Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
07:05 
Property Brothers
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2013.
07:55 
Restaurant: Impossible
Out of Control. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 13. Del 5. Producerat år 2016.
08:45 
All Together Now - England [Repris]
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. 22/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2018.
10:00 
Beethoven 2
Alles yndlingshund er tilbage, når Beethoven byder velkommen til nye eventyr. Da han møder den kvindelige Sank Bernhard Missy, er der dømt kærlighed ved første blik og snart kan Beethoven kalde sig far til et kuld af fantastiske hvalpe. Desværre bliver familien hurtigt adskilt af Missys ondskabsfulde ejer, Regina, der bruger hende som en brik i sin grimme skilsmisse. Vil Missy, Beethoven og deres hvalpe blive genforenet?. Producerat år 1993. Regissör: Rod Daniel, Skådespelare: Bonnie Hunt, Chris Penn, Charles Grodin.
11:55 
Helt sikkert... måske
Det hele begynder den dag, hvor Will stilles over for to ubehagelige situationer. Han skal nemlig både håndtere sin skilsmisse og sin 10-årige datter Maya, der er ivrig efter at vide, hvordan hendes forældre egentlig mødte hinanden. I et forsøg på at gøre historien så børnevenlig som mulig, fortæller Will om tre forskellige kvinder, der alle har haft en stor plads i hans liv. Han ændrer dog navnene, så Maya selv må gætte sig til, hvem af kvinderne, han endte med at gifte sig med. Er det Wills gamle collegekæreste, hans bedste veninde eller den ambitiøse journalist? Undervejs i fortællingen insdser Maya, at kærlighed ikke er nogen let størrelse, men hun får også sin far til at erkende, at det aldrig er for sent med en lykkelig slutning. Producerat år 2008. Regissör: Adam Brooks, Skådespelare: Elisabeth Banks, Isla Fisher, Rachel Weisz, Ryan Reynolds, Abigail Breslin.
14:15 
Harry Potter og Fønixordenen
Harry er tilbage i sit femte år på Hogwarts, og selvom de foregående års hændelser var meget voldsomme, så er de færreste overbeviste om Voldermorts tilbagekomst. Specielt ikke ministeren for magi, Cornelius Fudge, der mener det hele er Dumbledores skyld. Imens lægger mørke magter meget onde planer i kulissen, og igen er det op til Harry og hans venner at afværge katastrofen. Producerat år 2007. Regissör: David Yates, Skådespelare: Maggie Smith, Ralph Fiennes, Alan Rickman, Tom Felton, Bonnie Wright, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson.
17:00 
Over Atlanten [Repris]
Seks kendte danskere hopper i sejlertøjet, når de under kyndig vejledning fra OL-guldvinderne i sejlads, Jesper Bank og Martin Kirketerp, begiver sig ud på deres livs eventyr over Atlanterhavet i en sejlbåd. De er vidt forskellige med hver deres personlige mål for rejsen, men nu skal de samarbejde som en gruppe om at drive båden de 6.000 kilometer til Caribien. Forventningerne til turen er tårnhøje, især for 56-årige TV- og radiovært Anders Lund Madsen inden han stævner ud i selskab med musiker Wafande, diamantdronning Katerina Pitzner, kok Jesper Vollmer, kunstner Kristian von Hornsleth og YouTuber Julia Sofia. Men det viser sig hurtigt, at det bliver langt mere udfordrende, end de på forhånd havde regnet med. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
18:00 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
’Fanget på politiets kamera’ er tilbage med en unik adgang til de allermest hårrejsende, voldsomme og overraskende klip fra politiets arkiver. Lidt uden for København fortryder en mand bittert, da han drøner igennem et vejarbejde med 140 km/t og undervejs ”overser” hele ni hastighedstavler. På Amager er en urutineret motorcyklist på flugt fra politiet, og da manden suser ind i et tætbebygget boligområde, mister han pludselig herredømmet og forulykker lige foran betjenten. Og så er vi med, når videobilen haler ind på en uregistreret rallybil, der giver den fuld gas ind i et skovområde. 25/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1.
19:00 
Strøgvagterne [Repris]
Simon har sidste dag som strøgvagt og skal rejse tilbage til sin fødeby Århus. Men inden da er der tyve, der skal stoppes, og da en af dem forsøger at omgå en alarm med en såkaldt russerpose, er Simon på pletten. På Hovedbanegården forsøger en velkendt familie af tyve sig i en butik, men Onur sørger for, at det ikke lykkes for dem. På Strøget får Anders og Kristian deres sag for, da de tilbageholder et rumænsk kærestepar, der truer dem på livet. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2020.
20:00 
Politijagt [Repris]
I Nordsjælland skal den nye Kronprinsesse Marrys bro åbnes, og det giver Jørgen og hans kollegaer en del at se til. Ikke mindst da en flok rockere pludselig melder deres ankomst. Vlado rykker ud til en større ulykke, hvor en hestetrailer med en hest er væltet og to personer er flygtet fra stedet. Og i USA rykker Thomas ud til en ulykke, hvor en mand er kørt direkte ind i et træ og da han ikke havde sele på, er det endt alvorligt for ham. 25/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 8.
21:00 
Over Atlanten
Atlanterhavet viser ingen nåde – og kræver sine ofre. Det mærker Wafande, Anders Lund Madsen, Katerina Pitzner, Kristian von Hornsleth, Julia Sofia Aastrup og Jesper Vollmer allerede første nat på deres færd mod at krydse Atlanten. For når mørket sænker sig over båden, sætter søsygen for alvor ind. Og for Jesper Vollmer, som i forvejen har et ekstra ansvar ombord – og samtidig kæmper med sine fysiske begrænsninger – rammer den nye virkelighed meget hårdere, end han nogensinde havde frygtet. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2019.
22:00 
Top Gear - Danmark [Repris]
Det ikoniske bilprogram Top Gear er ankommet til Kanal 5. Vores værter skuespiller Dar Salim, tv-vært Felix Smith og tidligere racerkører Jesper Carlsen, konkurrerer på hestekræfter og hastighed sæsonen igennem. Her i første program rammer de den danske vestkyst i tre super SUVer, og det viser sig at Bentley Bentayga Speed kører godt, men flyver fantastisk. Og så besøger tidligere bokser Mikkel Kessler det ikoniske Top Gear-studie og sætter første tid som ”Stor stjerne i lille bil”. Se med, når vi blænder op for ’Top Gear – Danmark’ og hylder de biler, vi alle går undt og drømmer om!. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
23:00 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Skelettet i skoven. Hun blev dræbt og gravet ned i en skov uden for Ringsted, men hvem stod bag drabet på Vivi Inger Kristiansen i 2008 og hvorfor skulle hun dø?. De svar mangler tidligere drabschef Jens Møller Jensen og vicepolitikommissær Ove Pedersen stadig og det nager dem, at sagen er uopklaret. De er begge enige i, at nøglen til en opklaring af sagen ligger i og omkring Ringsted. Sammen gennemgår de efterforskningen af drabet med en appel til, at nogen står frem med den viden, der kan føre til gerningsmanden. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8.
00:00 
Criminal Minds [Repris]
Awakenings. Med JJ på hospitalet må resten af holdet fokusere på jagten efter Everett Lynch og hans datter, Grace. Reid føler en enorm skyld over, at han ikke indså, at JJ var i fare og frygter, at de aldrig får talt ud. 24/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 2. Producerat år 2020.
01:00 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to Fetch a Hooker. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9.
02:00 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got a Lot of Pot. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 24/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10.
03:00 
Studie 5 [Repris]
Festen når nye højder, når drengene og pigerne dyster mod hinanden. Jonas har inviteret tv-vært Felix Schmidt samt musiker og forfatter Morten Remar til at slå Stephanias hold. Hun har allieret sig med musiker Karen Mukupa og skuespiller Anne Sofie Espersen til at improvisere, synge og gætte sig til sejren. Denne gang skal der mærkes igennem, når Felix og Mukupa i Føl nummeret gætter sange med bind for øjnene. I Videospoofen sørger drengene for en verdenspremiere på Back to Back ”Jonathan” videoen – da den aldrig nogensinde er lavet! Pigerne går derimod all in på en helt særlig version af Outkasts ”Hey Ya”. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2018.
03:45 
Hælerjagt [Repris]
I Danmark bliver der stjålet mere end 60.000 cykler om året. Det svarer til en cykel hvert 7. minut!. Men hvem er det der stjæler cyklerne og hvor bliver de af? Det vil den undersøgende journalist Sverre Quist finde ud af i første program af den nye dokumentarserie 'Hælerjagt'. Ved hjælp af gps-tracking følger Sverre en stjålen cykels vej fra Lyngby Station via Nørrebro til et sommerhusområde i Nordsjælland i forsøget på at finde ud af, hvor cyklerne ender henne - og hvem der køber dem!. 17/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2016.
04:35 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 140. Del 4.
05:00 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 140. Del 5.
05:25 (05:45)
House Hunters International [Repris]
Fiji's Hidden Luxury. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 134. Del 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se