Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Cuenca Decide. Et par står over for valget mellem ægte charme eller moderne bekvemmelighed i Ecuador. ,. Säsong 117. Del 6. Producerat år 2018.
06:20 
Property Brothers: Forever Home
Everyone's Welcome. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2019.
07:10 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid. 25/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 26. Del 2. Producerat år 2018.
08:20 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid. ,. Säsong 26. Del 3. Producerat år 2018.
09:35 
Ambulancen - Norge [Repris]
Berith og Ørjan rykker ud til en kvinde, der er faldet og slået sig hårdt i sit eget hjem. Hun har omfattende skader, der udarter sig på vej til hospitalet. Traumeteamet på Haukeland Hospital står klar, når de kommer. 25/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2018.
10:10 
Ambulancen - Norge [Repris]
En kvinde på et seminar i byen reagerer pludselig efter at have indtaget nogle nødder – men kvinden er ikke klar over, at hun er allergisk over for nødder. Georg og Eirik henter en hjertepatient, som ankommer med ambulance. 25/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2018.
10:50 
Ambulancen - Norge
Gerry og Berith må skynde sig ud til en engelsk turist, der får for høj puls, da han er på vej ombord på flyet. Ørjan og Maria skal hjælpe en kvinde med mistanke om sepsis. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2018.
11:20 
Ambulancen - Norge
Bente og Petter kører en mand, der skal til genoptræning efter en alvorlig trafikulykke. Eirik og Georg rykker ud til en mand, der er blevet rigtig dårlig på arbejdet. Säsong 1. Del 15. Producerat år 2018.
11:55 
CSI: Miami
Deadline. Josh Dalton, en ung, fremadstormende reporter fra avisen Miami Sun, bliver vidne til drabet på en ven i Miamis narkodistrikt. Horatio mistænker Josh for at vide mere, end han fortæller. Da en kvindelig journalist fra samme avis bliver fundet myrdet i bagagerummet i sin bil, tyder beviserne på, at Josh har løjet. C.S.I. bliver nu viklet ind i sensationsjournalistikkens verden, og de må indse, at det ikke altid er sandheden, som sælger flest aviser. Säsong 2. Del 19. Producerat år 2003.
13:00 
Cykling: Giro d'Italia - optakt
Vi varmer op til dagens etape i Giro d'Italia. Säsong 2022. Del 18. Producerat år 2022.
13:45 
Cykel
Cykling: Giro d'Italia (m). 18. etape, Borgo Valsugana - Treviso. Producerat år 2022.
17:00 
Cykling: Giro d'Italia - nedtakt
Dagens etape vendes i studiet af vores værter og eksperter. Säsong 2022. Del 18. Producerat år 2022.
18:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The brain bowl incubation. Et forsøg med at kombinere Amy og Sheldons gener går så godt, at Sheldon nu mener, at det er på høje tid, at de formerer sig. Raj er glad for sin nye kæreste, men ikke begejstret for at skulle fortælle, hvad hun lever af. 25/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2017.
18:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The geology elevation. Bert fra geologiafdelingen vinder den prestigefyldte 'MacArthur Genius Grant', mens Sheldon kæmper med at holde jalousien tilbage. 25/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 9. Producerat år 2017.
18:45 
The Big Bang Theory
The property division collision. Leonard og Sheldon deler deres ejendele op, hvilket ikke går stille for sig. Stuart spørger, om han kan bo hos Howard og Bernadette. Säsong 10. Del 10. Producerat år 2017.
19:05 
The Big Bang Theory
The birthday synchronicity. Amys ønske om at tilbringe en aften med Sheldon på sin fødselsdag, bliver spoleret af Bernadette. Säsong 10. Del 11. Producerat år 2017.
19:30 
The Big Bang Theory
The holiday summation. Vennerne fortæller, hvad de hver især har lavet i deres ferie. Et uskyldigt juletræ ender med at skabe strid mellem Leonard og Penny. Säsong 10. Del 12. Producerat år 2017.
20:00 
Medina: Hele min historie [Repris]
Kollapset. Stress, angst og bombetrusler får Medina til at kollapse foran en fyldt Plæne i Tivoli. Men efter besvimelsen går hun på scenen igen, båret igennem af sine totalt dedikerede fans. De betyder sindssygt meget for hende. Desværre er der også en ganske lille promille, hvor fascinationen kammer over, og en fan bliver til stalker. Vi får historien om Medinas første stalker, og om hvordan hun aldrig kan føle sig sikker noget sted. 22/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2022.
20:30 
Medina: Hele min historie
Min kærlighed. Medina og Malo møder hinanden til et bryllup og der er hurtigt kærlighed i luften. Medina skriver ’Til den lyse morgen’ som handler om deres forelskelse. Lykken forstyrres af en ny stalker, som bryder ind i deres hus og ligger i deres seng, da de kommer hjem. Medina får ekstremt meget stress i kroppen og det truer det lille barn, som hun har i maven. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2022.
21:05 
Overlev ødemarken - Kaukasus
Målstregen kan så småt skimtes i det fjerne, og snart venter mad, vin, en rigtig seng - og ikke mindst vand, sæbe og rent tøj - vores seks hårdt prøvede ekspeditionsdeltagere. Det store kaukasiske eventyr nærmer sig afslutningen, og det er tid til at tage afsked med ødemarken og reflektere over, hvad man tager med sig hjem fra mødet med den store natur. Men først skal turens allersidste stigning besejres i bagende sol, og den viser sig at være en hårdere omgang end forventet. Säsong 1. Del 8.
22:15 
Gangster Squad
Året er 1949 og gangsteren Mickey Cohen har indtaget Los Angeles. Her styrer han de kriminelle og har købt både politi og retsinstans. Én mand kan dog ikke købes. Sergent John O'Mara, veteran fra anden verdenskrig, vil bare gerne leve et fredfyldt liv, men indser, at det ikke kommer til at ske, så længe Cohen huserer i Los Angeles. Han takker derfor ja, da Politimester William Parker beder ham stille et hold, der kan få bugt med Cohen. Fire nøje udvalgte betjente og Jerry Wooters, også veteran og én O'Mara før har betroet sit liv til. Producerat år 2013. Regissör: Ruben Fleischer, Skådespelare: Ryan Gosling, Nick Nolte, Josh Brolin, Sean Penn, Holt McCallany.
00:35 
Den falske mig [Repris]
Jagten på personen, der de sidste 10 år har plaget Natacha og udgivet sig for at være hende på sociale medier, fortsætter. I jagten på at afsløre gerningspersonen bliver Natacha hypnotiseret. Under hypnosen dukker et navn fra Natachas fortid op, der måske kan få brikkerne til at falde på plads. Men et besøg hos en tidligere samarbejdspartner giver Natacha en chokerende oplysning om hendes digitale dobbeltgænger, der får sagen til endnu engang at tage en uventet drejning. 25/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2022.
01:20 
Cop Out
Los Angeles-betjenten Jimmy får stjålet et sjældent baseballkort fra 1952. Los Angeles-betjenten Jimmy får stjålet et sjældent baseballkort fra 1952, som skulle have finansieret hans datters bryllup. Oven i købet er Jimmys makker, Paul, ved at gå ud af sit gode skind, fordi han er overbevist om, at hans kone er ham utro. Producerat år 2010. Regissör: Kevin Smith, Skådespelare: Juan Carlos Hernández, Cory Fernandez, Tracy Morgan, Bruce Willis.
03:40 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Everyone's Welcome. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 26/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2019.
04:50 (05:55)
CSI: Miami [Repris]
Witness to murder. En diamantmægler, som bar for to millioner dollars ædelsten på sig, bliver dræbt, da hans bil bliver påkørt, og han stiger ud for at tale med modparten i uheldet. Det eneste vidne til drabet er en udviklingshæmmet mand, som siger, at morderen hedder Colton. I udkanten af en by efterforsker Speedle og Delko en teenagepiges dødsfald, efter at hun er blevet fundet på en rasteplads med brækket hals. Da liget skal transporteres til Miami, forsvinder det!. ,. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2003.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå