Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Boise Boys [Repris]
Timeless Challenge. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 06/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2019.
06:45 
Caribbean Life [Repris]
Island Time, All the Time. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 3. Producerat år 2018.
07:05 
Caribbean Life [Repris]
Heading Home To St. Thomas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 4. Producerat år 2018.
07:30 
Caribbean Life [Repris]
Back to Barbados. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 5. Producerat år 2018.
07:55 
Caribbean Life [Repris]
Rediscovering on Barbados. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 04/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 6. Producerat år 2018.
08:20 
De unge mødre [Repris]
Nanna og Ditlev har problemer med sexlivet på grund af Ditlevs handicap. Louise skal til børnepsykiater med sin søn, som har adfærdsproblemer. Line har fået øjnene op for økologi, så nu skal børnene med på bondegård. Og Natascha Nikita må holde sin søns fødselsdag under opsyn fra kommunen. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 14. Producerat år 2012.
09:15 
Vacation House for Free
Wilderness Retreat. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2018.
10:00 
Vacation House for Free
Southern Charm. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2018.
11:00 
Vacation House for Free
Beachfront Dreaming. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2018.
12:00 
Say Yes to the Dress
Tracey har besluttet sig for at finde en sort kjole, men hendes mor siger klart nej og insisterer på at ringe efter Traceys forlovede, som skal støtte hende i kampen for en hvid kjole!. Randys niece Danielle skal giftes, og der er stort pres på hendes skøre onkel, som skal finde hende den perfekte kjole. Säsong 17. Del 6. Producerat år 2019.
13:00 
Say Yes to the Dress
Det handler om bling, da Samantha falder pladask for en kjole, der ligger langt over hendes budget. Krystina vil derimod have en simpel kjole, men hendes mor vil have noget vildt – kan Lazaro redde dagen?. Shannon har bestilt en speciallavet kjole til sit irske bryllup, men kan den leve op til forventningerne?. Säsong 17. Del 7. Producerat år 2019.
14:00 
Say Yes to the Dress
Randy er i Barcelona for at fremvise sin nye kollektion, men imens forsvinder Chelseas prinsessedrøm af en kjole fra butikken, og en rig, asiatisk brud, Cheryl, finder fejl ved samtlige kjoler, hun ser – kan Kleinfeld klare problemerne uden Randy?. Säsong 17. Del 8. Producerat år 2019.
15:05 
Fixer Upper [Repris]
A Classic, Traditional Beauty. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 20/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2018.
16:00 
Fixer Upper [Repris]
Ranch House to Modern Mediterranean Retreat. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 11/03 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2017.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Louise er bekymret for sin ældste søn, som har adfærdsproblemer. Natascha Nikita har svært ved at købe en fødselsdagsgave til Remi, for hun føler ikke, at hun kender sin egen søn længere. Camilla Sofia gør klar til at blive mor for anden gang. Og Line Sofie er træt af at ligne en pige, så nu skal håret klippes kort. 26/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 13. Producerat år 2012.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Change of heart. Jackson får den foruroligende opgave at levere skuffende nyheder til lægerne. Samtidig kommer Dereks søster Amelia forbi for at overraske ham. Richard overrasker Catherine i Boston, og da Bailey bliver frustreret over, hvor langsomt hendes research går, tager hun en risikabel beslutning. 26/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 21.
19:00 
Greys hvide verden
We are never ever getting back together. Cristina afvejer sin fremtid på hospitalet og søger råd hos Meredith. Derek og Amelia samarbejder om en vanskelig operation med sammenvoksede tvillinger. Jo jonglerer med for mange sager på en gang, og Stephanie finder ud af sandheden om Baileys sag. Säsong 10. Del 22.
20:00 
Season For Love
Det er mange år siden ungdomskæresterne Tyler og Corey sidst så hinanden, men nu er de tilbage i deres hjemby, hvor de dyster i den årlige BBQ-konkurrence. Tyler har netop mistet sit job som souschef i San Francisco, mens Corey er en travl og berømt kok i New York. Det kunne måske bare være varmen fra grillkonkurrencen, men der flyver mange gnister mellem de to - og ingen af dem har lyst til at forlade deres hjemby eller det, de har fundet tilbage til. Producerat år 2018. Regissör: Jill Carter, Skådespelare: Shelley Thompson, Lola Flanery, Marc Blucas, Autumn Reeser.
21:50 
Love on the Sidelines
Laruel kæmper for at blive modedesigner, men ender i et job som personlig assistent for Danny, en skadet quarterback. Laurel kender intet til fodbold og Danny har aldrig haft en kvindelig assistent før nu. Men da de to modsætninger mødes, aftaler de alligevel at give forholdet en chance. Regissör: Terry Ingram, Skådespelare: Luisa D'Oliveira, Hayley Sales, Emily Kinney, John Reardon.
23:40 
Betrayed
Death By Desire. Paige Birgfeld har ben i næsen, når hun balancerer mellem familie og karriere. Men under overfladen gemmer sig en dyster hemmelighed, der fører til det ultimative bedrag. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2018.
00:45 
Betrayed [Repris]
Coed Killer. Angela Samota er klog, smuk og stjæler altid fokusset, når hun træder ind ad døren - uanset hvor hun er. En dag lægger den forkerte mærke til hende, og det ender grusomt. 20/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2018.
01:45 
Det perfekte mord [Repris]
Kill thy neighbor. Karen Gregory bliver voldtaget og myrdet i sin kærestes hjem i Florida. Politimanden Tosi spørger en af sine venner, der er brandmand, om hjælp til at løse mordet. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2014.
02:45 
Evil Lives Here
He Knew What He Was. Ronald og Patty samt deres storebror Gene voksede op i et voldeligt miljø. Hvordan ændrede to af dem deres liv, og var Gene hele tiden et monster?. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2018.
03:35 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 143. Del 7.
04:05 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 143. Del 8.
04:30 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 143. Del 9.
04:55 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 19/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 143. Del 10.
05:20 (05:45)
Beachfront Bargain Hunt [Repris]
Kom med, når familier gør deres drøm om en bolig med havudsigt til virkelighed på et stramt budget!. De udforsker nogle af de lokationer, der overraskende nok er til at betale, og beviser, at du ikke behøver at være millionær for at leve ved stranden. 22/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 21. Del 9.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå