Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Chopped Junior [Repris]
Talentfulde børn springer ud som køkkenguruer, når de bruger ukendte ingredienser til at lave lækre retter og imponere dommerne. ,. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2016.
07:00 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 02/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 24. Producerat år 2015.
07:45 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 5. Del 25. Producerat år 2015.
08:35 
Family Food Fight - Dommer-Duellen [Repris]
Så er der skruet op for varmen og hastigheden i køkkenerne, hvor vært Mattias Hundebøll stiller de to stjernekokke, Hannah Grant og David Johansen, opgaven at lave 21 kanapeer til 21 dommere på 21 minutter. De to konkurrencelystne og dygtige kokke får yderligere kun ét minut til at finde de rigtige ingredienser, der kan være afgørende for at hive sejren hjem. Der er ingen tid at spilde, og æren er på spil, som finalen i Dommerduellen nærmer sig. Heldigvis får de to kokke uventet hjælp udefra for at nå det. 13/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
09:00 
Family Food Fight - Dommer-Duellen [Repris]
Så er det tid til sæsonens sidste dommerduel, hvor vores to knivskarpe dommere, Hannah Grant og David Johansen, skal dyste i det endelige opgør!. Vært Mattias Hundebøll fortsætter med at kaste benspænd ind i dysten mellem de to stjernekokke, og i aften gælder det tre faste ingredienser, der kræver opfindsomhed og målrettethed på de kun 30 minutter. Og så er der også et glædeligt gensyn med et par af "Family Food Fight"-familierne!. 13/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
09:30 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 02/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9.
10:20 
Borderforce USA: The Bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10.
11:20 
Special Victims Unit [Repris]
Pursuit. Benson og Tutuola bliver tilkaldt, da tv-værtinden Alicia Harding, som har et tv-program om sexforbrydere, modtager trusler. Dette genopliver Hardings korstog for at finde frem til sin søsters bortfører, og sagen udvikler sig snart i en faretruende retning. Anklager Paxton bliver også involveret i sagen, men hun er muligvis ikke objektiv. Efterhånden som Harding nærmer sig sit mål, sætter hun en anden persons liv på spil. ,. Säsong 12. Del 17.
12:15 
Scorpion
A Christmas Car-Roll. Walter falder om og på juleaften drømmer han om en verden, hvor Team Scorpion aldrig har eksisteret. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2017.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The birthday synchronicity. Amys ønske om at tilbringe en aften med Sheldon på sin fødselsdag, bliver spoleret af Bernadette. 02/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 11. Producerat år 2017.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The holiday summation. Vennerne fortæller, hvad de hver især har lavet i deres ferie. Et uskyldigt juletræ ender med at skabe strid mellem Leonard og Penny. 02/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 12. Producerat år 2017.
14:15 
The Wall - Danmark [Repris]
Felix Smith tager imod ægteparret Richard og Christina, som begiver sig ud i et hæsblæsende spil på ’The Wall’ i håbet om at kunne hive den helt store gevinst med hjem – men ikke for deres egen skyld. De medvirker nemlig for at kunne give børn i Grønland bedre vilkår, da de føler, at denne gruppe af børn ofte bliver overset. Med pengepræmien drømmer de om at søsætte deres helt eget hjælpeprojekt, der forhåbentligt kan vokse og blive til et omfattende initiativ, som for alvor kan gøre en forskel. Så det bliver en nervepirrende omgang, hvor følelserne får frit løb, mens boldene farer ned over væggen. 28/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
15:15 
CSI: NY [Repris]
Jamalot. En kvindelig rulleskøjteløber dør under en kamp. Ved første øjekast ligner det, at hun blev trampet ihjel, men obduktionen peger i en anden retning. 02/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10.
16:10 
CSI: NY
Trapped. Danny og Stella efterforsker et mord på en milliardær. De befinder sig i, hvad der umiddelbart ligner et soveværelse. Men imens Stella afhører de mistænkte, trykker Danny på en knap, der pludselig forvandler rummet til et panikrum. Og nu er han fangett. Säsong 2. Del 11.
17:10 
CSI: Miami [Repris]
Stalkerazzi. En paparazzi-fotograf bliver fundet død i sin bil efter et uheld. Men Horatio tror, at manden er blevet myrdet. Sporet fører nu til en kendt filmskuespiller, som er blevet fanget på nogle kompromitterende billeder, som fotografen har taget. 02/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 15. Producerat år 2003.
18:05 
CSI: Miami
Invasion. En tidligere surferstjerne bliver skudt og bortført, mens hans kone bliver bundet og deres søn tævet under et brutalt indbrud i familiens luksuriøse hjem. Efterforskningen viser, at nogle værdifulde, antikke statuer er blevet fjernet. Desuden dukker der narko op i huset, som er lige klar til salg på gaden. Säsong 2. Del 16. Producerat år 2003.
19:00 
The Big Bang Theory
The romance recalibration. Penny og Amy tager på afslapningsweekend for at lære Leonard at kunne agere på egen hånd. Imens forsøger Howard og Raj at fikse et knirkende trægulv. Säsong 10. Del 13. Producerat år 2017.
19:30 
The Big Bang Theory
The emotion detection automation. Sheldon har opfundet en maskine, der kan læse menneskers følelser. Han mener, at den kan hjælpe ham med at kommunikere med mennesker, men også at identificere mulige fjender. Raj mangler råd og vejledning om dating og inviterer derfor sin ekskæreste på besøg. Säsong 10. Del 14. Producerat år 2017.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado står pludselig med en potentielt livsfarlig opgave, da en bilbrand har varmet en gasflaske op lige ved siden af Grevecentret. En eksplosion ville kunne sprede sig 200 meter, så hele området skal evakueres hurtigst muligt. Henrik sætter efter en bilist, som kører med en fuldstændig vanvittig fart på over 200 km/t. og da han endelig får stoppet manden, får det store konsekvenser. I Upper Darby er Thomas til gengæld på jagt efter en forbryder, der er løbet ind i et stort naturområde, hvilket gør hele eftersøgningen særdeles udfordrende. 02/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 8. Producerat år 2018.
21:00 
Den Kongelige Livgarde [Repris]
Den Kongelige Livgarde er Danmarks hårdeste værnepligt. I første program skifter 300 unge drenge fra civil til uniform og tager del i et otte måneder langt forløb under sergenternes kommando. Allerede fra første dag kastes rekrutterne ud i den hårde militærtræning, der skal gøre dem klar til at stå med skarpladte geværer foran Amalienborg i København. På skydebanen får Rekrut Svoldgaard indfriet sin store drengedrøm om at skyde med et gevær. For Rekrut Badran bliver mødet med Livgardens hårde fysiske krav til gengæld noget af et chok. ,. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
22:00 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Politiet forfølger en hensynsløs bilist nær Odense, og køretøjerne bliver presset til det yderste, da de hastigt nærmer sig 250 km/t, og flugten bevæger sig ind i nødsporet på E20. I Vejle midtby stikker en motorcyklist af fra videobilen, og den intense jagt fortsætter gennem byens smalle gader og ind i de rolige boligkvarterer i forsøget på at ryste politiet af. Uden for Vejle kører to biler om kap, og på Svendborgmotorvejen sætter en spøgelsesbilist andres liv i stor fare. 02/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
22:55 
5. Gear [Repris]
Der er masser af drama og decibel, når '5. Gear' vender tilbage med flere vanvittige stunts og hæsblæsende ræs end nogensinde før. Sidste års vinder, Jacob Riising, har taget værtstjansen til sig, og han vil sammen med den tidligere racerkører, Casper Elgaard, teste deltagerne og deres køreevner. Frygten må ses i øjnene, når blandt andre hele Danmarks Sofie Linde og den bilkyndige Anders Breinholt forsøger at udmanøvrere Youtuberne Albert Dyrlund og Julia Sofia. Om det lykkedes, eller om det bliver Kristina ”Mulle” Kristiansen og Signe Vadgaard, eller Lasse Rimmer og tv-vært Sofie Østergaard, der løber med de eftertragtede semifinalebilletter, kan du se, når Kanal 5 endnu engang åbner op for Danmarks vildeste ræs!. ,. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2019.
00:20 
Criminal Minds
Nelson's sparrow. Holdet tager et tilbageblik på en af Rossi og Gideons tidligere sager for at fange en morder på spil. Säsong 10. Del 13.
01:20 
Morderne iblandt os [Repris]
Anything For You. I Albuquerque stiftede Mike Snyder familie med sin partner. Men da han fik en alvorlig sygdom, forsvandt han. Hvad skete der?. 03/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2017.
02:20 
Morderne iblandt os [Repris]
Remote Control. Da Sherri Dally på mystisk vis forsvinder fra sit hjem, starter hendes mand og bedste ven en stor efterforskning. Men der er nogen, der ved mere end de vil indrømme. Hidtil usete hjemmeoptagleser fortæller en historie fyldt med hemmeligheder og dobbeltliv. 30/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2018.
03:15 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Som spøgelsesjæger må man nogle gange være forberedt på det værste - især når spøgelsesjagten foregår på et værtshus. Dansk Parapsykologisk Aspekt (DPA) skal på hunt på Brewpub midt i København, der er bygget på en gammel kirkegård. Ghosthunting. dk er taget på det lokale værtshus, Jægerkroen, som har kontaktet dem, fordi de ansatte oplever uforklarlige ting. 03/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2014.
04:05 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Det har længe været Formand Thomas' store drøm at prøve kræfter med Århus Teater, så da muligheden byder sig, slår Ghosthunting.dk til. Kim fra DPA tager på gårdbesøg, og ser sit snit til at undersøge husets hjemsøgte førstesal. Senere tager han videre til nattens egentlige hunt, det gamle fyr på Stevns, der i årevis har været forbudt område for offentligheden. Ingen ved hvad de skal forvente af det jomfruelige sted, men det står hurtigt klart, at spøgelsesjægernes mod bliver sat på en alvorlig prøve. 04/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2014.
04:55 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 03/06 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 84. Del 13. Producerat år 2015.
05:20 (05:40)
House Hunters International [Repris]
Nancy Drew Their Hearts. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 12/05 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 85. Del 1. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå