Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dawson's Creek
High Risk Behavior. Pacey og Andie udveksler seksuelle fantasier og overvejer at tage det næste skridt. I mellemtiden spolerer Jack Joeys kunstprojekt, men gør det hele godt igen, da han poserer uden en trevl på kroppen. . Del 10. Producerat år 1999.
07:10 
Glee
Swan Song. Finn overvejer sin fremtid med New Directions efter det katastrofale mesterskab. Imens får Rachel den ære at optræde ved akademiets vintershow, hvilket tænder op under rivaliseringen mellem hende og Cassandra. Del 9. Producerat år 2011.
07:55 
Glee
Glee, Actually. I takt med at 2012 nærmer sig sin afslutning, og Mayan-apokalysen er nær, sætter Brittany og Sam sig for at sprede masser af juleglæde. Imens får Kurt en jul, han aldrig glemmer. Del 10. Producerat år 2011.
08:45 
Beverly Hills 90210
Life After Death. Josh er død efter en tragisk ulykke. Brandon holder tale ved begravelsen, men han har svært ved at komme sig over den meningsløse død. Kelly føler sig hjælpeløs og søger råd hos Andrea. Donna og Claire er blevet veninder, men hvordan vil det gå, når Claire præsenterer sin nyeste flamme - David. Dylan er stadig kun optaget af billard og druk, men Valerie opgiver ham ikke så let. . Del 4. Producerat år 1994.
09:35 
Beverly Hills 90210
Rave On. Kelly kommer tilfældigvis forbi Valeries dør og kan lugte hash. Hun spørger Valerie, om det er rigtigt, men får en overbevisende løgn. Den køber Kelly bare ikke. Dylan er stadig langt ude. Valerie opsøger ham ind imellem, men hun holder også Steve varm. Kelly forsøger at advare Steve, men Valerie har flere beskidte tricks i ærmet. Del 5. Producerat år 1994.
10:25 
Beverly Hills 90210
Homecoming. Et af universitetets kollegier har en kæmpe bjørn som maskot, og den er bevogtet døgnet rundt. Naturligvis mener Steve, Donna og Kelly at det er på tide, den bliver bortført. Brandon får problemer, da et asiatisk statsoverhoved kommer på besøg. Hans regime udfører tortur på fanger, og det bør studenterne stævne ham for. Donna er igen sammen med Ray Pruitt, og han lægger an på hende. . Del 6. Producerat år 1994.
11:10 
Beverly Hills 90210
Who's Zoomin' Who?. Steve er så glad for sig selv og sin succes i The Peach Pit, at han føler sig usårlig. Men så kommer brandtilsynet på besøg, og inden den snebold er færdig med at rulle, har Jim Walsh fået at vide, at Dylan har mistet hele sin formue. Ray laver en halv aftale med Donna, men Griffin kommer forbi med blomster og bortfører Donna i en stormkur. Imens er Claire og David alene hjemme, og det bliver en fængslende oplevelse. . Del 7. Producerat år 1994.
12:00 
Desperate Housewives
Bargaining. Der er gang i forhandlingerne og kompromiserne på Wisteria Lane. Bree når et nyt lavpunkt i forsøget på at skaffe den bedste advokat. Gabys forfælgelighed bliver testet, da hun indgår en aftale med Juanita. Hos Lynette og Tom er det sexlivet, der er til forhandling, mens Katherine bedrager Mike i forsøget på at vinde hans hjerte. Jackson er tilbage i Susans tilværelse med et godt forslag, og Dave forhandler lidt med sig selv. . Del 21. Producerat år 2008.
12:45 
Desperate Housewives
Marry Me a Little. Hver dag er en maskerade på Wisteria Lane. Bree går til ekstremiteterne for at skjule sine virkelige hensigter i forhold til Orson, Susan og Jackson snyder myndighederne, og Lynette er mildt sagt chokeret over, hvor langt Tom er villig til at gå i forsøget på at se yngre ud. Katherine slører sandheden for Mike for ikke at miste ham, og Dave får virkelig noget at spekulere over, da et hovedvidne til hans udåd uventet dukker op. . Del 22. Producerat år 2008.
13:35 
Ugly Betty
Lose the Boss?. Betty er alene under optagelserne på en vigtig fotoserie, hvor fotografen Bruno kommer med nogle bekymrende idéer. Daniel vil ændre sit image, så folk opfatter ham mere som et familiemenneske, mens Ignacio får yderligere problemer med myndighederne over sin status som flygtning. . Säsong 1. Del 10. Producerat år 2006.
14:20 
Ugly Betty
Fake Plastic Snow. Mens alle på Mode fejrer juletiden, begynder Betty at sætte spørgsmålstegn ved sit forhold til Walter og sine følelser for Henry. Daniel er imidlertid sikker på sine følelser for Sofia. Amanda kæmper for at få Bettys stilling og planlægger i den forbindelse en perfekt julefest, der fylder kontoret med plastic-sne og juleønsker. . Säsong 1. Del 11. Producerat år 2006.
15:15 
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad' er klar til lægge Nykøbing Falster ned med alt, hvad du burde have set og grinet af i dit tv. Følg med ind i et vanvittigt univers af skarpe jokes og skæve parodier på bekostning af alle landets tv-programmer. . Del 8. Producerat år 2018.
15:45 
Dybvaaaaad
Så er 'Dybvaaaaad'-karavanen nået til Rødovre, og Tobias Dybvad er tilbage med de sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. Der analyseres og jokes med alt, hvad der har rullet over din tv-skærm, og der parodieres over alverdens tv-personligheder og programmer. Del 9. Producerat år 2018.
16:15 
Dybvaaaaad
Sønderborg får besøg af joketornadoen Tobias Dybvad og hans omrejsende 'Dybvaaaaad'-cirkus, der som altid indebærer bidende jokes og sarkastiske voxpops om de tåbeligste tv-koncepter og -personligheder. . Del 10. Producerat år 2018.
16:50 
Modern Family
CHiPs and Salsa. Da Hayley hører, at hendes chef leder efter et produkt, der indeholder chilifrugtens magiske egenskaber, forsøger hun at overtale Gloria til at sælge hendes berømte salsa til NERP. Imens arrangerer Mitch, at Cam kommer med en politibetjent på job - en drøm Cam har haft længe. . Del 19. Producerat år 2017.
17:15 
Modern Family
Mother!. Phil, Luke, Alex og Hayley har alle dårlige nyheder til Claire og kæmper om at være den første til at fortælle dem, når hun kommer rolig og afslappet hjem fra den månedlige wellness-dag. Dede kommer på et uanmeldt besøg, og Mitch og Cam kommer til at tænke over hendes store indflydelse på deres liv. Del 20. Producerat år 2017.
17:45 
Two and a Half Men
Sleep Tight, Puddin' Pop. Drengene er tilbage, og mens Charlie flirter med en smuk balletdanser, dater Alan både en 22-årige sukkersød skønhed og sin dominerende ekskone. Bryllupsklokkerne begynder at ringe, men hvem er det lykkelige par?. Del 7. Producerat år 2005.
18:10 
Two and a Half Men
That Voodoo That I Do Do. Drengene er tilbage, og mens Charlie flirter med en smuk balletdanser, dater Alan både en 22-årige sukkersød skønhed og sin dominerende ekskone. Bryllupsklokkerne begynder at ringe, men hvem er det lykkelige par?. Del 8. Producerat år 2005.
18:35 
Venner
The One with Two Parts - Part Two. Rachel og Monica møder to flotte læger, men desværre forspilder pigerne chancen for en romantisk aften. Phoebe føler sig tilsidesat af Joey, der er vild med hendes tvillingsøster Ursula, og Ross føler sig ikke egnet til at blive far. Men både Phoebe og Ross' ængstelser bliver snart gjort til skamme. . Del 17. Producerat år 1994.
19:05 
Venner
The One with the Poker. Monica, Rachel og Phoebe vil gerne lære at spille poker. Joey, Ross og Chandler er med på ideen og banker pigerne af banen. Men efter et par gode råd fra en kvindelig mester i kortspil, kræver pigerne revanche. Samtidig skal Rachel til jobsamtale hos Saks Fifth Avenue, og for en pige som Rachel, vil et job her være som at få frikort til Himmerige. . Del 18. Producerat år 1994.
19:30 
Date mig nøgen (DK)
Heidi på 26 år foretrækker en god farkrop med tatoveringer, men er der nogen af dem imellem de fem nøgne mænd, som står i boksene?. Del 5. Producerat år 2020.
20:10 
Date mig nøgen
Frisøren Mark på 31 har tidligere selv stået nøgen i panelet. Her blev han afvist i ansigtsrunden. Nu er han tilbage igen, men vil han vælge den rette date, nu hvor rollerne er byttet om?. 24-årige basketballspiller Justin fra London ender konstant i vennezonen, men håber på, at nøgendating vil afhjælpe hans evindelige problem. Del 9. Producerat år 2016.
21:00 
The Masked Singer
Amerikansk underholdningsshow fra 2019. Hvem gemmer sig bag den syngende blomst? Og hvem er den maskerede ræv, der blæser både dommere og publikum bagover?. Glæd dig til vilde fortolkninger af Dolly Partons '9 to 5', 'This Love' af Maroon 5 og Meat Loafs 'I'd Do Anything for Love'. Del 3. Producerat år 2019.
21:50 
Stormester
Stormester Lasse Rimmer står igen klar til at udfordre de fem kendisser Christian Fuhlendorff, Ruben Søltoft, Lina Rafn, Julie Ølgaard og Nikolaj Stokholm med fire tossede opgaver. Glæd dig til at se Lina Rafns umenneskelige udholdenhed på et løbebånd, resultatet af en usædvanlig blindtegning, og hvilken perfekt løsning Julie og Christian mener de har, når de får til opgave at hæve et æg så højt over jorden som muligt. Alle kæmper de om ugens personlige præmie, men i sidste ende står dog kun ét spørgsmål tilbage: finder Ruben Søltoft nogensinde ud af, hvad en snekke er?. Del 2. Producerat år 2018.
22:55 
Lasse Rimmer- Nævenyttig
Når man er nævenyttig, så blander man sig i ting, man ikke har forstand på. Og det gør Lasse Rimmer konstant i sit skow. Lasse kommer blandt andet ind på pingviner, pelikaner og selvmordslystne hunde. Soldatersex, mandestrip og provinsiel homofobi - og naturligvis om, hvor man spiser bedst på Månen. Del 1 av 2. Producerat år 2010.
23:50 
Lasse Rimmer- Nævenyttig
Når man er nævenyttig, så blander man sig i ting, man ikke har forstand på. Og det gør Lasse Rimmer konstant i sit skow. Lasse kommer blandt andet ind på pingviner, pelikaner og selvmordslystne hunde. Soldatersex, mandestrip og provinsiel homofobi - og naturligvis om, hvor man spiser bedst på Månen. Del 2 av 2. Producerat år 2010.
00:40 
Live At The Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd - og damer. . Del 2. Producerat år 2012.
01:20 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. Denne gang får han besøg af Nish Kumar og Sara Pascoe. . Del 1. Producerat år 2015.
01:45 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. I dette program får han hjælp af Tiff Stevenson og Rob Delaney. Del 2. Producerat år 2015.
02:05 
Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært. Ugens gæst er komiker Mick Øgendahl. . Del 2. Producerat år 2015.
02:45 
Umage
Jakob har svært ved at overholde sine aftaler med Ruben og Theis. De synes, han er en helt ny person, efter han har fået en kæreste. Han er changed. En dag hober skraldet sig op i lejligheden. Drengene er uenige om, hvis skrald det er, og hvem der skal tage ansvaret. Del 2. Producerat år 2020.
03:10 
Zulu Djævleræs
"Zulu Djævleræs" og værten Lisbeth Østergaard får denne gang besøg af nogle seriøse debutanter. Uden kørekort og med en total mangel på køreevner, skal stileksperterten Jim Lyngvild få sig selv og makkeren Carl Mar Møller sikkert rundt på banen. Der er kun plads til tre biler i semifinalen og med konkurrenterne Anders Fjelsted, Lotte Thor, Claire Ross Brown, radiovinderen Helle, Alex Ambrose, Bubber, Karl Bille og Emilie Brandt bliver kampen om pladserne beskidt, hård og tæt . Del 3. Producerat år 2007.
03:50 
Zulu Djævleræs
Der er dømt Testosteron med 100 km i timen, når Jens Romundstad og Uffe Holm slår sig løs i Zulu Djævleræs. Mens drengene får raseriet ud på banen, demonstrerer rapperen Niarn sin særdeles tilbagelænede kørestil. Og det bliver bokseren Anita Christensen, der imponerer Bowler Tage med djævelsk godt ræs. De andre kendte deltagere, som får testet deres indre fartdjævel denne gang, er Malene Hasselblad, Allan Nielsen, Mira Vanting, Julie R. Ølgaard, Audrey Castaneda og Robert Hansen. . Del 4. Producerat år 2007.
05:50 (06:15)
Zulus Store Datingshow
Louise. Her handler det ikke om at finde den store kærlighed, men om at få lagt fortiden bag sig, så aftenens deltager kan vælge den rigtige date og blive klar til at kaste sig ud i et nyt eventyr. Denne uges deltager er 21-årige Louise Bagge Andersen fra Slagelse. Hun er mega-forfængelig og stiller tårnhøje krav til sin kærestes udseende. Det skal der laves om på i "Zulus Store DatingShow", hvor Louise skal vælge én ud af seks meget forskellige dates, som hun ikke kan se. Louise får rykket sine grænser og kommer på glat is, når hun bliver udfordret i "dirty talk" og en våd lerleg. Se med, om Louise smider tøjlerne og vælger med hjertet, eller om hun ender med en date fra helvede. Del 1. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå