Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 06/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 5 av 14. Producerat år 2018.
06:25 
Long Island Medium
On the Road: Las Vegas Part II. Theresa er stadig på farten for at overraske fans i Las Vegas!. Hun må skynde sig, da den kvinde, hun skal overraske med en oplæsning, kommer for tidligt. Säsong 5. Del 29 av 32. Producerat år 2013.
07:15 
De unge mødre
Michela, der er mor til et-årige Smilla, vil gerne være ægdonor. Gravide Nadja gør op med sin egen barndom, som ikke var lykkelig. Christina, der er mor til fem, er bekymret for sin ældste søn og har bedt kommunen om hjælp. Og så er der gensyn med Amanda Sisse, der bor alene med sin søn William. Säsong 16. Del 10 av 16. Producerat år 2013.
08:05 
De unge mødre
Natacha Nikita skal se sin søn, der er tvangsfjernet. Det er 14 dage siden hun sidst har set ham. Victorias ekskæreste har klippet krøllerne af deres fælles søn Noah, og det er Victoria ikke glad for. Camilla har kvalitets-tid sammen med sin ældste søn Oliver. Og Amanda Sisse, der er enlig mor, har scoret endnu et 12-tal. Säsong 16. Del 11 av 16. Producerat år 2013.
08:55 
Oraklerne
Oraklerne rykker ud for at give gode råd til kvinder med et dilemma. Denne gang besøger de: Julie, som ønsker sig et romantisk bryllup, men hendes kæreste vil slet ikke giftes. Malou, som bor i en lillebitte lejlighed med et kæmpestort rodehoved. Helle, som synes, at hendes mand har nogle latterlige husregler. Säsong 1. Del 6 av 7. Producerat år 2016.
09:45 
House Hunters
A Rural Washington Paradise. Vi følger en række af mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 135. Del 9 av 13.
10:15 
House Hunters
From Dorm Room to Dream Home. Vi følger en række af mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 135. Del 10 av 13.
10:45 
House Hunters
Second Chance in Tampa. Vi følger en række af mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 135. Del 11 av 13.
11:15 
House Hunters
Waterfront Living in Florida. Vi følger en række af mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 135. Del 12 av 13.
11:50 
Caribbean Life
A Place to Unwind. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 15. Del 2 av 14.
12:20 
Caribbean Life
Utila or Bust. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 15. Del 3 av 14.
12:50 
Caribbean Life
Banana Pudding in Las Terrenas. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 15. Del 4 av 14.
13:20 
Caribbean Life
Reeling in the Good Life. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 15. Del 5 av 14.
13:55 
Caribbean Life
From the Big Apple to the Small Island of Vieques, Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 15. Del 6 av 14.
14:25 
Caribbean Life
From Pittsburgh to Paradise in Puerto Rico. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 15. Del 7 av 14.
14:55 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2 av 13. Producerat år 2013.
15:55 
Fixer Upper
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 1. Del 7 av 13. Producerat år 2013.
16:55 
One Born Every Minute
Episode 1. Med kameraet tændt 24 timer i døgnet går denne prisvindende dokumentarserie tæt på dagligdagen på en fødeafdeling. Flere tusinde babyer bliver født hver dag i Storbritannien, men ingen fødselshistorie er den samme. Som en flue på væggen følger serien personale og kommende forældre fra den indledende modtagelse på hospitalet, til moderens anstrengelser på briksen eller i badekarret og det unikke og emotionelle øjeblik, hvor den nyfødte ser verden for allerførste gang. Säsong 7. Del 1 av 9. Producerat år 2015.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Now or never. Efter at have givet deres store og overdådige bryllup til Izzie og Alex, har Meredith og Derek indset, at et fint bryllup ikke er for dem og beslutter sig for at gøre deres kærlighed officielt på rådhuset. Den dag de vil forevige deres kærlighed er dog en ualmindelig hektisk dag og det er umuligt for dem at forlade hospitalet. I et hastigt øjeblik, erklærer de deres evige kærlighed til hinanden på post-it-notes. 09/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 24 av 24.
18:55 
Greys hvide verden
Good Mourning. Hospitalspersonalet finder hver især deres egne måder at håndtere deres sorg over Georges død på. Og så får Georges mor den svære opgave at beslutte, hvad der skal ske med hans organer. Säsong 6. Del 1 av 24.
20:00 
Julens nordlys
Zoey Hathaway har i årevis kæmpet for at opnå sin drøm om at blive pilot, men hendes liv tager en helt uventet drejning, da hun pludselig arver en rensdyrfarm fra sin onkel. Med farmen følger den flotte hjælper Alex Wynn, der har sin helt egen måde at gøre tingene på. Zoey er begravet i arbejdet, der både kræver at hun passer rensdyrene og gør sig klar til julen. Men da hun lige så stille begynder at sætte sin lid til Alec, åbner han sig op for hende og de indser, at kærlighed kan opstå under de mest uventede omstændigheder. Producerat år 2018. Regissör: Jonathan Wright, Skådespelare: Corey Sevier, Genelle Williams, Ashley Williams.
21:55 
Kærlighedsbreve til jul
Da Hannahs kæreste slår op med hende få uger før jul, tager hun hjem for at få ro. Hun er skaber af datingappen, Perfect One, og føler nu, at hun må gentænke hele konceptet. Da hun ankommer til sin gamle hjemby, løber hun først ind i sin gymnasiekæreste Sam, som hun har undgået i årevis, før hun lader sig skrive op til byens årlige juletradition, hvor hver person får tildelt en hemmelig penneven. De sukkersøde breve ankommer én efter én og Hannah begynder at tro, at han muligvis er hendes eneste ene. Men hvem er han?. Producerat år 2018. Regissör: Siobhan Devine, Skådespelare: Niall Matter, William Vaughan, Sarah Drew.
23:40 
Hvem dræbte skønheden?
Deadly Sins. Drengepigen og skønhedsdronningen, Sheila Jo Harris fra Nevada, flytter til en ny by for at fortsætte sin karriere i skønhedskonkurrencerne. Den 18-årige er knap flyttet ind i sin nye lejlighed, før hun findes brutalt myrdet. Säsong 1. Del 6 av 6.
00:40 
Hvor ondskab bor
The Horror I Don't Remember. Sherry kunne ikke enes med sin lillebror, Brian, men hun havde ikke ventet, hun ville miste alt. Nu frygter hun, han vil afslutte, hvad han startede for 26 år siden. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2016.
01:45 
Pamela Smart: An American Murder Mystery [Repris]
An Affair To Die for. Politiet opdager, at Pam Smart har en affære med mandens 15-årige morder, Billy Flynn. Hun anholdes for planlægning af mordet. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
02:45 
Caribbean Life [Repris]
Raising a Family on St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 10 av 14. Producerat år 2018.
03:15 
Caribbean Life [Repris]
Time to Relax on Roatan. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 11 av 14. Producerat år 2018.
03:40 
Caribbean Life [Repris]
A Flip Flop Island for Flip Flop People. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 12 av 14. Producerat år 2018.
04:05 
Caribbean Life [Repris]
Sun and Serenity on Utila. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 13 av 14. Producerat år 2018.
04:30 
Caribbean Life [Repris]
Taking the Family to Turks and Caicos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 14 av 14. Producerat år 2018.
04:55 
Caribbean Life [Repris]
Trading Business Suits for Bathing Suits. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 03/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 1 av 14.
05:20 (06:00)
My Lottery Dream Home [Repris]
Family Friendly Dream Home. De fleste drømmer om, at vinde den helt store lottogevinst - og for dem der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser, pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk der for nyligt har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt fantastisk hjem. 07/12 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4 av 12. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se