Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Miracle House to Forever Home. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 08/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2019.
07:05 
House Hunters Renovation [Repris]
Bigger Family, Bigger Kitchen. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. 08/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 3. Producerat år 2016.
07:50 
House Hunters Renovation
Old Charm, New Home. Boligkøbere besøger potentielle boliger og vælger et ud til at forvandle til deres drømmehjem. Derefter renoverer og dekorerer de deres nye hjem og forvandler det til perfektion. Säsong 11. Del 4. Producerat år 2016.
08:40 
Property Brothers: Forever Home
Hammer, Hammer, Pedal, Pedal. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
09:35 
Grænsevagterne - Sverige [Repris]
På Arlanda modtager Alex et tip om en mand, der opfører sig mistænkeligt og muligvis er en smugler. Mimmi og Olivia får en livlig overraskelse, da de åbner en ildelugtende taske. 08/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 14.
10:45 
Indsatslederne
Indsatsledere fra politi og brand og en akutlæge bliver alle sendt til en alvorlig trafikulykke i Hillerød. Deres samarbejde på stedet kan være forskellen mellem liv og død. En personbil og et bjergningskøretøj fra Falck er kørt frontalt ind i hinanden med høj fart. En brand i en garage i Kolding er ved at sprede sig til et parcelhus, så indsatslederen fra brand dirigerer brandfolkene i en kamp mod usynlige flammer. En højgravid kvinde er væltet på cykel, så akutlægen Michael haster dertil for at hjælpe både kvinden og hendes ufødte barn. Når ambulance og lægebil mødes, udgør de tilsammen en intensivafdeling på hjul. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2021.
11:50 
Special Victims Unit [Repris]
Lost traveller. Efterforskningen af sagen om en roma-dreng, som er forsvundet undervejs hjem fra skole, vanskeliggøres af det forhold, at hans samfund nærer dyb mistro til fremmede, ikke mindst politiet. Da efterforskerne retter mistanken mod en nabo, skaber det store konflikter i det tæt sammenknyttede roma-samfund. 08/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 9.
12:50 
Special Victims Unit
Official story. Topchefen for et privat foretagende, der arbejder for hæren, bliver fundet voldtaget og bedøvet efter en konfrontation med demonstranter. Da efterforskningen skrider frem viser det sig, at sagen trækker spor tilbage til et komplot i Irak. Säsong 13. Del 12.
13:55 
CSI: NY [Repris]
Manhattan manhunt. Horatio ankommer fra Miamo sammen med Mac, for at hjælpe holdet med at finde frem til en farlig forbryder, der har kidnappet en ung pige. 09/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7.
14:55 
CSI: NY
Bad beat. Fire mænd sidder og spiller poker i en lejlighed, da en af dem fanges i at snyde og smides ud. Et øjeblik senere ringer det på døren og da en af spillerne kigger ud gennem dørspionen, står han ansigt til ansigt med et haglgevær. Säsong 2. Del 8.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Pro per. En kvinde myrdes under en fest, da en mand åbner ild mod gæsterne fra en speedbåd. Da en tidligere straffet bliver arresteret, agerer han sin egen advokat og det skal snart vise sig, at han er mere snedig end som så!. Det hele besværliggøres, da Horatio beskytter det vigtigste vidne i sagen til ikke at stå frem. 08/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2.
17:05 
CSI: Miami
Under the influence. Horatio og hans team bliver sat på en sag, hvor en ung kvinde bliver skubbet ud foran en bus. Alexx finder en stødplet efter en hånd på kvindens ryg og inden længe er hendes kæreste, Jay Seaver, under mistanke. Da en af hans kollegaer bliver fundet myrdet, kommer det frem, at en sindssyg kvinde er ude efter Jay. Men passer det?. Säsong 3. Del 3.
18:10 
Vejens helte [Repris]
En bil brænder på E4 og Pelle fra vejassistancen skynder sig dertil. Redderen Charles reparerer en bus på motorvejen ved Nacka. En bil er kørt ind i en dam ved E4 og samtidig med at redningsaktionen er i gang, sker der endnu et uheld. 08/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
19:05 
Vejens helte
En fuldlæsset kontanttransport er blevet standet, og Gojan skal bjærge bilen og alle pengene. Redningsmanden Denny er involveret i en ulykke, hvor en elg er blevet ramt. På Södermalm er en Porsche kørt ind i en stolpe. En chokeret kvinde har tabt et hjul midt på E4'eren. Säsong 1. Del 3.
20:00 
Team Pedersen
Den 45-årige speedwaykører Nicki har taget kæresten Natascha med på træningsferie til Dubai før starten på den sæson, der meget vel kan blive Nickis sidste. Hjemme på den familieejede bodega i Nivå mødes Natascha med sin bramfrie mor, mormor og datteren Liva for at varme op til deres nært forestående rejse til Polen, hvor de skal se Nicki køre sæsonens første hjemmebaneløb. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2022.
20:30 
Team Pedersen
Med svigerfamilien på slæb er Nicki rejst til Polen for at køre sæsonens første hjemmebaneløb. Før det hele går løs, er der dog tid til sightseeing for hele familien, og Nicki må kæmpe for at holde fokus, mens de fire generationer af kvinder sætter gang i gaderne i Gdansk. Efterfølgende står den på en afgørende test af en ny motor før morgendagens vigtige løb. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2022.
21:05 
Øen VIP
Der er lagt op til vilde og voldsomme eventyr, når otte kendte danskere giver sig i kast med deres livs udfordring. I 14 dage skal de prøve at overleve på en øde ø i Stillehavet med kun de mest basale hjælpemidler til deres rådighed. De når ikke at være på øen i mange minutter, før den første deltager kommer til skade. Og så er de i en konstant kamp mod uret, da de helst skal finde et godt sted at overnatte før solen går ned og de vilde dyr kommer frem. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2022.
22:10 
Langt fra landsholdet [Repris]
Ti kendte mænd, der har det til fælles, at de aldrig har rørt en håndbold, skal i dag til deres første træning. Det går ganske som ventet helt forfærdeligt dårligt, når Chief 1 starter med at få bolden i hovedet og ingen rigtigt kan gribe noget som helst. Og for at få afklaret, hvor dårlige vores nye håndboldspillere er, så bliver de allerede på dag ét kastet ud i en kamp mod “Danmarks dårligste hold”. 07/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2022.
23:15 
Criminal Minds [Repris]
Broken. Holdet rejser til Austin, Texas for at hjælpe til i en sag, hvor en række mordofre alle har fået indstillet deres armbåndsure ens. 09/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 15. Producerat år 2012.
00:15 
Criminal Minds
Carbon copy. Holdet rykker til Philadelphia med lynets hast da 'The Replicator' laver sin første fejl!. Säsong 8. Del 16. Producerat år 2012.
01:25 
Virkelighedens Rejsehold [Repris]
13 år efter den 41-årige kvinde er blevet dræbt i Aalborg modtager politiet en yderst interessant henvendelse. Poul B. Andersen fra Rejseholdet er i Aalborg og ser straks nærmere på henvendelsen. Imens er Bent Isager-Nielsen rykket op i hierarkiet og er nu blevet chef i Rejseholdet. Og i Helsingør er Kurt Kragh gået i gang med at se nærmere på pistolen, der er brugt til at skyde direktøren. Det er ikke så ligetil, indtil han får fat på Jørgen Johansen fra Københavns Politi. ,. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2021.
02:30 
CSI: NY [Repris]
Bad beat. Fire mænd sidder og spiller poker i en lejlighed, da en af dem fanges i at snyde og smides ud. Et øjeblik senere ringer det på døren og da en af spillerne kigger ud gennem dørspionen, står han ansigt til ansigt med et haglgevær. 09/02 år 2023 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8.
03:40 
Hvor ondskab bor [Repris]
Momma Made Me Help. Hvis din nærmeste var den skinbarlige djævel, ville du så få øje på tegnene?. Denne serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Nogen vælger at vende det blinde øje til de blodige beviser, andre ser den grufulde sandhed i øjnene. ,. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2020.
05:20 (05:50)
House Hunters [Repris]
Best Little Doghouse in Texas. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 176. Del 10.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå