Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters [Repris]
Type A Wife vs. Laid-Back Husband in Minnesota. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 179. Del 9.
06:40 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
The Future Looks Bright. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 28/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 4. Producerat år 2019.
07:25 
House Hunters Renovation [Repris]
Midwest Meets West Coast Reno. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. 27/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 10. Producerat år 2018.
08:10 
House Hunters Renovation
So Long Mom, Hello DIY. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. Säsong 13. Del 11. Producerat år 2018.
09:00 
Property Brothers: Forever Home
Beach Dream House. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2019.
10:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Empty Lot to Home Sweet Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 27/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2018.
11:05 
Mother & Daughter Renovate
The Half Million Dollar House. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2018.
12:05 
Special Victims Unit [Repris]
Gambler's fallacy. Rollins besøger en illegal spilleklub, hvor hun bliver genkendt af en af medarbejderne. Hun indgår derefter en lyssky handel med klubbens managere, men hun opfylder ikke sin del af aftalen til deres tilfredshed, og inden længe bliver Benson og Tutuola opmærksomme på den vanskelige situation. 27/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 17.
13:05 
Special Victims Unit
Criminal stories. En klummeskribent fra en avis får fuld adgang til enhedens efterforskning af voldtægten på en muslimsk kvinde, men han slår snart fast, at voldtægtsanklagen er falsk. Kvinden bliver derefter selv udsat for efterforskning, mens Benson frygter at en voldtægtsmand går fri. Säsong 15. Del 18.
14:05 
CSI: NY [Repris]
The ride-in. Mac tager ud til et hus, hvor Noah Hubler er blevet fundet død på en stor bunke penge. Men den helt store overraskelse venter i Noahs baghave, hvor de finder en ark fuld af både dyr og mennesker, der alle venter på den store syndflod, der er på vej. 28/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 17.
15:05 
CSI: NY
A daze of wine and roaches. Mac, Stella og Hawkes befinder sig til en fest, hvor temaet er "Den franske revoluton", men det er ikke kun for fornøjelsens skyld. Imens efterforsker Danny og Lindsay mordet på en prominent chef. Säsong 3. Del 19.
16:10 
CSI: Miami [Repris]
Collision. En kvinde bliver dræbt, da hendes bil rammer en mur. Da Horatio ankommer til stedet, finder han liget af en mand i bilens bagagerum. Efterforskningen afslører, at en anden bil var involveret i ulykken, samt at en halskæde til fire millioner dollars er blevet stjålet fra gerningsstedet. I laboratoriet bliver der kastet lys over Natalias hemmelighedsfulde fortid, da Horatio beder hende om at hjælpe til under efterforskningen. 27/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2015.
17:15 
CSI: Miami
Double jeopardy. En mand kommer for retten, mistænkt for mordet på sin kone, til trods for at hendes lig aldrig er blevet fundet. Juryen frifinder ham, men kort efter frifindelsen dukker liget op i en fiskerbåds net. Horatio er nu fast besluttet på at få sendt manden bag tremmer. Horatio får mistanke om at manden har begået et såkaldt øvelsesmord, for at forberede sig på at myrde sin kone. Efterforskningen viser også at mordet på konen kan skyldes racisme. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2015.
18:15 
Vejens helte [Repris]
Der er et voldsomt sammenstød mellem en lastbil og flere personbiler på Essingeleden. Ved E4 er to biler forulykket. Der er sket et trafikuheld i Hammarbytunnelen, og det viser sig, at der er børn i den ene bil. En fuldt lastet bil forulykker på Årstalänken. 27/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2018.
19:05 
Vejens helte
Thomas bliver indkaldt til en voldsom ulykke mellem en personbil og en lastbil på Essingeleden. En lastbil sidder fast under en bro. På Kymlingelänken er der et voldsomt sammenstød. En bil er klemt mellem to lastbiler på E4. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2018.
20:00 
LIMA - Indsatsledere i aktion
Den tidligere uro- og narkobetjent Claus får brug for al sin nordjyske stædighed, da en mand stikker af efter et trafikuheld - for der er måske en særlig grund til, at manden ikke vil tale med politiet. Michael bliver kaldt ud til en ustabil og narkopåvirket mand med en pistol, og så driver en mand til søs på et paddelboard. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2022.
21:00 
Langt fra landsholdet
Alt ender i kaos, når holdet bliver kastet ud i at samle et telt med øredøvende techno i ørerne. Lars har nemlig fundet ud af, at de skal øve at kommunikere uden ord. Og så finder drengene ud af, hvor meget bedre de egentlig er blevet, når de får revanche mod det allerførste hold, de tabte til. Derudover kommer de helt store følelser på bordet, når holdet er på hyttetur og begynder at sætte ord på, hvor stor en oplevelse det har været for dem at blive sat sammen. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2022.
22:05 
Hells Angels - storhed og fald [Repris]
Medlemmerne af verdens største rockerklub stikker hinanden, og grundlæggeren af Hells Angels i Danmark, Jønke, bliver smidt ud af klubben. Højtstående medlemmer går over til fjenden og indvandrerbanderne får deres plads i det kriminelle hierarki. En helt ny og udfordrende virkelighed, som giver politiet mulighed for at få hemmelige agenter og meddelere i klubben i både Danmark og USA. 26/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
23:10 
Kin
Elijah er lidt af en rod, og hans far kæmper med at holde styr på knægten. Det bliver ikke bedre, da hans storebror Jimmy bliver prøveløsladt, for Jimmy sidder i gæld til en lokal gangster, og snart er de to brødre begge rodet ind i noget snavs. Så falder Elijah over noget mystisk: Et meget kraftfuldt våben, der helt åbenlyst ikke er fra denne verden. Snart er brødrene på flugt fra både gangstere og mystiske agenter, der vil have fat i våbnet. Producerat år 2018. Regissör: Josh Baker, Jonathan Baker, Skådespelare: Dennis Quaid, Zoe Kravitz, Carrie Coon, James Franco, Jack Reynor, Myles Truitt.
01:25 
CSI: NY [Repris]
A daze of wine and roaches. Mac, Stella og Hawkes befinder sig til en fest, hvor temaet er "Den franske revoluton", men det er ikke kun for fornøjelsens skyld. Imens efterforsker Danny og Lindsay mordet på en prominent chef. 28/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 19.
02:35 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Beach Dream House. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 28/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2019.
03:35 
CSI: NY [Repris]
Sleight out of hand. En berømt tryllekunstner planlægger tre dødsensfarlige stunts, der skal udføres over tre aftener. Men da to af hans assistenter dør under mystiske omstændigheder i løbet af de to første aftener, må holdet prøve at løse gåden, før et tredje offer må betale prisen. 28/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 18.
04:35 (05:45)
Hvor ondskab bor
He Got Into My Soul. Christian Fuhr får en livstidsdom, og hans kæreste Ammie Turos mener, at han er uskyldig. Men da hun opdager, at han er skyldig, erstattes hendes overbevisning med usikkerhed, og hun spekulerer på, om hendes liv havde været i fare hele tiden. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå