Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Tiny Paradise [Repris]
Tiny House on the Quarry. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
06:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
Delaware Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 31/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 7.
06:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
Make Me a Millionaire. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 31/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 8.
07:20 
De unge mødre [Repris]
Rebezca er sur på sin mand Jacob, og det kan koste ham en tur i fængsel. Gravide Melissa må trodse de smerter, hun har på grund af graviditeten, for at passe sine hunde. Og Sabrina på 15 år er presset, for der er mange, der gerne vil give råd til en kommende ung mor. 28/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 18. Producerat år 2009.
07:50 
De unge mødre [Repris]
Hverdagen er hård for Rebezca med en mand i fodlænke, en lille søn og lejligheden fuld af dyr. Malou Stella er droppet ud af skolen for femte gang og har stadig ikke taget sin 9. klasses eksamen. Og 15-årige Sabrina forsøger at passe på vægten og leve sundt, mens hun er gravid. 29/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 19. Producerat år 2009.
08:15 
De unge mødre [Repris]
Malou Stella er blevet sat i aktivering af sin mor - hun skal gå til ridning for ikke at gå helt i stå. Kristina har travlt med skole og arbejde, men nu er hendes søn Marcus kommet i trodsalderen. Og 15-årige Sabrina køber de sidste ting for at være klar til babyen kommer. 29/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 20. Producerat år 2009.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Malou Stella har fået en ny kæreste - og han fylder meget i hendes liv. 18-årige Stine får passet sin datter og forsøger desperat at stable en fest på benene. Men alting går hende imod. Og Katharina kan ikke leve med beslutningen om ikke at se sin søn, så hun tager kampen op for at få ham tilbage. 02/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 21. Producerat år 2009.
09:05 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 17/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2013.
09:50 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 18/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2013.
10:50 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 19/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2013.
11:50 
Caribbean Life [Repris]
Kicking Back on St. Thomas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 15. Del 14.
12:20 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 16. Del 1.
12:50 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 16. Del 2.
13:20 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 16. Del 3.
13:50 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 16. Del 4.
14:20 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 16. Del 5.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 11/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2017.
15:50 
Fixer Upper
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2017.
16:50 
De unge mødre [Repris]
Malou Stella er blevet sur på Tinos far, og nu skal Tino på weekend hos ham. Christinas tvillinger er startet i dagpleje, så nu har hun endelig fået lidt tid til sig selv. Og så skal vi møde Natasja Nikita for første gang. Hun er højgravid og skal snart have barn med en tjener, som hun mødte på en ferie i Tyrkiet. ,. Säsong 11. Del 7. Producerat år 2010.
17:20 
De unge mødre [Repris]
Natasja forbereder sin to-årige søn på, at han snart skal være storebror. 18-årige Inge har fået en kæreste, og i dag skal han på Hjallerup marked med Inge og hendes lille datter. Og Natasja Nikita er i tvivl om, hvornår hendes barn kommer, for hendes beregninger passer ikke med jordemoderens. ,. Säsong 11. Del 8. Producerat år 2010.
17:55 
Greys hvide verden [Repris]
White wedding. Callie og Arizona skal snart giftes, men parret finder hurtigt ud af, at dagen, de har set frem til så længe, ikke kommer til at gå som planlagt. Imens gør Alex de andre læger jaloux, da han ligger i førerposition til jobbet som overlæge. Meredith og Derek tager en beslutning, der kommer til at ændre deres liv for altid, og dr. Perkins giver Teddy et yderst fristende tilbud. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 20.
18:55 
Greys hvide verden
I will survive. De officielle jobsamtaler til rollen som overlæge er begyndt, og alle sætter hårdt ind for at imponere Owen. Meredith er nervøs før sin første samtale med socialrådgiveren, og Cristina kæmper om en plads på operationsstuen. Säsong 7. Del 21.
19:55 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee er blevet inviteret til at holde foredrag for jobsøgende, og en frisk deltager aflægger lige en lynhurtig audition for den tidligere 'X-Factor'-dommer. På Island er Mathildes luksusophold ved at være slut, men inden turen går hjem til Strandvejen, skal hun møde et af sine nordjyske forbilleder, Ole Henriksen. Tilbage på dansk jord er Kenya med mor og far på arbejde, når der skal træffes store beslutninger omkring parrets SoMe-selskab, Social Works. Og det er ikke altid, at den perfektionistiske Remee har nemt ved at afkode den stille nordjyde Mathilde. 16/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2019.
20:30 
Remee & Mathilde
Remee og Mathilde har begge benzin i blodet, når der henholdsvis køres 300 km i timen på en lukket bane i Jylland, og når speedometeret rammer 60 km i timen på glatbanen i Kastrup. Remee er blevet inviteret til et eksklusivt bilarrangement med de dyreste og hurtigste biler i landet, og det sætter Remees eget liv i perspektiv. Mathilde har taget halvdelen af sine køretimer, og turen er nu kommet til glatbanen, hvor bremserne ikke altid vil det samme som hende. Tilbage i København skal familien til housewarming og har derfor indlogeret sig på det eksklusive Hotel D’Angleterre. Men det er ikke altid, at Kenya har samme tidsplan som sine forældre . Säsong 2. Del 4. Producerat år 2019.
21:00 
The Olsens
I første afsnit af 'The Olsens' bliver Morten og Irina til Hr og Fru Olsen ved et glamourøst bryllup i eksklusive omgivelser. Men allerede kort tid efter vielsen melder de første udfordringer sig: Bryllupsbillederne skal laves om, Morten slår op med Irina i et radioprogram og svigermor kommer som sædvanligt med umulige løsningsforslag. Velkommen til Familien Olsens helt almindelige glamourøse liv. Säsong 1. Del 1.
22:05 
Harry & Meghan: En usikker fremtid
Vi går bag kulisserne hos medierne, der dækker det royale drama om Harry og Meghan, hvor medieopmærksomheden – ifølge de kongelige – er blevet til regulær forfølgelse. Harry og Meghan ligger i krig med pressen og har trukket adskillige aviser i retten, for nu er det ikke kun tabloidmedierne, der er efter Meghan og Harry – selv royalisterne har vendt sig mod dem. Er det blodtørst fra en desperat presse? Og hvad bringer fremtiden for Harry og Meghan, der som konsekvens af dramaet har valgt at trække sig fra den royale familie?. Producerat år 2019.
23:05 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Efter julen i 2003 bliver Russel Douglas fundet skudt i hovedet. 16/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 6 av 10.
00:05 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Addicted to Sex. Vi efterforsker en ny, grusom historie om bedrageri og seksuelle intriger, som hører under denne særligt slibrige kategori af drab - affektmordet. 12/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 17.
01:05 
Blod, svigt og tårer
Lipstick Love Triangle. Serien dykker dybt ned i skæbnesvangre historier om forræderi, bedrag og intriger. Fælles for alle fortællingerne er, at det er kærlighed og lidenskab, der på den ene eller anden måde får personerne ud på et skråplan med tragiske konsekvenser. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2013.
02:05 
Det perfekte mord
The Perfect Murder. Basketballspilleren Gavin Smith er forsvundet. I årevis leder famile og detektiver efter svar. Säsong 5. Del 9 av 10.
03:05 
Min nabo er morder [Repris]
Taste of murder. En slurk fra vandautomaten på jobbet bliver dødbringende for sekretæren Julie Williams. Politiet er på bar bund - hvem kunne have ønsket at skade denne søde singlemor?. ,. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2011.
03:55 
Caribbean Life [Repris]
Working It Out. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 10.
04:20 
Caribbean Life [Repris]
Laid-back Life in Utila, Honduras. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 11.
04:45 
Caribbean Life [Repris]
New Adventures on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 12.
05:10 
Caribbean Life [Repris]
From New York to St. Thomas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 11/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 13.
05:35 (06:00)
Caribbean Life [Repris]
From the Big Apple to the Small Island of Vieques, Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 12/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se