Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Mom
Astronauts and Fat Trimmings. Bonnie og Adam står klar med parforholdsråd, da de fornemmer spændinger mellem Jill og Andy. Tammy giver en hjælpende hånd, da kokken Rudy åbner en food truck. Säsong 8. Del 4. Producerat år 2020.
06:25 
CSI: Miami [Repris]
Innocent. Skuespillerinden Ashley Anders bliver fundet kvalt i en park. Under hendes negle finder C.S.I.-holdet blod og hud, som kunne stamme fra gerningsmanden. Dna'et passer imidlertid direktøren i det firma, som distribuerer hendes film, og han er intet mindre end en tidligere dømt seksualforbryder. Callaigh opdager, at hans telefonsvarer har optaget en besked, hvor han truer Ashley på livet. 14/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 24. Producerat år 2003.
07:15 
CSI: Miami [Repris]
Lost son. Efter at en yacht har torpederet en stor bro i Miami, finder Horatio og hans team ud af, at manden var blevet skudt kort tid inden kollisionen. Ofrets kone fortæller, at deres søn var blevet kidnappet og manden var på vej med en stor sum løsepenge i form af juveler. Teamet finder ud af, at juvelerne er falske og efterforskningen fører dem ud på deres hidtil farligste mission, som kommer til at stå dem dyrt!. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1.
08:00 
CSI: Miami [Repris]
Pro per. En kvinde myrdes under en fest, da en mand åbner ild mod gæsterne fra en speedbåd. Da en tidligere straffet bliver arresteret, agerer han sin egen advokat og det skal snart vise sig, at han er mere snedig end som så!. Det hele besværliggøres, da Horatio beskytter det vigtigste vidne i sagen til ikke at stå frem. 16/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2.
08:55 
CSI: Miami [Repris]
Under the influence. Horatio og hans team bliver sat på en sag, hvor en ung kvinde bliver skubbet ud foran en bus. Alexx finder en stødplet efter en hånd på kvindens ryg og inden længe er hendes kæreste, Jay Seaver, under mistanke. Da en af hans kollegaer bliver fundet myrdet, kommer det frem, at en sindssyg kvinde er ude efter Jay. Men passer det?. 17/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 3.
09:55 
Nanny McPhee: Den fortryllende barnepige
Pludselig står hun i døren. Med vildtvoksende øjenbryn, vorter, kartoffeltud og en skæv og forvokset tand, der altid stikker ud af munden: Nanny McPhee. Hun præsenterer sig som statsudsendt barnepige til trængende familier. Og familien Brown trænger virkelig. Mr. Brown er for nylig blevet enkemand med syv uvorne unger i huset, og de syv børn har indtil videre terroriseret hver eneste barnepige til at flygte skrigende bort. Producerat år 2005. Regissör: Kirk Jones, Skådespelare: Thomas Brodie-Sangster, Angela Lansbury, Colin Firth, Emma Thompson.
12:05 
Over Her Dead Body
Dyrlægen Henry bliver ramt af en tragedie på det, der skulle have været hans bryllupsdag, da hans forlovede Kate bliver dræbt i en bilulykke. Den sørgende Paul tager modstræbende imod sin søsters råd om at opsøge den lokale, synske kvinde Ashley, for at få taget rigtig afsked med sin afdøde kæreste. Paul tvivler åbenlyst på Ashleys evne til at kontakte de afdøde, men det forhindrer ham ikke at forelske sig på ny, denne gang i Ashley. Hun gengælder hans følelser, men parret får svært ved at nyde deres spirende kærlighedsforhold, fordi Kates jaloux genfærd sætter alle sine metafysiske sejl til for at spolere romantikken. Regissör: Jeff Lowell, Skådespelare: Jason Biggs, Lindsay Sloane, Paul Rudd, Eva Longoria Parker.
14:15 
The Great Gatsby
F. Scott Fitzgeralds klassiske roman om forfatterspireren, Nick Carraway, der flytter til Long Island for at jage den amerikanske drøm. Her bliver han nabo til den mystiske Jay Gatsby, som holder fest i sit enorme og ekstravagante palæ hver aften. Den festglade Gatsby har en fortid med Daisy, som nu bor sammen med den ekstremt velhavende Tom Buchanan. Da Gatsby finder ud af, at Daisy er Nicks kusine, drages den rolige forfatter ind i en, ikke helt ufarlig, verden af rigdom, kærlighed, vold og bedrag. Producerat år 2013. Regissör: Baz Luhrmann, Skådespelare: Carey Mulligan, Joel Edgerton, Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio.
17:20 
12 Uger i Helvede [Repris]
Esben kan ikke finde balance i forløbet. Træningen og det fysiske er ikke et problem, men det mentale begynder at nage. Signe får ikke trænet særlig meget, efter at Iben er blevet bidt af at træne alene. Tor stiller et krav til Signe: Hun skal træne en hel uge, uden dårlige undskyldninger. Anne Louise har derimod taget Tors kritik til sig og får pulsen op, selvom hun hader det og synes der er alt for meget mandetræning i forløbet. Cutfather kommer ud for et uheld og skader sin fod, og det slår den ellers så målrettede Cutfather ud af kurs. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2021.
18:15 
Stjerner i trøjen [Repris]
Nu skal fårene skilles fra bukkene. To rekrutter skal forlade kasernen, men selvom det handler om individuel overlevelse i ’Stjerner i trøjen’, kæmper rekrutterne i dagens to øvelser i par. Der skal svømmes om kap i det iskolde hav, og derefter går turen til Hammerhus, når rekrutperiodens afgørende march sætter ind. I kuperet terræn og med 30 kilos oppakning strækker Hammermarchen sig over 16 km. Øvelsen skal gennemføres, hvis rekrutterne skal gøre sig forhåbninger om at komme videre til aspirantperioden. Og det er der mange, der har svært ved…. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
19:05 
Strøgvagterne [Repris]
Vagten Anders forsøger at pacificere en tyv, som gør stor modstand, og Onur må løbe stærkt for at nå frem og yde assistance. Kort efter, indleder Anders og Onur overvågningen af en hændelse, som ligner optakten til et nyt tyveri. Vagten Kristian bliver kaldt hen til en bank, hvor en barfodet mand har brug for hjælp. Simon fanger til gengæld en svensk tyv, der har benyttet sig af en helt særlig fremgangsmåde, mens en spansk mand har begået tyveri i indtil flere butikker, hvilket udløser en kontant udmelding fra Anders. Og endelig afventer Michael et svar på, om han er blevet optaget på politiskolen. 18/07 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
20:00 
Politijagt [Repris]
En kvinde ender i håndjern, efter hun sparker døren ind hos sin ekskæreste. Peter kører efter en slingrende bil. En slåskamp på gaden viser sig at have en mystisk baggrund, og så afslører Keld sit trick til at fjerne lugten af tis fra en patruljevogn. 17/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 25. Del 4. Producerat år 2021.
21:05 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Under en rutinemæssig hastighedskontrol på Holbækmotorvejen nægter en Volvo at stoppe, og videobilen befinder sig pludselig i en eftersættelse, der foregår med hæsblæsende høje hastigheder. På en landevej ved Randers spotter videobilen tre motorcyklister med rygmærker, der foretager en ulovlig og farlig overhaling. På motorvejen ved Aalborg dokumenterer videobilen ikke en, men hele to biler i samme hastighedsmåling, og vest for Køge laver en motorcykel en hasarderet overhaling. 02/05 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 4.
22:10 
Virkelighedens Rejsehold [Repris]
Hele landets bevågenhed er rettet mod Benløse og efterforskningen af den 12-årige Mia Teglgaard Sprottes forsvinden. Poul B. Andersen fra Rejseholdet er indsatsleder, men kæmper med frustrerende mandskabsmæssige problemer. Med rigspolitichef Torsten Hesselbjerg i spidsen er der truffet en beslutning om at nedlægge Rejseholdet, og pludselig er de langt færre efterforskere end de plejer. For efterforsker Benny Frederiksen fra Rejseholdet rammer sagen en personlig åre og han får sin karrieres mest ubehagelige oplevelse. I Thisted kommer Jørgen Johansen i livsfare, mens sagen får sin dramatiske og spektakulære afslutning. 16/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7.
23:15 
Djævelens advokat [Repris]
Peter Lundin - del 1. Peter Lundin er dømt for at have dræbt fire mennesker. Han startede med sin mor i USA og sluttede med sin kæreste Marianne Pedersen og hendes to sønner i Rødovre. Men har Lundin i virkeligheden flere liv på samvittigheden?. Advokat Peter Secher dykker ned i sagen og finder fire uopklarede drab i USA, som i uhyggelig grad minder om historier, Peter Lundin har fortalt til en nu afdød cellekammerat. 16/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2020.
00:20 
Fars drenge [Repris]
Oliver får mulighed for at udvikle sin Ciggy-app for 50.000 kr. – som han ikke har. Pelle bliver forelsket i en pige med tvivlsomme motiver. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5.
00:55 
Special Victims Unit [Repris]
Ballerina. En enkelt mordsag forvandler sig pludselig til et gerningssted med hele tre lig. Benson og Stapler må nu arbejde sammen med den tidligere danserinde Birdie Sulloway, som nu er ejer af en stripklub for at finde en morder, hvis motiver muligvis handler mere om retfærdighed end om perversion. 19/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 16.
02:05 
Special Victims Unit [Repris]
Hell. Munch efterforsker den brutale voldtægt på en ung, stum pige, men tingene bliver indviklede da hendes tegning af den dæmon, som har overfaldet hende, har en påfaldende lighed med en lokal præst, som muligvis ikke praktiserer sin tro helt i henhold til evangelierne. 27/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 17.
03:05 
Special Victims Unit [Repris]
Baggage. Stabler og Tutuola forbinder mordet på en kunstner til en seriemorder. Kriminalassistenten, som arbejder på sagen begynder at fokusere mere på deres involvering i efterforskningen, som han føler, at han har eneret på, fremfor at arbejde på at finde frem til morderens identitet. 28/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 18.
04:05 
Special Victims Unit [Repris]
Jersey breakdown. En bortløben teenager bliver fundet mishandlet og voldtaget nær en park, og sagen fører politiet til en stripklub i New Jersey, som har forbindelse til en efterforskning om menneskehandel. Klubbens ejer har imidlertid gode forbindelser, og da politiet i staten ikke samarbejder med Barba, får han mistanke om korruption. 06/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 12.
05:10 
House Hunters International [Repris]
Antiques, Adventure and Room for Three in Brisbane. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 143. Del 11.
05:35 (06:00)
House Hunters International [Repris]
Leaving the Nest for the Netherlands. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 03/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 144. Del 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå