Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Keeping up with the Kardashians
Brody in the House. Kourtney, Kim og Khloé tager til Mexico for at lave et fotoshoot med temaet 'Girls gone wild'. Da Brody kommer til at røbe planen for Bruce, bryder helvede løs. Säsong 1. Producerat år 2007.
06:35 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Producerat år 2015.
07:10 
Verdensmænd
Hvad er drømmedestinationen, når man er gammel af sind, elsker smørrebrød og ternet dug? Naturligvis Costa del Sol. Nikolaj, Tobias og Bo besøger pensionistklubben 'Club Danesa' på den spanske sydkyst, som er fyldt med danskere, fiskefilet, rundstykker, remoulade og ikke mindst højt humør. Producerat år 2019.
07:40 
Family Guy
Padre De Familia. Peter erfarer, at han grundet fortidige forviklinger faktisk er en illegal mexicansk immigrant. Det leder ham til at tage en hel række underbetalte jobs. Säsong 7. Del 7 av 16. Producerat år 2007.
08:05 
Family Guy
Peter's Daughter. Efter en dramatisk ulykke bliver Meg indlagt, og Peter sværger, at han vil være en bedre far. Da hun forelsker sig i sin læge, bliver han imidlertid ulidelig. Säsong 7. Del 8 av 16. Producerat år 2007.
08:30 
Family Guy
McStroke. Peter får et slagtilfælde, da han spiser 30 hamburgere i streg. Det får ham til at sagsøge fastfoodkæden, men han får brug for Stewie, Brian og en utilfreds ko. Säsong 7. Del 9 av 16. Producerat år 2007.
08:55 
Family Guy
Back to the Woods. Skuespilleren James Woods har set sig sur på Peter og tager hævn ved at stjæle hans identitet og flytte ind hos familien. Kun Stewie kan lide situationen. Säsong 7. Del 10 av 16. Producerat år 2007.
09:20 
Madagascar
Løven Alex og hans venner zebraen Marty, giraffen Melman og flodhesten Gloria stikker af fra den zoologiske have i New York og ender efter en utrolig rejse på den eksotiske ø Madagaskar. Alex og vennerne er vant til et liv i fangenskab med regelmæssig mad og mennesker, der kommer og kigger beundrende på dem, så det er noget af en omvæltning for de skøre dyr, da de lige pludselig må lære at klare sig selv i den vilde natur. Producerat år 2005.
10:45 
Pingvinerne fra Madagascar
Blæksprutten dr. Octavius Brine hader alle nuttede pingviner, og forklædt som vigtig forsker vil han kidnappe alle pingviner i verden og forvandle dem til frastødende mutanter. Men heldigvis står de fire pingvinagenter Skipper, Kowalski, Rico og Rekrut klar til at stoppe ham! Og de får heldigvis hjælp af den hemmelige organisation Nordenvinden, der er ledet af den majestætiske ulv Agent Fortrolig. Det er godt, at de gør det, da Nordenvinden har alt muligt smart og ultramoderne spionudstyr, og fordi de fire pingvinerne ikke altid er de bedste og smarteste agenter. Producerat år 2014.
12:15 
American Dad
Killer Vacation. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 9. Del 2. Producerat år 2012.
12:40 
American Dad
Can I Be Frank (With You)?. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 9. Del 3. Producerat år 2012.
13:05 
American Dad
American Stepdad. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 9. Del 4. Producerat år 2012.
13:30 
American Dad
Why Can't We Be Friends?. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 9. Del 5. Producerat år 2012.
13:50 
American Dad
Adventures in Hayleysitting. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2012.
14:15 
Modern Family
Caught in the Act. Børnene vil overraske Claire og Phil med morgenmad i sengen på deres bryllupsdag, men ender med at fange dem i privat "hygge". Jay og Glorias smuttur til Las Vegas bliver ødelagt, da en hudløst ærlig email ved et uheld bliver sendt til Claire. Og Mitchell og Cameron er desperate efter at få et bord i den hotte, nye restaurant i kvarteret, hvor ejeren tilfældigvis også er mor til et barn på Lilys skole. Säsong 2. Del 37. Producerat år 2020.
14:40 
Modern Family
Bixby's Back. Phil og Claire vil undgå at blive et gammelt, kedeligt par, så de genopliver Clive og Juliana, som var deres frække rollespilskarakterer på deres Valentinsdate året tidligere. Samtidig har Jay planlagt en stor aften med overraskelser til Gloria, men hans planer bliver konstant forpurret. Og en beundrer kommer mellem Cameron og Mitchell på deres Valentins dag. Säsong 2. Del 38. Producerat år 2020.
15:00 
Modern Family
Princess Party. Mitchell fortæller Cameron, at han ikke må klæde sig ud som klovnen Fizbo til Lilys 2-års fødselsdag, da klovnen ikke vil passe ind i festens prinsessetema. Mitchell vil have, at Lily skal have al opmærksomhed i stedet for Cam, men da hans mor, DeDe, dukker op til festen, ender det med, at hun får al opmærksomheden. For hun har nemlig taget Claires high school kæreste med som sin date!. Säsong 2. Del 39. Producerat år 2020.
15:25 
Modern Family
Regrets Only. Der har været et kæmpe skænderi i Dunphy-hjemmet, men Phil kan ikke lure, hvorfor Claire er sur på ham. Gloria tilbyder at hjælpe Phil med at finde ud af det, men bliver overrasket over, hvor mange mulige grunde, der er. Sideløbende prøber Alex at lokke Haley i en fælde, så han kan afsløre, at hun ikke arbejder som servitrice, men lyver for Claire og Phil. Säsong 2. Del 40. Producerat år 2020.
15:50 
Modern Family
Two Monkeys and a Panda. Cameron beslutter sig for at skrive en bog, der hylder at Lily er adopteret, men midt i skriveprocessen gør han en chokerende opdagelse. Sideløbende har Claire travlt med at agere fredsmægler mellem Alex og Haley, og det giver Phil mulighed for at snige sig væk på en afslappende tur til et spa. Og Gloria er forfærdet over Jays morbide opførsel, da han vil købe to krypter ved siden af hinanden. Säsong 2. Del 41. Producerat år 2020.
16:10 
Modern Family
Boys' Night. For at slippe ud af en klassisk koncert med Gloria og Manny fingerer Jay en anden aftale med Mitchell. Men med hans lille, hvide løgn havner Jay desværre midt i Mitchell og Camerons "drengeaften", som viser sig en større prøvelse end koncerten. Samtidig er Claire og Phil ængstelige over, at Luke er blevet venner med deres klamme nabo. Og Haley for sit for, da hun skal babysitte Lily. Säsong 2. Del 42. Producerat år 2020.
16:35 
Modern Family
The Musical Man. Cameron nyder sin stilling som musikinstruktør på Luke og Mannys skole, men han tager den kommende musical mere alvorligt end godt er. Jays bror, Tommy, er i byen på besøg, men deres nådesløse broderlige drillerier går lidt for langt. Og Phil overtaler familien i at være med i hans nye reklame, men da han også inddrager familiens minivan, kommer der et uventet resultat ud af det. Säsong 2. Del 43. Producerat år 2020.
17:00 
Modern Family
Someone to Watch Over Lily. Mitchell og Cameron kigger efter en værge til Lily, i tilfælde af der skulle ske dem noget. De i al hemmelighed vurderer de derfor deres familiemedlemmer, men det er ikke betryggende, hvad de ser. Mitchell og Cameron oplever, at Jay giver Manny en dosis tough love, at Claire kører Luke til en børnepsykolog for at få hans udvikling vurderet og at Haley og Alex havner i noget småkriminel adfærd på skolen. Säsong 2. Del 44. Producerat år 2020.
17:25 
Modern Family
Mother's Day. Claire og Gloria vil tilbringe Mors dag udenfor på vandretur med børnene, men deres konstante brokkeri får bægeret til at flyde over for Claire, og hun tager Gloria med i faldet. Phil og Jay bliver hjemme for at lave en lækker middag, men det hele bliver akavet, da Jay meget uventet viser svaghed et øjeblik. Cameron bliver meget selvbevidst over at blive betragtet som moderen i forholdet. Säsong 2. Del 45. Producerat år 2020.
17:50 
Tåber på eventyr
Følg stand-upperen Karsten Green og rapperen Michael Jøden, når de to evighedsteenagere rejser ud i verden for at gennemføre de vildeste manddomsprøver i forsøget på at blive til rigtige mænd. De to venner skal besøge Korowai-folket i Papua Ny Guinea. Men før de når frem, skal de gennem den ufremkommelige jungle - til fods! Turen til stammen forvandler sig til et rent mareridt, da mørket falder på, og de to drengerøve er helt alene i junglen uden vand. Pludselig falder Jøden, og nu er de to for alvor i problemer. Producerat år 2011.
18:20 
Tåber på eventyr
Følg stand-upperen Karsten Green og rapperen Michael Jøden, når de to venner og evighedsteenagere rejser ud i verden for at gennemføre de vildeste manddomsprøver for at udvikle sig til rigtige mænd. De to venner blev sidste gang efterladt i junglen, men en flok kannibaler kommer dem til undsætning. Da de ankommer til stammen, overværer de fødslen af et lille barn. Og oplevelsen er så intens, at den ellers så hårde rapper Jøden bliver rørt til tårer. De to drengerøve må på endnu en følelsesmæssig rutsjetur, da de opdager, at manddomsprøven består i at få vredet pikken rundt og proppet ind i lysken!. Producerat år 2011.
18:50 
Nørgaards Netfix
I denne sidste udgave af 'Nørgaards Netfix' for denne sæson, tager Martin Nørgaard fat i alt, der galt med dit internet. Der skal ses på alverdens sære fænomener. Afkroge af nettet du ikke vidste fandtes og det allerbedste og sjoveste, vi kunne finde på at præsentere dig for af videoer og parodier. Producerat år 2016.
19:20 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
19:55 
Verdensmænd
Det er lidt tilfældigt, at Tobias, Nikolaj og Bo ender i Canada, men det viser sig, at de endelig har fundet et land, som Nikolaj Stokholm elsker næsten lige så meget som Danmark. Her møder Bo sin overmand i form af en dansktalende canadier, og Tobias får opfyldt en drøm om først at tage en dukkert i havet efterfulgt af en skitur på bjerget. Producerat år 2020.
20:35 
Verdensmænd
Hvad er drømmedestinationen, når man er gammel af sind, elsker smørrebrød og ternet dug? Naturligvis Costa del Sol. Nikolaj, Tobias og Bo besøger pensionistklubben 'Club Danesa' på den spanske sydkyst, som er fyldt med danskere, fiskefilet, rundstykker, remoulade og ikke mindst højt humør. Producerat år 2019.
21:05 
Lasse Rimmer - Færre end 3
De fleste kærestepar lever med problemer af den mere overkommelige slags: Hvem slog ikke wc-brættet ned?. Hvem har været den anden utro med en ny Netflix-serie? Hvem satte den tomme mælkekarton tilbage i køleskabet?. I sit hidtil mest personlige show 'Færre end 3' tager Lasse Rimmer livtag med parforholdsproblemer på et fareniveau, der heldigvis er ukendt for de fleste, men som må og skal konfronteres med humor, med seriøsitet og først og sidst - med hjerte. Producerat år 2019.
22:35 
Stormester
Fem skøre hjerner, fire underlige opgaver, én stormester - det kan kun gå galt!. Se med, når Ruben Søltoft, Christian Fuhlendorff, Julie Ølgaard, Nikolaj Stokholm og Lina Rafn dyster om at imponere stormester Lasse Rimmer i fire vidt forskellige udfordringer. De skal blandt andet prøve kræfter med kartoffelgolf og bestille en pizza uden at bruge ordet pizza. Ruben Søltoft kommer desuden i problemer, da de skal tegne en hest til hest - han er nemlig bange for heste, og hvad gør man så?. Producerat år 2018.
23:40 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. Denne gange får han besøg af den prisbelønnede danske komiker Sofie Hagen og den engelske standupper Joe Wilkinson. Säsong 1. Producerat år 2015.
00:05 
Giver det mening ifølge Torben Chris
Torben Chris er tilbage med tåbelige talemåder, dumme diskussioner, reklamebrok, Top 3-lister og alt det andet, som vi tager for givet. Han udsætter det for lakmustesten: Giver det mening? Vi lover, det bliver både dumt, sjovt, oplysende og hovedrystende meningsløst. Del 2 av 8. Producerat år 2017.
00:30 
Rungsted 4ever
Der er ikke mange i ishockeyverdenen, som er åbne om deres homoseksualitet. Derfor får en af spillerne fra Rungsted Seier Capital stor opbakning fra resten af holdet, da han springer ud for åben skærm i Go' Aften Live. Det er kun få dage inden en drabelig kamp mod ærkerivalerne fra Rødovre i kampen om Sjælland. Producerat år 2020.
01:00 
Rungsted 4ever
Rosie og Gade elsker hurtige biler og tager derfor til Sverige for at køre race med deres Porsche. Rosies anden Porsche er til reparation i Polen - og det har den været længe - så Rosie er så småt ved at miste tålmodigheden med sin polske mekaniker. Imens kæmper holdet videre for at forsvare mesterskabet. Producerat år 2020.
01:35 
Menneskekender
Tør du streake på et plejehjem, og hvad er du uddannet som?. Ibi Makienok, Sara Bro og Annika Aakjær kæmper mod drengene Abdel Aziz, Casper Crump og Anders Stegger, når de bliver sat ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire ukendte danskere. Mikkel Kryger er vært for programmet, hvor alt kan deles, og hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter. Producerat år 2018.
03:20 
To mænd med udstyret i orden
Housework Hell. Den står på weekend og hjemlige sysler, så Alex har naturligvis taget en masse gadgets med, for at han og Marcus kan slappe endnu mere af. Det inkluderer blandt andet elektroniske chips, der hurtigt kan parre sokker. En anordning, der kan hjælpe med at folde bluser. Og da der skal vaskes vinduer, har Alex selvfølgelig allieret sig med en robot, der kan klare jobbet. Producerat år 2017.
03:45 
To mænd med udstyret i orden
Winter Holiday. Alex og Marcus skal på skitur, og naturligvis har Alex medbragt en masse udstyr, der - ifølge ham selv - gør turen lidt bedre og sjovere. Var det noget med en sneboldkaster, en oppustelig lavinerygsæk eller et kamera med termisk optik?. Producerat år 2017.
04:15 
To mænd med udstyret i orden
Vitruvian Marcus. Alex vil gerne hjælpe Marcus med at få større succes i datingverdenen. Så Alex tager alle midler i brug for at få Marcus i bedre form og forbedre hans udseende, hvilket blandt andet inkluderer en elektrisk mavetræner, en hårkur og et særligt armbånd, der giver stød, når Marcus gør noget ulovligt. Producerat år 2017.
04:40 
Tåber på eventyr
Følg stand-upperen Karsten Green og rapperen Michael Jøden, når de to venner og evighedsteenagere rejser ud i verden for at gennemføre de vildeste manddomsprøver for at udvikle sig til rigtige mænd. De to venner blev sidste gang efterladt i junglen, men en flok kannibaler kommer dem til undsætning. Da de ankommer til stammen, overværer de fødslen af et lille barn. Og oplevelsen er så intens, at den ellers så hårde rapper Jøden bliver rørt til tårer. De to drengerøve må på endnu en følelsesmæssig rutsjetur, da de opdager, at manddomsprøven består i at få vredet pikken rundt og proppet ind i lysken!. Producerat år 2011.
05:20 (06:05)
Beverly Hills 90210
Flirting with Disaster. Tara, der er flyttet ind hos Kelly, er jaloux på Kellys nye romance med lægen, Greg. Derfor drypper hun malurt i bægeret, da hun fortæller Greg, at Kelly ikke er klar til et forhold. Samtidig er Brandon, Steve og Joe sammen med Donna, Susan og Claire taget på campingtur. Men snart støder holdet ind i tre unger piger fra Canada. De canadiske piger ønsker at lægge beslag på drengenes evner, og det udarter sig snart til noget, der ligner krig. Säsong 6. Del 168. Producerat år 1995.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se