Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'er nået til Nykøbing Falster og deler rundhåndet ud af kærlige kindheste til tv-stjerner og realitykendisser. Producerat år 2014.
06:45 
Keeping up with the Kardashians
Junk In the Trunk. Denne sæsonafslutning byder på et gensyn med de bedste og sjoveste øjeblikke med Kardashian-familien inklusiv optagelser, der aldrig har været vist før. Säsong 2. Producerat år 2008.
07:15 
Keeping up with the Kardashians
Kim's House Party. Kim køber nyt hus efter bruddet med Reggie og går med til at holde housewarming. Kourtney overvejer at flytte fra Khloé, fordi Scott ikke må komme på besøg. Producerat år 2010.
07:45 
Beverly Hills 90210
If I Had a Hammer. David går amok i universitets-kantinen og skærer sig i hånden, hvorefter Donna tager ham med på hospitalet. Her vil en psykiater observere David et par dage. Men David har ikke har tænkt sig at samarbejde. Steve har kopieret en af Brandons opgaver, og det sætter deres venskab på en hård prøve. Säsong 7. Del 185. Producerat år 1997.
08:35 
Beverly Hills 90210
Judgement Day. David vil gerne være Valeries partner i natklubben, men Donna er imod ideen. Steve erklærer sig skyldig i at have kopieret Brandons opgave, men Brandon slipper ikke for at blive anklaget for snyd. Han risikerer at blive smidt ud af universitet, og betragter ikke længere Steve som sin ven. Kelly planlægger et surprise-party for Mark. Men måske er det slet ikke det, Mark ønsker sig?. Säsong 7. Del 186. Producerat år 1997.
09:25 
Beverly Hills 90210
Gift Wrapped. Det er snart jul, og der skal købes gaver. Ved en lodtrækning ender det med, at ærkefjenderne Valerie og Kelly skal udveksle gaver. Kelly skal mødes med sin far, men her venter der hende en slem overraskelse. Donna og David kæmper mod Donnas mors fordomme over for David og hans familie. Donna føler, hun bliver nødt til at vælge side. Säsong 7. Del 187. Producerat år 1997.
10:20 
Beverly Hills 90210
Jobbed. Valerie får et uventet besøg af sin første kæreste, Tom. På universitet er der jobsøgningsmarked, hvor Steve kommer til samtale hos et stort sportsfirma. Men der venter ham en pinlig overraskelse. Brandon og Mark håber begge på af få det samme prestigefyldte stipendium. Mark mener, han er sikker på at få det. Säsong 7. Del 188. Producerat år 1997.
11:10 
Glee
Tested. Artie nyder sin nyfundne frihed i New York - og er især begejstret for den øgede succes med damerne. Blaine er jaloux over Kurts gode resultater ved NYADA, og det begynder at sætte sine spor i hans adfærd. Imens er Mercedes bekymret for at tage forholdet til Sam til næste niveau, så Sam opsøger Rachel for at få hjælp. Säsong 5. Del 16. Producerat år 2013.
12:00 
Glee
Opening Night. Rachel har nerverne uden på tøjet forud for sin Broadway-debut, og det bliver ikke bedre, da hun opdager, at Jacob Ben Israel skriver en anmeldelse af stykket i The New Yorker. Samtidig lader hun sig påvirke af kommentarer fra bloggere og internettrolls, så Kurt tager affære for at sætte en stopper for Rachels usikkerhed. Imens rejser Will og Sue til New York for at tage del i de tidligere elevers store aften - men intet går som planlagt. Säsong 5. Del 17. Producerat år 2013.
12:50 
Desperate Housewives
In a World Where the Kings are Employers. Den lokale finanskrise hærger stadig Wisteria Lane, og Susan begynder i et nyt job i håb om at få råd til at sikre sin søns fremtid. Også Scavo Pizzaria har store økonomiske problemer, og det kommer til et sammenstød mellem Lynette og Tom, da de langt fra er enige om, hvorvidt de skal lukke pizzeriaet for at klare de økonomiske skær eller ej. For Carlos er der dog lys i det økonomiske mørke, for han modtager en klækkelig bonus, efter Gabrielle afslører hans chefs "lille" hemmelighed. Säsong 5. Del 102. Producerat år 2008.
13:40 
Desperate Housewives
Crime Doesn't Pay. For Bree kommer det til at give bagslag, da hun for at hjælpe Lynette tilbyder Tom et nyt job i kølvandet på deres økonomiske vanskeligheder med pizzeriaet. Hendes goodwill viser sig nemlig snart at afsløre en af Orsons mindre flatterende sider - en afsløring, Bree bestemt gerne havde været foruden. Samtidig befinder Gabrielle sig i en temmelig besynderlig situation, da Carlos' chef begynder at bruge hende som dække for hans utroskab over for konen. Säsong 5. Del 103. Producerat år 2008.
14:30 
Ugly Betty
A League of Their Own. Til Henrys store ærgrelse forsøger Betty sig med netdating, og bliver hurtigt inviteret ud på en bowling-date. Wilhelmina gør alt for at overbevise de skeptiske Meade-søskende om, at hun vil blive den perfekte stedmor og inviterer på hyggelig "familiemiddag," og Marc finder sig pludselig tiltrukket af én, som er alt andet end hans type. Säsong 2. Del 28. Producerat år 2007.
15:20 
Ugly Betty
Something Wickes This Way Comes. Betty og Henry fortsætter deres uskyldige romance og tager på hemmelig date, men intet går efter planen. Daniel vil nemlig glæde Betty og hendes date med to billetter, men fordi han tror, Gio er Bettys date, overrækker han billetterne til Gio, som derefter nægter at aflevere billetterne til Betty. I mellemtiden holder Daniel møde med en vigtig kvindelig annoncør med en forkærlighed for yngre mænd - især Daniel!. Säsong 2. Del 29. Producerat år 2007.
16:10 
Baywatch
Princess of Tides. Et spændende bådrace danner baggrund for en kort og intens kærlighedsaffære mellem Mitch og en smuk kvinde, som han ikke er klar over, er prinsesse og faktisk også målet for et mordkomplot. . Säsong 3. Del 8 av 22. Producerat år 1993.
17:00 
Baywatch
Masquerade. Mitch og Stephanie går ombord på en yacht forklædt som et rigt sydstatspar på bryllupsrejse for at fange en gruppe pirater, men de to ender med at føle sig tiltrukket af hinandens roller som nygifte. . Säsong 3. Del 9 av 22. Producerat år 1993.
17:50 
American Dad
Escape from Pearl Bailey. Steve nyder sin pubertet og kysser som gal med sin kæreste, Debbie. Da parret bliver drillet af en af de populære kandidater til elevrådsvalget og i den forbindelse kalder buttede Debbie for en bøffel, ender Steves kæreste med selv at ville stille op som elevrådsformand. Steve bliver en ihærdig kampagnemedarbejder, og han tager bizarre metoder i brug for at hjælpe sin udkårne. Del 63. Producerat år 2008.
18:15 
Modern Family
He Said, She Shed. Jay tager Joe med på golfbanen, og til sin store overraskelse har sønnike et talent, der er udover det sædvanlige. Imens vil Claire bygge en 'tøsehytte' i haven, men hendes planer forpurres af husejerforeningen, der på mystisk vis har fået nys om byggeplanerne. Kan Phil og Luke have noget med sagen at gøre?. Säsong 9. Del 11. Producerat år 2017.
18:45 
Modern Family
Dear Beloved Family. Phil bliver indlagt på hospitalet, så Claire får travlt med at finde hans 'operationsbamse'. I mellemtiden snydes Mitch til at fortælle, hvem han ville vælge som sin nye mand, hvis Cam døde. Svaret falder absolut ikke i god jord hos Cam, der straks tager affære. Säsong 9. Del 12. Producerat år 2017.
19:15 
Venner
The One with the Boobies. Phoebe har en affære med en psykiater (Fisher Stevens), der irriterer vennerne med sine konstante analyser af deres liv. Da Joeys far kommer på besøg, finder Joey ud af, at faderen har en affære. Imens får Chandler ved en tilfældighed øje på Rachel - der er nøgen!. Det gør ham bestemt ikke noget, indtil Rachel i solidaritetens navn kræver, at hun også får lov at se ham uden tøj på. Säsong 1. Del 13. Producerat år 1994.
19:45 
Venner
The One with the Candy Hearts. På valentinsdag må Chandler for tredje gang i fem måneder gøre det forbi med sin kæreste, mens Ross har sit første stævnemøde - i ni år!. Uheldigvis tropper hans eks-kone op på den samme restaurant som Ross og distraherer ham. Imens udfører pigerne derhjemme under Phoebes vejledning et ritual, der skal afslutte rækken af uheldige forhold. Säsong 1. Del 14. Producerat år 1994.
20:15 
Date mig nøgen
Musikeren Jamie er træt af groupies og søger nu en sød pige, der er mere end bare et engangsknald. Den 20-årige musicalstuderende Jasmin lider af kronisk træthedssyndrom og håber at finde en nøgen date, der vil acceptere hende, som hun er. Säsong 3. Producerat år 2018.
21:10 
Date mig nøgen (DK)
23-årige Stina fra Herning er på jagt efter den perfekte date. Stina bor hjemme hos sine bedsteforældre, så det skal være en fyr, hun kan præsentere for dem. Kan Stina finde bedstemors drøm blandt de fem nøgne singlemænd i de farvede bokse?. Producerat år 2019.
21:50 
Maze Runner 2: Infernoet
Amerikansk action-thriller fra 2015. Efter at være sluppet ud af den livsfarlige labyrint begynder Thomas (Dylan O'Brien) og de andre 'lysboere' at undersøge den hemmelige organisation, der går under navnet WCKD. Deres rejse fører dem gennem ødemarken 'Scorch', der er fyldt med farer og forhindringer. Her må gruppen kæmpe mod de zombie-lignende Cranks, hvis bid er smittende, alt imens de forfølges af WCKD. De møder en anden gruppe frihedskæmpere på rejsen - måske kan de hjælpe hinanden i kampen mod WCKD? Den anden film i 'Maze Runner'-sagaen. Producerat år 2015.
00:05 
The Maze Runner
Amerikansk action-thriller fra 2014. Thomas vågner op og er fanget i en kæmpe labyrint med en gruppe andre drenge. Han kan ikke huske noget om, hvem eller hvor han er, bortset fra at han har nogle underlige drømme om en mystisk organisation, der måske står bag hans placering i labyrinten. Nu må Thomas sammensætte minder fra sin fortid og ledetråde fra labyrinten for at finde frem til, hvem han er - og hvordan han slipper væk. Da han trodser drengegruppens selvudnævnte leder og forsøger at slippe ud af den farlige labyrint, opstår en magtkamp mellem drengene. Vil han slippe væk med livet i behold?. Producerat år 2014.
02:05 
Date mig nøgen
Gemma er 23 år og kosmetolog, hun mener selv, at hun har en evne til at tiltrække de forkerte mænd. Nu gør hun imidlertid et alternativt forsøg i ’Date mig nøgen', hvor en blikkenslager, en musiker og en ejendomsudvikler stripper for at gøre indtryk på hende. Säsong 2. Producerat år 2016.
03:00 
Date mig nøgen
Cathy er klar til at slå sig ned og få nogle børn, men har svært ved at vælge den rigtige mand. Adam på 24 år hader onlinedating og har besluttet at barbere alt unødigt fra for at finde sit perfekte match. Säsong 2. Producerat år 2016.
03:55 
Date mig nøgen
Kan den fitnessafhængige Sophie falde for en anden type end den sædvanlige bodybuilder, hun normalt dater?. 25-årige Dom er bryllupsmodel, men leder nu efter manden, der for alvor kan føre ham op ad kirkegulvet. Säsong 2. Producerat år 2016.
04:45 
American Dad
Choosy Wives Choose Smith. Francine og Stan oplever deres værste krise nogensinde, da Francine ved et tilfælde opdager, at en gammel flamme ikke er død, sådan som hun troede. Stan tvinger hende til at vælge mellem ham selv og piloten, Travis. Alle Stans anstrengelser involverer både opsætning af overvågningsudstyr samt foregivelsen af at være udsat for et flystyrt. Men Francine er ikke sådan at narre!. Del 62. Producerat år 2008.
05:25 
Family Guy
Whistle While Your Wife Works. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 6. Del 5 av 18. Producerat år 2007.
05:45 (06:15)
Family Guy
Prick Up Your Ears. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 6. Del 6 av 18. Producerat år 2007.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se