Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 157 av 180. Producerat år 2015.
06:03 (06:05)
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 157 av 180. Producerat år 2015.
06:13 
Food Lab [Repris]
Quiche with spinach and courgettes. Lækker mad fra hele verden!. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 85 av 100. Producerat år 2013.
06:15 
Food Lab [Repris]
Quiche with spinach and courgettes. Lækker mad fra hele verden!. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 85 av 100. Producerat år 2013.
06:20 
Mom [Repris]
Teenage Vampires and a White Russian. Bonnie bliver frustreret, da hendes bror kommer i problemer og ringer til Adam i stedet for hende. Og så bliver Christy fyret fra restauranten. 13/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 9 av 22. Producerat år 2017.
06:40 
Cooks Vs. Cons [Repris]
Biscuits and Gravy. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 11 av 13.
07:30 
Cooks Vs. Cons
Nacho Average Cook. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 5. Del 12 av 13.
08:20 
Special Victims Unit [Repris]
Consent. Benson og Stabler undersøger en sag, hvor en ung pige blev voldtaget under en fest. Pigen kan ikke selv huske, hvad der er sket og den medicinske rapport viser, at hun har stoffer i blodet, hvilket fører detektiverne på sporet af op til flere mistænkte. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10 av 21.
09:05 
The Wall - Danmark [Repris]
Vært Felix Smith byder velkommen til Freja, der er fars datter, og som nu har taget ham med i det risikable spil på ’The Wall’. Freja og far Lennart har et nært forhold og deler en stor interesse for musik og teater. Nu skal det vise sig, om de også kan samle modet til at gamble og vælge rigtigt, når Lennart skal i isolation i boksen og forhåbentlig brillere med sin viden om religion, bjerge og monarker. Imens skal Freja forsøge at vurdere sin fars kunnen, mens hun selv skal placere boldene og satse. Præmien skal bruges til et grønt og bæredygtigt projekt – hvis altså boldene falder, som far og datter ønsker det. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 24 av 24. Producerat år 2019.
09:55 
Svindlerjagt [Repris]
Sverre Quist tager hul på en ny sæson Svindlerjagt. I aften er han i hælene på en ustoppelig sexkrænker, den såkaldte Stetoskopmand, der udgiver sig for at arbejde for Danske Regioner og forsøger at lokke unge piger til at sende ham nøgenbilleder. Jagten fører Sverre Quist til Caribien, hvor sexkrænkeren gemmer sig. 27/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
10:55 
Top Gear - Ambitious but Rubbish Special [Repris]
Kan man bygge sin egen amfibiebil? Kan man lave en rumraket ud af en Reliant Robin? Og kan man overhovedet ødelægge en Toyota Hilux?. Det er blot et udpluk af de spørgsmål som Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har sat livet på spil for at besvare. I denne special ser vi tilbage på nogle af de største og vildeste øjeblikke i Top Gears historie. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 8.
12:00 
Top Gear - Ambitious but Rubbish Special
Kan man bygge sin egen amfibiebil? Kan man lave en rumraket ud af en Reliant Robin? Og kan man overhovedet ødelægge en Toyota Hilux?. Det er blot et udpluk af de spørgsmål som Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har sat livet på spil for at besvare. I denne special ser vi tilbage på nogle af de største og vildeste øjeblikke i Top Gears historie. Säsong 1. Del 2 av 8.
13:05 
Special Victims Unit
Abuse. Benson og Stabler undersøger en sag, hvor en ung dreng er død. Drengens forældre er to kendte sangere og detektiverne mistænker dem for misrøgt, imens de bekymrer sig for datteren, der stadig er i live. Benson bliver særligt berørt af sagen og forsøger at nå ind til den unge pige, hvilket får forældrene til at reagere med et polititilhold. Säsong 2. Del 11 av 21.
14:05 
CSI: NY [Repris]
A daze of wine and roaches. Mac, Stella og Hawkes befinder sig til en fest, hvor temaet er "Den franske revoluton", men det er ikke kun for fornøjelsens skyld. Imens efterforsker Danny og Lindsay mordet på en prominent chef. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 19 av 24.
15:00 
CSI: NY
What schemes may come. Efterforskerne ser nærmere på en sag, hvor det viser sig at to mordofre i virkeligheden var terminalt syge patienter, der ønskede at dø med værdighed. Og et tredje offer, der senere kommer til live igen, viser sig at være medlem af et ekperiment om dvale. Säsong 3. Del 20 av 24.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Deviant. Alexx' DNA-spor bliver fundet allevegne i hendes kvarter, da hun kommer under mistanke for at stå bag drabet på en tidligere dømt pædofil. Alexx har sat plakater op, der skal advare forældre om manden, og det har muligvis ført til hans død. Horatio opdager imidlertid, at mange i kvarteret har ønsket manden død, og holdet må nu finde den rigtige morder, så Alexx kan blive frikendt. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 16 av 25.
17:00 
CSI: Miami
Collision. En kvinde bliver dræbt, da hendes bil rammer en mur. Da Horatio ankommer til stedet, finder han liget af en mand i bilens bagagerum. Efterforskningen afslører, at en anden bil var involveret i ulykken, samt at en halskæde til fire millioner dollars er blevet stjålet fra gerningsstedet. I laboratoriet bliver der kastet lys over Natalias hemmelighedsfulde fortid, da Horatio beder hende om at hjælpe til under efterforskningen. Säsong 4. Del 17 av 25.
18:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The D & D Vortex. Vennerne finder ud af, at Will Wheaton arrangerer et eksklusiv Dungeons and Dragons spil med kendisser på gæstelisten. Det eneste problem er, at der kun er én enkelt ledig plads tilbage og i kampen om den gælder alle kneb. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 16 av 24. Producerat år 2018.
18:35 
All Together Now - Danmark [Repris]
Tårerne får frit løb, og jubelen når nye højder, når vores otte semifinalister kridter scenen op til kamp om en plads i den store 'All Together Now'-finale!. Og da det nu er anden gang, at alle sangtalenterne står foran Joey og hans dommerpanel, er forventningerne til deltagernes individuelle performances endnu højere. Så varen skal bare leveres, hvis det skal få de kræsne dommere til at gribe mikrofonen og synge med. Og det mærker en af semifinalisterne tydeligt, idet den unge sangerinde virkelig må kæmpe for at få styr på nerverne, mens en anden deltager forsøger at klare sig igennem nåleøjet ved at skrue op for charmen i et omfang, hvor selv vores vært, Christopher Læssø, bliver henført. 13/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado er på jagt efter fartsyndere, da alt for mange danske bilister ikke overholder fartbegrænsningerne på de danske veje - det gælder også en ung mand, som viser sig at have et meget afslappet forhold til det at køre for stærkt, da Vlado slår kløerne i ham. I Nordsjælland er Jørgen på spirituskontrol og stopper en bilist, som har drukket adskillige øl til sin frokost, mens Thomas ud og opklare, hvorfor en kvinde ikke vil stige ud af en fremmed mands bil i Upper Darby i USA. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 14 av 17. Producerat år 2019.
21:00 
The Great Wall
De to europæiske lykkeriddere, William Garin og Tovar, er rejst til Kina i deres søgen efter et magisk sort pulver, der kan forsage store ødelæggelser. Da de pludselig kommer under angreb af nogle monstrøse skikkelser, søger de tilflugt bag Den Kinesiske Mur, hvor de tages til fange af Den Navnløse Orden. Det viser sig, at ordenen er en hemmelig hær med en stor mission: at forsvare menneskeheden mod den mystiske ondskab, der én gang hvert 60. år rører på sig i Jadebjergene. Nu må Garin og Tovar beslutte, om de vil stikke halen mellem benene eller slutte sig til de modige krigere i en sag, der er større end dem selv. Producerat år 2017. Regissör: Zhang Yimou, Skådespelare: Pedro Pascal, Tian Jing, Hanyu Zhang, Matt Damon, William Dafoe.
23:15 
The 51st State
Amerikaneren og kemikeren Elmo McElroy, der producerer designerdrugs, tager til Liverpools underverden for at sælge sit nye særlige produkt, der er 51 gange mere virkningsfuldt end nogen andre produkter - nogensinde. Men McElroys planer om en hurtig og profitabel handel går i vasken, da han sammen med hustleren Felix vikles ind i et spind af svindel og intriger. Producerat år 2001. Regissör: Ronny Yu, Skådespelare: Nigel Whitmey, MEAT LOAF, Samuel L. Jackson.
01:10 
End of Days
Årtusindskiftet nærmer sig, og en serie af foruroligende tegn tyder på at Djævelen er vendt tilbage til jorden, hvor han søger efter den kvinde, der skal føde hans afkom - Antikrist. Den unge Christine York mener, at hun har følt Djævelen nærvær og det er nu op til den skeptiske Jericho Crane at agere bodyguard. Men Mørkets Herre er selvsagt en trussel lidt ud over det sædvanlige, selv for den barske Crane, der har mistet sin tro på Himmel og Helvede efter at hans kone og datter blev myrdet. Meget står på spil for Djævelen - men først må han forbi Crane. Producerat år 1999. Regissör: Peter Hyams, Skådespelare: Gabriel Byrne, Robin Tunney, Arnold Schwarzenegger.
03:35 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
I (Almost) Got Away With It. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6 av 13.
04:25 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
I (Almost) Got Away With It. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 2. Del 7 av 13.
05:15 
Mom
Phone Confetti and a Wee Dingle. Christy og Bonnie er taget på et afslappende spa-ophold, men turen tager en uventet drejning, da Bonnie pludselig bliver sat i fængsel. Säsong 5. Del 21 av 22. Producerat år 2017.
05:35 (06:00)
Mom
Diamond Earrings and a Pumpkin Head. Christy falder tilbage i sine gamle vaner. Imens er Bonnie nervøs for sit eget helbred. Säsong 5. Del 22 av 22. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se