Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Dybvaaaaad [Repris]
Dybvad er klar til lægge landet ned med alt, hvad du burde have set og grinet af i dit tv i den forgange uge. Følg med ind i et vanvittigt univers af jokes, parodier og tåbeligheder alene på bekostning af indholdet i dit tv. ,. Säsong 12. Del 7 av 11. Producerat år 2021.
06:50 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad har nærstuderet ugens tv-programmer for dig og plukket de største tåbeligheder og sjoveste klip med en god portion humor, parodier og sarkasme. ,. Säsong 12. Del 8 av 11. Producerat år 2021.
07:20 
Dybvaaaaad [Repris]
Så er Dybvad-karavanen nået til Gribskov. Tobias Dybvad er tilbage med denne uges sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. Der analyseres og jokes med alt, hvad der har rullet over din tv skærm i den forgangne uge og parodieres over alverdens tv-personligheder og programmer. ,. Säsong 12. Del 9 av 11. Producerat år 2021.
07:50 
Dybvaaaaad [Repris]
Nykøbing Falster, gør jer klar til at blive blæst bagover af endnu en gang Dybvaaaaad . Tobias Dybvad ser igen på de sjoveste klip og tv-idéer, der måske skulle være blevet i skuffen. Parodierne over alverdens tv-koncepter står i kø. Det er Dybvaaaaad. ,. Säsong 12. Del 10 av 11. Producerat år 2021.
08:25 
American Dad [Repris]
Funnyish Games. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 7 av 29. Producerat år 2019.
08:50 
American Dad [Repris]
Fleabiscuit. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 8 av 29. Producerat år 2019.
09:20 
Diamantfamilien [Repris]
At jagte og realisere sine drømme har altid været i højsædet hos diamantfamilien. Men hvad hvis man er kommet i tvivl om, hvad ens drøm er?. Instagram-prinsessen Elvira kører i otte timer for at besøge sin storesøster, Thalia, som bor i en flække i Holland for at udleve sin drøm som eliterytter. Men Thalia er kommet i tvivl om sin retning og overvejer at flytte. Det kan dog være svært at tale alvor, når hjemmet vrimler med fem søde hundehvalpe (eller var det seks?). Imens tager Katerina sin yngste datter, Ophelia, med på uddannelsestur til diamantbørsen i Tel Aviv. Ophelia viser interesse i at overtage familiefirmaet, men ikke i morens interesse for morgenmotion, der åbenbart følger med. ,. Säsong 2. Del 5 av 8. Producerat år 2018.
09:50 
Diamantfamilien [Repris]
Mor Katerina inviterer pigerne med på detox-ferie i Marokko. Men en ferie, hvor alle måltider består af juice var ikke lige, hvad døtrene drømte om. Allerede i lufthavnen hænger den gode stemning i en tynd tråd, da det viser sig, at Thalia har glemt sit pas. Stemningen bliver ikke bedre ved ankomsten til Marokko og 'Spilmester Martin's 'Hungergames'-resort, hvor juicen er lavet på selleri og yogaundervisningen minder om en militærlejr. Elvira har en plan om at shoppe sulten væk, så de lokale gadesælgere får sig en overraskelse, da de fire blonde kvinder indtager det lokale marked. Fristelserne er mange, og sulten er stor – og hvem har styr på vejen tilbage til hotellet?. ,. Säsong 2. Del 6 av 8. Producerat år 2018.
10:25 
Diamantfamilien [Repris]
På Diamantfamiliens ferie i Marokko er stemningen trykket. Efter tre dage med juice til samtlige måltider har pigerne fået 'nedtur på'. Mor Katerina holder humøret højt og arrangerer en ballontur for at højne den skrantende moral. Men fire sultne Pitzner-piger på halvanden kvadratmeter er ikke helt så afslappende, som mor havde forestillet sig. Pigernes inderste følelser kommer frem i lyset, da 'Spilmester Martin' giver familien kropsterapi. Men på trods af terapi og en renset sjæl er sulten svær at ignorere, og der må tages uautoriserede metoder i brug for at klare sig igennem feriens sidste døgn. Så mens resten af hotellet sover trygt, tager pigerne på 'tys tys-tur' ind til byen. ,. Säsong 2. Del 7 av 8. Producerat år 2018.
11:05 
Diamantfamilien [Repris]
I sæsonens sidste afsnit fejrer de fire Pitzner-piger, at en fantastisk sommer går på hæld. Men det er også nu, de skal have styr på fremtiden. Og selvom Elvira nu er blevet student og en "independent woman", så kniber det alligevel lidt med selvstændigheden, da hun skal til sit første møde med pladeselskabet - uden mor. Ophelias planer for sin gymnasietid forundrer begge hendes søstre. Og da familien diskuterer Thalias fremtid, ender det i tårer. For hvad gør man, når man ikke ved, hvad man vil med sit liv?. ,. Säsong 2. Del 8 av 8. Producerat år 2018.
11:30 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Lover's Leap. Valerie lider af slemme mareridt efter Davids mors selvmordsforsøg - også David har det rigtigt slemt. Men måske kan de to hjælpe hinanden?. Samtidig har Toni inviteret alle Dylans venner til middag, og det giver Dylan en chance for at snuse rundt. ,. Säsong 6. Del 5 av 32. Producerat år 1995.
12:20 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Speechless. Clare, Kelly, Donna og Valerie skal på weekend-tur sammen. Under turen indrømmer Valerie, at hun har været i seng med Ray, og det giver Donna noget at tænke over. Steve har lejet Brandons hus ud til optagelse af en pornofilm - uden at Brandon ved det. Og så dukker Susan uventet op. ,. Säsong 6. Del 6 av 32. Producerat år 1995.
13:10 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Violated. Dylan prøver at nærme sig Toni og får uventet hjælp fra hendes bodyguard. Samtidig venter der Kelly en ubehagelig overraskelse i forbindelse med Colins fernisering. Imens bliver Valerie udsat for sexchikane af sin lærer. Men er der nogen, der vil tro på hende?. ,. Säsong 6. Del 7 av 32. Producerat år 1995.
14:00 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Gypsies, Cramps and Fleas (a.k.a. Halloween VI). Amorinerne svæver i luften, da alle vennerne skal til udklædningsfest på "The After Dark Club", hvor Colins vægmaleri skal afsløres. Clare og Steve får det pludselig meget varmt, Valerie og David sværmer for hinanden, og Donna møder en flot fyr. Men i kulissen venter Ray. Samtidig stiller Toni sin far et vanskeligt spørgsmål. ,. Säsong 6. Del 8 av 32. Producerat år 1995.
14:45 
Modern Family [Repris]
Hit and Run. Jay er frustreret over arbejde, og Manny er stresset over lektier. Gloria forsøger at hjælpe så godt hun kan, men mændene vil ikke lytte. Da en bil kører op bag i Cameron og Mitchells bil og efterfølgende stikker af, begynder de to mænd at diskutere, hvordan de skulle have håndteret den situation. Som alle mændene i familien nu har en dårlig dag, lader de det gå ud over en knægt, der volder Haley problemer. ,. Säsong 3. Del 5 av 24. Producerat år 2011.
15:15 
Modern Family [Repris]
Go Bullfrogs!. Der er dømt far-datter-tid, da Phil tager Haley med til at besøge hans gamle college, som han er meget entusiastisk for. Claire er blevet hjemme og har en sjælden aften alene, så hun tvinger Mitchell og Cameron til at tage hende med i byen til en drengeaften. Claire bliver småfuld og flirter med en mand, hun fejlagtigt tror er homoseksuel. ,. Säsong 3. Del 6 av 24. Producerat år 2011.
15:40 
Modern Family [Repris]
Treehouse. Jay og Gloria spiser middag med et vennepar, og Gloria bliver misundelig over, hvor meget mere manden er romantisk i forhold til Jay. Gloria vil gerne have Jay med ud og danse salsa, så hun stiller ham et ultimatum. Mitchell udfordrer Cameron til at få en lækker piges telefonnummer, men Cameron tager væddemålet lidt for alvorligt. Og Phil får en ny ven, som han forsøger sig med at bygge en træhule. ,. Säsong 3. Del 7 av 24. Producerat år 2011.
16:10 
Modern Family [Repris]
After the Fire. En nabos hus brænder ned, så Claire samler familien og nabolaget til en indsamling af nødvendige husholdningsting for at hjælpe den ramte familie videre. Som Jay løfter flyttekasser, kommer han desværre til skade med ryggen, men Phil tilbyder at massere ham, som han er overraskende god til. Cam bringer Haley og Alex i livsfare med en flyttebil, og Claire føler sig udenfor, da hun opdager, at Mitchell og Gloria ofte mødes. ,. Säsong 3. Del 8 av 24. Producerat år 2011.
16:35 
Tomgang [Repris]
Hele Pakken. Aslan tager - på Mathias vegne - kampen op imod Mikkel. Mikkel er fotograf, og derfor beslutter Aslan, at Mathias skal udgive sig for også at være fotograf. I den tro, at de er kollegaer, får Mikkel arrangeret, at han og Mathias skal afholde en fælles udstilling, hvor de hver især fremviser deres signaturmotiver. Sådan et har Mathias ikke, men heldigvis får han hjælp af sine venner. Samtidig beder Aslan Mathias om at opbevare en pakke. Theis er meget mistænksom. Hvad er der i pakken? Aslan vil ikke fortælle det, og konspirationsteorierne spreder sig. Er Aslan måske i virkeligheden terrorist?. ,. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2013.
17:05 
Tomgang [Repris]
At fodre hesten. Theis og Aslan er trætte af Mathias' manglende kærlighedsliv og opretter derfor en dating-profil. Modvilligt accepterer Mathias at tage på date med 'Suttemusen'. Daten går ikke så godt, men grundet rigelige mængder shots kan Mathias ikke helt huske, hvordan aftenen endte for 'Kiosk-Boy'. Men det kan 'Suttemusen'! Rita skal til gammel elevfest og har aftalt med Hans, at han henter hende. Rita har store, store forventninger til aftenen. Ikke mindst til Hans som var den lækre fyr i klassen. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2013.
17:35 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Russel Howard bruger ørevoks til at charmere en kvinde, og Liza Tarbuck laver et puslespil til børn, der absolut ikke er egnet for børn. ,. Säsong 6. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
18:25 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Alice Levine taper negle til næsen. Russell Howard binder et slips om hovedet, og Time Vine bliver en smule trist over et stykke bøjet metal. ,. Säsong 6. Del 9 av 10. Producerat år 2018.
19:15 
Venner [Repris]
The One where Heckles Dies. Monica og Rachels mærkelige underbo, Heckles, dør og efterlader til pigernes store overraskelse alt sit jordiske gods til "de larmende overboere". Penge er der ingen af, men der er en masse ragelse, som vennerne skal have sorteret - og smidt ud. Chandler får et knæk, da han finder ud af, at den underlige, gamle mand havde mange fællestræk med ham selv. Vil Chandler en dag blive som Heckles og dø ensom og sær? Ross indleder en hed debat med Phoebe om begrebet evolution, og det komme han til at fortryde, for Phoebe har sin egen opfattelse af logik og udviklingslæree. ,. Del 3 av 24. Producerat år 1997.
19:40 
Venner [Repris]
The One with Phoebe's Husband. Til alles overraskelse er Phoebe gift med en homoseksuel canadier ved navn Duncan! Duncan sagde ja til ægteskabet for at få en opholdstilladelse. Phoebe er stadig vild med ham, men han er bøsse - eller er han nu også det, bare fordi han er skøjteløber?. Samtidig finder Rachel ud af, at Ross og Julie endnu ikke har været i seng sammen, og det er trods alt et godt tegn, synes hun. Hun fortæller Ross, at seksuel tilbageholdenhed virker særdeles ophidsende på kvinder, og at han bare skal stå fast. Uheldigvis har Rachels gode råd ikke helt den effekt, hun havde regnet med. ,. Del 4 av 24. Producerat år 1997.
20:10 
Minkavlerne [Repris]
Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
20:40 
Stormester [Repris]
Et gammelt ordsprog bliver til virkelighed, når deltagerne får til opgave at finde en nål i en høstak. De laver også store forsvindingsnumre og håndterer ustyrlige fødder. ,. Säsong 6. Del 6 av 8. Producerat år 2022.
21:50 
Stormester UK
Britisk underholdningsprogram - sæson 8. Rock 'n' Roll Umlaut. Alex Horne tager omhyggelige notater, mens Paul Sinha sætter sig på hug i en telefonboks, og Iain Stirling gør krav på det skotske fodboldlandshold. Säsong 8. Del 6 av 10. Producerat år 2019.
22:40 
Verdensmænd [Repris]
Det er lidt tilfældigt, at Tobias, Nikolaj og Bo ender i Canada, men det viser sig, at de endelig har fundet et land, som Nikolaj Stokholm elsker næsten lige så meget som Danmark. Her møder Bo sin overmand i form af en dansktalende canadier, og Tobias får opfyldt en drøm om først at tage en dukkert i havet efterfulgt af en skitur på bjerget. ,. Säsong 1. Del 6 av 10. Producerat år 2020.
23:10 
Helt sort [Repris]
Dansk reportageserie. Dansk reportageserie. I Møgeltønder bliver Melvin inviteret med på sønderjysk safaritur. Og sammen med en lokal knallertklub fra Aabenraa kaster Melvin sig ud i ringridning. Det skal dog vise sig at være lidt sværere end at køre på scooter i Fredericia, hvor Melvin er vokset op. Udfordringerne fortsætter, når den lokale brandstation i Broager inviterer Melvin på scenen til den traditionsrige tyrolerfest. Og tilbage hos Melvins mor Carolyne øver de sig i den lokale dialekt. ,. Säsong 2. Del 2 av 5. Producerat år 2020.
23:40 
En stor aften med Simon Talbot [Repris]
'Et sammensurium af bankoarrangementer og prostataundersøgelser' er, hvad Frederik Rosgaard, ifølge ham selv, kan kigge tilbage på, når han bliver 80. Det er svært at tro på, at han har haft så kedeligt et liv som han giver udtryk for. Og under alle omstændigheder er det særdeles underholdende at høre om det, når han besøger Simon Talbot på Folketeatret. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2022.
00:10 
American Dad [Repris]
Mean Francine. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 13 av 13. Producerat år 2017.
00:35 
American Dad [Repris]
One-Woman Swole. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 1 av 29. Producerat år 2019.
00:55 
American Dad [Repris]
Flavortown. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 2 av 29. Producerat år 2019.
01:20 
American Dad [Repris]
Persona Assistant. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 3 av 29. Producerat år 2019.
01:40 
Verdensmænd [Repris]
Skabspensionisten Nikolaj Stokholm elsker de gamle dage. Derfor rejser trioen til Estland, hvor der venter middelaldereventyr med braiseret bjørn og absint. ,. Säsong 1. Del 2 av 10. Producerat år 2020.
02:10 
Verdensmænd [Repris]
Det hele starter godt i London, hvor Nikolaj Stokholm kommer i det stiveste puds og bliver inviteret ombord på et fornemt, gammelt tog. Herfra går det dog ned ad bakken, da de skal se fodbold med de lokale, og Bo Lydmand lader til at blende bedre ind end Nikolaj. ,. Säsong 1. Del 3 av 10. Producerat år 2020.
02:40 
Verdensmænd [Repris]
Turen går til Portugal, og Nikolaj Stokholm rammes af en sitrende følelse af, at det bedste ville være at blive derhjemme - men heldigvis er der masser portvin. ,. Säsong 1. Del 4 av 10. Producerat år 2020.
03:05 
Verdensmænd [Repris]
Nikolaj Stokholm hader Cuba. Så elsker han det. Så hader han det. Og så elsker han det igen. Det bliver en rutsjebanetur af følelser i Bo Lydmands yndlingsland. ,. Säsong 1. Del 5 av 10. Producerat år 2020.
03:30 
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 30 av 40. Producerat år 2012.
04:00 
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 31 av 40. Producerat år 2012.
04:25 
Zulufonen - special [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 32 av 40. Producerat år 2012.
04:50 (05:18)
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 33 av 40. Producerat år 2012.
05:55 (06:40)
Keeping up with the Kardashians [Repris]
Sometimes You Need to Adjust. Khloé vender retur til L.A. og har svært ved at tilfredsstille familiens krav på opmærksomhed. Scott prøver at opføre sig pænt til en 16-årsfødselsdag i N.Y.C. ,. Säsong 7. Del 8 av 19. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå