Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Luckiest Cape. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 18/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2018.
06:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Family Fortune. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 14/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2018.
06:55 
Tiny House Hunters [Repris]
New Parents Go Tiny. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. 18/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2015.
07:20 
Tiny House Hunters
Outdoorsy Couple Goes Tiny. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2015.
07:40 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Little Pink House on Palmer. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 3.
08:30 
Caribbean Life [Repris]
Raising a Family on St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 10. Producerat år 2018.
08:55 
Caribbean Life [Repris]
Time to Relax on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 12/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 11. Producerat år 2018.
09:25 
Property Brothers [Repris]
Tory & Darren. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 11/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2015.
10:40 
90 Day Fiancé [Repris]
Tell All Part 2. En konflikt på de sociale medier mellem Larissa og Fernanda eskalerer til et kæmpe skænderi i studiet. Ashley og Jay taler om fremtiden. 18/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 13. Producerat år 2018.
12:40 
90 Day Fiancé
90 Day LIVE. Michelle Collins besvarer seernes SoMe-spørgsmål og hører gæsternes sladder. Vi møder bl.a. Colts mor, Debbie, og Angela fra "Before The 90 Days". Säsong 6. Del 14. Producerat år 2018.
13:45 
Say Yes to the Dress [Repris]
A mothers touch. Shari er på udkig efter en kjole til ægteskabsløfteceremonien med sin kræsne mand. Den vordende brud Alex skal finde en kjole på 24 timer, og Ebony er nervøs før tilpasningen. 18/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 15. Producerat år 2012.
14:20 
Say Yes to the Dress [Repris]
I'll know it when i see it. Kandice kommer fra Texas for at finde en flashy kjole til sin ægteskabsløfteceremoni. Og bruden Barbara drømmer om en sexet kjole med glimmer, der matcher hendes smarte stiletter. 18/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 16. Producerat år 2012.
14:50 
Say Yes to the Dress
Apple of his eye. Violet vil have en stram og sexet kjole til sit bryllup i den Dominikanske Republik. Kræsne Rachel håber, at Kleinfeld bliver hendes sidste stop. Og Leighann har høje standarder. Säsong 10. Del 17. Producerat år 2012.
15:25 
Say Yes to the Dress
A surprising turn of events. Amanda er på udkig efter en funklende kjole med glimmer, røg og spejle, Charae vil have en 80'er-kjole, og Lynsey leder efter en sjov festkjole. Säsong 10. Del 18. Producerat år 2012.
16:00 
De unge mødre [Repris]
Camilla og Kevin tager på romantisk kæresteferie uden børn, men Camilla har dårlig samvittighed over at efterlade børnene hjemme. Maria oplever den største kærlighed af alle, da hun endelige får lille Jean i sine arme efter en lang og hård fødsel. Victoria er taget til København med Noah og nogle veninder. Turen går til Zoologisk Have. Og som Stefanie og Klaus ikke har nok at tænke på med fødslen, der nærmer sig, så er de også økonomisk pressede. 18/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 19. Del 3. Producerat år 2014.
17:10 
De unge mødre
Den unge mor Victoria er taget i ud i det københavnske natteliv, hvor hun håber på at møde drømmefyren. På Rhodos nyder Camilla og Kevin at være på børnefri ferie. Camilla har det svært med at vise sig i bikini, men hun forsøger at overvinde sig selv. Den unge mor Sandra er også ked af sin krop, derfor har hun taget kampen op mod kiloene. Hos Natascha Linea og Bent, der er forældre til Lia på knap et år, er der krise i parforholdet. Säsong 19. Del 4. Producerat år 2014.
18:10 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Family Heirloom Home. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 18/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2019.
19:05 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
New Family, New Floor Plan. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 02/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2019.
20:00 
Remee & Mathilde
Remee skal i retten - en længe ventet retssag, hvor han håber at få rettens ord for, at det han har været udsat for af Se & Hør, er ærekrænkende. Mathilde skal i Remees studie, hvor hun skal speake sin egen kampagne. Og det er noget der får hende ud af sin comfort-zone. Til at klare alle strabadserne har Remee fået en privat yogalærer hjem. Det kræver helt nye ting af hans 46-årige krop. Säsong 4. Del 9.
20:30 
Remee & Mathilde
Remee og Mathilde uddyber nu, hvorfor de har haft udfordringer i deres parforhold. Samtidig deler de en stor og meget uventet nyhed midt i udfordringerne - de skal nemlig være forældre sammen igen, og Kenya får endelig lov til at blive storesøster. Men hvorfor har de ventet så længe?. Säsong 4. Del 10.
21:05 
Remee & Mathilde
Endelig er dagen kommet, som både Remee, Mathilde og Kenya har ventet på i flere år - de kan endelig fortælle Kenya, at hun skal være storesøster. Det er svært at forstå for en femårig, at hendes største ønske nu er så tæt på at blive opfyldt. Og så er det også tid til en anden stor afsløring; har Mathilde nået sit mål og fået sorteret 90% af sit tøj fra?. Säsong 4. Del 11.
21:35 
Remee & Mathilde
Remee har længe drømt om at lave en ny tradition med sin store familie. Og endelig er dagen kommet til den første familie-søndag, hvor både store og små skal være sammen og skabe nye minder i en travl hverdag. Det er aldrig kedeligt i familien Jackman, og Remee taler med sin familie om alt - både det sjove, det nemme og det svære. Säsong 4. Del 12.
22:15 
Agent Catwalk 2: Farlig og Forrygende
FBI-agenten Gracie Hart har med stor succes afværget en katastrofe ved den store skønhedskonkurrence, Miss United States, men nu bliver hun genkendt alle steder. For stadigvæk at kunne arbejde for FBI lader hun sig overtale til at blive smukkeseret og stylet, så hun kan blive FBIs officielle talskvinde. I starten er hun ikke så vild med det, men efterhånden vænner hun sig til al opmærksomheden. Der går ikke lang tid, før hun virkelig nyder sin nye rolle - måske endda lidt for meget efter hendes nye partner, Sams, smag. Da Gracies venner bliver bortført, kan intet hindre specialagent GS13 i at gå i aktion. Producerat år 2005. Regissör: John Pasquin, Skådespelare: Regina King, Enrique Murciano, Sandra Bullock.
00:50 
Singletown [Repris]
Eks’erne får indblik i hinandens liv, da de ser klip fra modsatte lejlighed - og hvordan deres eks’er opfører sig. Det sætter store spørgsmål i gang hos AC, for hun ser en helt ny side af Samira, hun aldrig har set før. Endnu en kærlighedstest ender dramatisk, for hvad foregår der egentlig i lejlighederne, der ikke bliver fortalt og vist til eks’en i den anden lejlighed?. 28/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2020.
02:00 
Min nabo er morder [Repris]
A Strange Trust. Vennerne Dawn og Chrissy forsvinder, og beboerne i Grass Valley frygter for deres børns sikkerhed. Politiet må finde dem, før deres værste mareridt går i opfyldelse. 08/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 5.
03:05 
Dead Silent [Repris]
I den mørke skov kolliderer myter, vandrehistorier og gyserfilmsuhygge med virkelige, dystre mordere, der er for skræmmende til at være fant. 09/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2018.
04:05 
Dødssynder [Repris]
Sugar and Spite. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. 12/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2017.
05:20 (05:50)
Caribbean Life [Repris]
Raising a Family on St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/10 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 10. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå