Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters
Indecisive in Chicago. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 179. Del 4.
06:35 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
A Bit of Vegas Glam. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 23/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2018.
07:25 
House Hunters Renovation [Repris]
A Renovation For Two, Please. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. 22/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 7. Producerat år 2018.
08:10 
House Hunters Renovation
A Mini Horse and a Mega Reno. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. Säsong 13. Del 8. Producerat år 2018.
08:55 
Property Brothers: Forever Home
Go With the Flow. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2019.
09:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Small House, Big Problems. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 22/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2017.
11:00 
Mother & Daughter Renovate
Bugging Out on Budget. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2017.
12:00 
Special Victims Unit [Repris]
Jersey breakdown. En bortløben teenager bliver fundet mishandlet og voldtaget nær en park, og sagen fører politiet til en stripklub i New Jersey, som har forbindelse til en efterforskning om menneskehandel. Klubbens ejer har imidlertid gode forbindelser, og da politiet i staten ikke samarbejder med Barba, får han mistanke om korruption. 22/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 12.
13:00 
Special Victims Unit
Wednesday's child. Politiet leder efter en forsvundet, adfærdsvanskelig dreng, der har brug for insulin. Inden længe bliver drengen set i selskab med et par kriminelle, som har en fortid med misbrug og børnepornografi. Bensons karriereforløb kommer ud af kurs som følge af en personlig sag. Säsong 15. Del 14.
14:05 
CSI: NY [Repris]
The lying game. Drabet på en draq quuen viser at være forbundet til en gammel voldtægtssag. I en anden mordsag viser det sig, at to af de mistænkte har brugt et firma, der skaffede dem et falsk alibi. 23/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 14.
15:00 
CSI: NY
Some buried bones. En indbrudstyv bliver pludselig mistænkt for mord, da han bliver taget på fersk gerning. Og så kigger Mac og Hawkes nærmere på en sag om en studerende, der for nyligt var blevet optaget i et hemmeligt broderskab. Säsong 3. Del 15.
16:05 
CSI: Miami [Repris]
Fade out. En død mand bliver fundet hængende i en løkke, som er fastgjort til en hængebro. Begge hans øjne er skudt ud, og et joker kort bliver fundet i hans lomme. Horatio tror at der er tale om et mafiamord. Efterforskningen viser, at offeret drev fem af de mest hotte klubber i South Beach, og at pistolen, der dræbte ham, også har været brugt under et andet mafiarelateret mord. Ryan kommer ud for et biluheld, som følge af sin synsskade. 22/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2015.
17:10 
CSI: Miami
Skeletons. Walter Resden, den mistænkte seriemorder, der undveg Horatio for 11 år siden i New York og endnu en gang for nylig i Miami, vender tilbage. Horatio bliver chokeret, da han opdager, at Resden nu er sammen med datteren af et af hans ofre. Jagten på Resden bliver indledt, da liget af en mand bliver fundet under en volleyballkamp. En husnøgle bliver fundet i offerets hals. På laboratoriet frygter Natalia, at Delko har gjort hende gravid. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2015.
18:10 
Vejens helte [Repris]
Der har været et uheld i tæt tåge på Årstalänken og Benny ankommer til stedet. Under arbejdet med ulykken, sker der et kraftigt sammenstød i modsat kørselsretning. Berra møder en formodet spritbilist i E4 og Christoffer støder på problemer i Högdalen. 22/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2018.
19:05 
Vejens helte
Et voldsomt sammenstød sker på E4, og Nico og Berra tilkaldes. Soffan tager ud til Hammarbytunnelen, hvor tre biler er stødt sammen, og der er frygt for kvæstelser. Tedberger Ted rykker ud, da en lastbil sætter sig fast, og Berra hjælper en bilist, der har mistet sit hjul. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2018.
20:00 
Fanget på Politiets kamera
Under en eftersættelse af en sort BMW ved Grindsted kommer hastigheden over svimlende 250 km/t på landevejene, og videobilen bliver presset til det yderste for at hænge på vanvidsbilisten. På Helsingørmotorvejen chikanerer en sort Golf videobilen uden at vide, at det er Politiet, han lægger sig ud med. På Fyn udnytter en bilist muligheden for at komme hurtigt frem på motorvejen, da den lægger sig i slipstrømmen på en ambulance med udrykning. Og på Tåsinge kører en gammel kending af Politiet alt for stærkt. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2021.
21:00 
Øen VIP
Oliver har gennem alle dagene været fast besluttet på at fange en pelikan til aftensmad, men hans besættelse får alvorlige konsekvenser. Deltagerne begynder at kunne se slutningen på deres ophold. Derfor er det nu de skal i gang med at udforske øen, hvis de vil se andet end deres egen lille strand. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2022.
22:05 
Langt fra landsholdet [Repris]
Drengene har endnu ikke vundet en kamp. De går nu i benhård træning, hvor de både bliver smadret igennem i amerikansk fodbold og øver kontra i et trampolinland. Bølgerne går højt hos Bubber, der har set sig sur på et par medspillere, fordi de aldrig afleverer til ham. Og så afslører Emil en helt ny og langt mindre cool side af sig selv, når trampolinerne skal indtages. 21/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2022.
23:10 
Team Pedersen
Nicki håber på at blive Danmarks nye speedway-landstræner, men føler sig på udebane, når han for første gang i sit liv skal til en ’rigtig’ jobsamtale. Derhjemme forsøger Natascha og børnene at bevare julefreden, mens juletræet pyntes på trods af Nickis OCD-lignede forbi for glimmer på gulvet. Døtrene Liva og Mikkeline giver den gas på TikTok og går viralt hen over natten. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2022.
23:45 
Hells Angels - storhed og fald [Repris]
Medlemmerne af verdens største rockerklub stikker hinanden, og grundlæggeren af Hells Angels i Danmark, Jønke, bliver smidt ud af klubben. Højtstående medlemmer går over til fjenden og indvandrerbanderne får deres plads i det kriminelle hierarki. En helt ny og udfordrende virkelighed, som giver politiet mulighed for at få hemmelige agenter og meddelere i klubben i både Danmark og USA. 22/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
00:50 
CSI: NY [Repris]
Some buried bones. En indbrudstyv bliver pludselig mistænkt for mord, da han bliver taget på fersk gerning. Og så kigger Mac og Hawkes nærmere på en sag om en studerende, der for nyligt var blevet optaget i et hemmeligt broderskab. 23/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 15.
01:55 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Go With the Flow. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 23/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2019.
02:55 
Hvor ondskab bor [Repris]
He Pretends to Be Human. Da Kelly Pletcher hørte, hvad hendes tidligere mand Wayne Adam Ford bar i lommen, mens hun overgav sig til politiet, blev hun forfærdet og væmmet - men ikke overrasket. Den virkelige overraskelse var, at hun formåede at flygte, før hun blev et af hans ofre. 23/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2020.
04:00 
Special Victims Unit
Betrayal's climax. En teenagepiges forældre rapporterer, at deres datter er blevet kidnappet, og pigens kæreste bliver anholdt, da han nægter at samarbejde med politiet. Benson bliver officielt taget i ed som enhedens nye overbetjent. Säsong 15. Del 13.
05:10 (05:40)
House Hunters [Repris]
Indecisive in Chicago. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 23/03 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 179. Del 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå