Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mom [Repris]
Goat Yogurt and Ample Parking. Christy bliver bedt om at udføre tvivlsomme opgaver for sin krævende nye chef, Veronica, og Bonnie er blevet i tvivl om, hvorvidt hun skal tage Adams efternavn. 12/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2019.
06:20 
Mom [Repris]
Twirly Flippy Men and a Dirty Bird. Christy tager med en modvillig Rudy til et AA-møde, der er beordret af retten. Bonnie forsøger at få Adam til at føle sig mere hjemme i lejligheden. 13/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2019.
06:40 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 14/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2014.
07:25 
Indsatslederne [Repris]
Fire børn er kæntret i en jolle på Furesø. Indsatsledere fra politi, brand og sundhedsvæsnet skal med deres samarbejde koordinere omkring 50 betjente, brandfolk og redderes arbejde med at redde børnene. Henrik er indsatsleder fra politiet og har ansvaret for indsatsen. I Nordjylland er en mand bevidstløs i sit hus. Han har problemer med at trække vejret, så akutlægen Michael må beslutte at intubere manden med en tube i halsen. Ronni er indsatsleder for brand i Kolding, hvor en lastbil lækker diesel direkte ned i kloakken. Ronni sætter både brandfolk og kommunens folk til at finde dieslen, inden den ødelægger et beskyttet naturområde. 13/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
08:20 
Indsatslederne [Repris]
Henrik er indsatsleder for politi i Nordsjælland, da en 16-årig pige ringer efter hjælp på 112. En mand er stukket med en kniv i maven på Lyngby station og har akut brug for hjælp. Gerningsmanden bliver fanget med det samme, men det udvikler sig til at blive en sag, der involverer både gerningsmandens børn og hustru. Tæt på Vedbæk kører en mand galt og ringer efter hjælp på 112, men hverken betjente eller ambulancereddere kan finde manden. 15/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4.
09:10 
Trolls
Dybt inde i skoven lever de farverige og sprudlende Trolls. De fører en harmonisk tilværelse i den fred og idyl, som har hersket lige siden, at kongetrolden Peppy reddede dem fra de ondsindede borker. Peppy sidder imidlertid ikke længere på tronen, men det gør hans livsglade datter Poppy, og da borkerne en dag vender tilbage, er det hendes ansvar at sikre troldenes overlevelse. Hun indser snart, at hun er nødt til at alliere sig med den negative og vrisne Kvist, og det bliver starten på en lang og farefuld rejse til borkerns land, hvor Poppys normalt perfekte humør bliver sat alvorligt på prøve!. Producerat år 2016. Medverkande: Christopher Lund Nissen, Stine Bramsen, Jonas Schmidt, Sara Ekander Poulsen, Regissör: Mike Mitchell, Skådespelare: Christopher Mintz-Plasse, Anna Kendrick, Zooey Deschanel, Justin Timberlake.
11:10 
Jorden Rundt i 80 dage
I denne version af Jules Vernes berømte roman følger vi den kinesiske tyv Lau Xing. På flugt fra et røveri i London, gemmer han sig i den engelske gentleman, Phileas Foggs, rejseselskab under pseudonymet Passepartout. Fogg har indgået et væddemål om, at han kan nå jorden rundt på 80 dage. Undervejs støder selskabet både på eventyr og farer, og snart har de også en detektiv i hælene, der leder ihærdigt efter den hovedmistænkte fra røveriet. Producerat år 2004. Regissör: Frank Coraci, Skådespelare: Jackie Chan, Jim Broadbent, Arnold Schwarzenegger, Steve Coogan.
13:45 
Et sikkert hit
Popstjernen Alex Fletcher forsøger at leve højt på sine efterhånden godt gennemtærskede 80'er-hits ved at give optrædener til forlystelsesparker og lignende. Derfor springer han på, da han får muligheden for at lave et nummer med teenage-idolet Cora Corman. Hårdt presset får Alex hjælp af planteeksperten Sophie Fischer, der viser sig at være noget af en ordsnedker. De to får snart et godt øje til hinanden, men spørgsmålet er om Alex kan charme sig til et sikkert hit?. Producerat år 2007. Regissör: Marc Lawrence, Skådespelare: Drew Barrymore, Brad Garrett, Hugh Grant.
16:05 
Jaget vildt - Kendte på flugt [Repris]
Jagten sættes ind. Otte kendte danskere kaster sig ud i en vanvittig flugt i 10 dage - eftersøgt og jagtet af nogle af Danmarks dygtigste efterforskere i den vildeste omgang ’politi og røvere’. Med en gps-sender lænket til deres ben starter flugten i det øjeblik, de stiger af luksusyachten i Københavns Havn. Derefter er de jaget vildt overalt i Danmark. Har Philine og Bendtner en plan? Hvem kan de stole på? Og hvad ville du gøre, hvis du var på flugt?. 17/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
17:10 
Over Atlanten [Repris]
Seks kendte danskere er klar til at forlade fastlandet og sejle ud på den 6000 kilometer lange tur over Atlanterhavet fra Lanzarote til Aruba. Med sig har de OL-gulvinderne Jesper Bank og Martin Kirketerp, som skal sørge for, at alle kommer sikkert over Atlanten. Båden er fyldt med tårnhøje forventninger, men når først rebene slipper kajen, er der ingen vej tilbage. Lars Løkke Rasmussen, Umut Sakarya og resten af gruppen får snart øjnene op for det eventyr, de har begivet sig ud på. 17/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2020.
18:10 
Indsatslederne [Repris]
I Silkeborg er et bandeopgør i gang. En bil er kørt ind i to personer, og de første betjente på stedet melder, at flere er kommet til skade. Rasmus er indsatsleder og skal finde ud af hvem der er ofre, og hvem der er gerningsmænd. For alle lyver om, hvem de er. Indsatsleder fra brand, Ronni, kommer ud til en brand i et skur og flammerne slikker nu op af huset. Ejerne står og ser til, mens Ronni dirigerer seks brandfolk rundt for at redde huset. En patient har akut brug for en blodtransfusion, så indsatsleder og akutlæge, Michael, møder en ambulance med patienten på vejen for at hjælpe ham så hurtigt som muligt. 16/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
19:05 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Ved Bagsværd udvikler en rutinemæssig standsning af en Golf sig til en vild eftersættelse, hvor føreren af Golf’en kører over for flere røde lys og direkte gennem afspærringsmateriale. På Djursland bryder to unge mænd på samme knallert flere paragraffer i færdselsloven, imens videobilen dokumenterer det hele. På motorvejen syd for Randers kører en motorcyklist på en meget utålmodig måde, der bringer hans eget og andres liv i fare, og i Hillerød kører en varebil alt for stærkt i forsøget på at komme frem i trafikken. 14/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2021.
20:00 
Politijagt [Repris]
Thomas bliver kaldt ud til et skyderi mod en butik. Nogen har skudt ind gennem ruden og politiet skal finde ud af hvem der har skudt, og hvilket våben, de har brugt. Peter er fanget på en bro, hvor broklappen er oppe, da en akut melding på radioen gør, at han skal afsted med det samme. Vlado stopper en mand, der gentagende gange har kørt så hurtigt, at han nu står til at miste kørekortet i seks måneder. 16/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 24. Del 8.
21:00 
Over Atlanten
Atlanterhavet viser ingen nåde, og den nye besætning - bestående af Lars Løkke Rasmussen, Umut Sakarya, Sarah Bro, Johannes Nymark, Felix Smith og Ditte Julie Jensen - mærker for første gang bølgernes magt på deres færd mod at krydse Atlanten i en sejlbåd. De hårde nattevagter og bådens mange, opslidende pligter kræver for alvor, at de kendte finder deres sejlerben. Og for Lars Løkke Rasmussen rammer en ny virkelighed, hvor han ikke har styringen og pludselig skal adlyde kommando. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2020.
22:05 
Forbrydelser der rystede Danmark [Repris]
På bare tre år oplevede Skodborg hele tre mord i den lille by med bare 1300 indbyggere. Utrygheden spreder sig i det lille samfund, og medierne døber byen “Dødens by”. Samtidig svirrer rygterne om, hvad der er sket. Vidner og indbyggere tager os gennem de tre tragiske sager, som skulle vise sig at ændre byen for altid. 15/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2020.
23:05 
Hovedmistænkt: Madeleine McCann-sagen [Repris]
Efter Madeleine McCanns forsvinden fra et ferieresort i Portugal, flytter den nu mistænkte Christian B. tilbage til Tyskland. Her involverer han sig i narkokriminalitet, producerer børneporno af sin venindes datter og efterforskes på drabet af den forsvundne, tyske pige Inga. I Portugal smuldrer efterforskningen i Madeleine-sagen og den ledende efterforsker, Gonçalo Amaral, fyres. 15/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
00:10 
Hvem dræbte Stine Geisler? [Repris]
Seriemorderen. Det er 30 år siden den 18-årige gymnasieelev Stine Geisler blev brutalt myrdet i en kælder i indre København. Over en otte måneder lang periode blev fem andre kvinder dræbt i og omkring hovedstaden. Både befolkningen, pressen og politiet begynder at spekulere i, om der kan være en seriemorder løs. 15/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
01:15 
Special Victims Unit [Repris]
The third guy. En ældre kvinde findes død i hendes lejlighed og det gøres klart, at hun var offer for et seksuelt overfald og røveri. Detekertiverne opsporer hurtigt to unge men, der menes at være de ansvarlige. Men da der dukker nye beviser op, må efterforskerne dykke længere ned i sagen. 18/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 16. Producerat år 1998.
02:15 
Special Victims Unit [Repris]
Misleader. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid. 12/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 17. Producerat år 1998.
03:20 
CSI: Miami [Repris]
Spring breakdown. Horatios team får nok at se til, da de i skoleferien står med tre mordsager. Sagerne viser sig dog at have forbindelse til hinanden, da ofrene viser sig at være tre urostiftere, der gik på samme skole, hvor de året tidligere alle tre var involveret i en ondsindet episode. 18/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 19. Producerat år 2010.
04:25 
CSI: NY [Repris]
Outside man. Detektiverne arbejdet på to sager. Den ene involverer flere drab på en restaurant. Den anden starter ud med fundet af et amptureret ben. 04/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6.
05:25 (05:50)
House Hunters International [Repris]
You're Speaking My Language in Rota, Spain. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 12/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 141. Del 10.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå