Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Music City Dream Home for Kansas Lottery Winners. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 08/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2017.
06:20 
Tiny House Hunters [Repris]
Joy and LaToya are Leaving Hawaii Behind for a Tiny Living in California. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. 27/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2015.
06:45 
Tiny House Hunters
Dad and His Daughter Go Tiny. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. Säsong 2. Del 15. Producerat år 2015.
07:10 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 27/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2014.
08:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Facelift for a Tiny Victorian. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 07/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2017.
08:50 
Caribbean Life [Repris]
Finding Warmer Weather on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 9. Producerat år 2018.
09:20 
Caribbean Life [Repris]
Working Less and Living More on St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 10. Producerat år 2018.
09:55 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 01/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2014.
11:00 
90 Day Fiancé [Repris]
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 27/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 19.
12:15 
90 Day Fiancé [Repris]
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. 14/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 20.
13:20 
Say Yes to the Dress [Repris]
Princess fantasy. Crystal konkurrerer om den perfekte prinsesse Pnina-kjole. Deborah føler et stærkt bånd til prinsesse Diana og er fast besluttet på at få sit eget kongelige bryllup. 27/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 3. Producerat år 2012.
13:55 
Say Yes to the Dress [Repris]
Beat the clock. Cynthias slør clasher med kjolen og skaber panik, da der kun er en måned til brylluppet. Og Passant er ved at løbe tør for tid med et begrænset udvalg af kjoler. 27/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 4. Producerat år 2012.
14:25 
Say Yes to the Dress
Second time around. Caitlin blev gift i hemmelighed og drømmer nu om et militærbryllup. Carmel hjælper, og Randy træder til. Lee og hendes mand skal forny deres bryllupsløfter og skal bruge en kjole. Säsong 9. Del 5. Producerat år 2012.
15:00 
Say Yes to the Dress
Keeping an open mind. Tamara leder efter en udtryksfuld kjole. Og Stephanie ankommer til tilpasningen uden at være sikker på, at det er den rigtige kjole, hun har købt. Säsong 9. Del 6. Producerat år 2012.
15:40 
De unge mødre [Repris]
Victoria er flyttet i ny lejlighed, så sammen med sønnen Noah og to veninder er hun taget i Ikea for at købe nye møbler, men i sådan en situation savner den unge mor en mand. Nicoline fra Struer får lavet en helt særlig tatovering til minde om sønnen Lucas. Katherina har ikke set sin søn Mikas i fem år, men nu har de to igen fået kontakt. Og så skal vi møde Maria på 19 år, der lige er flyttet hjemmefra og venter en lille dreng. 27/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2014.
16:50 
De unge mødre
Den kommende mor Maria på 19 år, lider af borderline. Louise har besluttet sig for at flytte sammen med kæresten Jesper, og i dag skal børnene se deres nye værelser for første gang. Amanda Sisse er en ambitiøs alenemor, og for at nå det hele, må hun starte dagen klokken 4 om morgenen. I Vejle er det en stor dag, for Katherina og Peter skal giftes. Säsong 18. Del 4. Producerat år 2014.
18:00 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Hand-me-down Forever Home. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 27/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2019.
19:00 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
A Forever Home for Two. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 02/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2019.
20:00 
Remee & Mathilde
På en smuk sommerdag er familien taget afsted til en dag på vandet med gode venner. På båden bliver der både plads til børnetid og pleje af parforholdet. For Mathilde bliver der også plads til at lancere en ny tøjkollektion og tage til modeshow sammen med Remee – i en modeuge, der er noget anderledes end den plejer. Säsong 3. Del 22. Producerat år 2020.
20:30 
Remee & Mathilde
Remee, Mathilde og Kenya er taget til deres hus i Tyrkiet for at få sol og ro efter næsten et år uden. Og der er næsten ikke andet end ro og tid. Men der er noget vigtigt, der ikke er kommet med flyveren. Og den normalt meget travle Remee får tid til noget, han ellers ikke gør – at dyrke sine feminine sider, inspireret af Mathilde. Säsong 3. Del 23. Producerat år 2020.
21:05 
Remee & Mathilde
Remee skal lave en ny version af et gammelt hit, og anledningen er en meget særlig én. Sammen med Lina og Paw fra Infernal går Remee derfor i musikstudiet. Og så er det også blevet tid til, at Remee må åbne sin lille, kinesiske cocktailbar. Han har derfor inviteret sin forlovede på date til cocktails og alenetid. Det bliver næsten til alenetid, men det er jo Remees bar, så der sker uventede ting. Säsong 3. Del 24. Producerat år 2020.
21:35 
Remee & Mathilde
Remee, Mathilde og Kenya skal i Dyrehaven i dag. Og planen er, at Kenya skal ride på en bestemt hest, Frederik, som hun plejer at ride på. Men Kenya er røget op i en anden kategori nu, da hun er fyldt fem år, og derfor får hun en anden hest. En hest, der skal vise sig at udfordre den lille familie på deres heste-tække. Kenya får også sagt til sine forældre igen, hvad hendes største ønske er. Säsong 3. Del 25. Producerat år 2020.
22:15 
You've Got Mail
Joe Fox og Kathleen Kelly mødes i et chatroom på nettet og begynder langsomt at falde for hinanden. På nettet kender de kun hinanden under navnene NY152 og Shopgirl. De ved derfor ikke, at de i virkeligheden allerede kender hinanden og langtfra er på bølgelængde. Joe og Kathleen bor og arbejder nemlig lige i nærheden af hinanden på New Yorks Upper West Side. De handler i den samme butik, kommer på den samme cafe, og arbejder endda begge i bogbranchen. Da Joe beslutter at udvide sin store, smarte boghandel til en dominerende butikskæde, er Kathleens lille hyggelige specialforretning med børnebøger i fare for at blive totalt udkonkurreret. Producerat år 1998. Regissör: Nora Ephron, Skådespelare: Greg Kinnear, Parker Posey, Meg Ryan, Tom Hanks.
00:55 
Hvor ondskab bor
He Got Away With Murder. Da politiet anholder Melvin Ignatow for drab, er hans søn Mike sikker på, at han er uskyldig, og at hans fars kæreste i stedet er skyldig. Mel bliver frikendt, men tilstår senere, og Mike må se i øjnene, at hans far er sluppet af sted med mord. Säsong 6. Del 14.
02:00 
Min nabo er morder [Repris]
Death in daytona. Mystiske mordsager i små amerikanske byer bliver efterforsket ned til mindste detalje. 23/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 19. Producerat år 2012.
03:10 
En blodig affære [Repris]
Ep 309. En kvinde mistænker sin mand for at være hende utro og hyrer en privatdetektiv, og en ung mand kommer imellem et par. 22/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2013.
04:15 
Dødssynder [Repris]
Head Games. Virkelige historier om ganske almindelige mennesker, der pludselig er drevet af de mest basale og dystre instinkter som jalousi, grådighed, stolthed og vrede. Passioner og instinkter, der fører til forbrydelser, man næsten ikke begribe. 22/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2015.
05:25 (05:55)
Caribbean Life [Repris]
Finding Warmer Weather on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 28/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 9. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå