Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
A Parisian Place for Mother and Daughter. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 18/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 141. Del 9.
06:25 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 18/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2014.
07:10 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. 21/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 23. Del 6. Producerat år 2015.
08:10 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Værterne er Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid. 15/12 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 24. Del 1. Producerat år 2017.
09:05 
Scorpion [Repris]
Ice Ca-Cabes. Cabe bliver hårdt ramt af eksploderende granatsplinter under en mission i ørkenen, og holdet tvinges til at fryse hans krop ned for at redde hans liv. 21/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2016.
10:05 
Scorpion [Repris]
Faux Money Maux Problems. Team Scorpion bliver narret til at producere forfalskede pengesedler for et udenlandsk selskab, der har til formål at ødelægge landets økonomi, og Paige må stole blindt på, at hendes mor kan redde dem. 17/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2016.
11:05 
Special Victims Unit [Repris]
Smut. En forslået og voldtaget kvinde, som ikke kan huske, hvad der er sket hende, bringer Benson og Stapler på sporet af en serievoldtægtsforbryder, hvis ofre ikke er klar over, at de er blevet overfaldet. Da en fejl medfører at retssagen mod voldtægtsmanden bliver afvist, sætter Olivia alt ind på at få ram på den skråsikre gerningsmand, og sikre retfærdighed for de ødelagte liv, som han har på samvittigheden. 21/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 10.
12:05 
Special Victims Unit
Stranger. En pige som forsvandt for fire år siden, dukker pludselig op og beretter en historie om at have været holdt indespærret som sexslave, men Benson og Stabler tvivler på hendes forklaring, da beviserne i sagen ikke understøtter den. Da pigens løgn bliver kendt, sidder efterforskerne tilbage med et traumatiseret offer, som ingen længere vil tro på, og da en frygtelig sandhed går op for dem er det muligvis for sent at redde pigens liv. Säsong 10. Del 11.
13:05 
5. Gear [Repris]
Vi nærmer os semifinalerne i 5. Gear i hastig fart – og med kun to pladser tilbage er kampen for alvor sat ind. 5. Gear-veteranen Anders Breinholt får denne gang selskab i bilen af sanger Mads Langer, som forsøger at vippe den tidligere vinder, Krede, af pinden. Han teamer igen i år op med sin broder Peder. Om det lykkes, eller om de to ’Ex on the Beach’-drenge - Nicklaes Olsen og Asbjørn ’Tyren’ Nielsen - kører dem af banen, imens de blæser forbi Rasmus Botoft og Brian Lykke, kan opleves i dagens hæsblæsende afsnit. 21/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2020.
14:35 
5. Gear [Repris]
Så er vi endelig nået til den første af to semifinaler, hvor fem kendte par kæmper om en af de to pladser i den prestigefyldte finale. Der er lagt op til et brag af en semifinale, hvor der er gensyn med brødrene Anders og Peter Lund Madsen, Andreas og Sebastian Jessen, DJ Martin Jensen og svømmer Sara Bro, som stiller op i vilde stunts mod krudtuglen Simon Stenspil og kæresten Anna Stokholm. Til at tage kampen op venter cykelguderne Brian Holm og Jesper Skibby. I semifinalen venter selvfølgelig også masser af hæsblæsende stunts og ræs, der bliver kørt i så højt et tempo, at det kan tage vejret fra selv den mest rutinerede kører. 15/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2020.
16:00 
Stjerner i trøjen [Repris]
Nu skal fårene skilles fra bukkene. To rekrutter skal forlade kasernen, men selvom det handler om individuel overlevelse i ’Stjerner i trøjen’, kæmper rekrutterne i dagens to øvelser i par. Der skal svømmes om kap i det iskolde hav, og derefter går turen til Hammerhus, når rekrutperiodens afgørende march sætter ind. I kuperet terræn og med 30 kilos oppakning strækker Hammermarchen sig over 16 km. Øvelsen skal gennemføres, hvis rekrutterne skal gøre sig forhåbninger om at komme videre til aspirantperioden. Og det er der mange, der har svært ved…. 21/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
17:10 
Stjerner i trøjen [Repris]
Aspirantperioden begynder lige på og hårdt. Thalia er ny korporal og hendes stueeftersyn sejler. Oversergent NT er mildt sagt skuffet, specielt når han opdager, at hans favoritting, toiletrulle-svanen, ikke er udført til perfektion. Dagens øvelser skal forberede aspiranterne til kamp. Og lige netop kamp til stregen får både Oliver Bjerrehuus, Kevin ”Bro” Andreasen, Thalia Pitzner og Mascha Vang. Generalen skal reddes i øvelse nummer to, og det kræver sine ofre. 01/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4.
18:15 
Politijagt - USA [Repris]
Politibetjenten Thomas Hald kommer ud på en potentiel livsfarlig opgave i millionbyen Philadelphia, hvor han stopper en mand, som er under mistanke for at have dræbt sin egen datter. I den anden ende af landet er Keld på patrulje i Santa Barbara, Californien, hvor han kæmper med massive problemer med hjemløse. I sydstaten Virginia stopper Fie til gengæld en bilist, der har drukket alt for meget alkohol. Hvert år bliver op mod 100 politibetjente slået ihjel i USA, så det er med livet som indsats, hver gang betjentene trækker i uniformen for at opretholde lov og orden i Guds eget land. 21/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2018.
19:05 
Politijagt - USA [Repris]
Keld jagter en seksuelt forstyrret mand, som står bag flere overfald på sårbare hjemløse kvinder i Santa Barbara, Californien. Thomas undersøger et skyderi i et af Upper Darbys mest socialt belastede kvarterer, mens østjyden Fie er ude til et noget besynderligt trafikuheld, hvor begge bilister påstår, at de havde grønt lys i krydset, og dermed ikke var skyld i ulykken. Men hvem af dem har ret?. 07/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2018.
20:00 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
En lille familie fra Etiopien går den forkerte vej igennem sikkerhedsslusen, og det er potentielt en stor risiko for sikkerheden i lufthavnen, så Security må skynde sig ud for at hjælpe familien. En ældre passager har fået et ildebefindende lige inden han skulle flyve, så Brand og Redning kører afsted for tjekke ham. Midt i opgaven bliver de kaldt ud til en bilulykke, så de må overlade ham til Security imens de kører afsted med udrykning. Brand og Redning rykker ud til en kvinde der har hjerteproblemer i mere end én forstand. 21/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
21:00 
Jaget vildt - Kendte på flugt
Paranoia på steroider. Kaos og kærestedrillerier hersker hos Bendtner og Philine. De er totalt på udebane i en lånt bil uden brændstof og navigation, på vej mod et hotel uden ledige værelser. Og så får paranoiaen frit løb hos diamantdronningen Katerina Pitzner, Ibi Støving og de andre kendte på flugt. Skumle mænd i trenchcoats, helikoptere, hundeglammen og mystiske biler overalt får adrenalinen til at skyde i vejret hos vores jagede kendisser. Säsong 1. Del 2.
22:05 
Hvem dræbte Stine Geisler? [Repris]
De tre mordere. Tre år efter drabet på Stine Geisler i 1990 offentliggør politiet et nyt spor, der skal være med til at fælde den gerningsmand, som politiet har været på jagt efter i flere år. Det viser sig nemlig, at flere dømte drabsmænd har været i nærheden af gerningsstedet tilbage i 1990. Sebastian Richelsen, Jeppe Facius og Søren Baastrup opsøger både kendte og nye, hidtil ukendte mistænkte – alt sammen for at komme tættere på, hvem dræbte Stine Geisler. 21/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
23:10 
Mordet på massageklinikken [Repris]
For 35 år siden blev finske Leila Virtanen brutalt dræbt på en massageklinik på Vesterbro i København. Drabet blev aldrig opklaret, og nu har Leilas datter, Jessica, bedt tidligere drabschef, Jens Møller, om hjælp. Hvem var Jessicas mor egentlig, inden hun blev dræbt?. Og hvad havde Leila Virtanen dog gjort, siden hun skulle slås ihjel?. 21/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
23:50 
Criminal Minds [Repris]
Last Gasp. Væk fra FBI’s assisterende direktør for national sikkerheds opmærksomme øje, mødes BAU i hemmelighed for at undersøge et UnSub – et ukendt subjekt – som ser ud til, at kidnappe og fotografere unge kvinder. 22/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 16. Producerat år 2017.
00:55 
Criminal Minds [Repris]
The Capilanos. BAU (Behavioral Analysis Unit) bliver kaldt til Oklahoma for at undersøge en morderisk klovn, der terroriserer den søvnige by Guymon. 02/02 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 17. Producerat år 2017.
02:00 
Special Victims Unit [Repris]
Countdown. Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid. 31/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 15. Producerat år 1999.
03:00 
CSI: NY [Repris]
Enough. Tre narkohandlere, der skal i retten for at have dræbt en mand, bliver alle skudt og dræbt før retssagen kan gå i gang. 22/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 6. Producerat år 2009.
04:05 
CSI: NY [Repris]
Unfriendly chat. Da en ung kvinde ser ud til at være blevet kvalt, mens hun deltager i en online, live chat, som Adam er vidne til, Skal CSI’erne afgøre, om det er ægte eller et fupnummer, og finde ud af, hvor det mulige offer er. 09/01 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 2.
05:05 
House Hunters International [Repris]
Rebooting in Playa del Carmen, Mexico. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 22/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 141. Del 13.
05:30 (05:50)
House Hunters
Newly engaged Couple Disagree on First Home. Vi følger mennesker, der leder efter det perfekte drømmehus. De vurderer fordele og ulemper ved tre forskellige ejendomme - før de bestemmer sig for hvilket sted, de er mest interesseret i. Säsong 112. Del 1. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå