrunden. Strudal har nemlig planlagt, at FC Zulu skal spille deres første landskamp. . Del 6. Producerat år 2005.
15:10 
FC Zulu II
Der er kun få dage til, at FC Zulu skal forsvare nationens ære - i den store landskamp mod svenskerne. Derfor tager de til Sverige for at aflure den svenske mentalitet og spille træningskamp mod et svensk fodboldhold. Og det går helt galt. FC Zulu kan stadig ikke score mål. Og for at motivere nørderne en sidste gang inden den store kamp - ringer Mark Strudal til en verdensstjerne og beder om hjælp. . Del 7. Producerat år 2005.
15:40 
FC Zulu II - Landskampen
Det er endelig blevet tid til, at FC Zulu skal forsvare nationens ære i landskampen mod svenskerne. . Del 8. Producerat år 2005.
16:20 
FC Zulu II - Players Lounge
Reaktioner efter skæbnekampen for nationens ære mod svenske FCZ. Men også et tilbageblik på to års fantastisk fodbold-karriere for FC Zulu-drengene. Vært Annette Fich Mortensen går tæt på nørderne og får svar på, hvordan det har været at blive et kultfænomen, hvad synes de egentlig om deres træner, hvordan tackler de fansene og andre personlige hemmeligheder. . Del 9. Producerat år 2005.
16:50 
Slemme Slemme Piger
Kia, Marie og Anne er de slemme slemme piger, som på hver deres måde får intetanende mænd til at tabe både næse og mund. Selvom pigerne er meget forskellige, har de en ting til fælles: De kan på hver deres måde sno mændene om deres lillefinger. Se Marie give en massage, der er så sexet, at hun må have en smøg bagefter. Se Kia som hjælpsom parkeringsvagt, som guider bilister på plads ¿ for derefter at tildele dem en P-bøde. Og se Anne, når hun forvirrer mænd på gaden med sin usædvanlig fuckfinger-gipsforbinding. . Del 3. Producerat år 2009.
17:20 
Slemme Slemme Piger
Kia, Marie og Anne er de slemme slemme piger, som på hver deres måde får intetanende mænd til at tabe både næse og mund. Selvom pigerne er meget forskellige, har de en ting til fælles: De kan på hver deres måde sno mændene om deres lillefinger. Se Kia som læderklædt dominatrix, som får besøg af en snedker, der skal bygge et fint hyldesystem til hendes dildosamling. Se Marie som kørelæreren, hvis evnesvage søster en dag overtager bilen. Og se Anne klædt ud som en fisk, der ikke ret godt kan lide pizza med tun. . Del 4. Producerat år 2009.
17:45 
DreamHack Open Fall: optaktsstudie
Del 12. Producerat år 2020.
18:00 
Andre sportsgrene
DreamHack Open Fall: finale. Producerat år 2020.
19:00 
Andre sportsgrene
DreamHack Open Fall: finale. Producerat år 2020.
20:05 
Andre sportsgrene
DreamHack Open Fall: finale. Producerat år 2020.
21:25 
Date mig nøgen (DK)
Den tatoverede singlepige fra Padborg, 27-årige Catrine, drømmer om villa, Volvo og vovse - men vælger hun nu den type, hun tidligere er blevet tiltrukket af, eller forfølger hun drømmen om mere stabilitet? . Del 1. Producerat år 2020.
22:10 
Comedy Aid 2010 - Stand-up for livet
En række af Danmarks populæreste og skarpeste stand-up-komikere går på scenen i et velgørenhedsshow til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde med og for børn og unge. Værter er Jacob Wilson og Simon Talbot, og blandt de 19 sjove mænd på scenen er Anders Fjelsted, Brian Mørk, Carsten Bang, Jonatan Spang, Lasse Rimmer, Dan Andersen, GEO, Thomas Hartmann, Omar Marzouk, Mikael Wulff og Thomas Wivel. Del 1 av 2. Producerat år 2010.
23:10 
Comedy Aid 2010 - Stand-up for livet
En række af Danmarks populæreste og skarpeste stand-up-komikere går på scenen i et velgørenhedsshow til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde med og for børn og unge. Værter er Jacob Wilson og Simon Talbot, og blandt de 19 sjove mænd på scenen er Anders Fjelsted, Brian Mørk, Carsten Bang, Jonatan Spang, Lasse Rimmer, Dan Andersen, GEO, Thomas Hartmann, Omar Marzouk, Mikael Wulff og Thomas Wivel. Del 2 av 2. Producerat år 2010.
00:15 
Dybvaaaaad
Kolding! Er I klar til Jokes, parodier og sketches på alt fra realitystjerner til tilrettelæggere og vanvittige tv-koncepter? Her er 'Dybvaaaaad'! . Del 7. Producerat år 2020.
00:50 
Dybvaaaaad
Dybvads grønne skydeskive er nået til Greve, hvor han står klar til at servere ugens sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. . Del 6. Producerat år 2020.
01:15 
Natholdet - Best of 2019
Anders Breinholt og redaktionen har været på skovhugst i stakken af gyldne korn fra 'Natholdet'. Hele tiden med det mål for øje, at seerne i programmerne her skal have de allersjoveste højdepunkter fra den forgangne sæson. Del 3. Producerat år 2019.
01:45 
FC ZULU
Del 7. Producerat år 2020.
02:15 
FC ZULU
Det er tid til den sidste store test for FC ZULU. Alt er på spil, når der fløjtes op til kamp om ære, et muligt opkald fra landstræneren og titlen som 'Danmarks dårligste tophold'. FC ZULU møder nemlig FC ZULU. Hvor meget har drengene egentlig rykket sig - fysisk, fodboldteknisk og personligt?. Del 8. Producerat år 2020.
02:50 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. . Del 3. Producerat år 2016.
03:15 
Gordon Ramsays køkkenmareridt - på solkysten
Gordon Ramsays Køkkenmareridt. Da Gordon Ramsay møder ejeren af Le Deck i den populære franske kystby Capbreton, står han over for den mest flagrende personlighed, han nogensinde har mødt. Britiske Tim og hans kone Debbie emigrerede til Frankrig for 28 år siden og har hældt blod, sved og tårer i tre ski-restauranter i Alperne. Planen var derefter at slå sig til ro med familien ved solkysten, og Le Deck skulle blot være en hobby for rastløse Tim. Men hans kaotiske ledelsesstil og manglende overblik har kørt restauranten af sporet og tapper familien for penge. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2014.
03:55 (05:00)
Gordon Ramsays køkkenmareridt - på solkysten
Gordon Ramsays Køkkenmareridt. I den smukke hvidkalkede bjerglandsby Gaucin er den nyåbnede restaurant La Granada Divino på vej mod en katastrofe. Ejerne Milan og Gina har aldrig kørt en restaurant før, og de har begået nogle fatale begynderfejl. Restauranten er bygget op omkring kokken Niel, som de har ansat på baggrund af hans paté - og så selvfølgelig fordi, han angiveligt skulle have været køkkenchef på de mondæne restauranter Scotts og Harvey Nichols i London. Parret har blot glemt at kontrollere hans referencer. Det gør Gordon Ramsay for dem. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2014.
05:30 (06:15)
Ugly Betty
Punch Out. Betty kæmper for at holde Daniel på dydens smalle sti, efter han er begyndt at genoptage sit gamle party-liv, hvor en fest med et par villige østeuropæiske modeller klart prioriteres frem for Modes fremtid. Bedre bliver det ikke, da den sleske sladderforfatter Quincy Jones samtidig planlægger at knække familien Meade og Mode med udgivelsen af sin nye bog, hvor han bestemt ikke har tænkt sig at lægge fingrene imellem. . Säsong 1. Del 19. Producerat år 2006.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå