Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 86. Del 8. Producerat år 2015.
06:35 
Restaurant: Impossible [Repris]
Chatterbox. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2012.
07:20 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2011.
08:10 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2011.
09:00 
5. Gear [Repris]
Der kæmpes om, hvem som er modigst bag et rat. I aftenens afsnit er skuespiller Robert Hansen tæt på at få et angstanfald, da han finder ud af, at han i et stuntrace skal få bilen til glide på taget - især fordi Sofie Linde og Esben Bjerre har fortalt de andre, at det gjorde vildt ondt! Lykkes deres plan om at skræmme dem? Thomas Skov har Petra Nagel som makker, mens det sidste hold består af Lars Krogh Jeppsen og Krede. ,. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
09:50 
Highway Cops [Repris]
Op til flere biler tages på fersk gerning, da de kører langt over fartgrænsen. Et andet sted på den enorme strækning slår et berygtet område til igen og en ung bilist må lide under en beslaglægning. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2014.
10:20 
Highway Cops
Campere og konvojer betyder en travl dag for færdelsbetjentene på Crown Range Road. Et andet sted på den lange strækning kører en bilist så langsomt, at det skaber store problemer. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2014.
10:55 
Special Victims Unit [Repris]
Influence. En mentalt ustabil kvinde holder op med at tage sin medicin, hvilket medfører at hun påkører ti fodgængere med sin bil. Episoden sættes i forbindelse med en tidligere rockstjerne som netop har iværksat en kampagne imod anti-psykotisk medicin. ,. Säsong 7. Del 22.
11:50 
Top Gear [Repris]
Richard tager en tur i den vilde Ford Shelby Mustang GT500. Og så forsøger drengene hver i sær at forvandle en ganske almindelig arbejdsbil til en cabriolet, før de skal samle kendte personer op og kører dem til Brit Awards. ,. Säsong 9. Del 5.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The zazzy substitution. Da Sheldon "slår op" med Amy, vækker det bekymring hos drengene, da han begynder at anskaffe sig katte, som erstatning for hende. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2010.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The hot troll deviation. Wolowitz forsøger at finde sammen med Bernadette igen. Sheldon og Raj erklærer hinanden krig på universitetets campus. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2010.
14:00 
The Big Bang Theory
The desperation emanation. Leonard bliver deprimeret da det går op for ham, at alle de andre fyre har kærester, mens han er alene. Amy vil gerne præsentere Sheldon for sin mor. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2010.
14:30 
The Big Bang Theory
The irish pub formulation. Da Rajs søster tilbringer en enkelt dag i byen, giver han alle de andre forbud imod at omgås med hende. Hvad Raj ikke ved, er, at søsteren og Leonard allerede er gode bekendte. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2010.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Shop til you drop. Mac og teamet leder efter morderen på en stormagasinejer, der er blevet fundet død i et udstillingsvindue. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 10.
16:00 
CSI: NY
To what end?. En mand i fuld klovnedragt skyder en bageriejer, og CSI’erne opdager pludselig en beslutning fra Flacks fortid, der kan bringe ham i fare. Säsong 7. Del 11.
17:05 
CSI: Miami [Repris]
Miami, we have a problem. Liget af en mand falder ned fra himlen, og efterforskningen viser, at han befandt sig i det ydre rum mindre end 24 timer tidligere. Efterforskningen bliver hurtigt til en mordefterforskning, da det viser sig at offeret var en civil passager ombord på en privat rumfærge. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 15. Producerat år 2010.
18:00 
CSI: Miami
LA. Jesse bliver anklaget for at have pillet ved bevismaterialet under en mordsag i Los Angeles, efter at det er blevet afsløret, at han har plantet aflytningsudstyr på et gerningssted i Miami. Han og Horatio rejser til L.A. for at rense hans navn, og Horatio afdækker nogle ubehagelige hemmeligheder fra Jesses fortid. Säsong 8. Del 16. Producerat år 2010.
19:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Vennerne Sandie og Sebastian er dyrepassere og har begge overordentlig stor passion for dyr. Sammen deler de en brændende drøm om at kunne rejse til Arktis og se bl.a. pingviner i deres naturlige miljø - og i aften giver Felix Smith dem chancen for at gøre drømmen til virkelighed. For hvis de spiller klogt på væggen, svarer korrekt på spørgsmålene og kommer til programmet med en vis portion held i bagagen, kan de forlade 'The Wall' med mere end én million danske kroner i lommerne. Men lykkes det Sandie og Sebastian at score drømmerejsen til Sydpolen, eller må de nøjes med en tur i Zoo?. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
20:00 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
På Svendborgmotorvejen bliver politiets videobil overhalet af en motorcykel, der kører langt over 200 km/t, og speederen skal virkelig trykkes i bund, for at indhente den. På en landevej på Djursland får videobilsoperatøren øje på en bil, hvor føreren har kørselsforbud. Men det stopper ham dog ikke i at lave en lang række forseelser. Vi ser også, hvordan mobiltelefoner kan skabe stor uopmærksomhed på vejene, og hvor farligt det er, når lastbiler ikke orienterer sig, før de overhaler. 16/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2019.
21:00 
FBI
Partners in Crime. Maggie og OA leder ihærdigt efter et par, der står bag en serie af voldsomme væbnede røverier, som førte til, at en politibetjent blev dræbt. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2018.
22:05 
FBI
Exposed. Da en journalist bliver myrdet, finder holdet frem til information, der forbinder den mistænkte til tidligere sager. Sagen påvirker især Maggie, der bliver mindet om sin mands død. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2018.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
Hit. I Washington kommer enheden op imod en bande seriemordere, som samtidig begår bankrøverier. Da holdet forsøger at løse den gidselsituation, som finder sted inde i banken, bliver et af holdets medlemmer selv taget som gidsel. 17/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 23.
00:05 
Criminal Minds
Run. Hotch og hans enhed er fortsat på sporet af den bande seriemordere, som finansierer deres ugerninger med bankrøverier. Holdet får imidlertid snart fornemmelsen af, at de mistænkte har et større mål i sigtekornet. Gidselsituationen betyder imidlertid, at de må arbejde hurtigt, hvis den eksplosive sag skal opklares i tide. Prentiss overvejer sin fremtid, og et medlem af holdet bliver gift. Säsong 7. Del 24.
01:05 
Body Cam [Repris]
Disorderly Conduct. Da betjenten Joel modtager et opkald om en voldsom bilkapring, finder han hurtigt både det stjålne køretøj og den mistænkte. Først virker det til, at den mistænkte vil indordne sig Joels instrukser, men pludselig affyres flere skud og en flugt går i gang. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4.
02:05 
Body Cam
Worst Case Scenario. Den 47-årige Constance Macon vækkes midt om natten af en høj lyd og hendes alarm, der går i gang. Da hun finder ud af, at det er hendes ekskæreste, Ronnie, der er brudt ind, skræmmes hun for vid og sans. Heldigvis har en nabo hørt tumulten og ringet til politiet. Säsong 1. Del 5.
03:05 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Kim Søndergaard sørger for, at alle hans medlemmer i Dansk Parapsykologisk Aspekt ser topprofessionelle ud i nye trøjer, inden de skal på spøgelsesjagt på Frederiksberg Slot. Thomas Andersen, der er leder af Ghosthunting.dk, tester nye talenter inden for faget. To unge ansøgere er til optagelsesprøve som spøgelsesjægere. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2012.
03:55 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Kim Søndergaard fra Dansk Parapsykologisk Aspekt tager i aften tilbage til Frederiksberg Slot, hvor gruppen i sidste uge var på spøgelsesjagt. Han vil vise Kaptajn Axel de spændende resultater fra undersøgelsen. Men Kaptajn Axel er ikke så nem at overbevise!. Gruppen får, på bedste X-Factor manér, lov til prøve kræfter som dommere, når de afholder en casting for mennesker, som er hjemsøgt. 22/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2012.
04:45 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 3. Producerat år 2016.
05:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 03/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 4. Producerat år 2016.
05:35 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 86. Del 12. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se