Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Miracle House to Forever Home. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 16/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2019.
06:50 
Property Brothers: Forever Home
Hammer, Hammer, Pedal, Pedal. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
07:35 
Top Gear: Specials
Vi ser tilbage på de største eventyr og bedste højdepunkter fra sæson 23-25 af ’Top Gear’ i selskab med Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid!. Säsong 25. Del 2.
08:35 
MasterChef Australia [Repris]
Episode 60. En gruppe amatørkokke fra hele Australien dyster gennem en række udfordringer om at blive kåret som MasterChef og vinde præmien på AUD 250.000. 13/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 60. Producerat år 2019.
09:55 
MasterChef Australia
Episode 61. En gruppe amatørkokke fra hele Australien dyster gennem en række udfordringer om at blive kåret som MasterChef og vinde præmien på AUD 250.000. Säsong 11. Del 61. Producerat år 2019.
12:05 
Strøgvagterne [Repris]
Der er blevet begået tyveri i en butik på Strøget, og det kræver et nøje koordineret samarbejde, når vagterne Magnus og Jeppe skal finde frem til gerningsmanden. Michael har tilbageholdt to georgiske mænd for tyveri, men da politiet lader vente på sig, bliver hans tålmodighed sat på stor prøve. En herreløs hund er blevet fundet, og Kristian forsøger at finde ejeren, mens Anders fanger en gammel kending - en kvinde, som er blevet taget utallige gange for butikstyveri. Og endelig tilbageholder Michael to unge kvinder, som ikke lige har fået betalt for en creme …. 09/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4.
13:05 
Strøgvagterne
Vagterne Anders og Michael tilbageholder en mand for tyveri, men da politiet er tre timer om at komme frem, ender gerningsmanden med at miste tålmodigheden. Anders er også på udkig efter to regnjakketyve, og han ender med en dobbelt sagsbehandling midt på Rådhuspladsen. Jeppe har som indsatsleder en kompliceret dag, idet en mand har stjålet en parfume - men også mandens jakke vækker mistanke. Og endelig går jagten gennem indre bys gader, når Jeppe og Oliver forsøger at fange først den ene - og så den anden tyv. Säsong 1. Del 5.
14:05 
CSI: NY [Repris]
What you see is what you see. Detektiv Taylor bliver pludselig et vidne i en sag, da et skyderi bryder løs imens han spiser morgenmad. 10/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 23.
15:05 
CSI: NY
Summer in the city. Da en dygtig og kendt klatrer falder ned fra Empire State Building, sætter Taylor og Hawks sig for at undersøge sagen nærmere. Et andet sted i byen må Bonasera og Messer opklare et mystisk dødsfald. Säsong 2. Del 1.
16:15 
CSI: Miami [Repris]
Blood brotherss. Horatio efterforsker mordet på en fotomodel, som med fuldt overlæg blev kørt ned af en flugtbilist uden for sit hotel i Miami. Da beviserne bringer ham på sporet af en mistænkt, viser det sig, at bureaukrati på regeringsniveau uventet sætter hindringer i vejen for efterforskningen. Horatio og Yelina beslutter at se deres følelser for hinanden i øjnene. 13/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2003.
17:20 
CSI: Miami
Death grip. Da en ung tennisstjerne bliver bortført fra sit soveværelse, bringer efterforskningen Horatio og hans team ud til kanalerne, hvor armen fra en pige er blevet fundet i maven på en alligator. Delko tilkalder nu hjælp fra sin gamle college-kammerat Jeff Corwin, som er alligatorekspert. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2003.
18:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The earthworm reverberation. Amy inviterer Dave hjem til middag. Sheldon har fået en melodi på hjernen. Howard og Raj opsporer deres bands eneste fan. 14/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 10.
18:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The opening night excitation. Gutterne forbereder sig til premieren på den seneste Star Wars-film, mens Sheldon planlægger noget særligt til Amys fødselsdag. 15/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 11.
19:15 
The Big Bang Theory
The sales call sublimation. Leonard besøger en psykolog, for at hjælpe Penny med at sælge medicin til hende, men de får meget mere, end de regnede med. Steward flytter ud af Howards hus, og i mellemtiden samarbejder Sheldon og Raj om en astronomisk opdagelse. Säsong 9. Del 12.
19:35 
The Big Bang Theory
The empathy optimization. Efter at hele banden er blevet 'misbrugt' af en syg Sheldon, planlægger de en weekend væk fra ham. Säsong 9. Del 13.
20:00 
Overlev ødemarken - Kaukasus [Repris]
De seks ekspeditionsdeltagere er nu dybt inde i de kaukasiske bjerge, i en egn som er hjemsted for ikke mindre end to forskellige bjørnearter. Alle er trætte, situationen er anspændt, og pludselig får gruppen uventet selskab - og ikke af den behagelige slags. Samtidig byder dagens etape på ekstremt vanskeligt og farligt terræn, og Jakob må affinde sig med at stå ansigt til ansigt med sin egen dødsangst. 14/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
21:00 
Everest
Den 10. maj 1996 er der usædvanligt mange hold bjergbestigere, der har sat sig for at nå den højeste tinde i verden, Mount Everest. Gennem de seneste fem år har professionelle bjergbestigere sat oplevelsen i system. Men succesen spænder også ben for dem, for der opstår flaskehalse ved særligt svære passager, og ventetiden i streng frost og hård blæst nedkøler og udmatter bjergbestigerne med øget risiko for, at noget kan gå galt. Dagen gryer under en klar himmel. Alt er perfekt til den sidste opstigning. Men afgørende liner er ikke lagt ud. Depoterne med ilt ligger ikke rigtigt, deltagerne ignorerer svaghedstegn for at nå deres ambition. I den tynde luft træffer selv erfarne bjergbestigere ikke altid den rette beslutning - og så rammer stormen. Producerat år 2015. Regissör: Baltasar Kormákur, Skådespelare: Robin Wright, Vanessa Kirby, Elizabeth Debicki, Sam Worthington, Emily Watson, Jason Clarke, Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Josh Brolin.
23:45 
Sabotage
John ‘Breacher’ Wharton er en hårdhudet øverstkommanderende for en gruppe elitesoldater, der i smug planlægger at røve et narkokartels hovedkvarter i forbindelse med en mission. Deres plan går dog ikke helt som ventet, da en mystisk drabsmand begynder at livkidere agenterne én efter én. Producerat år 2014. Regissör: David Ayer, Skådespelare: Sam Worthington, Josh Holloway, Terrence Howard, Olivia Williams, Arnold Schwarzenegger.
02:10 
CSI: NY [Repris]
Summer in the city. Da en dygtig og kendt klatrer falder ned fra Empire State Building, sætter Taylor og Hawks sig for at undersøge sagen nærmere. Et andet sted i byen må Bonasera og Messer opklare et mystisk dødsfald. 16/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1.
03:20 
Hvor ondskab bor [Repris]
I Still Love My Daddy. Da Deborah Brashers far, Robert, vender tilbage fra fængslet og får forbindelse til hende igen, bliver hun straks en fars pige. Da han pludselig forsvinder igen, får Deborah at vide, at han er på flugt fra politiet på grund af en lille forbrydelse, og kort tid efter begår han selvmord. I 20 år kæmper hun for at forstå, hvad der skete, men hverken hun eller politiet aner, at han havde levet et hemmeligt dobbeltliv som seriemorder. 16/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 16.
04:25 
Hvor ondskab bor
He Was Born Evil. Pårørende til mordere taler ud om det at være tæt på ondskaben selv. Hver episode går i dybden med de pårørendes følelser og syn på dét, der ødelagdes. Säsong 6. Del 17.
05:25 (06:00)
House Hunters International [Repris]
Fresh Start in Uvita, Costa Rica. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 116. Del 11. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå