Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Long Island Medium
Theresa Caputo er en helt almindelig mor fra New York. Hun henter sin datter i skolen, laver mad til sin mand og så kan hun også kommunikere med de døde. Theresa er nemlig et medie, og hun har omvendt utallige skeptikere efter at have sat dem i kontakt med deres afdøde familiemedlemmer, venner eller bekendte. Ofte er Theresa dog så optaget af at hjælpe andre familier, at hun glemmer sin egen, så hun må konstant arbejde på at finde en balance mellem de levende og de dødes verden. Säsong 8. Del 15 av 19.
07:05 
De unge mødre
I dette afsnit møder vi for første gang den unge mor Nadja fra Fyn. Hun blev som 18-årig mor til sønnen Theis, der i dag er to år. Line er flyttet på hotel i København med sine børn for at få mere tid sammen med dem. Natacha Nikita kæmper for sin søn i ankestyrelsen. Camillas kæreste Kevin kommer ned på knæ og stiller hende et stort spørgsmål. Säsong 16. Del 2 av 16. Producerat år 2013.
07:55 
Homeshopping [Repris]
08:10 
Homeshopping [Repris]
08:25 
Homeshopping [Repris]
08:40 
Homeshopping [Repris]
08:55 
Say Yes to the Dress [Repris]
The Facilitators. Tamika og hendes bryllupsplanlægger er på jagt efter den perfekte kjole. Men kan de holde budgettet? Ashley finder den perfekte prinsessekjole, men har hun råd til den?. 20/05 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 10 av 18. Producerat år 2011.
09:25 
Say Yes to the Dress [Repris]
Never Settle. Tre brude leder efter den perfekte kjole. Mød Elona, som har overvundet store forhindringer for at være i butikken, og Courtney, som har taget sin mor med. 20/05 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 11 av 18. Producerat år 2011.
09:50 
Say Yes to the Dress [Repris]
The Majority Rules. Marjorie har familie og venner med til at hjælpe med at finde en kjole til bryllupet om bare to måneder. Den vordende brud Lynette kan ikke blive enig om stilen med sine hjælpere. 20/05 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 12 av 18. Producerat år 2011.
10:20 
Say Yes to the Dress [Repris]
A One Track Mind. Sygeplejersken Sarah har forelsket sig i en bestemt blondekjole, Erika skal prøve sin kjole for tredje gang, og Kelly er sikker på, hvilken kjole hun vil have. 20/05 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 13 av 18. Producerat år 2011.
10:55 
Chopped Junior
Nest Test. Talentfulde børn springer ud som køkkenguruer, når de bruger ukendte ingredienser til at lave lækre retter og imponere dommerne. Säsong 4. Del 6 av 13. Producerat år 2016.
11:50 
House Hunters
Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 116. Del 2 av 13. Producerat år 2016.
12:20 
House Hunters
Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 116. Del 3 av 13. Producerat år 2016.
12:50 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 7. Del 11 av 14. Producerat år 2017.
13:20 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 7. Del 12 av 14. Producerat år 2017.
13:50 
Giada at Home
Dim Sum. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. Säsong 6. Del 3 av 26.
14:20 
Giada at Home
Jade's Sleepover. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. Säsong 6. Del 4 av 26.
14:55 
Giada at Home
Diner Favorites. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. Säsong 6. Del 5 av 26.
15:25 
Giada at Home
Ghoulish Goodies. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. Säsong 6. Del 6 av 26.
15:55 
The Pioneer Woman
Drummond Kids at the Merc. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 16. Del 5 av 13.
16:25 
The Pioneer Woman
Breakfast Hacks. Den amerikanske madblogger og kogebogsforfatter, Ree Drummond, deler ud af sine madtips. Hun bor på en ranch, og med ægte farmer-stemning, inviterer hun indenfor i et køkken, der både byder på elegante retter og nem aftensmad. Säsong 16. Del 6 av 13.
16:55 
Singleliv
Lesbiske Michella støder på nye fristelser til sin fødselsdagsfest. Eks-kæresten Camilla er desværre gået hjem, men der er dukket en interessant blondine op, som har fået hende på andre tanker. Skønhedsdronningen Silvia skal mødes med en fyr, som hun har kysset med i byen flere gange. Pokerspilleren Dan tager en tur til København med en god veninde, som har lovet at introducere ham for en masse søde veninder - og Dan bliver ikke skuffet! Og så er Samuel stadig på overlevelsestur med Sarona. Säsong 12. Del 12 av 16. Producerat år 2012.
17:55 
De unge mødre [Repris]
Efter flere års fjendskab, er Nanna og ekskæresten, Ditlev nu blevet så gode venner, at Malucca kan se sin far uden, at det skal være overvåget samvær. Sonny troede, at han var blevet far igen, men har omveje hørt, at det måske alligevel ikke er hans barn. Derfor har han fået lavet en DNA-test. Svaret er nu kommet. Maria tager til 12-ugers scanning, men allerede inden har hun bange anelser. Vi møder en ny ung mor: Natali er 20 år er mor til Melina og Milan. Hun bor stadig hos sin mor, men skal snart flytte hjemmefra. 10/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 23. Del 2 av 9. Producerat år 2017.
18:55 
Mig og min mor [Repris]
Joy er ved at overgive sig til Mias ide om, at deres ferie i Thailand primært skal handle om indre ro og spiritualitet. Mia har bare et lille problem, for ifølge buddhismen må du hverken drikke, stjæle eller bedrive hor. Simone kommer på sit livs opgave, da mor-Bettina udfordrer hende på hendes højdeskræk. Nadialine har inviteret mor og mormor med i fitness-center, men i virkeligheden har hun noget vigtigt, hun skal fortælle dem. Hun har nemlig sagt ja til at lave et photoshoot som letpåklædt babe - og hun er alvorligt bekymret for, hvor mor og momse vil sige til det. 19/03 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10 av 12. Producerat år 2012.
20:00 
Autumn Dreams
Med store planer om, at forlade deres lille hjemby, bliver det forelskede unge par, Annie og Ben, gift. Men deres storbyplaner bliver standset, da Annies forældre annullerer ægteskabet, og Annie bliver i den lille by, for at hjælpe familien. Femten år senere, da både Annie og Ben er forlovede med andre, opdager de at annulleringen af deres ægteskab aldrig blev afsluttet. Derfor genforenes de for endelig at afslutte skilsmissen. Men deres møde åbner op for en masse gamle følelser, og de tænker over hvordan deres liv kunne have været, hvis de var blevet sammen. Romantiske følelser genopstår, og Annie og Ben skal afgøre, om deres tidligere kærlighed og skal være deres fremtidige. Producerat år 2015. Regissör: Neill Fearnley, Skådespelare: Rachel Hayward, Ken Tremblett, Colin Egglesfield, Jill Wagner.
21:50 
Just The Way You Are
Jenny Wreitz er en succesfuld matchmaker, der pludselig selv mister gnisten i sit eget ægteskab efter 15 år. For at få kærligheden tilbage, insisterer Jenny på at ægtemanden, Ian, går på en blind date – med hende! Ved at genopdage hinanden som ’’nye bekendtskaber’’ får de en ny chance for at blive forelsket, for første gang, igen. Producerat år 2015. Regissör: Kristoffer Tabori, Skådespelare: Ty Olsson, Candace Cameron Bure.
23:40 
Ex on the Beach [Repris]
Ex on the Beach - Danmark. Der er vild fest i villaen, og Fie kommer til at kysse med Abdul, selvom hun har lovet Jeppe at lade være. Shit! Det udvikler sig generelt til en aften fuld af hemmeligheder, tårer og latex-allergi, hvor Mikkel græder over Amanda, og Cecilie til gengæld græder over Mikkel. Forvirringen er total, og midt i det hele ankommer endnu en ex. Mikkel er bare knust - men måske der er hjælp at hente hos Fie Laursen?. 20/03 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3 av 24. Producerat år 2019.
00:35 
Blodige afsløringer
Keeping it in the family. En ung kvinde tror, at hendes ældre mand er ved at skifte hende ud til fordel for en yngre model. Säsong 2. Del 8 av 12.
01:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got to Ride the Rails. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 4. Del 1 av 13. Producerat år 2011.
02:10 
Fortidens vildeste mord
Damsel on death row. Eric Madison bliver fundet død i et hjørne af de kendte filmskabere Warner-brødrenes grund. Säsong 3. Del 7 av 8.
03:10 
House Hunters [Repris]
Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 26/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 116. Del 2 av 13. Producerat år 2016.
03:35 
House Hunters [Repris]
Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. 26/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 116. Del 3 av 13. Producerat år 2016.
04:00 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 26/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 11 av 14. Producerat år 2017.
04:25 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 26/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 12 av 14. Producerat år 2017.
04:50 
Giada at Home [Repris]
Dim Sum. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 26/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3 av 26.
05:15 (06:15)
Giada at Home [Repris]
Jade's Sleepover. Vær Giada De Laurentiis gæst, når hun sammensætter måltider beregnet til venner og familie. Uanset om maden laves til en fest eller en mindre sammenkomst, er det altid sjovt at være hjemme hos Giada. 26/06 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 4 av 26.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se