Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
07:45 
Andre sportsgrene
BLAST Pro Series 2019: Finalestudie, direkte. Seks af verdens skarpeste CS:GO-skytter mødes i Los Angeles, hvor holdene skal kæmpe om det legendariske BLAST Pro Series-trofæ og en præmiesum på 250.000 dollars. Du kan glæde dig til at se MIBR, FaZe Clan, Team Liquid, Cloud9, NRG og Renegades i aktion, når det elektroniske slag skal afgøres på den amerikanske vestkyst. Producerat år 2019.
08:10 
X-Men: Evolution
Professor Charles Xavier er mutant, og har den specielle evne, at han kan læse tanker. Han leder efter unge mutanter, som han kan træne på sin skole, så de kan lære at kontrollere deres evner – og bruge dem i det godes tjeneste. Hans fjende, den uhyggeligt magtfulde Magneto, vil det samme på sin skole, men han stoler ikke på mennesker, og vil gøre mutanterne klar til den store krig mod menneskeheden, som han er sikker på vil komme. Snart efter kommer de to grupper af mutanter på kollisionskurs - og det bliver med alvorlige følger. En flot animeret tv-serie, der bygger på de populære Marvel-tegneserier ’X-Men’, som også er filmatiseret flere gange. Producerat år 2002.
08:35 
Beverly Hills 90210
Aunt Bea's Pickles. Bill Taylor og Abby Malone fortæller, at de skal giftes. Samtidig har Noah, uden at Donna ved det, købt alle hendes kreationer. Valeries mor har planlagt en overraskelse på sin datters fødselsdag, der bestemt ikke gør Valerie glad. Steve går ud med Jill, og giver hende bagefter Teds adresse. Og Brandon bliver tilbudt et job på en af de største aviser i L.A. Säsong 8. Del 231. Producerat år 1998.
09:25 
New Girl
Misery. For at glemme sine følelser for Nick tager Jess til Portland for at tage sig af sin far. Imens, til en firmafest med Reagan, panikker Nick, da han indser, at de slet ikke kender hinanden. Aly forbereder sig på at møde Winstons mor, da han afslører, at han ikke har fortalt hende, hvad de arbejder med. Säsong 6. Del 136. Producerat år 2016.
09:55 
New Girl
San Diego. Imens Jess bor hos sin far i Portland, hjælper de hinanden med deres rodede kærlighedsliv. Nick spørger Aly til råds om forholdet til Reagan, og Schmidt overvejer at tage sit rigtige fornavn i brug. Säsong 6. Del 137. Producerat år 2016.
10:25 
Glee
Trio. McKinley High sitrer af blandede følelser på dimensionsdagen. Tina er bekymret for at miste kontakten med sine venner, mens Blaine og Sam planlægger et dramatisk farvel - men Sue har andre planer. I New York kommer Elliot imellem fjendevennerne Rachel og Santana, og Kurt er tvunget til at tage skrappe midler i brug for at redde trådene ud. Säsong 5. Del 10. Producerat år 2013.
11:15 
Glee
City of Angels. Det nationale mesterskab skal forsvares, så Will og koret rejser til Los Angeles, hvor der venter dem hård konkurrence fra det kontroversielle kor Throat Explosion og deres gådefulde stjerne, Jean-Baptiste. Det bliver derfor op til Sam at lede truppen til sejr til ære for Finn. Imens går det op for Ryder og Jack, at Marley vil droppe sangskrivningen, og de opsøger derfor Mercedes for at få hjælp til at overbevise hende om at blive ved. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2013.
12:05 
Ugly Betty
In or Out. Daniel er stadig rystet over bruddet med Sofia, og Betty gør alt hvad hun kan, for at få ham tilbage på arbejde og få hans tanker væk fra Sofia. Wilhelmina beslutter sig for hvem, der skal beholde sit job på Mode, når hun på et tidspunkt får indfriet sit ønske om at blive redaktør for bladet. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2006.
12:50 
Ugly Betty
I'm Coming Out. Betty får virkelig sin sag for, da hun skal planlægge Modes store event under New Yorks modeuge, og Daniel får Hilda til at assistere Betty. Marc og Amanda er ellevilde for at få fat på noget alle hungrer efter, nemlig Christinas ønsker om at markere sig i designverdenen. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2006.
13:40 
Ugly Betty
Brothers (and Friends). Alexis' chokerende udmelding skaber furore både på Mode og hos familien Meade. Betty prøver at opholde ro og orden på Mode, men må tage stilling til personlige dilemmaer, da Henry inviterer hende ud på en date, og Walter samtidig fortæller hende, at han har en kæmpe overraskelse til hende. Säsong 1. Del 15. Producerat år 2006.
14:30 
Ugly Betty
Derailed. En pinlig berørt Daniel må konfrontere sin fortid, da Bradford tvinger ham til at få fat i New Yorks bedste advokat - den magtfulde Grace Chin (Lucy Liu), der uheldigvis er selv samme kiksede pige, som Daniel i skoletiden brændte af, da de skulle på date. Hvad værre er, at Chin som en anden grim ælling har forvandlet sig til noget af en babe og stadig bærer nag, så Daniel har ikke anden mulighed end at ligge på maven for hende for at få hende til at tage sagen. Betty har heller ikke århundredets bedste dag, da det viser sig, at hendes nye "veninde", som hun ved et tilfælde lærer at kende i Modes kantine, er ingen ringere end Henrys kæreste. Säsong 1. Del 16. Producerat år 2006.
15:20 
Ugly Betty
Icing on the Cake. I et desperat øjeblik tager Betty chancen og inviterer sin tandlæge med til Charlies - Henrys nye kærestes - fødselsdag som sin date. I mellemtiden forsøger Wilhelmina at spille Daniel og Alexis ud mod hinanden, efter Daniel har hemmeligholdt over for Alexis, at det var ham, som hyrede Grace Chin (Lucy Liu) til at forsvare deres far. Lidt af en test for deres i forvejen skrøbelige forhold. Säsong 1. Del 17. Producerat år 2006.
16:10 
Ugly Betty
Don't Ask, Don't Tell. Betty indvilliger i at spille Marcs kæreste, da hans mistænksomme mor pludselig melder sin ankomst. Deres spil for galleriet sættes dog for alvor på prøve, da Marcs mor ydermere inviterer sig selv med til middag hos Bettys familie, og hele familien pludselig ligeledes må falde ind i rollen som svigerfamilie. På Mode er Daniel og Alexis tvunget til at lade stridigheder være stridigheder, efter deres mor, som ejer Mode, forfremmer dem begge, og de tvinges til at samarbejde. Säsong 1. Del 18. Producerat år 2006.
17:00 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
17:30 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
18:05 
Modern Family
Farm Strong. Cams skrøbelige og jaloux singlesøster kommer på besøg, og Cam må skjule bryllupsplanerne for at skåne hendes følelser. Jay gør, hvad han kan, for at overbevise en forfængelig Gloria om, at hun har brug for briller, og Claire overbeviser Phil om, at det er okay at skippe en af Lukes mange volleyballturneringer. Säsong 5. Del 100. Producerat år 2013.
18:25 
Modern Family
The Late Show. Jay har arbejdet særdeles hårdt for at få en reservation til hele familien på byens nye, hotte restaurant. Desværre ender alle med at være sent på den - Gloria er som altid evigheder om at gøre sig klar, Claire og Phil skændes om at lade Luke være alene hjemme, og Mitch og Cam ender med at tage det samme tøj på. Säsong 5. Del 101. Producerat år 2013.
18:55 
Venner
The One with Two Parts - Part Two. Rachel og Monica møder to flotte læger, men desværre forspilder pigerne chancen for en romantisk aften. Phoebe føler sig tilsidesat af Joey, der er vild med hendes tvillingsøster Ursula, og Ross føler sig ikke egnet til at blive far. Men både Phoebe og Ross' ængstelser bliver snart gjort til skamme. Säsong 1. Del 17. Producerat år 1994.
19:25 
Venner
The One with the Poker. Monica, Rachel og Phoebe vil gerne lære at spille poker. Joey, Ross og Chandler er med på ideen og banker pigerne af banen. Men efter et par gode råd fra en kvindelig mester i kortspil, kræver pigerne revanche. Samtidig skal Rachel til jobsamtale hos Saks Fifth Avenue, og for en pige som Rachel, vil et job her være som at få frikort til Himmerige. Säsong 1. Del 18. Producerat år 1994.
19:55 
Rita
Læreren. Der udbryder krig på Ritas skole, da en ny elevs forældre forsøger at forbyde sukker. Også på hjemmefronten er Rita i konflikt, da hendes mor pludselig dukker op efter mange års fravær. Bitten opfordrer Ricco til at tage ansvar for sit liv og sin karriere - men ombestemmer sig, da det pludselig betyder at Riccos ekskæreste bliver en del af Riccos liv. Del 2. Producerat år 2012.
20:40 
Glow Up - den store makeupdyst
De otte resterende makeup-artister dykker ned i en verden af makeup på sociale medier. Denne uges dommer er online-sensationen Nikkie De Jager, hvis underholdende og lærerige makeup-videoer har over 11 millioner subscribers på Youtube og Instagram. Producerat år 2019.
21:35 
The Four - syng dig til en stol
Amerikansk talentkonkurrence fra 2018. The Four. Lex Lu, Ash Minor, Zhavia og Saaed Renaud indtager de fire varme stole og skal hver især overbevise de fire stjernedommere om, at de har, hvad der skal til for at blive den næste store stjerne. Kan de slå ugens skarpe konkurrenter og beholde deres pladser?. Säsong 1. Producerat år 2018.
23:05 
Diamantfamilien 2
Elvira fylder 21 år. Det skal fejres på traditionel vis med fødselsdagssang og hjemmebagte boller. Men alt er ikke, som det plejer. For Elvira er slet ikke hjemme til at blive vækket - og er bollerne overhovedet hjemmebagte? Forventningerne er høje, når mor og to søstre skal se Elviras nye 'opholdssted' for første gang, men det kan være svært at nå alle fødselsdagsforberedelser, når man har fejret sin bedste ven aftenen og natten forinden. Producerat år 2018.
23:40 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller Thure Lindhardt vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Thure lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
00:15 
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard kommer med jokes, satire og bidende pointer på alt, hvad vi elsker at hade ved de sociale medier, fra internettrends til tåbelige facebookupdates. Producerat år 2014.
00:50 
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard kommer med jokes, satire og bidende pointer på alt, hvad vi elsker at hade ved de sociale medier, fra internettrends til tåbelige facebookupdates. Som altid dykker vi ned i dybet af dumme debatter på de sociale medier og i dette afsnit tager vi fat på internettets smukkeste område: scams, fup og netfiduser. Få svar på, om der virkelig findes nigerianere, der har en million kroner i arv til dig?. Producerat år 2014.
01:20 
Elementary
Bang Bang Shoot Chute. Holmes og Watson leder efter to mordere, efter at en basejumper er blevet skudt i luften af en drabsmand og har fået sin faldskærm ødelagt af en anden. Joan Watsons søster, Lin, mener at have set Shinwell sammen med et medlem af hans gamle bande, og så tager Watson affære for at undgå, at Shinwell ender i det kriminelle miljø igen. Säsong 5. Del 7. Producerat år 2016.
02:10 
Elementary
How the Sausage is Made. Joan Watson er bekymret for Holmes' afholdenhed, da hun finder ud af, at han har løjet for hende om at deltage i afvænningsmøder. Og så opdager Holmes og Watson, at en mands død forårsaget af en forgiftet pølse har noget at gøre med et laboratorium, der er arbejder med kunstigt kød. Säsong 5. Del 8. Producerat år 2016.
02:55 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2015. Castle og Beckett må arbejde tæt sammen med et hovedvidne, da et uvurderligt kunstværk bliver stjålet og des transportør slået ihjel. Säsong 8. Del 156. Producerat år 2015.
03:45 
Polterabend for viderekomne
Amerikansk komedie fra 1984. Den vordende brudgom Rick (Tom Hanks) får en mildest talt uforglemmelig sidste aften med kammeraterne. Hans polterabend kan faktisk risikere at ødelægge ægteskabet inden det starter, ikke mindst da både bruden og hendes forældre, der hader Rick som pesten, sniger sig med til festen. Ricks intentioner er ellers gode nok, men det er svært at bortforklare, hvad han laver på et hotelværelse i selskab med spiritus i litervis, callgirls, pornofilm og et kokainpåvirket muldyr!. Producerat år 1984.
05:35 (06:00)
X-Men: Evolution
Professor Charles Xavier er mutant, og har den specielle evne, at han kan læse tanker. Han leder efter unge mutanter, som han kan træne på sin skole, så de kan lære at kontrollere deres evner – og bruge dem i det godes tjeneste. Hans fjende, den uhyggeligt magtfulde Magneto, vil det samme på sin skole, men han stoler ikke på mennesker, og vil gøre mutanterne klar til den store krig mod menneskeheden, som han er sikker på vil komme. Snart efter kommer de to grupper af mutanter på kollisionskurs - og det bliver med alvorlige følger. En flot animeret tv-serie, der bygger på de populære Marvel-tegneserier ’X-Men’, som også er filmatiseret flere gange. Producerat år 2002.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se