Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Property Brothers [Repris]
Parker and Francesca. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 05/10 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2012.
06:45 
Property Brothers
Caitlin and Steve. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2012.
07:35 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. 05/10 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 3. Producerat år 2012.
08:50 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Säsong 19. Del 4. Producerat år 2012.
10:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Duplex Remodel is Double the Trouble. Karen og Mina prøver at gøre en trang toetagers lejlighed til et familiehjem. Ideerne kommer let, men at holde sig indenfor budgettet bliver en stor udfordring. 05/10 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2016.
11:05 
Mother & Daughter Renovate
New Clients in the Countryside. Mina og Karen rejser ud af byen for at renovere et hus. Det er et stort hus, men det føles trangt, og køberne vil gerne have, at det skal blive mere åbent. Klarer de opgaven? Og er køberne tilfredse?. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2016.
12:05 
Special Victims Unit [Repris]
Florida. Benson sætter sin karriere på højkant for at beskytte sin nyfundne halvbror, der er på flugt grundet voldtægtsanklager. Men en efterforskning af hans fortid afslører endnu flere familiehemmeligheder, og beviserne hober sig op imod ham. 05/10 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 19.
13:10 
Special Victims Unit
Pretend. En teenagedreng er død under en tilsyneladende indstuderet Extreme fighting-kamp. Det mærkelige er, at han kæmpede mod hans bedste ven. Episoden er blevet filmet, men da et uventet vidne træder frem under retssagen, bliver efterforskningen imidlertid sendt i en helt ny og chokerende retning. Säsong 8. Del 21.
14:10 
CSI: NY [Repris]
Second chances. Da CSI-holdet finder liget af en tidligere narkoman i en gyde, opdager de hurtigt, at han har været offer for en forbrydelse. Og hvad vigtigere er, så har han også tegnet en stor livsforsikring, som kunne være et motiv. 06/10 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 11.
15:15 
CSI: NY
Criminal justice. Efterforskningen af et brutalt knivstikkeri tager en overraskende drejning, da holdet opdager, at noget af bevismaterialet på gerningsstedet er blevet plantet for at inkriminere en specifik person. Säsong 6. Del 12.
16:20 
CSI: Miami [Repris]
Count on me. Liget af en mand, som foretog meningsmålinger, bliver fundet i bagagerummet på en bil efter en vild biljagt. Beviserne tyder på at offeret blev forgiftet, men bilisten hævder at han er uskyldig. Efterforskningen fører til et forladt hus, hvor Ryan og Natalie ved et tilfælde får udløst en bombe, som eksploderer mens de stadig er inde i huset. 05/10 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 10. Producerat år 2010.
17:25 
CSI: Miami
Delko for the defense. En hjemløs mand bliver anklaget for mordet på en kendt millionøse og den tidligere CSI-mand Eric Delko assisterer mandens forsvarer ved at optræde som ekspertvidne under retssagen. Det bringer Delko på kollisionskurs med hans tidligere kolleger fra CSI. Efterforskningen viser, at den anklagede sov i offerets hus, og blev fundet oversprøjtet med hendes blod. Säsong 8. Del 11. Producerat år 2010.
18:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The monster isolation. Sheldon får Penny med som gæst i en 'Fun with Flags'-episode, og hun overtaler ham til at tage med til hendes skoles opsætning af Omstigning til Paradis. Raj bliver ked af det, da Lucy helt uventet går, mens de er ude sammen. 05/10 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 17. Producerat år 2012.
18:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The contractual obligation implementation. Raj og Lucy mødes på et bibliotek, hvor de sender sms'er med hinanden. På Howards gamle skole prøver drengene at overbevise pigerne om, at de skal gå efter en videnskabelig karriere, men pigerne vil hellere til Disneyland og klædes ud som prinsesser. 05/10 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 18. Producerat år 2012.
19:10 
The Big Bang Theory
The closet reconfiguration. Sheldon rydder op i Howard og Bernadettes klædeskab og finder et uåbnet brev, som Howards far sendte til ham, da Howard blev 18. Howard er dog ikke sikker på, at han har lyst til at læse det. Penny og Leonard beslutter sig for at spise en meget formel middag, i stedet for at bestille fast food. Säsong 6. Del 19. Producerat år 2012.
19:35 
The Big Bang Theory
The tenure turbulence. Rivaliseringen mellem drengene blusser op, da en professorstilling bliver ledig. De indlede en charmekampagne på ansættelsesudvalget. Et af medlemmerne er Mrs Davies fra personaleafdelingen, som Sheldon tidligere har krydset klinger med. Säsong 6. Del 20. Producerat år 2012.
20:00 
Jaget vildt - Kendte på flugt
Breinholt og Riising er glade for at kunne starte flugten på første klasse. De har ingen anelse om, hvor tæt efterforskerne er på dem. Panikken spreder sig hos Rikke og Lisbeth, da de opdager, at de selv har dummet sig gevaldigt. Mascha og Troels kæmper stadig med at finde vej uden GPS. Og Rasmus og Martin finder ud af, hvor afhængige de er af fremmedes hjælp, hvis de skal kunne holde sig i skjul. Säsong 3. Del 2.
21:00 
Gennem Grand Canyon - Det vildeste eventyr
Deltagerne er nu nået over halvvejs. De næste to dage kan både isolationen i Grand Canyon og Colorado-flodens kraft mærkes endnu dybere. Ved sidekløften, Blacktail Canyon, rammer den larmende stilhed alle, men der går ikke længe før flodens rapids kalder igen. Specter og Bedrock Rapid skal overvindes, og da deltagerne snart kan se frem til at møde Colorado-flodens allerstørste, er det også tid til at prøve at svømme i en rapid. Men efter at Jesper, Andreas og Anne-Marie et kommet gennem de vilde bølger, er det ved at gå helt galt for Lise…. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2022.
22:05 
True Love - Danmark
En parøvelse, der handler om at trække vejret sammen, får meget forskellige outputs for parrene. Mens nogle par er helt ude af sync, kommer især Nicoline og Marcus tættere på hinanden. Nicolai bliver konfronteret med det at være ærlig, som han vægter meget højt i både sin relation til Josefine og sin måde at leve sit liv på. Er han ærlig overfor Josefine, og er han ærlig overfor sig selv?. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2022.
23:10 
Grænseløst forelsket [Repris]
Phillip og Samanthas skal giftes. Men kan Samantha gennemføre, nu hvor det gælder? I Sverige er det blevet jul, og Josh oplever sne for første gang. Parret skal til julefrokost hos den skeptiske familie. I Uganda er der krise. Robin kan ikke slappe af og Charity er ved at give op. Og så skal Poul Erik og Regila i gang med at tabe sig, så de kan passe bryllupstøjet. 04/10 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7.
00:20 
The Five-Year Engagement
Violet og Tom er forlovede og drømmer om at blive gift. Men karrieremæssige udfordringer, forskellige familiebegivenheder og et utal af uforudsete hændelser bliver ved med at spænde ben for deres store planer. Da Violet får et job i Michigan, siger Tom sit job op og flytter med hende. Men jo bedre det går for Violet og hendes karriere, jo dårligere går det for Tom. Og pludselig synes planerne om det perfekte bryllup fjernere end nogensinde før. Regissör: Nicholas Stoller, Skådespelare: Emily Blunt, Chris Pratt, Jason Segel.
03:05 
Property Brothers [Repris]
Parker and Francesca. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 06/10 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2012.
04:10 
Special Victims Unit
Burned. Stabler og Benson tager hver sit parti i sagen om kvinden Valerie Sennet, der anklager sin mand Miles, som har forladt hende, for at have brudt ind i hendes hjem og have voldtaget hende. Miles er ikke kendt af politiet, og da Valerie nægter at lade sin datter, Tessa, vidne i sagen, bliver Miles løsladt. Benson er dog fortsat overbevist om, at Miles er farlig, mens Stabler tror, at Valerie blot vil hævne sig på Miles, som snart er hendes eksmand. Säsong 8. Del 11.
05:15 (05:50)
House Hunters
Seeking in Cincy. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 140. Del 2. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå