Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 141. Del 3.
06:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
Big House Hunting. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2015.
06:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
Texas Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2015.
07:20 
De unge mødre [Repris]
17-årige Hannah har fundet et meget specielt navn til sin datter, og hun er nødt til at søge om tilladelse til at bruge det. Stine fejrer Isabellas 1-års fødselsdag efter alle kunstens regler. Og så er der gensyn med 18-årige Line, der blev mor for lidt over et år siden. Line har fundet sammen med Brian igen, og familien er flyttet i hus på landet. 13/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 16. Producerat år 2009.
07:45 
De unge mødre [Repris]
17-årige Inge er netop blevet mor, men hun har svært ved at finde ind i rollen, så hendes stedmor må træde til. Stine gennemgår en hård graviditet, men i dag skal hun se sit kommende barn for første gang, og det skaber glæde. Christina fra Hvidovre er gravid med tvillinger. Hun skal holde sig helt i ro for ikke at føde for tidligt, så derfor er hun nødt til at skille sig af med sin elskede hund. 14/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 17. Producerat år 2009.
08:10 
De unge mødre [Repris]
Christina venter tvillinger, men lægerne frygter, at hun er ved at udvikle svangerskabsforgiftning. Kristina har endelig fået råd til at give sin to-årige søn Marcus hans første ferie. Og det bliver i Lalandia. Og så finder Melissa ud af, om sønnen Joshua har taget skade af at have menigitis. 14/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 18. Producerat år 2009.
08:40 
De unge mødre [Repris]
Kristina er på ferie i Lalandia, men hun savner en mand, der vil være far for Marcus. Melissa holder barnedåb for sin søn Joshua, men hun vil hverken have Joshuas far eller hans familie med til festen. Og Christina må sige farvel til sine kommende tvillingers far og gennemgå resten af graviditeten alene. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 19. Producerat år 2009.
09:05 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 20/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2013.
09:50 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 16/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2013.
10:50 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 17/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2013.
11:50 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 16. Del 6.
12:20 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 16. Del 7.
12:50 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 16. Del 8.
13:20 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 16. Del 9.
13:50 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 16. Del 10.
14:20 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 16. Del 11.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2017.
15:55 
Fixer Upper
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2018.
16:55 
De unge mødre [Repris]
Camilla troede, at hun skulle på sommerferie med sin kæreste og sine børn, men i stedet sælger hun pølser i Blokhus. Hannah og Maks arbejder på at blive en rigtig kernefamilie, men det er svært for det unge par. Og hos Christina i Hvidovre holder tvillingerne fest og fejrer deres et-års fødselsdag. ,. Säsong 11. Del 17. Producerat år 2010.
17:25 
De unge mødre [Repris]
Malou Stella begynder for ottende gang på en uddannelse, men hun føler sig dårligt tilpas fra morgenstunden. Camilla er flyttet i hus, men det er ikke børnesikkert, så kæresten Christian skal være handyman. Og Christina holder sommerferie med Maja uden penge, så hun må være opfindsom. ,. Säsong 11. Del 18. Producerat år 2010.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Take the lead. Dr. Webber tager en beslutning, der chokerer alle på Seattle Grace. Cristina og Owen prøver at finde noget stabilitet i deres forhold, og da femteårs-lægerne skal igennem deres første solooperationer, finder de hurtigt ud af, at selv de mest simple procedurer ikke altid går efter planen. 24/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 3.
18:55 
Greys hvide verden
What is it about men. En ulykke på en konference for tegneserier får en strøm af kostumeklædte patienter til at ramme hospitalet, hvilket slører grænserne mellem virkelighed og fantasi. Mark viser sin bløde side, da han passer sin baby Sofia, men på hospitalet er han stadig efter Jackson. Säsong 8. Del 4.
19:55 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee har fået en ny titel som Instagram-husband, og han skal hjælpe Mathilde med at tage billeder til hendes én million følgere - men parret er ikke altid enige om, hvor mange billeder der skal tages. På Mykonos skal parret på en velfortjent ferie, men Remees fortid indhenter ham i taxaen fra lufthavnen. Atter landet i Danmark skal Remees eksklusive klub, Arch, fejre sin tre års fødselsdag, og musikken spiller ikke helt efter Remees perfektionistiske smag. 23/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
20:30 
Remee & Mathilde
Nye forretningseventyr venter, da Remee er med til at åbne en ny cocktail-bar, ”Underbuksen”, og afholder et møde om en personlig produktserie. Imens får Mathilde noget tiltrængt alenetid hos en ansigtsbehandler sammen med veninden Elif. Udseendet skal nemlig plejes, når man er en eftertragtet model, og et kønt ansigt er Mathildes stærkeste kort. Hjemme i strandvejsvillaen rydder Remee ud i sit klædeskab, og han har Mathilde med på råd - men kæresteparret er ikke helt enige om, hvad der betragtes som en “keeper”. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
21:00 
The Olsens
På de sociale medier er alle overbevist om, at Morten har valgt Irina, fordi hun har mange penge og store bryster!. Morten skal overrække en pris ved Danish Music Awards, men Irina frygter, at hun må blive hjemme og misse den røde løber. Hjemme hos mor Mila skal der laves russisk rødbedesuppe, og så får vi et indblik i familien, hvor hverken Irina eller Morten har kontakt med deres fædre, og savnet af en far belaster især Irinas yngre søskende Alexander og Victoria. Säsong 1. Del 2.
22:00 
Harry & Meghan: En usikker fremtid
Vi går bag kulisserne hos medierne, der dækker det royale drama om Harry og Meghan, hvor medieopmærksomheden – ifølge de kongelige – er blevet til regulær forfølgelse. Harry og Meghan ligger i krig med pressen og har trukket adskillige aviser i retten, for nu er det ikke kun tabloidmedierne, der er efter Meghan og Harry – selv royalisterne har vendt sig mod dem. Er det blodtørst fra en desperat presse? Og hvad bringer fremtiden for Harry og Meghan, der som konsekvens af dramaet har valgt at trække sig fra den royale familie?. Producerat år 2019.
23:05 
Det perfekte mord [Repris]
The Perfect Murder. Marlin Barnes og hans ven bliver slået ihjel i Marlins lejlighed. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 10 av 10.
00:05 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Lipstick Love Triangle. Serien dykker dybt ned i skæbnesvangre historier om forræderi, bedrag og intriger. Fælles for alle fortællingerne er, at det er kærlighed og lidenskab, der på den ene eller anden måde får personerne ud på et skråplan med tragiske konsekvenser. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2013.
01:05 
Blod, svigt og tårer
Funeral Homewrecker. Bedemanden Michael bedrager sin kone med en anden kvinde, men da hans libido går helt amok, ender det drabeligt for alle parter. Säsong 4. Del 2.
02:05 
Blodige afsløringer [Repris]
Gambling on Love. Morty og Elaine er et velhavende par, der bor i Beverly Hills. Elaine har på fornemmelsen, at Morty er i gang med at spille deres penge væk. Kan Wolfe bekræfte hendes mistanke?. ,. Säsong 1. Del 11.
02:35 
Blodige afsløringer [Repris]
Paper Trail. Devin ejer en lille trykkerivirksomhed, der går godt. Desværre stjæler en af hans medarbejdere dyre kontorartikler. Kan Wolfe tage skurken på fersk gerning?. ,. Säsong 1. Del 12.
03:05 
Min nabo er morder [Repris]
Cruel intentions 929103. Kriminalserie om historier fra det virkelige liv om mennesker, som på mystisk vis forsvinder fra deres lokalsamfund ¿ for senere at blive fundet myrdet af nogen, de kender. ,. Säsong 3. Del 12 av 20. Producerat år 2011.
03:55 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 2.
04:20 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 3.
04:45 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 4.
05:10 
Caribbean Life [Repris]
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 5.
05:35 (05:55)
Say Yes to the Dress [Repris]
I Won The Battle Against My Twin. Margo har svært ved at nå til enighed med sin tvillingesøster om de kjoler, hun kan lide. Brenda skal have alle sine fire søstre til at være enige med hende om kjolen. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 7. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se