Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Outdated Townhome Gets a Funky Facelift. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 17/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 10.
07:05 
Caribbean Life [Repris]
Returning Home to Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 05/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 9. Producerat år 2018.
07:30 
Caribbean Life [Repris]
Seeking Seclusion on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 05/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 10. Producerat år 2018.
07:55 
Caribbean Life [Repris]
Diving Into Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 08/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 11. Producerat år 2018.
08:15 
Caribbean Life [Repris]
Starting Over in the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 08/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 12. Producerat år 2018.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Victoria har taget en stor beslutning. Hun har nemlig valgt at forlade Toftlund og flytter til Hovedstaden, for nu vil hun være storbypige. Nanna Mia vil så radiser og tomater med sine børn, så de kan lære at grøntsagerne ikke kommer nede fra supermarkedet. Kamilla bor midlertidigt hjemme hos sin mor, og det er ikke altid lykken. Og så der er store nyheder hos Louise. Der er nemlig flere af hendes mål, der er tættere på end nogensinde. 10/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 20. Del 12. Producerat år 2015.
09:30 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
A Structure Worth Saving. Mina og Karen køber et billigt, forladt hus for kun ca. 29.500 danske kroner. Men med termitinficerede vægge og et hjem i generelt dårlig stand, er det dog ikke ligefrem en god aftale. 07/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8.
10:20 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Duplex Remodel is Double the Trouble. Karen og Mina prøver at gøre en trang toetagers lejlighed til et familiehjem. Ideerne kommer let, men at holde sig indenfor budgettet bliver en stor udfordring. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9.
11:20 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
New Clients in the Countryside. Mina og Karen rejser ud af byen for at renovere et hus. Det er et stort hus, men det føles trangt, og køberne vil gerne have, at det skal blive mere åbent. Klarer de opgaven? Og er køberne tilfredse?. 10/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10.
12:15 
Advance And Retreat
Alison forlader sine rødder med en drøm om at få en blændende karriere i businessverdenen. Med et nyt liv, hvor arbejdet er i fokus, glemmer hun hvem hun i virkeligheden er. På en virksomhedstur kommer hun tilbage til sin hjemstavn, og hun bliver mindet om sit sande jeg. Under turen kæmper to mænd – med forskellige værdier – om Allisons kærlighed. Producerat år 2016. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Brandon W. Jones, Dirk Blocker, Casey Deidrick, Riley Voelkel.
14:15 
Diagnosis Delicious
Nina er en hårdtarbejdende læge, der hverken har tid til privatliv eller parforhold. På hospitalet står hun for et program, som fokuserer på sund ernæring, og i den forbindelse hjælper kokken Dave med alt det kulinariske. I starten opstår der dog en del knas i samarbejdet, idet de har to vidt forskellige tilgange til opgaven, men de opdager også, at de har flere ting til fælles – og inden længe virker et kærlighedsforhold slet ikke så fjernt for Nina. Producerat år 2016. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Ryan Rottman, Tanya Chisholm, Maya Stojan.
16:10 
Love at First Dance
Den kommende brudgom, Eric, skal lære at danse brudevalsen til sit forestående bryllup. Han får hjælp af danseinstruktøren, Hope, der minder ham om, at komme ned i kroppen og ud af hovedet. Eric var en af Manhattans absolut mest eftertragtede ungkarle, og da han bliver forlovet pga. en forretningsforbindelse, har både brud og brudgom fået kolde fødder. Det bliver ikke mindre kompliceret, da Eric forelsker sig i Hope. Producerat år 2019. Regissör: Mark Jean, Skådespelare: Cecilia Deacon, Bethany Brown, Niall Matter, Becca Tobin.
18:05 
Season For Love
Det er mange år siden ungdomskæresterne Tyler og Corey sidst så hinanden, men nu er de tilbage i deres hjemby, hvor de dyster i den årlige BBQ-konkurrence. Tyler har netop mistet sit job som souschef i San Francisco, mens Corey er en travl og berømt kok i New York. Det kunne måske bare være varmen fra grillkonkurrencen, men der flyver mange gnister mellem de to - og ingen af dem har lyst til at forlade deres hjemby eller det, de har fundet tilbage til. Producerat år 2018. Regissör: Jill Carter, Skådespelare: Shelley Thompson, Lola Flanery, Marc Blucas, Autumn Reeser.
20:00 
Love to the Rescue
Gode råd er dyre for de to singleforældre, Kate og Eric, da deres respektive børn gerne vil adoptere den samme redningshund. De bliver dog enige om at dele hunden – for hvor svært kan det være?. Problemerne hober sig desværre hurtigt op omkring den lille fælleshund, og da den frisindede Kate rammer panden mod muren hos den noget mere firkantede Eric, må de lære at samarbejde. I sidste ende skal de have valgt ét hjem til hunden, og det ville jo unægtelig være det nemmeste, hvis Kate og Eric bare boede sammen…. Producerat år 2019. Regissör: Steven R. Monroe, Skådespelare: Michael Rady, Nikki Deloach.
21:55 
Undercover Bridesmaid
Den kvindelige bodyguard, Tanya, er ikke meget for pigefnidder og bryllupper. Derfor bliver hun også sat på noget af en prøve, da hun må gå "undercover" som brudepige for at beskytte rigmandsdatteren Daisy, der kort inden sit bryllup har fået dødstrusler. Producerat år 2012. Skådespelare: Nicole Paggi, Justin Baldoni, Brooke Burns, Harrison Gregory.
23:50 
Murder Chose Me
Unnatural Causes. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2019.
00:50 
Murder Chose Me [Repris]
Follow the Leader. Detektiven Rod Demery har et personligt forhold til kriminalitet. Hans mor blev myrdet, hans bror er morder - og han selv har opklaret mere end 250 mord. I denne krimiserie kæmper han en kamp mod uret, for at fange kriminelle, der styrer gaderne i byen Shreveport i Louisiana. 01/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2017.
01:50 
Morderne iblandt os [Repris]
Family Snapshot. Familien Yates flytter til Spokane i Washington, men finder snart ud af, at byen er plaget af en seriemorder, der udser sig unge kvinder. 23/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.
02:50 
Hvem dræbte skønheden? [Repris]
Deadly Sins. Drengepigen og skønhedsdronningen, Sheila Jo Harris fra Nevada, flytter til en ny by for at fortsætte sin karriere i skønhedskonkurrencerne. Den 18-årige er knap flyttet ind i sin nye lejlighed, før hun findes brutalt myrdet. 09/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2013.
03:40 
House Hunters International [Repris]
Undecided in Utrecht. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 18/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 115. Del 13. Producerat år 2017.
04:05 
House Hunters International [Repris]
Bringing Up Baby and Business. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 18/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 116. Del 1. Producerat år 2017.
04:30 
House Hunters International [Repris]
A Space to Study in Manchester. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 18/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 116. Del 2. Producerat år 2017.
04:55 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 18/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 116. Del 3. Producerat år 2017.
05:20 (05:40)
Caribbean Life [Repris]
Starting Over in the Dominican Republic. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 08/08 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 12. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå