Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Keeping the Adventure Alive in Ecuador. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 07/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 137. Del 5. Producerat år 2019.
06:25 
Property Brothers [Repris]
Jessica & Jason. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 09/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2011.
07:15 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Tre bilinteresserede og meget kompetente forvoksede drenge udgør Top Gear-teamet. ,. Säsong 14. Del 7.
08:10 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Tre bilinteresserede og meget kompetente forvoksede drenge udgør Top Gear-teamet. 09/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 6. Producerat år 2009.
09:50 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Townhome of Trouble. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 09/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2019.
10:50 
Mother & Daughter Renovate
Old Doors, New Wall. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2019.
11:55 
Special Victims Unit [Repris]
Law & Order: Special Victims Unit. Fin og Phoebe har travlt med bryllupsplanlægningen, mens Benson og Rollins forsøger at hjælpe en enlig mor, som er blevet udsat for traficking. 09/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 16. Producerat år 2020.
12:55 
Special Victims Unit
Birthright. Sæson seks af den amerikanske krimiserie åbner, da efterforskningen af et kidnapningsforsøg på en seksårig pige afdækker en fertilitetslæges plan om at stjæle fostre. Desuden giver sagen startskuddet til en kamp om forældreret mellem pigens biologiske mor, og så kvinden som har født hende. Säsong 6. Del 1.
14:00 
CSI: NY [Repris]
Happily never after. En berygtet hotelejer, der var kendt for sin strenge attitude, bliver fundet død under en isskulptur. I en anden sag, hvor en kvinde har navnet Wendy skrevet henover brystet, begynder holdet at se flere ligheder med bogen Peter Pan. 10/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 12.
15:00 
CSI: NY
All in the family. CSI undersøger mordet på en dommer fra familieretten, der havde massevis af fjender. Imens bryder Dannys nabo, Ricki, ind og stjæler hans pistol, da hun vil opsøge den gerningsmand, der var skyld i hendes søns død. Säsong 4. Del 13.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Deep freeze. En tidligere professionel quarterback bliver myrdet, men efterforskningen afslører, at personen, der forsøgte at slå ham ihjel ikke var den samme, der gav dødsstødet. 09/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2007.
17:05 
CSI: Miami
Sunblock. En mand bliver myrdet under en solformørkelse. Men da en anden person bliver dræbt i sit hjem, begynder Horatio at tro, at der muligvis er en seriemorder på spil, som slår til om natten. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2007.
18:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The cornhusker vortex. Leonard, som gerne vil charme sig ind blandt Pennys venner, som alle elsker football, får et lynkursus i sportsgrenen af Sheldon. Raj bliver rasende, da Wolowitz skørtejægeri medfører tabet af hans højt elskede patang-drage. 09/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2009.
18:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The guitarist amplification. Leonard og Pennys første store skænderi tvinger Sheldon til at mægle mellem dem. Et af Sheldons barndomstraumer gør det umuligt for ham at overhøre højrøstede skænderier. 09/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2009.
18:55 
The Big Bang Theory
The adhesive duck deficiency. Mens hele banden er til ørkenen for at overvære Leonids meteorregn, må Sheldon spille helt efter, at Penny er gledet i badekarret og har vredet sin skulder af led. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2009.
19:30 
The Big Bang Theory
The vengeance formulation. Barry Kripke gør grin med Sheldon under hans indlæg på National Public Radiostationen. Det skulle han ikke have gjodt. Wolowitz får hjælp af en fantasi-udgave af skuespillerinden, Katee Sackhoff, da Bernadette presser ham til at svare på, hvor deres forhold er på vej hen. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2009.
20:00 
Politijagt
En mand opfører sig meget mistænkeligt. Kasper finder våben i mandens bil og begynder at optrevle hans mange løgne. Thomas har travlt med at stoppe en slåskamp og med at jagte indbrudstyve, og så stopper Vlado og Bo en mand, der er meget ærlig omkring sit hashforbrug. Säsong 26. Del 3. Producerat år 2021.
21:00 
Mordet på massageklinikken
Tidligere drabschef Jens Møller har fået adgang til den sag, hvor Leila Virtanen vidnede mod den tidligere Vesterbrogangster Snotten og sin tidligere udlejer. Efter at have læst dommen føler Jens Møller sig ikke overbevist om, at Udlejeren har talt helt sandt om sit forhold til hverken Leila eller Snotten. Han må på besøg hos Udlejeren igen. Jens Møller vil samtidig også tale med Udlejeren om det faktum, at der er brugbart dna i drabssagen. Leilas datter Jessica kommer et stort skridt nærmere mod at finde ud af, hvem hendes mor var, da Jens Møller har sat et møde op mellem hende og Leilas veninde. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2021.
21:35 
Mordet på massageklinikken
Det er ved at være tid til, at tidligere drabschef Jens Møller skal fortælle Jessica, hvad han har fundet ud af om drabet på hendes mor, Leila Virtanen. Jens Møller prøver en sidste gang at få Gambleren i tale, og så får han endelig hul igennem til Jessicas bror, Cristo. Hvad ved han om drabet på sin og Jessicas mor? Kan han komme med nye spor i sagen? Og kan Jessica få lukket døren til det mørkeste kapitel i sit liv, når hun sammen med Jens Møller er tilbage på gerningsstedet?. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2021.
22:10 
Alt du elsker
Jonas savner Sara og begynder at tvivle på sin ideologi. Sara og Jonas aftaler at tage en kop kaffe for at snakke om tingene, men et billede fra mødet med Telefax-banden skaber nye udfordringer for Jonas. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2022.
22:35 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
En kold decemberdag må videobilen køre stærkt på Storebæltsbroen for at følge med og foretage målinger på en hvid Mazda. På motorvejen nord for Herning er der to BMW’er, der kører alt for hurtigt, og under en natlig patrulje spotter videobilen en hollandsk indregistreret Audi, der også bevæger sig langt over den tilladte hastighed. Og på Køge Bugt Motorvejen eftersætter videobilen en Ford Mondeo, men da den ihærdigt forsøger at stikke af fra politiet, må vagtcentralen koordinere flere patruljer frem. 09/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 5.
23:30 
Født den 4. juli
Den unge Ron Kovic er en vaskeægte amerikaner med alt hvad det indebærer. Han melder sig derfor frivilligt til Vietnam-krigen for at tjene sit land. Men han vender tilbage som en vred og bitter veteran, der er dømt til at leve resten af sine dage i en kørestol. Ikke alene er Kovic forandret – det land, han vender tilbage til, har også ændret sig. Nu tager Kovic kampen op på ny. Men denne gang kæmper han for sig selv og de tusinder af andre i samme situation som ham. Regissör: Oliver Stone, Skådespelare: Caroline Kava, Josh Evans, Raymond J. Barry, Tom Cruise.
02:50 
Special Victims Unit [Repris]
Law & Order: Special Victims Unit. Rollins er nødt til at genåbne en gammel sag, da et barn, der endte i ungdomsforvaring, løslades, da han fyldte 18. 10/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 14. Producerat år 2020.
03:50 
Still a Mystery [Repris]
Targeted in the Night. En lukket sag betyder ikke altid, sandheden kom frem. Interviews med politi og familiemedlemmer og nyhedsoptagelser bruges sammen med beviserne til at fremlægge nye teorier. 10/08 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 23. Producerat år 2020.
04:55 
House Hunters International [Repris]
Business or Pleasure in Los Cabos. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 137. Del 6. Producerat år 2019.
05:30 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Starting a New Life in Bali. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 137. Del 7. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå