Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Property Brothers [Repris]
Raun & Jasprit. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 07/06 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2011.
07:00 
House Hunters Renovation [Repris]
Building a Future Together. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. 06/06 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 11. Producerat år 2019.
07:50 
House Hunters Renovation
Finding Her House and Her Voice. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. Säsong 17. Del 12. Producerat år 2019.
08:40 
Property Brothers
Sarah & Scott. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2011.
09:45 
Stjerner i trøjen [Repris]
Fire kompagnisoldater er tilbage. De bliver sendt ud på en sidste, men stor mission: Operation Mona. Separatistbevægelsen De Røgede Ål har stjålet vigtigt krigsmateriel, der skal tilbageerobres. For at snige sig ubemærket ind på fjenden, skal kompagnisoldaterne luftlandsættes med faldskærm. Men De Røgede Ål ligger på lur, og soldaterne står pludselig midt i en gidseltagning. De skal undslippe fjendtligt territorie og finde vej til obersten og kaptajnen. Den kompagnisoldat, der kommer først, vinder ’Stjerner i trøjen’. ,. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2020.
10:45 
Jaget vildt - Kendte på flugt
Panik, overmod og fadæser dominerer hos parrene, som snart har klaret sig gennem halvdelen af flugten. De er konstant på vagt og gør alt, hvad de kan for at undgå at lægge spor. Men chokbølger rammer Katerina og Ophelia, når efterforskerne strammer nettet om dem, og deres udspekulerede planer lider et gevaldigt knæk. Samtidig får savnet til familierne derhjemme Mark og Patrik til at begå fatale fejltrin, mens Philine og Bendtner flygter over hals og hoved i Hornbæk. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2021.
11:50 
Special Victims Unit [Repris]
Imposter. SVU vælger at arbejde på en risikabel sag, hvor en svindler, der udgiver sig for at skulle rekruttere nye studerende til et college, udnytter de potentielt nye studerendes mødre til at have sex med ham. 06/06 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2016.
12:50 
Special Victims Unit
Heightened Emotions. En kvindelig atlet, der prøver at komme til OL, påstår hun er blevet voldtaget. Men offentliggørelsen af sagen kan true hendes olympiske fremtid og afsløre chokerende detaljer om hendes personlige liv, der viser sig at være et beskidt et af slagsen. Säsong 18. Del 4. Producerat år 2016.
13:50 
CSI: NY [Repris]
Green piece. En terrorgruppe, der kæmper for miljøet, placerer en bombe hjemme ved en mand og hans datter bliver dræbt. Det viser sig dog, at datteren selv var medlem af terrorgruppen. Imens overvejer Danny at fri til Lindsay igen. 06/06 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 17. Producerat år 2009.
14:55 
CSI: NY
Point of no return. Laboratoriet gør en grusom opdagelse, da de undersøger et lig og Stella beslutter sig for at lægge en fælde for de tyve, der har stjålet den sjældne græske mønt. Säsong 5. Del 18. Producerat år 2009.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Miami confidential. En kvinde bliver dræbt I et laboratorium, hvor der fremstilles metamfetamin. Det viser sig, at hun var en kilde og CSI opdager, at hun havde et forhold med en gift narkohandler og at hun var gravid. 06/06 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2007.
17:05 
CSI: Miami
Raising cain. Moren til Horatios barn bliver en hovedmistænkt i mordet på hendes mand. Hun kommer også under mistanke, da vidnet i sønnens retssag pludselig forsvinder, inden hun kan udtale sig. Säsong 6. Del 13. Producerat år 2007.
18:10 
Vejens helte [Repris]
En seriekollision i Hammarby-tunnelen sender Pelle ræsende til stedet. Flere tilskadekomne er på stedet, og der er travlt med at sikre, at der kommer hjælp, og redningspersonalet kan arbejde sikkert. I Dalarna bjærger Magnus et udbrændt mobilhome. 06/06 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 10. Producerat år 2018.
19:05 
Vejens helte
Redningsmanden Reine bliver vidne til en ulykke i den modsatte kørselsretning og er nødsaget til hurtigt at vende om med fokus på at redde liv. I Dalarna bliver Puttes tålmodighed sat på prøve, da han skal redde en bus, der er skredet i grøften. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2018.
20:00 
Vanvidsbilisterne
I Midt- og Vestjylland er de hårdt plaget af for høj hastighed på deres mange lange og lige landeveje. Det bliver også tydeligt, da en motorcykel passerer videobilen i høj fart, men da politiet vil bringe motorcyklen til standsning, stikker den af. På Holbæk Motorvejen bliver Thomas og en kollega fra Københavns Vestegns Politi overhalet indenom af en Honda, der både kører for stærkt og hasarderet, og da de får kontakt til føreren, er det tydeligt, at han også er påvirket. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2022.
21:00 
Forbrydelser der rystede Danmark
Mia-sagen - del 2. Mia Skadhauge Stevns mystiske forsvinden bliver massivt dækket af landsdækkende medier og mange danskere er dybt berørte af sagen. To 36-årige mænd, en elektriker og en tømrer, er anholdt, og samtidig leder politiet fortsat efter Mia. Nordjyllands Politi har aktioner i Flauenskjold, ved en genbrugsplads, et forbrændingsanlæg og ved to skovområder. Pressefotograf Rene Schütze får et tip, der fører ham til Dronninglund Storskov, hvor han kommer helt tæt på politiets arbejde. Alt tyder på, at politiet har fundet Mia. Men beskeden om hvor og hvordan, efterlader stærke reaktioner især i det nordjyske område. Journalist Linette K. Jespersen får tilsendt retsbogen fra en dom, elektrikeren er blevet idømt 12 år forinden. Og det hun læser, får det til at løbe koldt ned ad ryggen på hende. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2022.
22:05 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
På en landevej ved Silkeborg spotter politiets videomotorcykel en modkørende motorcyklist, der kører vanvittigt stærkt. I regnvejr og dårligt føre kører en bilist alt for stærkt på Fynske Motorvej og nægter at standse for politiet. Føreren af en BMV forsøger at forklare, hvorfor han kører for stærkt, og så må flere motorcykelbetjente efter en bilist, der stikker af ned ad en skovvej i Nordjylland. 06/06 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2022.
23:10 
Indsatslederne [Repris]
Indsatsledere fra politi og brand og en akutlæge bliver alle sendt til en alvorlig trafikulykke i Hillerød. Deres samarbejde på stedet kan være forskellen mellem liv og død. En personbil og et bjergningskøretøj fra Falck er kørt frontalt ind i hinanden med høj fart. En brand i en garage i Kolding er ved at sprede sig til et parcelhus, så indsatslederen fra brand dirigerer brandfolkene i en kamp mod usynlige flammer. En højgravid kvinde er væltet på cykel, så akutlægen Michael haster dertil for at hjælpe både kvinden og hendes ufødte barn. Når ambulance og lægebil mødes, udgør de tilsammen en intensivafdeling på hjul. 06/06 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2021.
00:10 
Criminal Minds
The bond. Holdet søger efter et motiv og en mulig mistænkt, da mordofre bliver fundet på tankstation toiletter langs hovedvejene nær sydstatsbyerne Chattanooga og Birmingham. Säsong 11. Del 13. Producerat år 2015.
01:25 
Nogen ved noget om Emilie Meng [Repris]
Et besøg hos en vognmand i Slagelse får Bo og Jesper til at spærre øjnene op, da han pludselig fortæller, hvordan Emilie Meng blev dræbt. En viden, der har været hemmeligholdt af politiet også overfor familien. Undersøgelsen om Peter Madsen fortsætter, og de to journalister får fat i den bog, vidnet hævder, Peter Madsen har læst op af i fængslet. Og så venter endnu en overraskelse i en efterladt skurvogn, hvor Peter Madsen skulle have klargjort sine raketter, kun 15 kilometer fra det sted, Emilies lig blev fundet. ,. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2021.
02:25 
Property Brothers [Repris]
Sarah & Scott. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 07/06 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2011.
03:40 
Still A Mystery [Repris]
Charmed by a Killer. En lukket sag betyder ikke altid, sandheden kom frem. Interviews med politi og familiemedlemmer og nyhedsoptagelser bruges sammen med beviserne til at fremlægge nye teorier. 07/06 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 28. Producerat år 2020.
04:40 (05:50)
Still A Mystery
My Brother's Keeper. En lukket sag betyder ikke altid, sandheden kom frem. Interviews med politi og familiemedlemmer og nyhedsoptagelser bruges sammen med beviserne til at fremlægge nye teorier. Säsong 5. Del 29. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se https://casinoutansvensklicens.net/

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå