Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
A Structure Worth Saving. Mina og Karen køber et billigt, forladt hus for kun ca. 29.500 danske kroner. Men med termitinficerede vægge og et hjem i generelt dårlig stand, er det dog ikke ligefrem en god aftale. 12/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8.
06:45 
Caribbean Life [Repris]
Renting St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 10/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 5. Producerat år 2018.
07:10 
Caribbean Life [Repris]
Stepping Out of the Comfort Zone on Vieques. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 6. Producerat år 2018.
07:35 
Caribbean Life [Repris]
Keeping Vieques a Family Tradition. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 7. Producerat år 2018.
08:00 
Caribbean Life [Repris]
Diving Into Utila. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 11. Del 8. Producerat år 2018.
08:25 
De unge mødre [Repris]
I dette afsnit af De Unge Mødre skal vi møde Sasja på 16 år, der er mor til Annalia på tre måneder. Sandra på 19 år har termin i dag, men har stadig ikke fået veer og det frustrerer den kommende mor. Victoria har haft det rigtig dårligt med sig selv, siden hun blev mor til Noah for to år siden og nu har hun truffet en drastisk beslutning. Natascha Linea og Bent går i køkkenet, for der skal laves hjemmelavet mos og grød til Lia, der er blevet fem måneder gammel. ,. Säsong 18. Del 9. Producerat år 2014.
09:15 
Mexico Life
Margaritas in San Jose del Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand langs Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 4. Del 3.
09:40 
Mexico Life
Reconnecting with Todos Santos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand langs Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 4. Del 4.
10:00 
Mexico Life
Young Again in Puerto Aventuras. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand langs Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 4. Del 5.
10:30 
Mexico Life
Long-Term Paradise in Playa del Carmen. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand langs Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 4. Del 6.
11:00 
Mexico Life
Making Monkey Friends in Puerto Morelos. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand langs Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 4. Del 7.
11:30 
Mexico Life
Vacation Becomes Home in Bucerias. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand langs Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 4. Del 8.
12:00 
Caribbean Life
Back Home to The Bahamas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 18. Del 13. Producerat år 2019.
12:30 
Caribbean Life
Taking a Bite out of The Bahamas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 18. Del 14. Producerat år 2019.
13:00 
Caribbean Life [Repris]
A Rendezvous With a View. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 23/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 1. Producerat år 2019.
13:30 
Caribbean Life [Repris]
Testing New Waters. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 23/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 2. Producerat år 2019.
14:00 
Caribbean Life [Repris]
New Adventures and Coco Locos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 23/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2019.
14:30 
Caribbean Life [Repris]
Finding a New Rhythm. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 23/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 4.
15:05 
Fixer Upper [Repris]
Lackluster Fixer Changes to Contemporary Charm for Young Family. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 30/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2016.
16:05 
Fixer Upper [Repris]
Chip and Jo Give a Run-Down Tiny House a Total Makeover for an Adventurous. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 02/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2016.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Michela skal undvære sin datter Smilla i en hel uge, for Smilla skal på ferie med sin oldemor. Line tager en pigedag med sin datter Maria, inden hun snart bliver mor til sit tredje barn. Natascha Nikita er flyttet ind hos sin papsøster. Og Victoria viderefører en familietradition og tager på Bakken med sønnen Noah, sin farmor og sin søster. 23/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 10. Producerat år 2013.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Sledgehammer. Lægerne på Grey Sloan må hoppe i arbejdstøjet for at redde livet på to piger med en stærk historie. I mellemtiden forsøger Meredith at håndtere, at Amelia nu bor hos hende, og Jackson forbereder sig på, at April snart vender tilbage til Seattle. 06/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 1.
19:00 
Greys hvide verden
Walking tall. Presset er skyhøjt, da en meget motiveret Bailey har sin første dag som overlæge. Imens er Aprils ægteskab i fare, og hun har svært ved at tale om sine problemer. Meredith kæmper med at håndtere alle sine forpligtelser og Amelia prøver at definere sit forhold med Owen. Säsong 12. Del 2.
20:00 
Bendtner & Philine
Efter en hektisk afslutning på Nicklas’ tid i FCK – både på den professionelle front og hjemmefronten, trænger Nicklas og Philine til at trække stikket og tage på kæresteferie til Maldiverne, hvor de både skal fejre jul og nytår. Parforholdet trænger til at blive plejet, men der er ikke helt enighed om, hvordan en ferie skal nydes, da Nicklas forbinder ferie med afslapning, og Philine er fyldt med energi. Til gengæld er rammerne sat for et emne de begge har store drømme om, nemlig deres bryllup. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2020.
20:30 
Bendtner & Philine
Nicklas og Philine er taget på kæresteferie til Maldiverne, for at fejre jul sammen, men parret deler ikke helt samme forventninger til den hellige begivenhed. Philine har flere hundredetusinde følgere på Instagram, og en opdateret kamerarulle er naturligvis et must, når man er på ferie så smukt et sted som Maldiverne og samtidig har den perfekte instahusband ved hånden. Philine gør desuden en dyd ud af at indvie sine følgere i alle de skøre ting, hun støder på i sin hverdag – også når hun er på ferie. Det er bare ikke altid, at hendes indslag falder i lige god jord hos hendes følgere. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2020.
21:05 
Crazy, Stupid, Love
Midaldrende Cal Weaver lever drømmen med godt job, dejligt hus og fantastiske børn - alt sammen som resultatet af hans lykkelige ægteskab med Emily. En dag ytrer Emily pludselig ønske om skilsmisse, og hun har endda været utro med en kollega. Cals perfekte liv falder hurtigt fra hinanden, og han bruger de fleste af sine aftener alene i hjørnet på den lokale bar. Først da han møder den selvbevidste player, Jacob Palmer, som fatter sympati med ham, begynder Cal at genfinde sin manddom. Producerat år 2011. Regissör: Glenn Ficarra, Skådespelare: Julianne Moore, Emma Stone, Ryan Gosling, Steve Carell.
23:35 
Extreme Makeover: Home Edition [Repris]
Starting From Scratch. En brandmand bor med sin mor og sine tre børn i en lille lejlighed, og har hårdt brug for en ny start efter han på tragisk vis mistede sin kone. Frivillige, Jesse og resten af holdet står klar til at hjælpe. 05/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
00:35 
Morderne iblandt os
In Sickness and in Health. Da den ekstroverte Beth Spaulding møder den generte Jason Risenburg, er det kærlighed ved første blik og de bliver hurtigt gift. Men snart fyldes forholdet af løgne og bedrag. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2019.
01:35 
Morderne iblandt os [Repris]
Into the Swamp. I en familievirksomhed arbejder brødre og fætre tæt og hårdt. Da en af familiemedlemmerne forsvinder, er der ingen, der ved, hvad der er sket og der skal gå hele 20 år, før hans forsvinden bliver opklaret. 01/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2018.
02:35 
Betrayed [Repris]
Down for the Count. Morris Blankenbaker er en glad familiefar, til han ender i et trekantsdrama med sin ven og dennes kone. Skjult jalousi fører til hans død. 22/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2016.
03:35 
Blodets bånd [Repris]
Dead in the water. To brødre har sammen en succesfuld forretning, hvor pengene strømmer ind - men lige så stille begynder forretningen at gå skævt. Nu er gode råd dyre, men en person i deres familie er mere værd død end levende. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2014.
04:20 
House Hunters International [Repris]
Escaping the Comfortable Life for London Thrills. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 07/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 2.
04:45 
House Hunters International [Repris]
Long-Term Living in Denmark. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 07/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 3.
05:10 
House Hunters International [Repris]
A Couple's Compromise in Brisbane. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 07/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 4.
05:35 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Keeping the Adventure Alive in Ecuador. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 08/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 137. Del 5.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå