Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
06:45 
Beverly Hills 90210
Summer Storm. Familien Walsh er for en gangs skyld samlet foran fjernsynet, da de i nyhederne ser, at Dylans far er blevet arresteret. Selv om Brenda og Dylan stadig holder sig på afstand af hinanden, kan hun ikke lade være med at ringe til ham. Men han tager ikke telefonen. Næste dag tager han ud at surfe, selv om vejret er hårdt. Han forulykker, og Brenda og hendes mor bliver ringet op fra hospitalet. Säsong 2. Del 25. Producerat år 1991.
07:40 
Beverly Hills 90210
Anaconda. Mr. Walsh har en alvorlig samtale med Dylan, hvis situation bliver mere og mere desperat, nu da hans far er i fængsel, og han må forsørge sig selv. Selv om Dylan bor hos Walsh-familien, har han svært ved at klare sig økonomisk. Så da vennerne holder en illegal pokeraften, går Dylan med til at spille højt spil. Säsong 2. Del 26. Producerat år 1991.
08:25 
Beverly Hills 90210
Play It Again David. Kelly får problemer. Hendes mor begynder at gå ud med en charmerende mand - hendes irriterende skolekammerat David Silvers far. For forkælede Kelly er det et mareridt - hvordan kan hun forhindre det? Andrea overtaler Brandon til at være "storebror" for 10-årige Felix, men det kræver mere, end han tror. Først synes han, Felix er en irriterende møgunge, men så opdager han, hvad drengen skjuler. Og Brenda begynder at se syner: Dylan!. Säsong 2. Del 27. Producerat år 1991.
09:15 
Beverly Hills 90210
Pass - Not Pass. Sommeren går på hæld. Brandons drøm om at blive bilejer er nu inden for rækkevidde. Hans far tilbyder at tage med hen at købe den, men Brandon mener, at han godt selv kan klare det. Men kan man stole på en brugtvognsforhandler?. Brenda er varm på sin dramalærer, men han har vist også en anden i tankerne - og hvad så med Dylan?. Säsong 2. Del 28. Producerat år 1991.
10:10 
Glee
Grilled Cheesus. Midt i sin identitetskrise ser Finn Jesus' ansigt i sin ostesandwich, og opdagelsen åbner op for en større debat i Glee Club, da et af medlemmerne indrømmer at være ateist. Will beslutter derfor at diskutere spiritualitet med gruppen - til Sues store foragt. Säsong 2. Del 25. Producerat år 2010.
11:00 
Glee
Duets. Følelserne bølger højt, da Will giver Glee Club en duetudfordring, som skaber splittelse i gruppen. Säsong 2. Del 26. Producerat år 2010.
11:50 
Desperate Housewives
Let Me Entertain You. Susans dage som sexet internet-sensation er muligvis talte, efter at hun har fornærmet en vigtig kunde og påkaldt sig Maxines vrede. Renee og Gabrielle er også på kollisionskurs, efter at de hver især har afsløret intime hemmeligheder om hinanden til de forkerte mennesker. Bree er udmattet på grund af Keiths store appetit på sex, Lynette er sur på Tom, fordi han uden at rådføre sig med hende har bedt sin mor om at være babysitter, og husmoderen Emma Graham arrangere en kabaret, der år overraskende følger. Säsong 7. Del 139. Producerat år 2010.
12:40 
Desperate Housewives
Excited and Scared. Mens alle forbereder sig på Halloween-festlighederne, bliver Susan tvunget til at afsløre sit sexede internet-bijob over for Mike, og han bliver mildt sagt chokeret. Juanita underer sig over Gabrielles pludselige interesse for Grace. Lynette er bekymret over sin svigermors svigtende hukommelse, Bree opdager, at Keith har en hemmelighed, og Paul bliver opfordret til at tage Beth med en tur i byen for at puste lidt liv i deres uromantiske forhold. Säsong 7. Del 140. Producerat år 2010.
13:25 
Desperate Housewives
A Humiliating Business. Ydmygelserne står i kø på Wisteria Lane. Susan siger modvilligt ja til Lynettes tilbud om, at hun kan blive barnepige for lille Paige. Bree er flov over at skulle fortælle Keith, at hun er i overgangsalderen. Renee giver Lynette et tilbud, hun har svært ved at afslå. Gabrielle frygter, at Bob er ude på at forføre Carlos, for deres venskab er blevet vældig tæt. Og Beth begynder for alvor at tvivle på Pauls reelle motivation for at flytte tilbage til kvarteret. Säsong 7. Del 141. Producerat år 2010.
14:15 
Desperate Housewives
Sorry Grateful. Gabrielle og Carlos inviterer Carmen, Hector og Grace til en storslået Thanksgiving-middag, men får dårlige nyheder om Sanchez-familien, der kan true deres samvær med lille Grace. Bree inviterer Keiths forældre til middag, mens Susan og Lynette bliver uvenner over Lynettes metoder til at få sine børn til at sove. Renee fortsætter med at minde Tom om deres fælles fortid, og Beth begynder at undersøge Pauls ømtålelige fortid nærmere. Säsong 7. Del 142. Producerat år 2010.
15:05 
Ugly Betty
The Butterfly Effect - Part One. Betty er blevet forfremmet, men det er ikke en blid start hun får. Hendes nye chef er hendes ekskæreste Matt, som stadig ikke er kommet over hende, hendes nærmeste kollega Megan hader hende som pesten og Marc mener, at han skulle have haft jobbet, så han underminerer Bettys arbejde ved enhver chance. Daniel sørger stadig over tabet af sin kone, og med Betty væk kan han ikke finde hoved eller hale i noget som helst. Og Wilhemina har stadig ikke fået magten i Mode, men hun har et endnu større problem skjult derhjemme. Et problem der endda distraherer Marc. Säsong 4. Del 66. Producerat år 2009.
15:55 
Ugly Betty
The Butterfly Effect - Part Two. Betty får ansvaret for sin helt egen fotooptagelse for Mode, men det bliver noget af en ilddåb, hun får rodet sig ud i. Hendes chef og ekskæreste Matt gør alt for at demoralisere hende, og Daniels påtrængenhed opnår helt nye højder. Hilda kommer til Marc for at få hjælp til Justin, og Wilhelmina gør det til hendes personlige mission at beskytte en hun holder meget af. Säsong 4. Del 67. Producerat år 2009.
16:45 
Baywatch
Wet and Wild. Matts karriere kommer i fare, da den nye livredder Neely anklager ham for sexchikane, mens hun selv skjuler en alvorlig hemmelighed. Samtidig ankommer et stuntshow til Baywatch med Hobies idol, Johnny Danger, i spidsen. Säsong 5. Del 110. Producerat år 1995.
17:35 
Baywatch
Trapped Beneath the Sea - Part One. Mitch og hans team står i en desperat situation, da en gammel mine kollapser og forårsager en eksplosion, der sætter Stephanie, Logan og to nye livreddere i fare. Säsong 6. Del 111. Producerat år 1996.
18:25 
Venner
The One with the Dollhouse. Monica arver et gigantisk dukkehus, der snart får Phoebe til at lave sit eget fantasihus. Rachel arrangerer et stævnemøde mellem sin chef og Chandler. Bagefter er Chandler ikke særlig interesseret, mens Rachels chef er vild med Chandler. Måske vil det bringe Rachels job i fare?. Imens har Joey forelsket sig i sin modspiller på teatret, hvilket vil give ham en lærestreg. Säsong 3. Del 68. Producerat år 1997.
18:55 
Venner
The One with a Chick and a Duck. Chandler og Joey får et kæledyr, en lille kylling, som de snart bliver tæt knyttede til. Især Chandler, der også har svært ved at sige nej til at huse en and! Rachel får brug for at komme på hospitalet, og det giver Ross mulighed for at vise sig fra sin gode side. Monica får tilbudt sit livs arbejde - der er bare en lille hage ved jobbet. Säsong 3. Del 69. Producerat år 1997.
19:25 
BH90210
The Long Wait. Hele holdet fejrer, at pilotafsnittet er i kassen, men nyheden om, at FOX vil købe serien, holder alle på stikkerne. Imens får Jason og Camille en åbenbaring om deres ægteskab, Gabrielle introducerer sin mand for Christine, og Shannen stresser over fremtiden. Jennie er også bekymret for Wyatt, Tori er frustreret på Nate, og Ian indser, at hans forhold til Anna måske er blevet lidt for afslappet. Producerat år 2019.
20:15 
Nøglen til succes
Den flamboyante jetsetter og ejendomsmægler Tine Hagemeister går på jagt efter en ny, dansk trainee, som skal hjælpe hende med at sælge luksusvillaer og ejendomme i millionklassen fra hendes firma i Marbella. 12 håbefulde, unge danskere får chancen for at score drømmejobbet, men de skal imponere Tine og kunne begå sig hjemmevant blandt mangemillionærer og kendte. Et førstehåndsindtryk er afgørende, og Tine er ikke tilfreds med tre af deltagerne, der derfor sættes på endnu en prøve, for Tine accepterer hverken slappe håndtryk, negativ attitude eller ringe sprogkundskaber. Producerat år 2019.
21:00 
Nøglen til succes
De 11 unge aspiranter står over for nye udfordringer i Marbella. Tine Hagemeister sætter dem til at indrette et luksussommerhus, men ikke alle følger reglerne, og det får konsekvenser. Vinderne af dagens udfordring nyder en cocktail på Tines favoritbar, mens Tine inviterer sin ven Bjarne Als til at hjælpe hende med at afgøre, hvem der skal sendes hjem fra luksuslivet i Spanien. Og det viser sig snart, at hvad der burde være en fordel for nogle af de ambitiøse kandidater, måske ender som en ulempe. Producerat år 2019.
21:50 
Dybvad: "Fasser Partner"
Det er forsvindende lidt, Tobias har datet sådan rigtig aktivt i sit liv. Men nu har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af. Producerat år 2019.
23:05 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
23:40 
Klovn
(37) 'Piverts Polterabend'. Pivert og Bodil skal giftes. Frank og Casper er inviteret. Casper mener, han har lavet velgørenhedsarbejde nok i år og takker derfor nej til invitationen. Men en ung pige kommer imellem og pludselig er Frank og Casper involveret i en polterabend, hvor Pivert iført bryster sælger kys på strøget, og Casper p.g.a. rod i sin blodtype-diæt går amok. Producerat år 2006.
00:10 
Klovn
(38) 'Hejsan Sverige'. Frank og Casper har inviteret Lars Hjortshøj med ind i deres firma. De skal på "ryste-sammen-tur" til Sverige. Sverige byder på dejlige piger, fisk i søen og bål om aftenen. Men Lars kommer galt afsted med en svensk flicka og inden længe er de tre på flugt i de svenske skove, med den svenske ungdom efter sig!. Producerat år 2006.
00:45 
Uden filter - om onde piger, online dating og sleepovers
Hør, hvad pigerne har at sige om de ting, der optager dem. Du bliver måske overrasket, når de - og et par enkelte drenge - giver deres meninger til kende. Säsong 1. Del 12 av 22. Producerat år 2013.
01:10 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2005. Fire + Water. Charlie drømmer, at Claires barn, Aaron, er i fare, og Locke og Claire får mistanke om, at Charlie er på stoffer igen. I mellemtiden bliver Hurley opfordret til at agere på sine følelser for Libby. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2005.
01:55 
2 Broke Girls
And the Loophole. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 112. Producerat år 2016.
02:20 
2 Broke Girls
And the Attack of the Killer Apartment. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 113. Producerat år 2016.
02:50 
Flyveturen vi aldrig glemmer
Landings. De første tre minutter og de sidste otte minutter er særligt afgørende på alle flyvninger. De udgør nemlig 80 % af alle flyulykker. Vi ser nærmere på, hvad der gør disse minutter så specielle, og hvorfor det ofte går galt i dette korte øjeblik - fra piloters fejlberegninger til simple mekaniske fejl. Vi kommer også helt tæt på nogle af de passagerer, der har oplevet uheldige landinger. Producerat år 2018.
03:40 
Flyveturen vi aldrig glemmer
Terrorism. I en tid med stor frygt for terror, er tanken om flykapring en skræmmende tanke for de fleste passagerer. Selvom kapringer er yderst sjældne, skaber de ofte overskrifter over hele verden, og siden 11. september 2001 er flysikkerheden derfor løbende blevet udbedret. Vi går tæt på overlevende fra kapringen af et EgyptAir-fly i 2016 og en pilot, der fløj over Afrika, mens en selvmordsbomber detonerede en bombe inde i flyet. Producerat år 2018.
04:35 
Mareridt i luften
World's Wildest Flights. Tusindvis lider af flyskræk. Her kan du møde mennesker, der har oplevet at være i eller helt tæt på en flyulykke. Et fuldt tanket fly bryder pludselig i brand på startbanen i Las Vegas. En gruppe passagerer bliver noget overraskede, da de i Indien bliver tvunget til at betale for brændstoffet hjem til England. Og til et flyshow i Nevada støder to fly frontalt sammen på landingsbanen. Producerat år 2017.
05:45 (06:05)
Uden filter - om one night stands, søstre og nørder
Hør, hvad pigerne har at sige om de ting, der optager dem. Du bliver måske overrasket, når de - og et par enkelte drenge - giver deres meninger til kende. Säsong 2. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se