Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Ladies of London
My Fair Ladies of London. Englændere og amerikanere taler ganske vist samme sprog, men i London har overklassekvinderne vidt forskellige opfattelser af deres position i hierarkiet. Säsong 1. Del 2 av 9. Producerat år 2014.
07:00 
Ladies of London
A Match Made in Tabloid Heaven. Caprice bliver forsidestof, da hun afslører en hemmelighed. Noelle frygter, at Scots skilsmisse forhindrer hende i at blive inviteret til The Serpentine Party. Säsong 1. Del 3 av 9. Producerat år 2014.
07:50 
FC ZULU
Det er tid til den sidste store test for FC ZULU. Alt er på spil, når der fløjtes op til kamp om ære, et muligt opkald fra landstræneren og titlen som 'Danmarks dårligste tophold'. FC ZULU møder nemlig FC ZULU. Hvor meget har drengene egentlig rykket sig - fysisk, fodboldteknisk og personligt?. Del 8. Producerat år 2020.
08:25 
FC ZULU
Mark Strudal og FC ZULU er endelig klar til den store finale. Fokus og koncentration er nøgleord, når spillerne møder holdet bag 'Kampklar', et storhold af tidligere landsholdsstjerner. Med mod, fightervilje, sammenhold og halvdårlige dribleteknikker forsøger FC ZULU at give stjernerne kamp til stregen - og måske vil det lykkes drengene at score i finalen. Del 9. Producerat år 2020.
09:00 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
De seks komikere kommer på noget af en opgave, da de denne gang skal lære at blive dansktopsangere i Comedy Fight Clubs udgave af Top Charlie: "Zulutoppen". Til at lære kunsten får komikerne hjælp fra de kompetente herrer Richard Ravnvald og Fede Finn fra "Fede Finn og Funny Boys". Komikerne bliver delt op i to bands, hvor de skal skrive en tekst, lave koreografi og ikke mindst prøve at ligne en rigtig dansktopsanger. Resultatet af dagens udfordringer skal vises frem for et veloplagt publikum, der bestemmer, hvilket band, der har gjort det bedst. . Del 5. Producerat år 2009.
09:45 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
Der er dømt skræk og rædsel, når de seks komikere deltager i Zulus egen version af Fear Factor. Drengene skal igennem tre rædselsvækkende udfordringer, der for alvor sætter deres fobier på prøve. De skal op i svajende lifte, spise ubehagelige svenske delikatesser og teste deres angst for dyr i mørket. Maven vender sig og tårerne presser sig på - næsten. Til at guide dem igennem dagen har de den altid frygtløse Jens Romundstad, og komikerne viser helt nye sider af sig selv. På scenen skal komikerne forvandle dagens grufulde oplevelser til stand-up, og publikum bestemmer vinderen. . Del 6. Producerat år 2009.
10:30 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
Det er blevet tid til komikernes sidste oplevelser, før det går løs i den store live-finale. Comedy Fight Club indtager denne gang Vild med Dans-studiet til det store afdansningsbal. På én dag skal komikerne lære, hvad Vild med Dans-deltagerne har en uge til, så der er travlt i træningslokalet. Drengene tager udfordringen op og træner så sveden drypper. Komikerne forvandler sig til twistkonger og latinohunks, men det bliver ikke lige let for dem alle sammen. De høje hæle tager hurtigt modet fra dem, så der er stress på, når de skal erobre dansegulvet i det rigtige studie med dommere, band og et forventningsfuldt publikum. Alle dagens oplevelser bliver vendt og drejet på scenen, hvor komikerne lægger salen flad af grin. Må den sjoveste mand vinde. . Del 7. Producerat år 2009.
11:20 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
Komikerne i Comedy Fight Club er nået til det store finaleshow, hvor de skal konkurrere om, hvem af dem der er den absolut sjoveste. Finalen sendes fra Bellevue teater, og denne gang er der ikke et bundet emne. For første gang i CFC skal vi se, hvad komikerne laver af sjov, når de selv må vælge!. Seerne besluttede via sms-afstemning, hvem der er sjovest og skal vinde den fedeste CFC-præmie til dato! Må den bedste komiker vinde. . Del 8. Producerat år 2009.
12:15 
American Dad
Camp Campawanda. Under en flugt fra en mobber falder Steve over en bog om magi i Rogers nye antik-butik. Han og vennerne beslutter at afprøve hekseriet for at vinde magt og popularitet på skolen. Selvom trylleriet starter i det små, stiger magtbegæret snart Steve til hovedet. Og da han begynder at lave mørk blodmagi, er det op til Roger og vennerne at redde Steve - og Langley Falls - før det er for sent. Del 13. Producerat år 2016.
12:40 
American Dad
Julia Rogerts. Stan og Roger deler en flaske vin, men indser for sent, at det var den sidste af Francines yndlingsvine, og de bliver nødt til at erstatte den hurtigst muligt. Stan sårer samtidig Rogers følelser, så Roger beslutter at søge tilflugt i en anden by og starte forfra, forklædt som en Julia Roberts-karakter. Stan finder dog Roger til sidst og forsøger at få ham med hjem. Men måske er det allerede for sent, for de to venner opdager hurtigt, at den lille by ikke er helt så idyllisk, som den giver sig ud for. Del 14. Producerat år 2016.
13:05 
Modern Family
Door to Door. Claire vil have sat et stopskilt op ved et vejkryds tæt ved deres hjem, og hele familien støtter hende i hendes nye projekt, for så har hun ikke tid til at holde øje med, hvad de laver: Phil og Luke vil være berømte ved hjælp af en viral video. Gloria leder efter deres hund, Stella, der er stukket af. Og Manny vil have en check af Jay, for han har ikke solgt det indpakningspapir, han skulle have solgt for skolen, men Jay nægter ham checken og tvinger ham til at stemme dørklokker. Del 4. Producerat år 2011.
13:35 
Modern Family
Hit and Run. Jay er frustreret over arbejde, og Manny er stresset over lektier. Gloria forsøger at hjælpe så godt hun kan, men mændene vil ikke lytte. Da en bil kører op bag i Cameron og Mitchells bil og efterfølgende stikker af, begynder de to mænd at diskutere, hvordan de skulle have håndteret den situation. Som alle mændene i familien nu har en dårlig dag, lader de det gå ud over en knægt, der volder Haley problemer. Del 5. Producerat år 2011.
13:55 
Modern Family
Go Bullfrogs!. Der er dømt far-datter-tid, da Phil tager Haley med til at besøge hans gamle college, som han er meget entusiastisk for. Claire er blevet hjemme og har en sjælden aften alene, så hun tvinger Mitchell og Cameron til at tage hende med i byen til en drengeaften. Claire bliver småfuld og flirter med en mand, hun fejlagtigt tror er homoseksuel. Del 6. Producerat år 2011.
14:20 
Modern Family
Treehouse. Jay og Gloria spiser middag med et vennepar, og Gloria bliver misundelig over, hvor meget mere manden er romantisk i forhold til Jay. Gloria vil gerne have Jay med ud og danse salsa, så hun stiller ham et ultimatum. Mitchell udfordrer Cameron til at få en lækker piges telefonnummer, men Cameron tager væddemålet lidt for alvorligt. Og Phil får en ny ven, som han forsøger sig med at bygge en træhule. . Del 7. Producerat år 2011.
14:50 
Modern Family
After the Fire. En nabos hus brænder ned, så Claire samler familien og nabolaget til en indsamling af nødvendige husholdningsting for at hjælpe den ramte familie videre. Som Jay løfter flyttekasser, kommer han desværre til skade med ryggen, men Phil tilbyder at massere ham, som han er overraskende god til. Cam bringer Haley og Alex i livsfare med en flyttebil, og Claire føler sig udenfor, da hun opdager, at Mitchell og Gloria ofte mødes. Del 8. Producerat år 2011.
15:15 
Modern Family
Punkin Chunkin. Phil får besøg af en milliardæren Kenneth Ploufe, der har opbygget sin formue ved at tænke hvad Phil ville gøre. Men hvis Kenneth er blevet rig på den måde, hvorfor er Phil så ikke? Det er et spørgsmål, der får Phil til at anklage Claire for at holde ham tilbage. Samtidig tror Mitchell ikke på Cams gamle Thanksgivinghistorier, så familien bliver opdelt i to og må gøre regnskabet op med en særlig græskarkonkurrence. Del 9. Producerat år 2011.
15:40 
Modern Family
Express Christmas. Det er en solrig decemberdag, og familien hænger ud ved Jays pool. De indser alle, at det er sidste gang, de alle er samlet inden jul, så hvis de skal fejre det sammen, skal det være den dag. Phil får samlet tropperne, de får udleveret deres opgaver, og så har de fire timer til at ordne dem og vende tilbage til huset for at fejre en ekspresjul. Og det er noget af et syn, der venter familien, da de kommer tilbage. Del 10. Producerat år 2011.
16:05 
Modern Family
Lifetime Supply. Gloria drømmer om en sort mus og ser det som et tegn på, at der er dårlige tider forude. Med det samme ringer det på døren, og det er Mannys far, Javier, der kommer på overraskelsesvisit - og til Gloria og Jays store fortrydelse vil han have Manny med på væddeløbsbanen. Phil får en foruroligende besked fra sin læge, samtidig med at hans "livsvarige" leverance af barberblade udløber, så han ser det det også som et mørkt tegn - nemlig at han ikke har længe tilbage at leve i. Del 11. Producerat år 2011.
16:30 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
17:40 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
18:50 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
20:00 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har finkæmmet ugens tv-programmer for dig og fundet de sjoveste klip, der som altid præsenteres med et skud humor, parodier og sarkasme. . Del 4. Producerat år 2020.
20:30 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
21:40 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
22:50 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
00:05 
Nattevagten
Den studerende Martin (Nikolaj Coster-Waldau) tager et feriejob som nattevagt på Retsmedicinsk Institut. Her kommer han i kontakt med kriminalinspektør Wörmer (Ulf Pilgaard), som efterforsker en række uhyggelige mord på prostituerede. Snart begynder der at ske mystiske ting i kældrene, hvor Martin arbejder, og på grund af disse ting og nogle grænseoverskridende væddemål Martin laver med sin smågale ven Jens (Kim Bodnia), begynder politiet at mistænke Martin for mordene. Hans kæreste, Kalinka (Sofie Gråbøl), forsøger at berolige ham, men hurtigt går det op for Martin, at nogen med en udspekuleret og veltilrettelagt plan forsøger at hænge ham op på de bestialske mord. Producerat år 1994.
01:50 
Zulus Store Datingshow
Louise. Her handler det ikke om at finde den store kærlighed, men om at få lagt fortiden bag sig, så aftenens deltager kan vælge den rigtige date og blive klar til at kaste sig ud i et nyt eventyr. Denne uges deltager er 21-årige Louise Bagge Andersen fra Slagelse. Hun er mega-forfængelig og stiller tårnhøje krav til sin kærestes udseende. Det skal der laves om på i "Zulus Store DatingShow", hvor Louise skal vælge én ud af seks meget forskellige dates, som hun ikke kan se. Louise får rykket sine grænser og kommer på glat is, når hun bliver udfordret i "dirty talk" og en våd lerleg. Se med, om Louise smider tøjlerne og vælger med hjertet, eller om hun ender med en date fra helvede. Del 1. Producerat år 2011.
02:20 
Zulus Store Datingshow
Henrik. Ugens deltager er 21-årige idrætsstuderende Henrik Krog Goul fra Aalborg, der aldrig har haft en kæreste. Det vil Zulus Store Datingshow lave om på, og Henrik skal nu vælge mellem en række ret forskellige dates, som han ikke kan se. Se den pæne og velopdrage dreng blive pillet ud af Henrik og følg med, når han bl.a. udfordres i en sexet leg og udsættes for en fræk lapdance. Se med om Henrik ender med en drømmedate eller en date fra helvede. Del 2. Producerat år 2011.
02:50 
Ups! Det er live
De fire nye TV 2 Zulu-værter, Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann sætter deres egen dagsorden på tv hver tirsdag, onsdag og torsdag aften. Her vil drengene sende fra deres skriveborde og få en masse sjove gæster, og så tager de ud til forskellige steder i Danmark og sender live derfra. . Del 3. Producerat år 2010.
03:20 
Ups! Det er live
De fire nye TV 2 Zulu-værter, Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann sætter deres egen dagsorden på tv hver tirsdag, onsdag og torsdag aften. Her vil drengene sende fra deres skriveborde og få en masse sjove gæster, og så tager de ud til forskellige steder i Danmark og sender live derfra. . Del 4. Producerat år 2010.
03:45 
Ups! Det er live
De fire spritnye TV 2 ZULU-værter, Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann sætter deres egen dagsorden på tv hver tirsdag, onsdag og torsdag aften. Her vil drengene sende fra deres skriveborde og få en masse sjove gæster, og så tager de ud til forskellige steder i Danmark og sender live derfra. . Del 5. Producerat år 2010.
04:10 
Dybvaaaaad
Kolding! Er I klar til Jokes, parodier og sketches på alt fra realitystjerner til tilrettelæggere og vanvittige tv-koncepter? Her er 'Dybvaaaaad'! . Del 7. Producerat år 2020.
04:40 
Dybvaaaaad
Dybvads grønne skydeskive er nået til Greve, hvor han står klar til at servere ugens sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. . Del 6. Producerat år 2020.
05:15 (06:05)
Ladies of London
My Fair Ladies of London. Englændere og amerikanere taler ganske vist samme sprog, men i London har overklassekvinderne vidt forskellige opfattelser af deres position i hierarkiet. Säsong 1. Del 2 av 9. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå