Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Restaurant: Impossible
Third Ambush Is the Charm. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 13. Del 8. Producerat år 2016.
06:45 
De unge mødre [Repris]
De unge mødre runder afsnit 500, og det skal fejres!. Vi har lavet et jubilæumsprogram, hvor vi skal nyde de ti største øjeblikke gennem tiden og oveni det har tv-værten Bubber været ude at besøge Camilla Framnes, Martinna, Julie, Sonny og Maria Semens for at få en snak med dem om at være en del af programmet. Alt sammen i "De unge mødre - De største øjeblikke". 17/08 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 23. Del 5. Producerat år 2017.
07:30 
My Lottery Dream Home
Millionaire Mama. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 12. Del 13.
07:55 
My Lottery Dream Home
Heartfelt Inspiration. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 12. Del 14.
08:20 
Property Brothers [Repris]
Lesli & Dave. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 17/08 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 18. Producerat år 2015.
09:10 
Property Brothers
Leanne & Jordan. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 7. Del 19. Producerat år 2015.
10:15 
90 Day Fiance: Happily Ever After? [Repris]
Sparks Will Fly. Larissa vil ikke fortælle Colt om retssagen, og Chantel og Nicole skændes igen. Jay får flere problemer, og Elizabeths familie møder Andreis far. 17/08 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2019.
12:15 
90 Day Fiance: Happily Ever After?
Kicked to the Curb. Larissa presser Debbie til det yderste. Imens tager Ashley en radikal beslutning, og Elizabeths familie lukkes ude, da fødslen går i gang. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2019.
14:10 
Bare Elvira [Repris]
Elvira skal købe julegaver og hun har tænkt sig at gå all out i forhold til sin mor, som har givet hende husly i rigtig lang tid, og nu fortjener en mere end almindelig flot julegave fra Chanel. Der er også travlt på arbejdsfronten og Elvira er spændt, for nu er det blevet tid til få Dreamy-sitet ud i verden. Og så er der fest, for vennen Bro holder pladerelease og Elvira har taget en speciel gave med til ham!. ,. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2021.
14:45 
The Olsens [Repris]
The Olsens er tilbage, og der er fart over feltet!. Mens Irina vil udvide forretningen med et nyt stort studio, er Morten i Aarhus, hvor han er nomineret til en Gaffa-pris. Victoria skal flytte hjemmefra og afholder en sidste familiemiddag hjemme hos en vemodig mor Mila, der dog afslører, at hun har fået smag for datinglivet. Endelig er hr. og fru Olsen inviteret på den røde løber til Zulu Awards - hvis de altså når at komme ud ad døren i tide. ,. Säsong 4. Del 1.
15:15 
Remee & Mathilde [Repris]
Mathilde er blevet udvalgt til at tage med på modemagasinet Vogues influencer-tur, og de skal ikke kun arbejde, men også op på de store farlige skibakker. Mathilde elsker fart, men har ikke stået på ski i mange år. Hjemme i København er udviklingen af Remees nye cocktailbar i gang, men mødet starter med en dramatisk historie fra Remee og Mathildes seneste bytur. Oven i alle sine projekter får Remee også klemt en træningstime ind - træneren Sara kommer forbi kontoret. ,. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2020.
15:40 
Bendtner & Philine [Repris]
Det danske sommervejr viser sig fra sin værste side, så da Nicklas en dag kommer hjem, er der oversvømmelse i huset i Nordsjælland. Til gengæld er Nicklas for første gang i sit liv fuldstændig gældfri – og det har han tænkt sig at blive ved med at være. I København skal Philine til et modeevent, hvilket hun på ingen måde ser frem til. Hun hader, at folk kigger på hende, og da humøret heller ikke er i top, bliver besøget ultrakort. Philines forældre har 30-års bryllupsdag, og Nicklas er forsinket med den bestilte kage. Men efter at han taget skoene af, får han nu lov til at komme med på familiefotoet alligevel. ,. Säsong 1. Del 32. Producerat år 2020.
16:10 
Say Yes to the Dress
The Blowout Sale. Kom med indenfor i Kleinfeld Bridal, der er en af de mest populære brudekjolebutikker i New York. Her tager Randy Fenoli og hans hold af erfarne designere imod kommende brude fra hele USA, som kommer til Randy for at finde den perfekte kjole. Brudene medbringer desuden deres veninder, søstre og mødre, som skal hjælpe med at tage den store beslutning. Og de har alle en mening!. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2009.
16:50 
Say Yes to the Dress
Voice of Reason. Kom med indenfor i Kleinfeld Bridal, der er en af de mest populære brudekjolebutikker i New York. Her tager Randy Fenoli og hans hold af erfarne designere imod kommende brude fra hele USA, som kommer til Randy for at finde den perfekte kjole. Brudene medbringer desuden deres veninder, søstre og mødre, som skal hjælpe med at tage den store beslutning. Og de har alle en mening!. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2009.
17:15 
De unge mødre [Repris]
Natali har længe planlagt sin 21-års fødselsdag. Det bliver første gang, at hun skal have alkohol, siden hun blev gravid for over tre år siden. Nanna og Maluccas far, Ditlev, er blevet så gode venner, at den unge mor tager til Holstebro. 4-årige Malucca skal endelig se det værelse, der har stået klar til hende, siden hun var et år. Louise har allerede taget 10 kg på i sin graviditet, for denne gang gider hun ikke passe på vægten. Nanna Mia har det svært med at holde fødselsdag og få gaver. Men i aften tager hun alligevel i byen, så hun og veninderne kan fejre dagen. 03/08 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 23. Del 6. Producerat år 2017.
18:10 
Greys hvide verden [Repris]
One step too far. Derek opfordrer en skeptisk Meredith til at arbejde sammen med ham igen på neurologisk afdeling. Jacksons mor, Catherine Avery, dukker op på Seattle Grace og får interesse for Richard, og Cristina bliver mere og mere skeptisk over for Owen. 17/08 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 17.
19:05 
Greys hvide verden
The lion sleeps tonight. En løve bryder løs i Seattles gader, og det truer både et ungt pars liv og deres forhold. Teddy prøver stadig at komme sig over Henrys død, mens Callie udfritter Arizona om hendes tidligere forhold. Säsong 8. Del 18.
20:00 
Maria Stuart, Dronning af Skotland [Repris]
Dette er fortællingen om Maria Stuarts turbulente liv. Maria, der er blevet dronning af Frankrig som 16-årig og enke som 18-årig, modstår presset for at gifte sig igen og vender tilbage til sit fødeland, Skotland, for at gøre krav på tronen. Fra sin fødsel har hun også krav på den trone, som Elizabeth I sidder på – dronning af England. De to dronninger kæmper om magt og kærlighed og træffer vidt forskellige valg. Forræderi, oprør og sammensværgelser splitter de to kvinder, der begge oplever magtens bagside. 12/08 år 2022 i Dansk Kanal4. Producerat år 2018. Regissör: Josie Rourke, Skådespelare: Joe Alwyn, Jack Lowden, Margot Robbie, Saoirse Ronan.
22:35 
Date mig nøgen - Norge
Vi møder den 30-årige guldsmed Alexandra, der er biseksuel. Hun skal vælge mellem fem nøgne kvinder og mænd i et forsøg på at finde den perfekte date. Værten er sexolog Tuva Fellman. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2021.
23:30 
Elsker, elsker ikke [Repris]
Frank er på elgjagt med sin svigerfar og spørger efter kærlighedsråd. Elton ender på hospitalet med forhøjet blodtryk efter et skænderi med Kim, og Latif stresser over penge. 17/08 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2021.
00:35 
Dødssynder [Repris]
Louisiana's Lost Souls. To grådige veninder beslutter sig for at gå all in. En tv-personlighed fra New Orleans er for stolt. ,. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2013.
01:35 
Morderne iblandt os [Repris]
Band of Brothers. Familien Lafferty er solide støtter i mormon-samfundet og fremstår som det perfekte eksempel på en kernefamilie. Men en ondskab lurer under overfladen. 18/08 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2018.
02:35 
Morderne iblandt os
Backyard Daddy. I Utah bor Stephen og Becky Vargas, der udatil synes at have det hele. Men bag den perfekte facade hærger jalousi og kontrol. Der var dog inden, der havde troet, at deres ægteskab ville ende. med mordd. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2018.
03:40 
Hvor ondskab bor [Repris]
Son of the Prophet. Dennis Ryan er vokset op med en far, der har lært ham, at han ved hjælp af vold skal redde alles liv på gården. Det er for sent, da Dennis Ryan opdager den forfærdelige sandhed. 15/08 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2016.
04:40 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Fistful of Friendship. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 17/08 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 12.
05:15 (05:45)
My Lottery Dream Home [Repris]
Millionaire Mama. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 18/08 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå