Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
House Fishing in St. Croix. Et par fra Texas har levet i en rejsetrailer i to år for at få råd til deres ø-drømmehjem. ,. Säsong 117. Del 1. Producerat år 2018.
06:25 
Property Brothers: Forever Home
Rescued Into a Forever Home. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
07:30 
Top Gear: Specials [Repris]
Vi ser tilbage på de største eventyr og bedste højdepunkter fra sæson 23-25 af ’Top Gear’ i selskab med Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid!. 17/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 25. Del 3.
08:50 
Top Gear: Specials
Vi ser tilbage på de største eventyr og bedste højdepunkter fra sæson 23-25 af ’Top Gear’ i selskab med Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid!. Säsong 25. Del 4.
10:10 
Ambulancen - Norge
Ambulancearbejderne Grete og Monica rykker ud til en lille dreng på under to år, som har haft et anfald. Det er altid ekstra skræmmende, når nødsituationen gælder små børn. Maria og Ørjan får en udrykning til en mand, der har ondt i brystet. Det viser sig, at han har et igangværende hjerteanfald, og nu tæller alle minutter, hvis de skal redde hans liv. Maria har arbejdet i ambulancetjenesten i otte år, men det er første gang, hun har oplevet et hjerteanfald. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
10:50 
Ambulancen - Norge
Gerry og Petter har nattevagt og henter en bevidstløs ung kvinde uden for et hotel. Richard og Monica bruger humor i mødet med patienten. Maria og Cecilie rykker ud til en kvinde, der er faldet om hos en købmand. Er det hjertestop? Cecilie finder chokolade ved siden af kvinden og kommer hurtigt frem til svaret. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
11:30 
Cykling: Giro d'Italia - optakt
Vi varmer op til dagens etape i Giro d'Italia. Säsong 2022. Del 11. Producerat år 2022.
12:20 
Cykel
Cykling: Giro d'Italia (m). 11. etape, Santarcangelo di Romagna - Reggio Emilia. Producerat år 2022.
17:00 
Cykling: Giro d'Italia - nedtakt
Dagens etape vendes i studiet af vores værter og eksperter. Säsong 2022. Del 11. Producerat år 2022.
18:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The valentino submergence. Sheldon og Amy er værter på en direkte Valentines-udsendelse, "Fun with Flags". 17/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 15.
18:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The positive negative reaction. Bernadette er gravid, men Howards reaktion er ikke just, hvad hun havde forventet. 17/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 16.
18:45 
The Big Bang Theory
The celebration experimentation. Sheldon har altid hadet fødselsdage - grundet mange uheldige oplevelser i barndommen. Så vennerne forsøger at holde den bedste fødselsdagsfest nogensinde for ham. Säsong 9. Del 17.
19:10 
The Big Bang Theory
The application deterioration. Leonard, Sheldon og Howard forsøger at få patent på en opfindelse, men opdager, at universitetet ejer en stor del af patentet i forvejen. Säsong 9. Del 18.
19:30 
The Big Bang Theory
The solder excursion diversion. Amy køber en bærbar computer til Sheldon, men bliver chorkeret over en sandhed om ham, der fører med. Imens afsløres Leonard og Howard af Raj, da de prøver at lyve for deres koner. Säsong 9. Del 19.
20:00 
Politijagt
Thomas kommer ud til et chokeret pizzabud, der har fået stukket en pistol i maven af en røver, der løb med alle hans penge. Peter må tage pladerne af en håndværkerbil, og Vlado møder en bilist der kører bil, selv om det er flere år siden han fik taget sit kørekort. Säsong 24. Del 9. Producerat år 2021.
21:00 
Den falske mig
Ved hjælp af en lokkedue lykkes det at komme i kontakt med den falske Natacha, der i mere end 10 år har udgivet sig for at være den tidligere model Natacha Bækgaard Nielsen. Der er mistanke om, at gerningsmanden skal findes blandt Natachas nærmeste, men pludselig tager sagen en uventet drejning. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2022.
21:45 
Britta og de forsvundne millioner
Da den historiske svindel blev afsløret i slutningen af 2018, var der værdier for mindre end fire millioner kroner tilbage. I ‘Britta og de forsvundne millioner’ undersøges det, hvad der er sket med de resterende 113 millioner kroner. Med hjælp fra nogle af de personer, der var tættest på, søges der samtidig svar på, hvorfor en mormor fra Hvidovre endte som storsvindler, og hvordan svindlen kunne foregå i 25 år, før den blev opdaget. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2021.
22:50 
Politijagt [Repris]
Thomas bliver kaldt ud til et skyderi mod en butik. Nogen har skudt ind gennem ruden og politiet skal finde ud af hvem der har skudt, og hvilket våben, de har brugt. Peter er fanget på en bro, hvor broklappen er oppe, da en akut melding på radioen gør, at han skal afsted med det samme. Vlado stopper en mand, der gentagende gange har kørt så hurtigt, at han nu står til at miste kørekortet i seks måneder. 17/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 24. Del 8. Producerat år 2021.
23:45 
Gangster Squad
Året er 1949 og gangsteren Mickey Cohen har indtaget Los Angeles. Her styrer han de kriminelle og har købt både politi og retsinstans. Én mand kan dog ikke købes. Sergent John O'Mara, veteran fra anden verdenskrig, vil bare gerne leve et fredfyldt liv, men indser, at det ikke kommer til at ske, så længe Cohen huserer i Los Angeles. Han takker derfor ja, da Politimester William Parker beder ham stille et hold, der kan få bugt med Cohen. Fire nøje udvalgte betjente og Jerry Wooters, også veteran og én O'Mara før har betroet sit liv til. Producerat år 2013. Regissör: Ruben Fleischer, Skådespelare: Ryan Gosling, Nick Nolte, Josh Brolin, Sean Penn, Holt McCallany.
02:15 
Criminal Minds [Repris]
Conflicted. Holdet rejser til South Padre Island i Texas, hvor en seriemorder finder sine ofre blandt de unge, mandlige studenter som holder ferie på øen. Ofrene bliver voldtaget og myrdet, sandsynligvis af en mand og en kvinde, som arbejder sammen. Holdet fatter snart mistanke til en sky rengøringsassistent og en receptionist på et hotel. 18/05 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 20.
03:25 
Criminal Minds
A shade of gray. En pædofil seriemorder går efter børn anbragt uden for hjemmet. Sagen tager dog en uventet drejning, da analytikerne opdager, at et af mordene er blevet begået af en anden gerningsmand. Säsong 4. Del 21.
04:25 
CSI: Miami [Repris]
Grand prix. Horatio bliver mistænktsom, da en tankpasser bliver brændt ihjel under et racerløb. Umiddelbart efter at have tanket sit teams racerbil op bliver manden opslugt af usynlige flammer. Efterforskningen bringer C.S.I. -holdet ind den ekstremt konkurrenceprægede racerverden, hvor meget står på spil, og hvor de forskellige teams vil gøre alt for at vinde. ,. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2003.
05:25 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Downsizing in Stockholm. Et par drømmer om at leve et mere afslappet liv med deres unge søn i familievenlige Stockholm. ,. Säsong 117. Del 2. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå