Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 90. Del 6 av 13. Producerat år 2016.
06:40 
Restaurant: Impossible [Repris]
Valley View. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 3. Del 6 av 13. Producerat år 2012.
07:30 
Cutthroat Kitchen [Repris]
Tournament of Terror: Finale. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 5 av 13.
08:15 
Cutthroat Kitchen
The Chefshank Redemption. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 14. Del 6 av 13.
09:00 
De beskidte helte [Repris]
Vagtlederen Martin bliver indhentet af fortiden, da han med en kollega kommer på en sag om et selvmord. Meningen er at Martin skal holde øje med den unge og mere uerfarne sanitør, men det er ham selv, der oplever det største chok. Ib møder udfordringer i alle former og størrelser, da han prøver at undersøge en stor kloak under en campingplads. Michael forsøger at redde en dartklub fra at måtte aflyse en årlig turnering, efter at ukendte gerningsmænd har smadret ruder og forsøgt at tænde ild til klublokalerne. Og sanitøren Allan må trække arbejdshandskerne godt op om albuerne, da en skoles kloakker svømmer over. 29/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 10. Producerat år 2014.
09:50 
Highway Cops [Repris]
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10 av 20. Producerat år 2013.
10:20 
Highway Cops
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. Säsong 2. Del 11 av 20. Producerat år 2013.
10:55 
Special Victims Unit [Repris]
Blood. Efter at ung kvindes baby er blevet kastet ud af en bil, efterforsker Benson og Stabler sagen, og det viser sig at kvinden er afhængig af kraftig smertemedicin. Efterforskningen fører dem videre til den ældre kvinde, Jenny Rogers, der bor sammen med sin søn Kevin og svigerdatter Carol. Kvinden identificerer Carol, som den person, der solgte hende pillerne, men snart efter bliver Carol fundet død. ,. Säsong 6. Del 21 av 23.
11:55 
Top Gear [Repris]
I det legendariske bilprogram tester vores tre ekstremt kritiske og meget forskellige værter, Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, et væld af forskellige biler for at afgøre, om disse nu også lever op til de standarder, som fabrikanterne lover. Og det går bestemt ikke stille for sig, når såvel verdens vildeste luksusslæder, som de mest deprimerende discountbiler, kommer under kærlig behandling hos de tre herrer, der ikke er blege for at gå til ekstremer for at presse køretøjerne til det yderste. Foruden en ugentlig gæst, som også er med til at teste bilerne, så møder vi også den mystiske racerkører kendt som 'The Stig', hvis identitet forbliver en af programmets største hemmeligheder!. ,. Säsong 7. Del 4 av 9.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The friendship algorithm. Sheldon forsøger at indynde sig hos Barry Kripke i håbet om, at det kan skaffe ham adgang til et stykke kostbart high tech laboratoriumsudstyr. For at fremme kampagnen forsøger Sheldon at udvikle en matematisk beregningsmodel over, hvordan man skaffer sig venner og indflydelse. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 13 av 23. Producerat år 2008.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The financial permeability. Da Sheldon låner penge til Penny, så hun kan betale sin husleje, fører det til, at Leonard kommer ansigt-til-ansigt med hendes muskuløse ekskæreste, Kurt. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 14 av 23. Producerat år 2008.
14:00 
The Big Bang Theory
The maternal capacitance. Et besøg af Leonards rædsomme mor, ender med at bringe ham og Penny tættere på hinanden. Moderens besøg får dog også Leonard til at kikke dybere i Tequila-flasken. Säsong 2. Del 15 av 23. Producerat år 2008.
14:30 
The Big Bang Theory
The cushion saturation. En leg med paintball-pistoler fører til et skænderi mellem Sheldon og Penny, men samtidig til en romance mellem Howard og Leslie. Säsong 2. Del 16 av 23. Producerat år 2008.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Flag on the play. En smuk, kvindelig football-spiller findes myrdet i et badekar i et omklædningsrum med bedøvelsesmidlet lidokain i blodet. CSI-holdet skal finde ud af, hvem der står bag mordet – og hvorfor. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 13 av 23.
16:00 
CSI: NY
Sanguine love. Da en ung kvindes lig findes drænet for blod i Central Park, indleder Mac og hans hold en efterforskning, som introducerer dem for en subkultur af mennesker, der lever som vampyrer. Säsong 6. Del 14 av 23.
16:55 
CSI: Miami [Repris]
Dead on arrival. En sexet ungkarle-pige fra et populært datingshow på tv bliver fundet myrdet i en limousine netop som seriens ungkarl skal til at fri til hende. Efterforskningen viser, at offeret var blandt de sidste to finalister på programmet, samt at showets stjerne allerede havde knust hjertet på den anden deltager. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 22 av 25.
18:00 
CSI: Miami
Collateral damage. En mand, der fejrer sin fødselsdag sammen med sin familie på en fin restaurant, bliver dræbt sammen med en ven, da en granat bliver kastet ind gennem vinduet. Senere går en anden granat af på laboratoriet, hvorved Taras narkoproblem bliver afsløret. Efterforskningen viser at de to ofre måske ikke var de virkelige mål for attentatet. Säsong 7. Del 23 av 25.
19:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Svarmulighederne er: sort- og hvidstribet, rød- og hvidstribet eller blå og -hvidstribet?. Ud fra det skal Thea forsøge at vurdere, hvad spørgsmålet handler om, og om hendes bedste veninde Line kan svare på det. Hvis Thea satser klogt, Line svarer korrekt, og boldene falder heldigt, kan veninderne vinde flere 100.000 kr. Men svarer de forkert, kan der til gengæld blive trukket et tilsvarende beløb fra to duoens konto. Går Line og Thea fra ’The Wall’ en hel del rigere – eller med tomme lommer?. ,. Säsong 1. Del 16 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt
Da Thomas standser en bil med forkerte nummerplader på, opdager han, at føreren gemmer narkotika i bilen og kroppen, og så er situationen pludselig en helt andet. USA kan et helt almindeligt rutinetjek hurtigt udvikle sig til en livstruende situation for politibetjentene. Hjemme i Danmark har Vlado fokus på bilister, som har drukket for meget alkohol i det gode sommervejr, og han standser adskillige personer, som har drukket alt for meget til, at de må køre bil. Og straffen falder benhårdt. Säsong 19. Del 6 av 11. Producerat år 2018.
21:05 
Strøgvagterne [Repris]
Vagten Anders forsøger at pacificere en tyv, som gør stor modstand, og Onur må løbe stærkt for at nå frem og yde assistance. Kort efter, indleder Anders og Onur overvågningen af en hændelse, som ligner optakten til et nyt tyveri. Vagten Kristian bliver kaldt hen til en bank, hvor en barfodet mand har brug for hjælp. Simon fanger til gengæld en svensk tyv, der har benyttet sig af en helt særlig fremgangsmåde, mens en spansk mand har begået tyveri i indtil flere butikker, hvilket udløser en kontant udmelding fra Anders. Og endelig afventer Michael et svar på, om han er blevet optaget på politiskolen. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 8.
22:05 
Ungdomshuset - Den store politiaktion
"Forbrydelser der rystede Danmark". I 2007 stod Københavns Politi overfor sin hidtil største, logistiske opgave: at rydde Ungdomshuset på Jagtvej 69. Aktionen, og de efterfølgende demonstrationer, udløste masseanholdelser på over 700 personer fra Danmark samt en række andre lande, og nu fortæller de politifolk, som var til stede under aktionen, hvordan de planlagde og eksekverede den omfattende rydning. Også flere af aktivisterne står frem i programmet med deres version af historien, og vi får et unikt indblik i, hvad der egentlig skete den dag, da politiet stormede det barrikaderede hus, og gadekampene efterfølgende hærgede Danmarks hovedstad i dagevis. Producerat år 2019.
23:15 
Criminal Minds [Repris]
Self-fulfilling prophecy. Holdet sættes på en sag om det der tilsyneladende er et masse selvmord blandt en række unge soldater. ,. Säsong 7. Del 9 av 24. Producerat år 2011.
00:10 
Criminal Minds
the bittersweet science. I Philadelphia er en række drabsofre blevet udsat for stump vold, og enheden efterforsker derfor byens bokseverden. Hotch bliver tiltrukket af en attraktiv kvinde, som han træffer, da de begge træner til en triathlon. Säsong 7. Del 10 av 24. Producerat år 2011.
01:10 
Morderne iblandt os [Repris]
The Last Broadcast. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. ,. Säsong 2. Del 4 av 10.
02:10 
Morderne iblandt os [Repris]
Push Record. I Colorado ødelægges ægtefællerne Harold og Toni Henthorns idyl af en dødbringende vandringsulykke. I deres videoer ses et livsfarligt rovdyr. ,. Säsong 2. Del 5 av 10. Producerat år 2017.
03:15 
Unge i nattens klør [Repris]
Søren Vejby undersøger denne gang, hvordan unges seksuelle vaner har ændret sig. De sociale medier har gjort dem langt mere grænsesøgende. Han møder Nicolai på 17 år, som har delt nøgenbilleder af helt unge piger uden deres tilladelse - 'bare fordi man kan'. Søren forsøger at forstå, hvad sugardating går ud på og møder 18-årige Jasmin, som tjener penge på det. Søren tager også i byen med en flok drenge, som er på damejagt. 13/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
04:00 
Unge i nattens klør [Repris]
Søren Vejby udfordrer sin egen angst for våben. Han forsøger at købe et våben via facebook, og han mødes med mennesker, der der sælger våben til de helt unge i nattelivet. Søren tager også en afstikker til Vejle for at mødes med to dørmænd, som er vant til at blive konfronteret med knive og skydevåben. Søren møder også Liza, som blev et tilfældigt offer for tre unge drenges knivoverfald i en park i Birkerød. Slutteligt mødes Søren med en af nattens lyssky våbensælgere som blandt andet tilbyder at skaffe ham en pistol. 20/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
04:50 
Mom [Repris]
Triple Dip and an Overhand Grip. Bonnie og Tammy tager en tur tilbage til deres barndomsminder, da de besøger deres gamle plejefamilies hjem. Og så fortryder Christy og Jill, at de har sagt ja til en date med to fyre fra deres AA-møde. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 20 av 22. Producerat år 2018.
05:15 (06:15)
Mom [Repris]
Fingers Guns and a Beef Bourguignon. Christy opdager, at hendes nye arbejde ikke er helt, hvad hun regnede med. Og Bonnies terapeut, Trevor, tvinger hende til at konfrontere nogle af hendes problemer. 04/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 21 av 22. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se