Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mom [Repris]
Smitten Kitten and a Tiny Boo-Boo Error. Bonnie og Adam fortryder, at de tilbragte deres første bryllupsdag sammen med Marjorie og hendes nye fyr. Jills forsøg på en god gerning bliver til et moralsk dilemma. 26/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2020.
06:20 
Mom
Tang and a Safe Space for Everybody. Bonnie ser fortiden i øjnene, da hun får forbindelse til en gammel flamme, Rod. Imens går Tammy frivilligt i gang med at ombygge køkkenet, så det er mere tilgængeligt for Adam. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2020.
06:45 
House Hunters
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 180. Del 1. Producerat år 2020.
07:10 
Property Brothers: Forever Home
Build the Love Together. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 5. Del 9. Producerat år 2019.
07:55 
CSI: Miami [Repris]
Double jeopardy. En mand kommer for retten, mistænkt for mordet på sin kone, til trods for at hendes lig aldrig er blevet fundet. Juryen frifinder ham, men kort efter frifindelsen dukker liget op i en fiskerbåds net. Horatio er nu fast besluttet på at få sendt manden bag tremmer. Horatio får mistanke om at manden har begået et såkaldt øvelsesmord, for at forberede sig på at myrde sin kone. Efterforskningen viser også at mordet på konen kan skyldes racisme. 29/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2015.
08:40 
CSI: Miami [Repris]
Driven. Tre maskerede mænd udplyndrer kvinder på et spabad i Coconut Grove. Et af ofrene bliver skudt ned, da hun gør modstand med en peberspray. Da Horatio ankommer til gerningsstedet opdager han, at Marisol er blandt de øvrige kvinder, som er blevet såret under overfaldet. Efterforskningen tager fart, da det viser sig, at den skyldige nu er begyndt at bryde ind i kvinders hjem. Horatio og Marisol træffer en overraskende beslutning. 30/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 19. Producerat år 2015.
09:35 
CSI: Miami [Repris]
Free fall. CSI-holdet må opklare, hvem der står bag mordforsøgene på et ungt par, der er blevet løsladt fra fængslet. Parret var blevet massemediernes kæledækker, men de må snart konstatere, at ikke alle ønsker at stryge dem med hårene. Calleigh må indstille sig på at arbejde sammen med sin ekskæreste for at opklare sagen. 31/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 20. Producerat år 2015.
10:35 
CSI: Miami [Repris]
Dead air. CSI-holdet forsøger at finde frem til en kvinde, der er blevet kidnappet og er kommet til at ringe til et forkert nummer fra sin mobiltelefon. For at kunne lokalisere kvinden må man først finde ud af, hvem hun i virkeligheden forsøgte at ringe til. Marisol må træffe en vanskelig beslutning, og Horatio støtter hende. Natalia bliver overrasket, da Ryan anmoder Delko om tilladelse til at invitere hende ud. 31/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 21. Producerat år 2015.
11:45 
Team Pedersen [Repris]
Natascha og Nicki plejer forfængeligheden med et rutinebesøg hos botox-klinikken. Efterfølgende får Liva overtalt Nicki til en sjælden papfar-datter-shoppingtur, hvor de skal på jagt efter verdens bedste julegave til Natascha. Endelig slår Natascha dørene op til fødselsdagsfest på bodegaen sammen med sin mor og mormor. Men det er en dag med blandede følelser, da det lille værtshus samtidig er lukningstruet. 01/04 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2022.
12:15 
Junior
En genial forsker beslutter sig for at bruge sig selv som forsøgskanin, da hans lovende projekt ser ud til at blive standset. Hans ven, der er gynækolog, hjælper ham med at gennemføre eksperimentet, som skal afbrydes igen efter kort tid. Men eksperimentets indvirkning på forskeren er ikke kun fysisk. Følelsesmæssigt ændrer han sig også og er nu fast besluttet på at han vil være mor, eller rettere - far. Producerat år 1994. Regissör: Ivan Reitman, Skådespelare: Emma Thompson, Frank Langella, Danny DeVito, Arnold Schwarzenegger.
14:45 
Yesterday
Jack Malik er en almindelig, ukendt sangskriver. En dag opdager han, at han er den eneste i verden, der kan huske The Beatles. Han bliver berømt, da han lancerer deres sange som sine egne – men risikerer at miste den eneste, der har elsket ham og troet på ham altid. Inden døren til hans gamle liv lukkes helt, må Jack beslutte, om det eneste, han har brug for, er kærlighed. Producerat år 2019. Regissör: Danny Boyle, Skådespelare: Meera Syal, Ed Sheeran, Kate McKinnon, Himesh Patel, Lily James.
17:15 
Grænsevagterne - Sverige
I Malmø standser Stefan en bil med hvalpe i lasten. Ved nærmere efterforskning stemmer intet, og der er mistanke om alvorlig hundesmugling. Tomas skoler en ung mand, der smugler alkohol. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2022.
18:15 
Langt fra landsholdet [Repris]
Alt ender i kaos, når holdet bliver kastet ud i at samle et telt med øredøvende techno i ørerne. Lars har nemlig fundet ud af, at de skal øve at kommunikere uden ord. Og så finder drengene ud af, hvor meget bedre de egentlig er blevet, når de får revanche mod det allerførste hold, de tabte til. Derudover kommer de helt store følelser på bordet, når holdet er på hyttetur og begynder at sætte ord på, hvor stor en oplevelse det har været for dem at blive sat sammen. 01/04 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2022.
19:05 
Øen VIP [Repris]
Med kun tre dage tilbage på øen har deltagerne pludseligt travlt med at nå de sidste ting, de gerne vil lave. Med godt styr på mad og ild har deltagerne rig mulighed til at reflektere over, hvad de har fået ud af deres ø-eventyr, og hvordan det påvirker synet på livet derhjemme. 01/04 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2022.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado må køre mod færgen ved Sjællands Odde, da personalet har problemer med en passager. Kasper er taget ud med laser for at måle fart og der er flere, der kører alt for stærkt i byen. I Marysville rykker Danielle og hendes kollegaer ud til en alvorlig melding. En mand har taget en overdosis og den sag ender med at udvikle sig i adskillige retninger. I Esbjerg må Kenneth have fat i to cyklister, der kører mod færdselsretningen. 31/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 28. Del 7. Producerat år 2022.
21:00 
LIMA - Indsatsledere i aktion [Repris]
Den tidligere uro- og narkobetjent Claus får brug for al sin nordjyske stædighed, da en mand stikker af efter et trafikuheld - for der er måske en særlig grund til, at manden ikke vil tale med politiet. Michael bliver kaldt ud til en ustabil og narkopåvirket mand med en pistol, og så driver en mand til søs på et paddelboard. 29/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2022.
22:05 
Forbrydelser der rystede Danmark [Repris]
Skyderiet i Field’s - del 1. En sommerdag i 2022 trådte en 22-årig mand ind i storcenteret Field’s bevæbnet med en riffel. Mens politifolk, ambulancereddere og journalister skyndte sig mod Amager, skød gerningsmanden vildt omkring sig indenfor. I løbet af 16 skæbnesvangre minutter dræbte han tre mennesker og sårede syv. Mange hundrede nåede ud - men med ar på sjælen. 12 personer fanget midt i begivenhederne står nu frem og fortæller deres historier. Nogle tog afsked med deres kære, andre reddede hinanden. Og så var der dem, der stod ansigt til ansigt med gerningsmanden og måtte bede for deres liv. 30/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2023.
23:05 
Grænsevagterne - Sverige [Repris]
I Malmø standser Stefan en bil med hvalpe i lasten. Ved nærmere efterforskning stemmer intet, og der er mistanke om alvorlig hundesmugling. Tomas skoler en ung mand, der smugler alkohol. 02/04 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2022.
00:05 
Sicario 2: Soldado
Narkotikakrigen kender ingen regler. Og siden kartellerne er begyndt at smugle terrorister over grænsen til USA, tyer FBI-agenten Matt Graver også selv til mere ekstreme metoder. En af disse er samarbejdet med den mystiske lejemorder Alejandro, som har en helt personlig vendetta mod kartellerne. Alejandros familie blev slået ihjel af en af narkobaronerne, og som hævn kidnapper Alejandro hans datter. Men kidnapningen har ingenlunde den ønskede effekt, og snart må Matt og Alejandro sætte spørgsmålstegn ved alt, hvad de kæmper for. Producerat år 2018. Regissör: Stefano Sollima, Skådespelare: Isabela Moner, Jeffrey Donovan, Catherine Keener, Benicio Del Toro, Josh Brolin.
02:55 
Special Victims Unit [Repris]
Thought criminal. En undercover-aktion med fokus omkring en berømt fotograf giver holdet begrundet mistanke, men de har svært ved at finder beviserne, der kan få manden dømt. 02/04 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 23.
03:55 
Hvor ondskab bor
He Was My Hero and a Monster. Som barn idolisererede Daniel Rolle sin far, Donald, indtil Donalds raseri fik alle til at lide. Da det til sidst førte til mord, skal Daniel beslutte, om han stadig elsker sin far nok til at tigge en jury om ikke at slå ham ihjel. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2020.
04:55 (05:35)
House Hunters [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 02/04 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 180. Del 1. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå