Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Fostering an Upgrade. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. 18/01 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
07:00 
Property Brothers: Forever Home [Repris]
Suburban Vegas Upgrade. Jonathan og Drew Scott fra 'Property Brothers' er på mission for at forvandle helt almindelige ting til drømme. Scott-brødrene hjælper familier med at revidere deres skjulte perler ved at indfri hvert hjems fulde potentiale. De søger par, der allerede har slået sig ned, og som ønsker at ombygge deres hjem, så de passer til deres families behov, ønsker og drømme. Brødrene tager parrene med på en rundvisning i nyrenoverede hjem for at finde ud af, hvad de elsker, og de ting, de ikke kan leve uden. Med alt dette i tankerne bruger de 3D-grafik til at bringe hver families designdrømme til live - selvfølgelig inden for budgettet. ,. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
07:50 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 18/01 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 3. Producerat år 2011.
08:45 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 10/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 4. Producerat år 2011.
09:55 
MasterChef Australia [Repris]
Episode 38 - Team Challenge. Deltagerne er atter på tur på to af Melbournes bedste restauranter, hvilket får deltagerne helt op på kogepunktet. Et af holdene strammer skruen og risikerer at blive sendt hjem. 18/01 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 38. Producerat år 2018.
11:00 
MasterChef Australia
Episode 39 - Elimination "Chocolate Spinning Wheel". Fire kokke, der står til eliminering, dyster om at blive blandt de bedste ti. De drejer chokoladehjulet for at redde sig ingredienser i en udfordring med gæstedommer Kirsten Tibballs. Säsong 10. Del 39. Producerat år 2018.
12:05 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
Et stort cruiseskibe er lagt til i Københavns havn og da der er mange, der skal rejse hjem fra Københavns Lufthavn på samme tid, er en paniksituation under opsejling ved paskontrollen. Søren og Martin fra Brand og Redning må rykke ud til et fly, da en passager ombord har fået et ildebefindende. En bil er kørt ind i et hegn ind til Lufthavnens sikrede område og Security må bevogte ulykkesstedet. Og endelig må Charlotte og David skynde sig til terminal 2, da operationscenteret har spottet en stærk beruset kvinde, der ikke har en gyldig grund til at opholde sig i lufthavnen. 18/01 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
13:05 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
'Lufthavnens Beredskab' er atter på farten, for at holde Københavns Lufthavn sikker. Charlotte og David fra Security forsøger at hjælpe en meget beruset mand, der er blevet afvist fra sit fly mod Wien. Men da manden begynder at tage fat i Charlotte, ser de ingen anden udvej end at tage fat i ham og tilkalde politiet. Stig og Mikkel fra Brand og Redning bliver kaldt ud til en norsk kvinde og da hun har været besvimet og ukontaktbar, bliver en ambulance tilkaldt ude fra. Og så bliver Claus og Michael fra Security kaldt ud til en polsk mand, der har overnattet på lufthavnens område. Og det er ikke første gang at Security møder netop denne mand. 01/11 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
14:05 
CSI: NY [Repris]
The formula. En Grand Prix racerkører kommer alvorligt til skade, da hans bil eksploderer under et opvisningsrace. Han dør senere på hospitalet, og CSI-holdet undersøger, om nogen har pillet ved bilen, for at få den til at eksplodere, og om ulykken i virkeligheden var et mord. 18/01 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 15.
15:10 
CSI: NY [Repris]
Pot of gold. To journalister bliver dræbt, mens de graver i en sag om svindel med guld, og holdet efterforsker sagen for at finde ud af, hvem der står bag. 03/11 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 17.
16:15 
CSI: Miami [Repris]
Chip/tuck. En plastikkirurg bliver smidt i en stor havefræser på en ejendom tilhørende en kvinde, som er blevet afhængig af plastkirurgi. Efterforskningen bliver personlig for Horatio, da han opdager at Ron Saris stadig er i live, samt at han var patient hos den myrdede plastikkirurg. Horatio får et chok, da han opdager at Saris er på en undercover mission, og han frygter at Saris vil true Julia. 18/01 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 21.
17:20 
CSI: Miami [Repris]
Dead on arrival. En sexet ungkarle-pige fra et populært datingshow på tv bliver fundet myrdet i en limousine netop som seriens ungkarl skal til at fri til hende. Efterforskningen viser, at offeret var blandt de sidste to finalister på programmet, samt at showets stjerne allerede havde knust hjertet på den anden deltager. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 22.
18:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The euclid alternative. Sheldon er sygeligt angst for at køre bil, og vennerne iscenesætter nu en intervention for at tvinge ham til at konfrontere sin urationelle angst. 18/01 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2008.
18:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The cooper-nowitzki theorem. Det vækker stor forundring hos Sheldon, samt ikke mindst hans venner, da en ung studine finder ham helt uimodståelig. 18/01 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2008.
19:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The panty piñata polarization. Da Sheldon bortviser Penny fra lejligheden, som følge af en række mindre overtrædelser af hans husregler, beslutter hun at gøre gengæld. En åben krig bryder nu ud mellem Sheldon og Penny. Howard og Raj leder efter huset, der danner rammen om tv-showet Amerikas næste topmodel. 26/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2008.
19:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The lizard-spock expansion. Howard Wolowitz møder en pige og bliver dybt forelsket i hende, men pigen er på sin side mere tiltrukket af Leonard. Sheldon forsøger at udvikle en forbedring af sten-papir-saks spillet. 26/06 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2008.
20:00 
Politijagt [Repris]
Keld bliver kaldt ud til en gruppe maskerede mænd, der står med elefanthuer og baseballbat. En bilist stikker af fra en fartkontrol, og så går det ud over markerne med videobilen lige i hælene. Peter stopper en gruppe unge, der virkelig er ude på ballade, og så skal Keld have styr på en nøgen mand, der render rundt i parken kun iført glimmer. 22/08 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 25. Del 1. Producerat år 2021.
21:00 
Long Shot
Charlotte Field er en af de mest indflydelsesrige kvinder i verden. Klog, sofistikeret og succesfuld – en fantastisk politiker med evner indenfor… ja, nærmest alt. Fred Flarsky er en dygtig og grænsesøgende journalist med selvdestruktive tendenser. De har intet tilfælles. udover at Charlotte var Freds babysitter og første kærlighed. Mens hun forbereder sit kandidatur til at blive USAs næste præsident, hyrer Charlotte impulsivt Fred som sin personlige taleskriver – hvilket går meget imod hendes betroede rådgivere. Fred bliver en del af Charlottes elitehold, men er uforberedt på hendes glamourøse og risikable livsstil. På trods af det, flyver gnisterne imellem de to, da deres umiskendelige kemi bringer dem på en global kærlighedstur, som krydres af en række farlige og bizarre hændelser. Producerat år 2019. Regissör: Jonathan Levine, Skådespelare: Bob Odenkirk, Randall Park, O'Shea Jackson Jr., Charlize Theron, Seth Rogen.
23:45 
Criminal Minds [Repris]
THE POPULAR KIDS. Hotchners team efterforsker en teenagers død, samt en andens forsvinden. De to sager kan have forbindelse til en satanistisk kult. Beviserne tyder imidlertid også på, at forklaringen kan være en anden. Hele byen assisterer under efterforskningen. Borgerne ved ikke, at analytikerne mistænker en af dem for at stå bag forbrydelserne. 19/01 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10.
00:50 
Criminal Minds
BLOOD HUNGRY. Mens Gideon må gå med krykker, og derfor er bundet til sin kontorstol, rejser resten af holdet til Tennessee for at opspore en morder, som har for vane at skære maven op på sin ofre og spise deres indvolde. Mordene er imidlertid uorganiserede og tilfældige, hvilket gør det svært for Hotchner og analytikerne, at finde et mønster. Men så afdækker Gideon det spor, der er nøglen til gerningsmandens psyke. Säsong 1. Del 11.
02:00 
Highway Cops [Repris]
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. ,. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2014.
02:30 
Highway Cops [Repris]
En spritbilist og hans medpassager skaber kaos på vejene og hovedpine blandt færdselsbetjentene. Et andet sted på den lange strækning prøver en cyklist lykken og en overophedet motor giver anledning til bekymring. ,. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2014.
03:05 
Law & Order: Special Victims Unit [Repris]
Swimming with the Sharks. En kvinde anklager sin forretningspartner for voldtægt, hvilket fører til en undersøgelse af hendes virksomheds praksis. 19/01 år 2022 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 15. Producerat år 2019.
04:05 
Law & Order: Special Victims Unit
The Things We Have to Lose. Da Carisi starter den længe ventede retssag mod Sir Toby Moore, står SVU over for tilbageslag i flere andre sager. Säsong 21. Del 20. Producerat år 2019.
05:10 (05:40)
House Hunters International
Scared Sacred in Peru. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 148. Del 3. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå