Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
The Real Housewives of Orange County
Reunion, Part Three. Damerne mindes luftfugtigheden, narrestregerne og spændingerne fra Jamaica-turen. Hvad forårsagede egentlig Shannons sammenbrud og konflikt med Tamra?. Säsong 13. Producerat år 2018.
07:00 
The Real Housewives of Orange County
When the Ship Hits the Fan. Damerne kickstarter sæson 11 med en episk bådfest. Vicky forsøger at genvinde damernes tillid, og Meghan begynder på fertilitetsbehandling. Säsong 11. Producerat år 2015.
07:55 
The Real Housewives of Orange County
Making Friends But Not Amends. Sæsonens nye frue Kelly bliver venner med Vicky, mens Tamra forsøger at redde forholdet til Ryan og Sarah. Säsong 11. Producerat år 2015.
08:45 
The Real Housewives of Orange County
Lies in the Air, Sand in My Hair. Vicky og Briana tager på roadtrip sammen, og Kelly arrangerer en fest for at lære de andre fruer bedre at kende. Säsong 11. Producerat år 2015.
09:35 
Desperate Housewives
You'll Never Get Away From Me. Bree og hendes svigermor vil lægge blomster på Rex' grav, men de får et chok, da de ser, at han er gravet op!. Forsikringsselskabet tøver nemlig med at udbetale Rex' livsforsikring, for de har mistanke om, at hans død ikke var helt naturlig. Så nu skal Rex obduceres. Den gravide Gabrielle fantaserer om at genoptage sit hotte forhold til John, nu hvor Carlos er bag lås og slå, men hun bliver noget såret, da hun erfarer, at John har fundet sig en ny kæreste. Säsong 2. Del 26. Producerat år 2005.
10:25 
Desperate Housewives
My Heart Belongs to Daddy. At smukke Gabrielle tiltrækker sig opmærksomhed, uanset hvor hun færdes, er ikke så mærkeligt. Hendes tilstedeværelse i fængslet er bestemt heller ikke gået upåagtet hen for Carlos' medfanger - og det giver ægtemanden problemer bag tremmerne. Susan beslutter sig alligevel for at hjælpe Mike med at lede efter Zach, og Bree har sit hyr med at få sønnen Andrew og bejleren George til at enes. Säsong 2. Del 27. Producerat år 2005.
11:15 
Desperate Housewives
They Asked Me Why I Believe In You. Lynettes chef, Nina, er ikke bare utrolig krævende, hun er også nærmest umulig at gøre tilfreds. Men den snu Lynette finder ud af, at Nina simpelthen trænger til lidt fest, sex, sprut og ballade. Uheldigvis giver Lynettes plan bagslag, for Nina tvinger hende til at hænge ud på barer den halve nat! Hvis der er en person, Susan altid har stolet på 100 procent, er det hendes litterære agent Lonny, men nu er han er i alvorlige finansielle problemer, og alt tyder på, at han har haft fingrene for langt nede i sine klienters midler. Säsong 2. Del 28. Producerat år 2005.
12:05 
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard opdaterer dig på alt det, du måske er gået glip af på nettet. Producerat år 2015.
12:35 
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Producerat år 2015.
13:10 
Løvehjerter
FCK’s Counter-Strike-hold, North, har været igennem en hård periode og kæmper nu en indædt kamp for at komme tilbage på verdenstoppen. Producerat år 2019.
13:35 
Løvehjerter
Fra pizzabakker og energidrik til toptunede atleter. North er taget til London, hvor de spiller en stor turnering på Wembley, hvor vinderen får 500. 000 dollars. Producerat år 2019.
14:00 
Løvehjerter
Markus Kjærbye åbner op om det ekstravagante og turbulente liv som professionel CS:GO-spiller. Et liv, som på samme tid har store personlige omkostninger. Producerat år 2019.
14:35 
Løvehjerter
Kaptajnen 'Valde' har svært ved at løfte holdets niveau, og træneren Torbjørn overvejer at foretage drastiske ændringer på holdet. Producerat år 2019.
15:00 
ESL Pro League CSGO Odense: optaktsstudie, direkte
Sidst Astralis spillede i Odense, kunne de løfte ESL Pro League-trofæet efter en overbevisende sejr. Nu er de danske verdensstjerner tilbage i Odense for at forsvare deres eneste store turneringssejr på dansk grund. Udover Astralis stiller også danske Heroic og North til start sammen med internationale storhold som Evil Geniuses og Team Liquid. Kan de danske hold pløkke sig til tops på hjemmebanen i Odense og sikre sig det eftertragtede trofæ?. Producerat år 2019.
15:55 
Andre sportsgrene
ESL Pro League CSGO Odense: finale og præmieoverrækkelse, direkte. Sidst Astralis spillede i Odense, kunne de løfte ESL Pro League-trofæet efter en overbevisende sejr. Nu er de danske verdensstjerner tilbage i Odense for at forsvare deres eneste store turneringssejr på dansk grund. Udover Astralis stiller også danske Heroic og North til start sammen med internationale storhold som Evil Geniuses og Team Liquid. Kan de danske hold pløkke sig til tops på hjemmebanen i Odense og sikre sig det eftertragtede trofæ?. Producerat år 2019.
21:00 
Natholdets Julekalender 2019
Øl-eksperten Carsten Berthelsen tager Anders Breinholt og Søren Rasted med på en fantastisk ølrejse. I løbet af én optagedag præsenterer Carsten 24 forskellige øl fra hele verden for Anders og Søren. Dagens øl er Christmas Bock fra Thisted Bryghus. De 24 specielle og unikke øl udgør tilsammen alle dagene i en skøn og berusende julekalender. Undervejs bliver der smagt på snacks, som passer perfekt til den pågældende øl, og så bliver øllene vurderet på et specialdesignet øl-barometer. For at holde styr på, hvor fulde værterne egentlig bliver, vil de blæse i en promillemåler undervejs. Producerat år 2019.
21:05 
Andre sportsgrene
ESL Pro League CSGO Odense: finale og præmieoverrækkelse, direkte. Sidst Astralis spillede i Odense, kunne de løfte ESL Pro League-trofæet efter en overbevisende sejr. Nu er de danske verdensstjerner tilbage i Odense for at forsvare deres eneste store turneringssejr på dansk grund. Udover Astralis stiller også danske Heroic og North til start sammen med internationale storhold som Evil Geniuses og Team Liquid. Kan de danske hold pløkke sig til tops på hjemmebanen i Odense og sikre sig det eftertragtede trofæ?. Producerat år 2019.
22:05 
Andre sportsgrene
ESL Pro League CSGO Odense: finalestudie, direkte. Sidst Astralis spillede i Odense, kunne de løfte ESL Pro League-trofæet efter en overbevisende sejr. Nu er de danske verdensstjerner tilbage i Odense for at forsvare deres eneste store turneringssejr på dansk grund. Udover Astralis stiller også danske Heroic og North til start sammen med internationale storhold som Evil Geniuses og Team Liquid. Kan de danske hold pløkke sig til tops på hjemmebanen i Odense og sikre sig det eftertragtede trofæ?. Producerat år 2019.
22:25 
Tomgang
Aslan giver Mathias en lektion i, hvordan man giver en kvinde komplimenter og får en smuk kvinde til at rødme. Han beder Mathias prøve, og det er en opgave Mathias ikke slipper helt godt fra. Til gengæld bliver Aslan noget overrasket, da han finder ud af, at han skal gennemgå og bestå en fysisk prøve for at komme ind på Politiskolen. Til alt held har han Theis ved sin side. Med lang og glorværdig karriere i Hjemmeværnet bag sig ved Theis, hvordan han får Aslan i god fysisk form på ingen tid. Og han er heller ikke bleg for at give eksempler på sine egne "combat-skills". Producerat år 2013.
22:45 
Stormester
En kokosnød, en forsinket bus og en skoledreng på vej til tandlæge er de centrale elementer i stormesterens udgave af 'jorden er giftig'. De kreative prøvekaniner kommer på prøve, men det gør Mark le Fevres ryg også. Kendisserne præsenterer også deres bedste opfindelser for den investeringslystne stormester - men hvad har størst potentiale? Melvin Kakoozas frugtpanda? Sofie Lindes kaktsut? Eller Jacob Taarnhøjs voksenhagesmæk?. Producerat år 2019.
23:55 
Date mig nøgen (DK)
Tanja fra Ringe skal vælge mellem fem friske og meget nøgne fyre. Tanja har tidligere været en festpige, men vil nu finde en fyr, hun kan slå sig ned med. Lykkes det mon Tanja at finde sin første kæreste blandt de fem nøgne singlemænd?. Producerat år 2019.
00:35 
Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
Mick og Rune har slået sig sammen til lejligheden og skrevet et sketchshow, hvor vi bl.a. møder havbiologen, der skal brække sig, OperationY's Morten Digeldauer med snuden i sporet, det sexchikanerede lesbiske par, en kok med en talefejl, de fulde håndværkere, fake fake-reklamer og ikke mindst arkæologer med eksistentiel krise. Producerat år 2007.
01:05 
Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
De to kugleskøre komikere optræder i alverdens forklædninger , og de beskriver selv programmet med ordene: "De to krukker Rune og Mick har sovset sig selv ind i en ramme af selvhøjtidelighed. Imellem den dårlige stemning og selvoptagethed ligger en fragmentarisk bouillon af højpandet lavkomik." Bouillon er fransk og betyder "klar kødsuppe", hvilket jo er meget rammende for persongalleriet - læg i øvrigt mærke til tematikken: "sovset", "bouillon" og "kødsuppe". Producerat år 2007.
01:30 
The Book of Love
Amerikansk komedie fra 2016. Da den introverte arkitekt Henry (Jason Sudeikis) mister sin kone i en bilulykke, ser det ikke godt ud for ham. Det var hende, der var den udadvendte og tog initiativerne i deres liv, og uden hende føler han sig fortabt. Efter noget tid møder han ved et tilfælde teenagepigen Millie (Maisie Williams), der har mistet sin familie. Hun er i gang med at bygge en tømmerflåde i sin baghave, så hun kan sejle over Atlanten. Henry sætter sig for at hjælpe Maisie i et forsøg på at få livet til at gå videre - både for sig selv og for Millie. Producerat år 2016.
03:20 
Beat Shazam
Beat Shazam. Der er én million dollars på højkant til det hold, der kan slå musikappen Shazam og hurtigst sætter titler på verdens mest populære hits. Jamie Foxx er vært, mens datteren Corinne Foxx vender pladerne. Säsong 3. Producerat år 2019.
04:05 
Beat Shazam
Beat Shazam. Hvor hurtigt kan du nævne titlen på en sang, hvis der er én million på højkant?. Vært Jamie Foxx udfordrer to par og tester, hvem der hurtigst kan identificere sangtitlerne i en given kategori. Holdene kæmper om kolde kontanter og en plads i finalen, hvor de står ansigt til ansigt mod app'en Shazam. Säsong 3. Producerat år 2019.
05:50 (06:25)
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Thorshavn på Færøerne. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se