Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 86. Del 9. Producerat år 2015.
06:45 
Restaurant: Impossible [Repris]
Anna Maria's. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2012.
07:30 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2011.
08:20 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2011.
09:10 
5. Gear [Repris]
Kampen om, hvem som er modigst bag et rat. Bubber kører sammen med sin kone Ibsen. Han er ikke bleg for at fortælle hende, hvis hun ikke kører godt nok. I en anden bil sidder skuespillerne Nicolaj Kopernikus og Casper Crump. Spørgsmålet er, om det er fordel eller en ulempe, at det er et hold uden en kvinde. I stuntracet skal de køre op på ladet af en lastbil, der både er i fart og som slingrer. Her er det ikke kun mod, men også gode køreevner, der skal til for at vinde. Sofie Stougaard kører sammen med Thomas Hartmann, mens Naser Khader har Özlem Cekic ved sin side. ,. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
09:55 
Highway Cops [Repris]
Campere og konvojer betyder en travl dag for færdelsbetjentene på Crown Range Road. Et andet sted på den lange strækning kører en bilist så langsomt, at det skaber store problemer. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2014.
10:25 
Highway Cops
Is og sne skaber som sædvanligt store problemer på vejene, og det er også tilfældet denne gang. En bilist kører ved et uheld sin varevogn i grøften og en anden fokuserer primært på at tage den bedste selfie. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2014.
11:00 
Special Victims Unit [Repris]
Informed. En ung kvinde nægter at samarbejde, da Benson efterforsker den brutale voldtægt, som hun har været udsat for. Kvindens tavshed synes at have forbindelse til hendes involvering med en radikal gruppe af miljøforkæmpere. ,. Säsong 8. Del 1.
12:00 
Top Gear [Repris]
Top Gear er tilbage med en 10'ende sæson, og vores værter er endnu en gang tilbage, for at teste et væld af forskellige biler og afgøre, om de lever op til forventningerne. Vi varmer op med en test af prototypen på den nye V12 Volkswagon Golf. ,. Säsong 10. Del 1.
13:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The desperation emanation. Leonard bliver deprimeret da det går op for ham, at alle de andre fyre har kærester, mens han er alene. Amy vil gerne præsentere Sheldon for sin mor. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2010.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The irish pub formulation. Da Rajs søster tilbringer en enkelt dag i byen, giver han alle de andre forbud imod at omgås med hende. Hvad Raj ikke ved, er, at søsteren og Leonard allerede er gode bekendte. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2010.
14:05 
The Big Bang Theory
The apology insufficiency. Hele banden bliver afhørt af FBI i forbindelse med FBIs sikkerhedsgodkendelse af Howard. Desværre kommer Sheldon til at afsløre nogle uheldige ting om Howard. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2010.
14:40 
The Big Bang Theory
The 21-second excitation. Gutterne ligger i telt for at komme først i køen til at se en særlig version af Jagten på den Forsvundne Skat. Den indeholder nemlig 21 hidtil usete sekunder. De bliver særdeles oprørte, da de er vidne til, at Wil Wheaton og hans venner får lov til at springe køen over. Penny og Bernadette inviterer Amy med til deres pigeaften. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2010.
15:05 
CSI: NY [Repris]
To what end?. En mand i fuld klovnedragt skyder en bageriejer, og CSI’erne opdager pludselig en beslutning fra Flacks fortid, der kan bringe ham i fare. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 11.
16:05 
CSI: NY
Holding cell. Når en spansk klubpromoter findes død, skal Mac kæmpe med chefen for Barcelonas kriminalitetslaboratorium for at løse sagen. Säsong 7. Del 12.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
LA. Jesse bliver anklaget for at have pillet ved bevismaterialet under en mordsag i Los Angeles, efter at det er blevet afsløret, at han har plantet aflytningsudstyr på et gerningssted i Miami. Han og Horatio rejser til L.A. for at rense hans navn, og Horatio afdækker nogle ubehagelige hemmeligheder fra Jesses fortid. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 16. Producerat år 2010.
18:00 
CSI: Miami
Getting axed. Horatios team har ikke besvær med at finde mulige mistænkte, da en forhadt receptionist bliver myrdet med en økse på sin arbejdsplads. Adskillige kolleger har motiver til at myrde receptionisten, der også har skjult en tragedie fra sin fortid. Säsong 8. Del 17. Producerat år 2010.
19:00 
The Wall - Danmark [Repris]
En god portion paratviden, evnen til at træffe de rigtige beslutninger og en knivspids held kan gøre aftenens deltagere en hel del rigere. Peter og Kasper er far og søn, og de har lagt vejen forbi studiet og vært Felix Smith, fordi de elsker at rejse og få store oplevelser sammen. Hvis de skulle gå hen og vinde det helt store beløb i 'The Wall', så går turen til Australien, der simpelthen er drømmedestinationen for de to herrer - men har de styr på paratviden og taktik? Og kan de tage de rigtige beslutninger, når de er under pres? Det får vi alt sammen svaret på lige her i 'The Wall'. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt
I dette afsnit af ’Politijagt’ patruljerer Vlado til Roskilde festival. Her sætter han efter en gruppe mænd, der har befamlet en ung kvindelig vagt. Peter fra Nordsjællands politi er kørt til havnefest i Hundested. Byfest er lig med påvirket kørsel og da han stopper en bilist, viser det sig, at der et alvorligt problem. Og så er Syd- og Sønderjyllands politi rykket til bil arrangementet ”Danmarks Hurtigste Bil” og her stopper Kenneth flere biler, der slet ikke er egnede til at køre på vejene. Säsong 22. Del 3.
21:00 
Drabscheferne - de uopklarede sager
Drabet på 12-årige Susan. Drabet på den 12-årige Susan Hansen fra 1992 i Fredericia, der blev fundet i en vejgrøft, er ét af de uopklarede drab, som tidligere drabschef Kurt Kragh aldrig glemmer. Nu gør han et sidste forsøg på at opklare sagen, når han tager os tilbage til efterforskningen af den uhyrlige drabssag, der rystede ikke bare Fredericia men også resten af Danmark. Gerningsmanden er stadig derude og for Kurt Kragh kan to helt bestemte biler og et signalement af manden i dem være med til, at sagen bliver opklaret. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
22:05 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
På overvågningskameraerne spotter operationscentret en italiensk kvinde, der pludselig falder om. Kvinden taler kun italiensk, så da Brand og Redning og Security kommer frem, må de få assistance fra en italiensktalende kollega fra det centrale sikkerhedstjek. I bagageafdelingen er en medarbejders fod kommet i klemme under en transportvogn, så Stig og Mikkel fra Brand må tilse kollegaen. En brandalarm er gået på et toilet, og Brand og Redning rykker ud i fuldt udstyr. Og så må Brian og Lasse fra Security skynde sig ud til en gate, hvor en afvist amerikansk passager udviser truende adfærd. 16/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2019.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
Run. Hotch og hans enhed er fortsat på sporet af den bande seriemordere, som finansierer deres ugerninger med bankrøverier. Holdet får imidlertid snart fornemmelsen af, at de mistænkte har et større mål i sigtekornet. Gidselsituationen betyder imidlertid, at de må arbejde hurtigt, hvis den eksplosive sag skal opklares i tide. Prentiss overvejer sin fremtid, og et medlem af holdet bliver gift. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 24.
00:05 
Criminal Minds
The silencer. En ekstremt farlig fange stikker af fra en fangetransport, og holdet kan følge hans spor i form af hans ofre, som alle får syet munden sammen. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2012.
01:05 
Body Cam [Repris]
Worst Case Scenario. Den 47-årige Constance Macon vækkes midt om natten af en høj lyd og hendes alarm, der går i gang. Da hun finder ud af, at det er hendes ekskæreste, Ronnie, der er brudt ind, skræmmes hun for vid og sans. Heldigvis har en nabo hørt tumulten og ringet til politiet. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5.
02:05 
Body Cam
Standoff. Et ekstraordinart opkald til 911 afslører, at en maskeret mand med en AK47 venter på politiet ved et busstoppested. Men da der opstår forvirring om mandens præcise lokation, udvikler det sig til en livsfarlig situation. Säsong 1. Del 6.
03:05 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Kim Søndergaard fra Dansk Parapsykologisk Aspekt tager i aften tilbage til Frederiksberg Slot, hvor gruppen i sidste uge var på spøgelsesjagt. Han vil vise Kaptajn Axel de spændende resultater fra undersøgelsen. Men Kaptajn Axel er ikke så nem at overbevise!. Gruppen får, på bedste X-Factor manér, lov til prøve kræfter som dommere, når de afholder en casting for mennesker, som er hjemsøgt. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2012.
03:55 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Ghosthunting.dk tager i aften på spøgelsesjagt hos en privat familie i Aalborg. Familien føler sig meget utryg, fordi de konstant hører mystiske lyde, oplever ting, der rykker sig og ser uhyggelige skikkelser. Dansk Parapsykologisk Aspekt tager til gengæld på spøgelsesjagt hos et ungt par i Næstved, hvor Kim hurtigt bliver overbevist om, at der er mørke kræfter på spil. 23/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2012.
04:45 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 4. Producerat år 2016.
05:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 17/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 5. Producerat år 2016.
05:35 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 86. Del 13. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se